رفتن به مطلب

شاخ به شاخ Z170X-Gaming GT با Maximus VIII Formula

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان

شما باشید با بودجه 1,300,000 کدوم مادربرد رو برای گیمینگ با کمی اور انتخاب می کنید و چرا؟

@};-

ممنون از همه عزیزانی که نظر دادن، نظرسنجی تموم شد

4ax92turx4rjfizns263.png

حالا نظرتون درباره یک مقایسه و بررسی عملی Head To Head درست و حسابی بین این دو مادربرد چیه؟
پ .ن: منظور از بررسی عملی درست حسابی، از تست بهره وری انرژی گرفته تا اجرای بازی و اورکلاک و رم و... :cool:

41052-Tabby-kitten-head-to-head-with-cut

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

این لینک ببیید 18 مدل مادربورد مختلف از ابعاد مختلف (عملکرد و مصرف) رو بررسی کرده:

http://www.ocaholic.ch/modules/smartsection/item.php?page=0&itemid=1655

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این لینک ببیید 18 مدل مادربورد مختلف از ابعاد مختلف (عملکرد و مصرف) رو بررسی کرده:

http://www.ocaholic.ch/modules/smartsection/item.php?page=0&itemid=1655

دوست عزیز

من میخوام نظر دوستان رو بدونم

لینک به دیدگاه

بدون شک VIII Formula انتخاب مناسب تری هستش ، من یه بررسی از این مادربورو تهیه کرده بودم که تا چند لحظه دیگه لینکش را قرار می دهم .

Sent from my GT-S6312 using Tapatalk

لینک بررسی :

http://forums.sakhtafzarmag.com/showthread.php?t=20983

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بدون شک VIII Formula انتخاب مناسب تری هستش ، من یه بررسی از این مادربورو تهیه کرده بودم که تا چند لحظه دیگه لینکش را قرار می دهم .

لینک بررسی :

http://forums.sakhtafzarmag.com/showthread.php?t=20983

دوست من

بحث خوب بودن فرمولا نیست، بحث بهترین بین این دو هست.

به نظر شما فرمولا خیلی خوبه اما آیا خودتون Z170X-Gaming GT رو بررسی کردین ببنید چطوره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من ایسوس می پسندم ظاهرشم خوشگلتره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هزینه کردن با این قیمت روی x99 بهتر نیست؟!

دوست عزیز

شما فرض بر این بگیرید که بین این دو حتماً یکی رو برمیدارین

لینک به دیدگاه

دوست من

بحث خوب بودن فرمولا نیست، بحث بهترین بین این دو هست.

به نظر شما فرمولا خیلی خوبه اما آیا خودتون Z170X-Gaming GT رو بررسی کردین ببنید چطوره؟

نه تا حالا این مورد گیگابایت را بررسی نکردم . اما مدل ایسوس کاملا" مورد تأییده و به نظرم گیگابایت در برابر این عددی نیست .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه تا حالا این مورد گیگابایت را بررسی نکردم . اما مدل ایسوس کاملا" مورد تأییده و به نظرم گیگابایت در برابر این عددی نیست .

خب دوست من

وقتی چیزی رو بررسی یا تجربه نکردین، چطور در مورد اش نظر قاطع میدین؟

لینک به دیدگاه

خب دوست من

وقتی چیزی رو بررسی یا تجربه نکردین، چطور در مورد اش نظر قاطع میدین؟

با توجه به مادربورد هایی که قبلا" باهاشون کارکردم ، یعنی نسل z97 گیگابایت مدل G1 و ایسوس مدل Formula یا Hero به جرأت می گم که کیفیت مدل ایسوس بالاتر بوده ، از لحاظ اورکلاک هم پایداری ایسوس بیشتر مخصوصا" اورکلاک سی پی یو و رم . در مورد گیم اما تفاوت چندانی ندارن از نظر بنده .
لینک به دیدگاه

عزیز من خودم formula دارم و به نظرم بین این دو بهتر بوده که اینو گرفتم از هر بابت هم زیبایی منحصر به فرد هم پشتی بانی هم این که مادر بردی بوده که خیلی روش کارشده برا همین دیر تر از بقیه بیرون اومده اور خورش حرف نداره دیگه چی بگم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

شما فرض بر این بگیرید که بین این دو حتماً یکی رو برمیدارین

احتمالا بایوسش با رنجر یه جور باشه و از نظر من مردوده .

بیخودی 10 ثانیه مکث داره

گیگا بوت سریع تری داره حتی تو مادربردهای نسل قبلش

اگر این مهم نیست ایسوس

لینک به دیدگاه

Maximus :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:   :x  :x  :x  :x  :x Formula 

لینک به دیدگاه

با توجه به مادربورد هایی که قبلا" باهاشون کارکردم ، یعنی نسل z97 گیگابایت مدل G1 و ایسوس مدل Formula یا Hero به جرأت می گم که کیفیت مدل ایسوس بالاتر بوده ، از لحاظ اورکلاک هم پایداری ایسوس بیشتر مخصوصا" اورکلاک سی پی یو و رم . در مورد گیم اما تفاوت چندانی ندارن از نظر بنده .

اتفاقا من Z97X SOC Force داشتم با حافظه های 1600 مگاهرتزی کروشال چیپ میکرون !

روی بورد من خیلی راحت 2700 مگاهرتز 9-12-12-27-1 تست میگرفت و برای 24/7 هم OK بود

ولی روی بورد ASUS Z97 Formula  اصلا بالای 2600 مگاهرتز بوت نمیشد یا اگر بوت می شد پایدار نبود! و کیفیت بند به بند بورد گیگا SOC هم به نظر خود من خیلی بهتر از مدل ایسوس هست.

