رفتن به مطلب

سوال راجب شیر کردن بین 5 سیستم لن

eli-ss
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بنده هیچ وقت  تو workgroup کار نکردم ولی این  راه حل رو امتحان کردم الان جواب گرفتم, در این حالت ابتدا میبایست در کامپیوتری که میخواهید چیزی را در آن Share کنید یک User جدید با رمز عبور تعریف کنید و سپس وارد Folder Options و سربرگ View شده و تیک آخرین گزینه یعنی Use simple file sharing را بردارید. بعد از آن روی همان فولدری که میخواهید برای آن دو بزرگوار X و Y در اختیار بگذارید، راست کلیک وSharing and Security را کلیک کنید. در کادر باز شده گزینه Share this Folder را بزنید و بعد دکمه Permissions را کلیک کنید. در پنجره باز شده گزینه everyone را حذف و دکمه Add را کلیک کنید حالا نام آن Userای که تازه ایجاد کردید را Add کنید و سپس سطح دسترسی این فولدر را از جهت Read only بودن یا نبودن مشخص نمایید و در سربرگ Security نیز همین User را Add کرده و همین سطح دسترسی را برایش مشخص کنید.

حالا در سیستم آن افرادی که قرار است به این فولدرها دسترسی داشته باشد وارد Control Panel شده و User Account را باز میکنیم. وارد user آنها میشویم. از بالا سمت چپ گزینه Mange my network password را کلیک میکنیم. در کادر باز شده در قسمت نام سرور نام آن سیستمی را که آن فولدر درش Share هست را وارد میکنیم. در قسمت user نیز مجداداً نام آن سیستم را به همراه یک \ و نام آن یوزری که تازه در آن ساختیم وارد میکنیم (مثلا: server\username) و در قسمت Password هم که رمز عبور آن یوزر را وارد میکنیم و بعد هم Ok.

حالا فقط همین افراد میتوانند به آن منابع در آن سیستم دسترسی داشته باشند.

بنده هیچ وقت  تو workgroup کار نکردم ولی این  راه حل رو امتحان کردم الان جواب گرفتم, در این حالت ابتدا میبایست در کامپیوتری که میخواهید چیزی را در آن Share کنید یک User جدید با رمز عبور تعریف کنید و سپس وارد Folder Options و سربرگ View شده و تیک آخرین گزینه یعنی Use simple file sharing را بردارید. بعد از آن روی همان فولدری که میخواهید برای آن دو بزرگوار X و Y در اختیار بگذارید، راست کلیک وSharing and Security را کلیک کنید. در کادر باز شده گزینه Share this Folder را بزنید و بعد دکمه Permissions را کلیک کنید. در پنجره باز شده گزینه everyone را حذف و دکمه Add را کلیک کنید حالا نام آن Userای که تازه ایجاد کردید را Add کنید و سپس سطح دسترسی این فولدر را از جهت Read only بودن یا نبودن مشخص نمایید و در سربرگ Security نیز همین User را Add کرده و همین سطح دسترسی را برایش مشخص کنید.

حالا در سیستم آن افرادی که قرار است به این فولدرها دسترسی داشته باشد وارد Control Panel شده و User Account را باز میکنیم. وارد user آنها میشویم. از بالا سمت چپ گزینه Mange my network password را کلیک میکنیم. در کادر باز شده در قسمت نام سرور نام آن سیستمی را که آن فولدر درش Share هست را وارد میکنیم. در قسمت user نیز مجداداً نام آن سیستم را به همراه یک \ و نام آن یوزری که تازه در آن ساختیم وارد میکنیم (مثلا: server\username) و در قسمت Password هم که رمز عبور آن یوزر را وارد میکنیم و بعد هم Ok.

حالا فقط همین افراد میتوانند به آن منابع در آن سیستم دسترسی داشته باشند.

پیشنهاد میکنم نام سیستم ها رو به صورت pc1 , pc2 ... و همینطور ip هارو مرنبط با نام pc ها و همچنین سیستم هاتون یه اکانت administrator داشته باشه , سیستم اصلی هم با administrator لاگین باشی. ip هارو هم دستی وارد کن براشونم gateway ip مودم رو ست کن وارد. برای اینکه فولدر شیرهاتم ببینی دکمه win+r رو بزن و مثلا 192.168.10.1\\ تایپ کن که فایل های شیر روی 192.168.10.1 رو برات بیاره با توضیحات بالا در آخر هم میتونی اون فولدر شیر شده رو روش کلیک راست کنی map drive بزنی که برای اون کاربر که دسترسی داره به صورت یه درایو تو my computer داشته باش ... 

لینک به دیدگاه

سلام جوابی که دوست اول دادن و گفتن دسته واللاه کار نمیکنه اسم یوزر های سیستم های دیگر رو نمیاره تا براسون شیر کنم.

شما دوست عزیز تم ویوور بدم میتونی درست کنی برام

بزارین 1 مثال بزنم من 6 تا سیستم دارم شبکه شدن با هاب اوکی هستن..

رو سیستم 1 که مدریریت هستش میخام پوشه های باشه که مثلا پوشه 2 رو سیستم 2 بتونه ببینه و روش کار کنه و پوشه 3 رو سیستم 3 و .. شایدم 1 پوشه مشترک هم بود که همه بتونند ببینند.

همین و بس میشه این کار رو انجام داد ویندوز هم 7 هستش

دوست عزیزم (همون طور که تو پست اول هم گفتم) باید یوزر ها رو توی کامپیوتری که فایلها رو شیر میکنه بسازی...این یوزرها برای لاگین کردن نیستن...اینا فقط برای محدود کردن دسترسی سیستمای دیگه به فلدر خودشونن. (این کاری که شما میخوای بکنی(دیدن و استفاده از یوزرای یه کامپیوتر توی کامپیوتر دیگه) زمانی شدنیه که سرور داشته باشین.)

مثلا شماروی pc1 (همونی که قراره فایل رو شیر کنه) یه فلدر "Folder5" و یه یوزر "pc5" میسازی، طبق اون روش که گفتم، دسترسی تحت شبکه رو محدود به وارد کردن یوزر pc5 و پسوردش میکنه

ویرایش شده توسط engmrmz
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...