رفتن به مطلب

سیستم گیم تا 4200

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی!!!

من اول میخواستم برای گیم لپ تاپ بخرم اما نظرم عوض شد .

من میخوام یه ماه دیگه یه سیستم برای گیم و رندرینگ و کارهای نیمه سنگین یا سنگین و احتمالا اورکلاک ببندم .

بودجه هم نهایتا 4200 هست.

لطفا یه سیستم با مانیتور و یه سیستم بدون مانیتور پیشنهاد بدید .

یه مانیتور HD LED سامسونگ دارم که فک میکنم برای گیم خوب نیست . نظر شما چیه ؟ مانیتور بگیرم یا نه ؟

لطفا دو سیستم که یکیش با مانیتور و دیگری بدون مانیتور باشه بدید (هر دو با حداکثر بودجه) و بگید مانیتور بگیرم یا بعدا بگیرم ؟ :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

خدمت شما ، بعدا در صورت بودجه اس اس دی تهیه کنید ، کارت گرافیک اگه عجله ندارید از سری جدید که 2 ماه دیگه عرضه میشن خرید کنید یا یه 960 دست دو تهیه کنید و با اون سر کنید

مانیتور به نظرم با همین فعلا سر کنید یا در صورت بودجه یه مانیتور خوب بگیرید ، چون کار رندرینگ هم انجام میدید سی پی یو i7 لازم دارید که در صورت خرید مانیتور نو باید به i5 کاهش داد

post-18285-0-36761500-1460973139_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

رزولوشن مانیتورم 768*1366 هست . و فکر کنم خرید مانیتور هزینه اضافه باشه

اگه گرافیک های پاسکال و پولاریس تا دو ماه و دوماه و نیم دیگه عرضه میشن . من  صبر میکنم و عجله ای ندارم .

قیمت پاسکال و پولاریس با این گرافیکای الان یکیه ؟

مانیتور هم نمیخوام .

لینک به دیدگاه

پولاریس تا چند ماه دیگه میاد .

اما تا قیمتش در ایران درست بشه شاید 6 ماه زمان نیاز داشته باشه .

اگر برنامه های که کار میکنید gpu محور نباشن میتونید از گرافیک بزنید و با مدل های پایین تر کار کنید .

توی بعضی از برنامه ها هسته های کدا بسیار موثر هستند توی بعضی هم مهم نیستن .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حدود 2 ماه دیگه گرافیکهای نسل جدید عرضه میشن وحداقل 3 ماهی طول میکشه تا قیمتشون درست بشه

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۵/۱/۳۰ در 09:52، StarKilleR گفته است:

attachicon.gif1.jpg

من هم همین سیستم رو پیشنهاد میدم فقط به جای خنک کننده مایه یه بادی بخرید که استلاک کم تری داشته باشه و بجاش کیس رو دوکاس بردارید.

لینک به دیدگاه

پس وامیستم تا پاسکال بیاد و قیمتا درست شه بعد میخرم .

مانیتور هم دارم و خوبه فقط قطعی برق داره که میبرم تعمیرگاه اوکی میکنم.

لینک به دیدگاه

آیا مدل هایی که پاسکال و پولاریس هستند .به رنج قیمت همین GTX 970 هم می رسن ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
  در ۱۳۹۵/۱/۳۰ در 12:15، NVIDIA GAMER گفته است:

آیا مدل هایی که پاسکال و پولاریس هستند .به رنج قیمت همین GTX 970 هم می رسن ؟

بله بیشتر و کمتر ، 2ماه صبر کنی مشخص میشه ، زمان سری 900 به سر اومده چون تولید کننده ها هم تولید سری 900 متوقف کردن و اماده میشن واسه سری بعد

لینک به دیدگاه

آیا پاسکال و پولاریس در لپ تاپ های لنوو و ایسوس هم میان تا دو سه ماه ؟

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۵/۱/۳۰ در 16:29، NVIDIA GAMER گفته است:

