رفتن به مطلب

هنگ کردن سیستم در warcraft 3

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتید و دوستان گیمر لیونی.

چند وقتی هست که سیستم من تو بازی wc3 وسطای بازی هنگ میکنه، جوری که alt+ctrl+delete هم کار نمیکنه و صدای نا هنجاری هم از اسپیکرا میاد. فقط با ریست کردن دستی سیستم بالا میاد.

-در هیچ بازی این مشکل رو ندارم.

-ویندوز عوض کردم، انتی ویروس هم پاک کردم. ویندوز الانم 8.1

-بازی رو پاک کردم، یه نسخه از RGC و یه نسخه هم از سایت های ایرانی دانلود و نصب کردم

اینم کارایی که انجام دادم و همچنان هنگ میکنه. خیلی رو مخه خواهشا کمک کنید.

مشخصات سیستم:

Msi h81-p33

Gtx 960 g1

I7 4790

8gb apacer 1600

Green 480w

Monitor res: 1920*1080

ممنون از وقتی که میزارید و زحمت میکشین.

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

ورژن بازیتون چند هست؟

پچ جدید بازی(1.27a آخرین پچ تا این لحظه) را نصب کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل بشه.

این کار ها رو هم انجام بدید:

1- پاک کردن محتویات پوشه save

2-پاک کردن محتویات پوشه repaly

لینک به دیدگاه

ورژن بازیتون چند هست؟

پچ جدید بازی(1.27a آخرین پچ تا این لحظه) را نصب کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل بشه.

این کار ها رو هم انجام بدید:

1- پاک کردن محتویات پوشه save

2-پاک کردن محتویات پوشه repaly

درود

ممنون بابت پاسخ.

ولی همچنان مشکل پا برجاست

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

چند روز پیش تو گیم نت یکی از دوستان همین مشکل برای دو تا از سیستم هاش بوجود آمده بود . وقتی داشتن بازی می کردن یه دفعه بازی هنگ کرد و هر دو سیستم تو بازی وارکرافت هنگ می کردن و تو بازی های دیگه مشکلی نداشتن. من قبلا از ویندوزشون بک آپ گرفته بودم و با ریکاوری کردن مشکل بازی وارکرافت حل شد. قبل از تعویض ویندوز تنظیمات مربوط به ریجیستری بازی رو از داخل ریجیستری پاک کنید اگر باز هم مشکل پابرجا بود به احتمال زیاد با نصب مجدد ویندوز مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

چند روز پیش تو گیم نت یکی از دوستان همین مشکل برای دو تا از سیستم هاش بوجود آمده بود . وقتی داشتن بازی می کردن یه دفعه بازی هنگ کرد و هر دو سیستم تو بازی وارکرافت هنگ می کردن و تو بازی های دیگه مشکلی نداشتن. من قبلا از ویندوزشون بک آپ گرفته بودم و با ریکاوری کردن مشکل بازی وارکرافت حل شد. قبل از تعویض ویندوز تنظیمات مربوط به ریجیستری بازی رو از داخل ریجیستری پاک کنید اگر باز هم مشکل پابرجا بود به احتمال زیاد با نصب مجدد ویندوز مشکل حل میشه

ممنون بابت پاسخگویی.

مشکل همچنان پابرجا

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

درود

شاید یکم عجیب بیاد ولی ویندوزت رو عوض کن  و 7 نصب کن  مشکل اصلی مربوط به ویندوزت هست

