رفتن به مطلب

مشکل با 470

Soroosh.3d
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

98!!!!!!!!!!!

دما رو از کجا چک کردی؟

ببین همون پایین برنامه که نوشته Monitoring و جلوی GPU دما رو نوشته!!!! اونجا نوشته بود 98؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 56
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

برو داخال نرم افزار expert tool خود کارت گرافیک سرعت فن رو بگذار رو 70 درصد به صورت دستی . دوباره تست بزن.

لینک به دیدگاه

برو داخال نرم افزار expert tool خود کارت گرافیک سرعت فن رو بگذار رو 70 درصد به صورت دستی . دوباره تست بزن.

MSI Afterburner با این برنامه میشه ؟ بزارم رو 70 ؟

لینک به دیدگاه

من با این نرم افزار کار نکردم. شما اگر software مربوط به gainward رو نصب کنی ، این امکن رو به شما میده که فن رو تنظیم کنی

لینک به دیدگاه

چی شد ؟

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

من با این نرم افزار کار نکردم. شما اگر software مربوط به gainward رو نصب کنی ، این امکن رو به شما میده که فن رو تنظیم کنی

نه با این برنامه که گفتم هم میشه ؟ حالا رو 7 بزارم بعد دوباره تست بگیرم ؟

لینک به دیدگاه

با افتر برنر هم میشه!

فقط اون پایین پایین دور فن هست که باید از حالت اوتو خارجش کنی و بذار روی 100 درصد ! ببین با 100 درصد دور فن چی میشه؟

لینک به دیدگاه

با افتر برنر هم میشه!

فقط اون پایین پایین دور فن هست که باید از حالت اوتو خارجش کنی و بذار روی 100 درصد ! ببین با 100 درصد دور فن چی میشه؟

اگر ر.ی 100 بگذاری ، فنت 4000 دور می چرخه. نمی دونم تا چه زمانی دوام میاره.

لینک به دیدگاه

4000 دور بچرخه مشکلی پیش نمیاد!

اگر قرار بود با 4000 دور مشکل پیش میاد دیگه این فنو براش طراحی نمیکرند!

ولی مکشلی نیست

شما بذار روی 70 درصد و بعد تستش کن

لینک به دیدگاه

درود.

دوست من اول از همه دور فنت رو ، روی 100% نذار .

دومین مطلب اینکه دمای بالا واسه 470 و 480 کاملاً طبیعیه ، حتی 480 توی 100% Load به 109 و 470 به 105 درجه سانتی گراد هم رسن .

آیا روی حالت SLI لگهای داخل بازی رو مشاهده می کنید ؟ در این صورت مدل دقیق پاورتون رو ذکر کنید و اینکه از سلامتش مطمئن هستید؟

آیا Bios کارت رو دستکاری کردید ؟

اگه بتونید داخل بازی وقتی این لگها رو می بینید یک عکس بگیرید و قرار بدید عالی می شه اون وقت بهتر می شه راهنمایی تون کرد .

ببینید اصولاً این جور مشکلات در درجه اول بخاطر دمای نامناسب محیط بوجود میاد و اول از همه به چیپ های مموری کارت صدمه می زنه ! دومین علت عدم تطابق و عملکرد درایور با GPU هستش ! سومین مورد عدم رسیدن توان مصرفی کافی از جانب منبع تغذیتون هستش .

Artifact هایی که توی بازی می بینید در این حد(به عکس زیر نگاه کنید) هستند ؟

post-1711-097596200 1294234926_thumb.jpg

اگه می تونید یه عکس بگیرید اینجا بگذارید .

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببین کارتت مشکل داره!

شاید از بین 100 تا کارت گرافیک 1 دونه اینطوری باشه و اینم شانس شماست دیگه:دی

این برش هایی که میگید همون ناپایداری هستند اما میخوام مطمئن بشم ! چون تو بعضی بازی به دلیل مشکل داشتن خود کارت ممکنه اینطوری بشه!

دوست من گفتم که ........وقتی برنامه رو باز کردی سمت چپ گزینه ی GPU OCCT رو بزن! روش کلیک کن تا روی اون اعمال بشه!

بعد دکمه ی سبز رنگ ON رو بزن و باید یک دقیقه صبر کنی تا اون صفحه بیاد چون در حال اماده سازی هست و بقیه ی قضایا............

در جواب دوست عزیزمون

LEE باید بگم که سنگینترین تست های همین تست های فورمارک هستند!

با درود:

دوست عزیز ( Mehdi_FXX ) ، امیدوارم خوب و سرحال باشید.

بله ، حق با شماست ، البته در دنیای نرم افزارهای مجاز برای کاربران عادی دنیا ، مثل من و شما .

اما کمپانی های بزرگ با سخت افزارها و نرم افزارهایی کار و تست می کنند ، که در هیچ جایی به جز لابراتوار خودشان پیدا نمی شود.

در نهایت منظورم این است که CPU ها و کارت گرافیکها و رمها و کلا قطعات ؛ بدون تست وارد بازار فروش نمی شوند. ( البته در هر چیزی استثنا هم وجود دارد ).

از هر 1000 تا کارت گرافیک شاید چند تا مشکل داشته باشد ، و باید تعویض شوند . ( گارانتی )

با تشکر...