بر روی Z97 بهترین بورد برای اورکلاک ASRock Z97 OC Formula بود(همین الانم بهترین بورد برای اورکلاک Z170 OC Formula هست) خصوصا در بخش رم یک سر و گردن بهتر عمل میکرد و سپس مادربرد GIGA Z97X SOC Force .

تنها مشکل  این بورد گیج زدن بایوس در تایمینگ های اصلی RTL و محدودیت بر روی تایمینگ tREFI هستش.

بر روی Z170 هم ایسوس به نظر خیلی خوش اورکلاک تر هست اما گیگا هم قلق های خودش رو داره و نمیشه گفت گیگا Z70 حتما به لحاظ اورکلاکینگ در وضعیت پایین تری نسبت  به Formula قرار داره.

و اینکه برای اورکلاک بهتره بورد مخصوص به خودش تهیه بشه. گیمینگ GT بیشتر به سمت گیمینگ تمایل داره تا یک بورد اورکلاک.

ویرایش شده توسط OC Formula
لینک به دیدگاه

ایسوز قابلیت اورکلاک بالا

گیگابایت دارای عمر بالا      کاملا موافقم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا نمیتونم انتخابی بین این دو داشته باشم با توجه به نوع کاربری ای که دارم جز آپشن های من نیستن  :D  اما اگه بنا بر توصیه به شخص دیگه ای باشه اول باید بورد فورمولا رو شخصا تست کنم تا بتونم نظر بدم

@};-

لینک به دیدگاه

اتفاقا من Z97X SOC Force داشتم با حافظه های 1600 مگاهرتزی کروشال چیپ میکرون !

روی بورد من خیلی راحت 2700 مگاهرتز 9-12-12-27-1 تست میگرفت و برای 24/7 هم OK بود

ولی روی بورد ASUS Z97 Formula اصلا بالای 2600 مگاهرتز بوت نمیشد یا اگر بوت می شد پایدار نبود! و کیفیت بند به بند بورد گیگا SOC هم به نظر خود من خیلی بهتر از مدل ایسوس هست.

بر روی Z97 بهترین بورد برای اورکلاک ASRock Z97 OC Formula بود(همین الانم بهترین بورد برای اورکلاک Z170 OC Formula هست) خصوصا در بخش رم یک سر و گردن بهتر عمل میکرد و سپس مادربرد GIGA Z97X SOC Force .

تنها مشکل این بورد گیج زدن بایوس در تایمینگ های اصلی RTL و محدودیت بر روی تایمینگ tREFI هستش.

بر روی Z170 هم ایسوس به نظر خیلی خوش اورکلاک تر هست اما گیگا هم قلق های خودش رو داره و نمیشه گفت گیگا Z70 حتما به لحاظ اورکلاکینگ در وضعیت پایین تری نسبت به Formula قرار داره.

و اینکه برای اورکلاک بهتره بورد مخصوص به خودش تهیه بشه. گیمینگ GT بیشتر به سمت گیمینگ تمایل داره تا یک بورد اورکلاک.

درود بر استاد عزیز علی جان ( درست گفتم ؟ )

البته در قوی بودن Soc Force هیچ شکی نیست اما بنده برد formula سری z97 را قبلا" تست زده بودم با پردازنده 4790k و رم corsair dominator platinum و تونست فرکانس 2800 را بوت کنه ، البته به سختی چون بعد از 12 بار تست زدن این نتیجه بدست اومد .

در مورد ازراک اصلا" شکی نیست ، اما این مدل گیگابایت از نظر بنده زیاد برای اورکلاک حرفه ای مناسب نیست اما اگر مدل Z170 Soc Force در ایران موجود باشه صد در صد ارزش خرید بالاتری داره اما از لحاظ طراحی برد ، زیبایی و کیفیت صد در صد مدل Formula را بهتر می دونم هم Z170 و هم Z97 . یه نظر شخصی هم دارم ، گیگابایت با اینکه در حال حاظر بزرگترین تولید کننده مادربورد در جهان به حساب میاد اما هنوز خیلی مونده تا به ایسوس برسه . از نظر من حتی برد های ازراک شرایط و قیمت بهتری به بورد های گیگابایت دارند اما وارد کننده های عزیز اصلا" به فکر این برند نیستند و فقط چسبیدن به گیگابایت !

لینک به دیدگاه

شما برید formula رو از نزدیک ببینید بعدش اصلا آدم دلش نمی خواد بره سمت چیز دیگه ای ....

oc رو نظر نمی دم ولی کیفیت ساخت من formula رو برتر میدونم....

لینک به دیدگاه

درود خبات جان

asrock z170 oc formula

asus maximus viii extreme

برای اورکلاک غیر از گزینه های بالا (مخصوصا اولی) گزینه مناسبی دیگه نیست.

اما بین دو مورد انتخابی شما فرمولا ;)

لینک به دیدگاه

Maximus VIII Formula به نظرم برتر هست 

البته دو تاشون عالین ولی به نظرم بهتره خودتون ریویو هاشون رو بخونید و تصمیم گیری کنید 

لینک به دیدگاه

هر دوتا مادربرد عالی با ظاهری زیبا و کیفیتی عالی دارن.تفاوتی ندارن اون تبلیغات و ویژگی هایی هم که با بزرگنمایی نشون داده میشن تاثیر چندانی ندارن.

خود من انتخابم مدل گیگا است هم ظاهرش رو بیشتر دوست دارم هم گارانتی بهتری داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...