رفتن به مطلب

کمک و راهنمایی برای خرید earphone وایرلس، لطفاً

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

دوستان چند روزی هستش که دنبال earphone هستم . البته دنبال اون بندانگشتی ها بودم ولی نتونستم ایران پیدا کنم مثل

NeaxtEar یا EarIn و غیره

این مدل و برند رو پیدا کردم

Jabra Rox Wireless Stereo Earphone

نمیدونم بهتر از اینم هست یا نه ؟ کارایی داشته باشه نه اینکه پول برندش رو بخوره

میخوام :

1- حداقل 5-6 ساعت مکالمه رو داشته باشه شارژش

2- بشه تماس هارو جواب داد یا رد کرد بدون دخالت گوشی

3- بشه به صورت مستقیم صدا محیط رو شنود کرد . مثلا گوشی رو بزاری اتاق و خودت بری یه اتاق دیگه و از طریق این صدای محیط اتاق رو بشنوی

4- ضدآب باشه

5- نمیدونم موقع زنگ زدن صدایی از بیرون دستگاه شنیده میشه ، یعنی وقتی تو گوشت نباشه و تو جیبت باشه میتونی بفهمی که گوشیت زنگ میخوره ؟؟!!

یه همچین موارد بالایی رو داشته باشه

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

منظورت رو از شماره 3 متوجه نشدم!

راجب مورد 5 تا اونجا که من اطلاع دارم هیچ هدفوی ویبره یا بلندگو نداره پس فقط وقتی تو گوشت هست متوجه تماس میشی اما گوشی خودش هم ویبره میخوره و هم صدا میده!

من از هدفون های سونی زیاد استفاده کردم و کلا راضی بودم، البته این هدفون ها قابلیت نمایش شماره تماس و یا نام مخاطب و یکسری امکانات دیگه رو دارن

این مدل رو هم خیلی توصیه میکنم MEE Audio X7 Plus

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منظورت رو از شماره 3 متوجه نشدم!

راجب مورد 5 تا اونجا که من اطلاع دارم هیچ هدفوی ویبره یا بلندگو نداره پس فقط وقتی تو گوشت هست متوجه تماس میشی اما گوشی خودش هم ویبره میخوره و هم صدا میده!

من از هدفون های سونی زیاد استفاده کردم و کلا راضی بودم، البته این هدفون ها قابلیت نمایش شماره تماس و یا نام مخاطب و یکسری امکانات دیگه رو دارن

این مدل رو هم خیلی توصیه میکنم MEE Audio X7 Plus

گوشی رو گذاشتی تو ماشین و خودت پیاده میشی بری خرید . برنامه ای چیزی رو از گوشی اجرا میکنی که صدا رو ضبط میکنه و به همزمان روی earphone برات پخش میکنه. منظورم این بودش

لینک به دیدگاه

گوشی رو گذاشتی تو ماشین و خودت پیاده میشی بری خرید . برنامه ای چیزی رو از گوشی اجرا میکنی که صدا رو ضبط میکنه و به همزمان روی earphone برات پخش میکنه. منظورم این بودش

اگه منظورت اینه که مثلا رو گوشی آهنگ پخش کنی و از رو هدفون گوش بدی که کاملا طبیعی هست و کار هدفون بلوتوق همینه! اما در مورد ضبط صدا بعید میدونم از میکروفون گوشی استفاده کنه! طبیعتا باید با میکروفون هدفون صدا ضبط بشه! 

البته تمامی هدفون ها تا یه فاصله ای از گوش کار میکنند و اگه فاصله گوشی و هدفون زیاد باشه یا دیواری یا چیزی که مانع ارسال سیگنال بشه وجود داشته باشه این فاصله کمتر میشه!

من قبلا Smart Bluetooth® Handset SBH52 رو داشتم که به چند روش مختلف میتونست به تلفن جواب بده و بلندگو هم داشت، وقتی هم که فاصله زیاد میشد خود هدفون الارم میداد که گوشی رو جا گذاشتی :D

در کل میکروفن و بلندگوی یکی از دو دستگاه میتونه کار کنه، یا هدفون یا گوشی! ترکیبی نمیشه! مثلا نمیشه با گوشی صدا رو بشنوی و با هدفون جواب بدی! یه چیزی مثل جاسوسی و یا همون فال گوش وایسادن امکان پذیر نیست!

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود عطا جان به نتیجه ای رسیدی ؟ منم چون قصد خرید یدونش رو دارم :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود عطا جان به نتیجه ای رسیدی ؟ منم چون قصد خرید یدونش رو دارم :-?

سلام. نچ

یعنی وقتی میری عمق ماجرا میبینی اونی نیست که میخوایی. یه چند تا بررسی و فیلم ببین!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام. نچ

یعنی وقتی میری عمق ماجرا میبینی اونی نیست که میخوایی. یه چند تا بررسی و فیلم ببین!!

آره این دیوایس های بیسیم هیچ کدوم کیفیت ندارند .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...