در مسابقۀ ( ویندوز 7 چه امتیازی به شما داده است ؟ ) شرکت کرده و برندۀ جایزۀ FLASH 4GB شوید.

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر تشریف ببرید.

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?/topic/5685-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-7-%DA%86%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%9F/

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

ویرایش شده توسط LEE
لینک به دیدگاه

با ایشون در یاهو صحبت کردم و دمای کارتشون فقط در 3 دقیقه تست پایداری به 110 رسید!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگر ادامه پیدا میکرد مشکل جدی پیش می اومد

به نظرم کارت باید تعویض شه

لینک به دیدگاه

درود.

دومین مطلب اینکه دمای بالا واسه 470 و 480 کاملاً طبیعیه ، حتی 480 توی 100% Load به 109 و 470 به 105 درجه سانتی گراد هم رسن .

آیا روی حالت SLI لگهای داخل بازی رو مشاهده می کنید ؟ در این صورت مدل دقیق پاورتون رو ذکر کنید و اینکه از سلامتش مطمئن هستید؟

اگه بتونید داخل بازی وقتی این لگها رو می بینید یک عکس بگیرید و قرار بدید عالی می شه اون وقت بهتر می شه راهنمایی تون کرد .

ببینید اصولاً این جور مشکلات در درجه اول بخاطر دمای نامناسب محیط بوجود میاد و اول از همه به چیپ های مموری کارت صدمه می زنه ! دومین علت عدم تطابق و عملکرد درایور با GPU هستش ! سومین مورد عدم رسیدن توان مصرفی کافی از جانب منبع تغذیتون هستش .

سلام دوسته من پاورم 1235 هست نه مشکلی نداره نه نه نه تصورم اینتوری نیست الان متوجه شدم بعضی بازیهام اینتوریه تصویرشون ! الان یکی از بازیهام خیلییی تیک میزنه موقعه اجرا این مشکله منه نه بایوسم دست نزدم

لینک به دیدگاه

ببینید مشکله من دما نیست تو همین بازی دما 70 هستش که بازی تیک می زنه پس از دما نیست من بازی که کردم دماش به 100 رسیده ولی بدون هنگ اینم در نظر داشته باشیم

لینک به دیدگاه

یک سوال . در حالت sli می تونی دمای هر کارت رو به صورت جداگانه ببینی یا فقط یک دما نشون میده. ؟ قاعدتا در هنگام کار یا تست تفاوت دمای هر دو کارت با هم دیگه نباید زیاد باشه . اما اگر تفاوت زیادی بین دو کارت باشه ، میشه محدوده عیب را محدود کرد.

البته آقا پوریا بهتر می توانند راهنمایی کند. ( شاید من در این زمینه اشتباه میکنم);)

لینک به دیدگاه

ببینید مشکله من دما نیست تو همین بازی دما 70 هستش که بازی تیک می زنه پس از دما نیست من بازی که کردم دماش به 100 رسیده ولی بدون هنگ اینم در نظر داشته باشیم

پس شاید در حین بازی یک process باعث کند شدن سیستم میشهI%20Do%20not%20Know.gif

لینک به دیدگاه

نه دوسته من تالا دقت نکردم ولی انگار باید خودمون کارتو انتخاب کنیم که دماشو بگه ( راستی انگار مشکلم بر طرف شده مشکل از بازیه بازیای دیگم انگار سالمن تقریبا میمونه یه مشکله اساسی اونم انالیزینگ تصویرم از دور درست نمی شه متوجه منظورم می شید ؟ تو تنضیمات رفتم یه ذره بهتر شد کامل بر طرف نمیشه این اعصاب خورد کنیه

لینک به دیدگاه

خدا را شکر که مشکل از کارت نبود.

من در این قسمت تنظیمات چیزی بلد نیستم که بتونم راهنمایی کنم. ;)

لینک به دیدگاه

درود.

ه دوسته من تالا دقت نکردم ولی انگار باید خودمون کارتو انتخاب کنیم که دماشو بگه ( راستی انگار مشکلم بر طرف شده مشکل از بازیه بازیای دیگم انگار سالمن تقریبا میمونه یه مشکله اساسی اونم انالیزینگ تصویرم از دور درست نمی شه متوجه منظورم می شید ؟ تو تنضیمات رفتم یه ذره بهتر شد کامل بر طرف نمیشه این اعصاب خورد کنیه

لینک به دیدگاه

خوب خدارو شکر که مشکل حل شد .

بازهاتون دقیقاً چیان ؟ ماشالله سیستم خیلی خوب و قدرتمندی دارید . مطمئناً توی همه بازی ها روی بالاترین تنظیمات می تونید بازی رو اجراء کنید .

وارد تنظیمات بازی که شدید (معمولاً Option=> graphic) ، اگه روی گذینه فیلترینگ تصویر برید می تونید Anti-Analyzing رو روی 8xAA یا 16xAA یا بالاتر بگذارید . توی کیفیت بازی تاثیر بسزایی می گذاره.

لینک به دیدگاه

سلام میزارم ولی تغیر نمی کنه مثلا need for spped hot pourshe مشکل دارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...