آیا پاسکال و پولاریس در لپ تاپ های لنوو و ایسوس هم میان تا دو سه ماه ؟

داداش خرداد عرضه میشن و بلافاصله نمایندگی ها میارن اما قیمتش تا 3 ماه حباب داره شهریور بخر و تو اون موقع افزایش بودجه بده خیلی به صرفه هست

فکر کنم بیاد اما در پرچمداراشون در اوایل که قیمتی بالا دارند 

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۵/۱/۳۰ در 17:39، gebhard گفته است:

داداش خرداد عرضه میشن و بلافاصله نمایندگی ها میارن اما قیمتش تا 3 ماه حباب داره شهریور بخر و تو اون موقع افزایش بودجه بده خیلی به صرفه هست

فکر کنم بیاد اما در پرچمداراشون در اوایل که قیمتی بالا دارند

بودجه همینه که هست زیاد نمیشه .

بعدم شهریور خیلی دیره .میخوام از تعطیلات تابستان و دوری از درس استفاده کنم . نهایتا آخرای تیر یا شهریور میگیرم .

این کارتا خیلی با مکسول فرق دارن ؟؟فک کنم بادهای رسانه ای اند و خیلی فرق ندارن اما منتظر می مونم و میخرم تا به روز باشم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
  در ۱۳۹۵/۱/۳۰ در 18:41، NVIDIA GAMER گفته است:

بودجه همینه که هست زیاد نمیشه .

بعدم شهریور خیلی دیره .میخوام از تعطیلات تابستان و دوری از درس استفاده کنم . نهایتا آخرای تیر یا شهریور میگیرم .

این کارتا خیلی با مکسول فرق دارن ؟؟فک کنم بادهای رسانه ای اند و خیلی فرق ندارن اما منتظر می مونم و میخرم تا به روز باشم .

اگه میخواین تو تابستون بازی کنین پیشنهادم خرید دست دو 960 یا 380 گارانتی داره که حدود 600 الی 700 قیمت میخوره بستگی به مقدار حافظه و کارکرد داره و برند

حدود 50 درصدی باید نسل جدید قویتر باشه شما 770 با 970 مقایسه کن ، 970 حدود 50 درصد قویتره حداقل

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۵/۱/۳۰ در 18:45، StarKilleR گفته است:

اگه میخواین تو تابستون بازی کنین پیشنهادم خرید دست دو 960 یا 380 گارانتی داره که حدود 600 الی 700 قیمت میخوره بستگی به مقدار حافظه و کارکرد داره و برند

حدود 50 درصدی باید نسل جدید قویتر باشه شما 770 با 970 مقایسه کن ، 970 حدود 50 درصد قویتره حداقل

جهنم . شهریور میخرم . با یک و دویست تا یک و سیصد میشه بعد یه پاسکال خوب خرید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
  در ۱۳۹۵/۱/۳۰ در 19:00، NVIDIA GAMER گفته است:

جهنم . شهریور میخرم . با یک و دویست تا یک و سیصد میشه بعد یه پاسکال خوب خرید ؟

آره میشه شاید یه کم افزایش بودجه بخواید ، بهترین کار اینه که تا آخر خرداد صبر کنید تا کارتها عرضه بشن و قیمتشون و بنچمارکها بیاد بیرون ببینیم چی به چین ، بعد تصمیم بگیرید

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۵/۱/۳۰ در 19:03، StarKilleR گفته است:

آره میشه شاید یه کم افزایش بودجه بخواید ، بهترین کار اینه که تا آخر خرداد صبر کنید تا کارتها عرضه بشن و قیمتشون و بنچمارکها بیاد بیرون ببینیم چی به چین ، بعد تصمیم بگیرید

آره. بهتره تا اون موقع بی خیال باشم و از اون موقع به بعد که امتحاناتمون هم تموم میشه شروع به تصمیم گیری کنم . الان زوده.

تاپیکو قفل کنید .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...