لینک به دیدگاه

داداش من خودم اون موقع که گارنا خدابیامرز بود این مشکلو پیدا کردم با بازی من تو بازی هنگ میکرد بازی از اسپیکرا صدای مسلسل میومد( تا این حد بد) بعد تازه کسی هم اگه برام عکس میفرستاد سیستم بازم ری استارت میشد من فکر میکردم چون سیستمم قدیمیه رفتم یه سیستم نو گرفتم :)) تا این حد ..! بعدش حسابی رفتم ته و توی این ارور ها رو در اوردم حالا لطفا بهم بگو دقیقا داخل بازی این اتفاق برات میوفته یا موقع زدن دکمه lunch warcraft چپ پپایین تو rgc اینم بگم تو rgc نمیتونی از هک استفاده کنی انواع مپ هک ها و حتی war key و dota key و garena total که برای تنظیم کلید اسپیس و ... به کار میره هم جزء هک هستند و یهو وسط کار یهو میپره اگه مشکل برطرف نشد بگو و همچنین قید کن دقیقا کجای بازی هنگ میکنه بدو ورود انتهای بازی وسط بازی اصلا میتونی وارد بازی شی اینا رو هم قید کن..!

فرستاده شده از SM-N9005ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

این مشکل بیشتر مواقع از ناسازگاری درایور گرافیک با سیستم عامل و بازی هستش. چند نسخه مختلف درایور انویدیا رو تست کنید.

موفق باشید

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

داداش من خودم اون موقع که گارنا خدابیامرز بود این مشکلو پیدا کردم با بازی من تو بازی هنگ میکرد بازی از اسپیکرا صدای مسلسل میومد( تا این حد بد) بعد تازه کسی هم اگه برام عکس میفرستاد سیستم بازم ری استارت میشد من فکر میکردم چون سیستمم قدیمیه رفتم یه سیستم نو گرفتم :)) تا این حد ..! بعدش حسابی رفتم ته و توی این ارور ها رو در اوردم حالا لطفا بهم بگو دقیقا داخل بازی این اتفاق برات میوفته یا موقع زدن دکمه lunch warcraft چپ پپایین تو rgc اینم بگم تو rgc نمیتونی از هک استفاده کنی انواع مپ هک ها و حتی war key و dota key و garena total که برای تنظیم کلید اسپیس و ... به کار میره هم جزء هک هستند و یهو وسط کار یهو میپره اگه مشکل برطرف نشد بگو و همچنین قید کن دقیقا کجای بازی هنگ میکنه بدو ورود انتهای بازی وسط بازی اصلا میتونی وارد بازی شی اینا رو هم قید کن..!

فرستاده شده از SM-N9005ِ من با Tapatalk

سلام

ممنون بابت پاسخ گویی.

وسط بازی هنگ میکنه و همون صدای مسلسل که میگی هم میاد.

درایور کارت گرافیک 358 هست

مشخصات سیستم هم اول تاپیک نوشتم.

برنامه اضافه هم warkey خود rgc رو استفاده میکنم

Sent from my D5503

لینک به دیدگاه

• 11 ماه بعد...

سلام  همین مشکل هم من داشتم تا این که تاریخ و ساعت سیستم رو دقیق تنظیم کردم و مشکلم حل شد

لینک به دیدگاه

سلام و درود بر همه

من ویندوز عوض کردم..فقط ی بار میشه همون اول وارد بازی شد ولی وقتی سیستم رو خاموش میکنم برا روز بعد اصن وارد نمیشه

پچ 1.27 دان کردم

پچ سوییچر هم امتحان کردم

وارکرافت رو آفلاین میتونم وارد بشم ارور هم نمیده

فقط برا  آر جی سی که میزنم لانچ اصن وارد وارکرافت نمیشه هنگ میکنه

لطفا یه راه حلی جلومون بزارین

دهنمون سرویس شد از بس ویندوز عوض کردیم ویندوز 7 ...64 بی تی

ویرایش شده توسط Verg!l
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

با این سیستم دوتا 2 بازی کن دیگه. بازی های قدیمی با درایور های جدید ممکنه ناسازگار باشن. ضمن اینکه وقتت رو واسه گیمی که آپدیت نمیشه تلف نکن!  دوتا 2 در رنک های بالا میفهمی دوتا واقعی چی هست و چرا قوی ترین گیم استراتژیک فعلی هست!

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...