رفتن به مطلب

سوال راجب شیر کردن بین 5 سیستم لن

eli-ss
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

5 تا سیستم شبکه داریم با هاب سویچ وصل شدن و امدیگه رو مییشناسن.

من میخام 1 پوشه یا درباو لوکال بسازم که توش چند فولدر باشه و هر فولدر رو 1 کاربر بتونه واردش بشه یا کمی بکنه و تتونه توی بقیه فولدر ها دخالت بکنه همچنین سیستم 1 ادمین باشه و بتونه دسترسی کامل داشته باشه

لینک به دیدگاه

درود

تا جایی که می‌دونم بدون سرور نمی‌شه سطح دسترسی کاربران دیگر رایانه‌ها رو مشخص کرد.

لینک به دیدگاه

خب ما 1 دونه رو سرور معرفی میکنیم دیگه از رنج ایپی 192.168.0.101 تا 108 مثلا

لینک به دیدگاه

معمولا از ویندوز سرور برای کنترل استفاده میکنن، اما شما کلاینتات کمه...
از این روش تست کن ببین چی میشه...
یکی از سیستماتو به عنوان فایل سرور انتخاب کن.

برای هر کدوم از سیستمای دیگه یه یوزر روی فایل سرور درست کن.

بعد برو تو properties فولدری که میخوای شیر کنی.

post-21032-0-63616000-1460875554_thumb.jpg

اینجا everyone رو remove کن.

post-21032-0-61697400-1460875615_thumb.jpg

اینجا هم گروه administrators رو ریموو کن، یوزرهایی که باید به پوشه دسترسی داشته باشن رو اضافه کن و دسترسیشونو تعیین کن.

آخر سر هم به هر کدوم از کاربرا، یوزر و پسورد پوشه ای که باید بهش دسترسی داشته باشن رو بده.

لینک به دیدگاه

attachicon.gif2016-04-17_11-09-15.jpg

attachicon.gif2016-04-17_11-11-33.jpg

اینجا هم گروه administrators رو ریموو کن، یوزرهایی که باید به پوشه دسترسی داشته باشن رو اضافه کن و دسترسیشونو تعیین کن.

آخر سر هم به هر کدوم از کاربرا، یوزر و پسورد پوشه ای که باید بهش دسترسی داشته باشن رو بده.

مشکل اینجاست یوزر ها رو نمیاره
لینک به دیدگاه

مشکل اینجاست یوزر ها رو نمیاره

تو مرحله 7، به جای check names، برو تو Advanced، بعد بدون اینکه چیزی تایپ کنی، find now رو بزن، همه یوزرهاتو میاره، از اونجا انتخاب کن.

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

توضیحات دوستمون کامل و دقیقه فقط برای ابتدایی ترین نوع امنیت حتما یوزرهارو استاندارد تعریف کن

اگر اطلاعات مهم و باارزش هستند میتونید از سیستم رمز نگاری ویندوز یا همون encrypt در هر یوزر استفاده نمایید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

توضیحات دوستمون کامل و دقیقه فقط برای ابتدایی ترین نوع امنیت حتما یوزرهارو استاندارد تعریف کن

اگر اطلاعات مهم و باارزش هستند میتونید از سیستم رمز نگاری ویندوز یا همون encrypt در هر یوزر استفاده نمایید

موفق باشید

بعنی ادمینیستراتور نباشند و دارای رمز . ادن قسمت اینکریپت چه جوری فعال کنم
لینک به دیدگاه

2e76c7c779927d69e3c65d1d1b7b4b30.jpg

هر کاری میکنم اکانت جدیدی که میسازم نمیاد تو لیستش باید چی کار کنم بشناسه یا بیاد تو لیست

لینک به دیدگاه

فکر کنم فقط کاربرهای همون رایانه رو می تونی کنترل کنی. یعنی فقط با ویندوز سرور می تونی کاربران دیگر رایانه ها رو کنترل کنی.

لینک به دیدگاه

2e76c7c779927d69e3c65d1d1b7b4b30.jpg

هر کاری میکنم اکانت جدیدی که میسازم نمیاد تو لیستش باید چی کار کنم بشناسه یا بیاد تو لیست

سلام 

کاربرهای سیستم های دیگه رو نمیتونی اینجا ببینی محیط دامین نیست دوست عزیز

لینک به دیدگاه

سلام 

کاربرهای سیستم های دیگه رو نمیتونی اینجا ببینی محیط دامین نیست دوست عزیز

تنها راهی که میتونم بهت پیشنهاد بدم اینه که سرور رو مجازی با vmware راه بندازی تنظیمات شبکه vm هم nat تنظیم کنی ویه محیط دامین با نصب سرویس addc داشته باشی که یه کوچولو تخصصیه  @};-  بازم اگر خواستی یه همچین کاری کنی میتونم کمکت کنم.

