رفتن به مطلب

؟؟؟؟؟؟ چه جوری ویندوز و عوض کنم ؟؟؟؟؟؟

morteza pc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

دوستان من یه تبلت ویندوزی دارم الان روش ویندوز 8 نصب است . من میخوام ویندوز 10 پرو روش بریزم ولی یه مشکلی ذهنمو در گیر کرده . الان اینجا 8 گیگ به عنوان پارتیشن  ریکاوری استفاده کرده 

post-14506-0-21988900-1460451745_thumb.png

من میخوام از این 8 گیگ یه بکاپی بگیرم . 

مشکل اینه که الان من اینو پاک کردمبعد نصب   ویندوز 10 .چه جوری دوباره همین پارتیشن ریکاوری رو برای ویندوز 10 بسازم . ؟؟؟

سوال بعد اینه که با پاک کردن این اگه یه موقع وسط نصب ویندوز 10 گیر کرد میتونم از این ریکاوری برای برگردوندن به همون ویندوز 8 استفاده کرد ؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

درود

شما به صورت Clone بک آپ بساز ..

با بزنامه هایی مثل Acronis True Image

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیز

شما پارتیشن هارو پاک کنی و با ویندوز 10 پارتیشن بسازی خودش اتوماتیک ایجاد میشه (GPT)

اگه ویندوز 8 اورجینال هست اما سریال اش رو نداشته باشی بعدا نمیتونی نصب کنی مگه کرک.

ساده ترین کار اینه چیزی رو پاک نکنی فقط به ویندوز 10 ارتقا بدی البته ارتقا از ویندوز 8.1 ممکنه

نرم افزارهای ایمیج گیری هم هستن که باید تحت بوت مثل فلشی چیزی اجرا کنی

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

شما پارتیشن هارو پاک کنی و با ویندوز 10 پارتیشن بسازی خودش اتوماتیک ایجاد میشه (GPT)

اگه ویندوز 8 اورجینال هست اما سریال اش رو نداشته باشی بعدا نمیتونی نصب کنی مگه کرک.

ساده ترین کار اینه چیزی رو پاک نکنی فقط به ویندوز 10 ارتقا بدی البته ارتقا از ویندوز 8.1 ممکنه

نرم افزارهای ایمیج گیری هم هستن که باید تحت بوت مثل فلشی چیزی اجرا کنی

اصلا استور ویندوز نمیزاره آپدیت بشه به 8.1 .

در حالت کلی الان شما میگی که موقع نصب فقط c رو فرمت کنم ؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصلا استور ویندوز نمیزاره آپدیت بشه به 8.1 .

در حالت کلی الان شما میگی که موقع نصب فقط c رو فرمت کنم ؟؟؟

ببین وجود اون درایو Recovery به نصب ویندوز 10 در حالت GPT مربوط یا همون uefi مربوط میشه همین

اگه تبلت از ویندوز 10 پشتیبانی نکنه و درایور ارائه نشده باشه بهتره بیخیال ویندوز 10 بشین چون تبلت با پی سی خیلی فرق داره و ممکنه بدون درایور قابل استفاده نباشه.

اگه سریال ویندوز 8 اورجینال رو داری همه پارتیشن هارو حذف کن و وین 10 رو بنصب اگه نداری یا اورجینال نیست، بعدا باید ویندوز 8 کرک شده نصب کنی

حذف کردن اون پارتیشن مهم نیست اگه فقط درایو C رو حذف کنی بازم فرقی نمیکنه ویندوز 8 از بین میره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...