رفتن به مطلب

مشکل با 470

Soroosh.3d
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• ارسال 56
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

متسفانه با 5870 این مشکلو اشتم واسه همین فروختم نمی تونه از بازی باشه مثلا بازییه مترو که خیلی گرافیکی تر هست این مشکلا نیود یا کال اف دوتی اگه بشه مشکلمو حل کنید یه عمر ممنونتون هستم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

متسفانه با 5870 این مشکلو اشتم واسه همین فروختم نمی تونه از بازی باشه مثلا بازییه مترو که خیلی گرافیکی تر هست این مشکلا نیود یا کال اف دوتی اگه بشه مشکلمو حل کنید یه عمر ممنونتون هستم

با درود:

دوست عزیز ، اگر در بازی مترو 2033 هیچ مشکلی ندارد ولی در بازیهای دیگر مشکل دارد ( به گفتۀ شما )

این نشان دهندۀ سالم بودن کارت گرافیک هست.

شما آخرین درایور که ( 260.99 ) می باشد را پاک کرده ( البته به طور صحیح ) و درایور قدیمی تر 258 را نصب کنید

اگر آنتی ویروس دارید ، کلا Disable کرده و بعد وارد بازی شوید ،( هنگام بازی نیز به اینترنت متصل نباشید ).

( هر بازی دارای Readme.txt می باشد ، داخل این فایل یا شبیه به این اطلاعات بسیار خوبی در مورد مشکلات کارت گرافیک وجود دارد )

برای رفع مشکل توضیحاتی داده شده است ( درون Readme.txt )

آیا Patch ها یا Update بازی را برداشته و نصب کرده اید ، اینها ( Patch - Update ) تعدادی از مشکلات را برطرف می کند.

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB - Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

لینک به دیدگاه

شما این کار رو که میگم امتحان کن . البته اگر NSF شما همونی باشه که من دارم . برو تو پوشه ای که نصبش کردی . فایل Config داره تا جایی که یادمه . اونو اجرا کن . از همون جا میتونی رزلوشن رو تنظیم کنی . بیارش پایین . برو تو بازی امتحان کن . بین چطوره . اگر هم میتونی از حالت SLI در بیا و با هر کدوم از کارت ها جدا امتحان کن . شاید هم مشکل از خود بازی باشه . دوباره نصبش کن . من این بازی رو با 450 بدون مشکل دارم اجرا میکنم . تو بازیهای دیگه مشکل نداری پس مشکل از کارت نیست . مشکل از خود بازیه.

لینک به دیدگاه

من هم با گرافیک 450 و سیستم خیلی پایینتر nfs رو در رزولوشن 1080*1920 بدون مشکل بازی می کنم

لینک به دیدگاه

نه نه نه نه دوستام مشکل من رزولیشن نیست انالیز منظورمه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما درایور رو کاملا unistall کن اینکارو میتونی با برنامه ccleaner انجام بدی ، بعد از restart توی پوشه ی زیر دنبال فایلهای بگرد که بهت میگم بعد پاکشون کن .

توی پوشه های windows/system 32/drivers فایلهایی رو پیدا کن که درایور نصب کرده ، برو پکیج نصب درایور با فایلهای توی پوشه system 32 مقایسه کن ، اون فایلهایی که مشترکن رو پاک کن . (معمولا نام فایلها با nv شروع میشه.)

اگه ویندوزت 7 هست از توی پوشه C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository پوشه ای رو پیدا کن که با عبارت nv_disp.inf شروع میشه . اون رو هم پاک کن ویندوز رو restart کن ، بعد درایور کارت گرافیک رو نصب کن .

(تذکر : فایلهایی رو که پاک میکنی توی recycle bin نگه دار تا اگه مشکلی پیش اومد بتونی برشون گردونی)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...