لینک به دیدگاه

بعنی هیچ راهی نیست من فقط 1 اموزش استپ بای استپ نیاز دارم . مرسی اگر کمک کنید چرا راه اشتباه پیشنههد میدین پس.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 

همه‌چیز روشن‌ه. سرور باید نصب کنی. یعنی روی یک رایانه سیستم‌عامل سرور نصب بشه. برای این کار راه‌حل گام به گام سراغ ندارم.

برای سرور مجازی هم دوست ارجمندمان پیشنهاد کمک داد.

لینک به دیدگاه

بعنی هیچ راهی نیست من فقط 1 اموزش استپ بای استپ نیاز دارم . مرسی اگر کمک کنید چرا راه اشتباه پیشنههد میدین پس.

بله راهی نیست بنده کارم همینه دوست خوب اینطورم نیست که 4 تا استپ بای داشته باشه  :D دوست داشتید براتون انجام میدم بازم پول خوبشو من میگیرم البته اگر تهرانید

لینک به دیدگاه

نوچ تهران نیستم شما اسن کار رو یادم بدین چربشم میکنیم

شماره تماس خودم رو پ خ میکنم فردا ساعت 10 به بعد تو تلگرام pm بدید.

لینک به دیدگاه

attachicon.gif2016-04-17_11-09-15.jpg

attachicon.gif2016-04-17_11-11-33.jpg

دوست عزیز اون روشی که گفتم برای راه انداختن کارتون بود...هدف شما رو برآورده می کرد و اشتباه هم نبود.

بنده هم گفتم برای اینکارا معمولا ویندوز سرور استفاده میشه...

اما شما حاضری برای 5تا کلاینت چند میلیون خرج خرید و راه اندازی سرور کنید؟ اگه بله که بنده در خدمتتونم... @};-

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما فقط میخوای 1 درایو داشته باشی با چند تا فلدر مجزا که اون هم نسبت به تعداد کاربران ایجاد کنی ؟ بعد هر کاربر فقط به یکی از اون فلدرها دسترسی داشته باشه ؟

سخت نیست و میشه راحت بدون دردسر این کار را انجام داد ولی توضیح دادنش اون هم از طریق تلفن و چت خیلی سخت هست

بخوام عملی و با عکس نشون بدم که نمیشه چون باید چند تا سیستم هم باشن که بتونم این کار را انجام بدم ولی خودم این کار را انجام دادم و میدونم که میشه

خیلی هم راحت شما از طریق اشتراک گزاشتن فایلها و محدود کردنشون برای دسترسی کاربران میتونید این کار را انجام بدید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز شما فقط میخوای 1 درایو داشته باشی با چند تا فلدر مجزا که اون هم نسبت به تعداد کاربران ایجاد کنی ؟ بعد هر کاربر فقط به یکی از اون فلدرها دسترسی داشته باشه ؟

سخت نیست و میشه راحت بدون دردسر این کار را انجام داد ولی توضیح دادنش اون هم از طریق تلفن و چت خیلی سخت هست

بخوام عملی و با عکس نشون بدم که نمیشه چون باید چند تا سیستم هم باشن که بتونم این کار را انجام بدم ولی خودم این کار را انجام دادم و میدونم که میشه

خیلی هم راحت شما از طریق اشتراک گزاشتن فایلها و محدود کردنشون برای دسترسی کاربران میتونید این کار را انجام بدید

سلام جوابی که دوست اول دادن و گفتن دسته واللاه کار نمیکنه اسم یوزر های سیستم های دیگر رو نمیاره تا براسون شیر کنم.

شما دوست عزیز تم ویوور بدم میتونی درست کنی برام

بزارین 1 مثال بزنم من 6 تا سیستم دارم شبکه شدن با هاب اوکی هستن..

رو سیستم 1 که مدریریت هستش میخام پوشه های باشه که مثلا پوشه 2 رو سیستم 2 بتونه ببینه و روش کار کنه و پوشه 3 رو سیستم 3 و .. شایدم 1 پوشه مشترک هم بود که همه بتونند ببینند.

همین و بس میشه این کار رو انجام داد ویندوز هم 7 هستش

لینک به دیدگاه

باید از داخل تنظیمات سیستم در قسمت Network and Sharing center همه کامپیوترهای متصل به شبکه را قابل رویت کنی بعد بخوای شیر کنی

من با Team viewer تا حالا کار نکردم دوست عزیز فقط شنیدم که چه کاری میشه انجام داد با این نرم افزار

post-15826-0-96378200-1460927584_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

فردا صبح تست میکنم جوابش رو میدم خیلی ممنون که تلاش میکنید مشکلم حل بشه

لینک به دیدگاه

درستش اینه که windows server نصب کنید و  active directory راه اندازی کنید ولی چون شبکه تون کوچک هست و اینکار مقرون به صرفه نیست براتون چون خودتون دانش اینکار رو ندارید، بهترین کار نصب و استفاده از یه برنامه p2p برای به اشتراک گذاشتن فایل ها بطور خصوصی و جداگانه هست که من بهتون bittorrent sync رو پیشنهاد میدم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...