رفتن به مطلب

مشکل قطع شدن تصویر

amir@1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

خیلی وقت نیست این سیستمو اسمبل کردم حدودا یک ماهه

مشکلم قطع شدن صفحه مانیتوره

گرافیکم gigabyte g1 r9 390

چون مانیتورم vga از تبدیل hdmi به vga استفاده میکنم

اول فکر کردم مشکل مال تبدیل اما بعد متوجه شدم اینطور نیست.وقتی پی سی روشن میشه اولش قطع و وصل میشه بعد درست میشه گاهی اوقات بعد اینکه درست شد و صفحه اومد وارد بعضی نرم افزار ها مانند vlc player و idm که میشم صفحه قطع میشه و باید از اون برنامه خارج شم تا صفحه بیاد مانیتورمم پیام قطع شدن اتصال میده البته همیشه اینطور نیست و اکثر مواقع فقط وقتی پی سی روشن میشه صفحه قطع و وصل میشه

درایور گرافیکمم ریخته ام دیدم قطع میشه اپدیتش کردم به اخرین نسخه بازم درست نشد

درایورم یه گزینه داره اسمش

Gpu scaling

اینو من فعال کردم چون وارد بازی cs go که میشدم مانیتورم خطای فرکانس میداد و بعد فعال کردنش بازی اجرا شد

البته روشن یا خاموش بودن این گزینه تفاوتی توی قطع شدن صفحه موقع بالا اومدن دستکاپ نداشت

احتمال 90 درصد مشکل نرم افزاریه

کسی راه حلو میدونه کمک کنه

راستی یادم رفت بگم اول که سیستم رو خریده بودم با hdmi به تلویزیون وصل کردم و ویندوز 10 رو نصب کردم

وقتی به تبدیل به مانیتور وصل کردم ارور فرکانس میداد

out of range

67.4khz /60hz

ارور این بود

مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم

اشتباه نگیرید مشکل فرکانس مال قبل بود و الان فقط صفحه میره و مانیطور میگه اتصال قطع شده

لینک به دیدگاه

• ارسال 50
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

دوست عزیز اگر نظر من را بپرسی که میگم مشکل از مانیتور هست و دنبال عیب دیگری نباش

با یه مانیتور بهتر تست کن و نتیجه را اعلام کن

مدل مانیتورت را هم ذکر میکردی خیلی بهتر میشد

لینک به دیدگاه

lg 19m35 

مانیتور دیگه ندارم تست کنم

pc قبلی با مانیتور هیچ مشکلی نداشت و هیچ وقت قطع نمیشد

لینک به دیدگاه

تنظیماته displayو رزولوشنه خود ویندوز رو چک کن اما اگه قبله ویندوز قطعو وصل میشه مشکله ویندوز نیست اگه ویندور عوض کردیو همه درایورو نرم افزار اوکیه پس مشکله سخت افزاری داری

یا گرافیک یا مانیتور و به احتماله قوی مشکل از سمته مانیتور و شیلده I/O هستش

مشخصات کامل سیستم؟؟سیستم کی اسمبل شده؟

لینک به دیدگاه

سلام

منظورتون چیه چک کنم؟باید چی باشه؟

صفحه وقتی قطع و وصل میشه که من پسورد سیستم رو میزنم و صفحه دکستکاپ بالا میاد

هروقت قطع میشه کنترل و الت و دیلیت میگیرم اون صفحه که میره وصل میشه و وثتی کنسل رو میزنم باز صفحه میره

اینکه هرتز مانیتور رو تغیر بدم به فکرم رسده بود ولی متاسفانه تنها گزینه موجود توی تنظیمات 60 هرتز نه بیشتر نه کمتر ثابته

اینم مشخصات

cpu:core i5 6600k

gpu:gigabyte g1 gaming r9 390

main:asus z 170 pro gaming

ram:8*2 gskill cl 15 2800

فرکانسش 2800 اما در حالت عادی 2133 و در اورکلالک 2800

بقیشم فکر نمیکنم مهم باشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مشکل اینجاست که مانیتور کشش لازم را نداره و یا خراب شده و وقتی گرافیک برای نمایش تصویر سیگنال را ارسال میکنه مانیتور تصویرش میره و قادر به دریافت سیگنال و پخش تصویر با کیفیت ارسالی از طرف گرافیک را نداره

ببین چطور میتونی یه مانیتور جور کنی و تستش کنی

ساکن کجا هستی دوست عزیز شاید دوستانی باشن که بتونن به شما کمک کنن

برای تست سیستم فقط روشنش کن و ببین تک بوقی را که باید صداش را بشنوی میزنه یا نه همین و بس

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

امیر جان این تاپیک رو ببین یکی هم مشکله شمارو داشت که از تبدیل هم استفاده میکنه واسه مانیتورش و در نهایت میگه با کارایی مثله خاموش نکردنه دکمه ی پاورش و غیره... مشکلش حل شده فعلا

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=56743&hl=

مدله پاورتم بگو و اینکه با یه مانیتوره دیگه تست کن که hdmi داشته باشه و بهتر از مانیتوره خودت باشه هم با تیدیل هم بدونه تبدیل امتحان کن روش اگر مشکل ادامه داشت پس به vga و یا ویندوز و مشکله نرم افزاری مربوط میشه

ولی در کل برای اون سیستم باید مانیتوره بهتر بگیری شما که حداقل hdmi روش باشه مثلا این: http://www.digikala.com/Product/DKP-55656/ASUS-VX229H-IPS-Monitor/%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-IPS-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D9%84-VX229H

با استارتره این تاپیک واسه خریده مانیتور مشورت بگیر http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=56930&page=4

ویرایش شده توسط Caipirinha
لینک به دیدگاه

مرسی از راهنمایی هاتون

من وقتی idm یا vlc player رو باز میکنم تصویر میره و با بستن اون برنامه تصویر برمیگرده پاورمم گرین 750 وات اسمشو دقیق یادم نیست

امیدوارم مشکل از مانیتور نباشه چون فعلا پول خرید یه مانیتور نو رو ندارم

وقتی سیستم بالا میاد یه بوق رو میزنه و معمولیه 

این مشکل هم همیشگی نیست بعضی وقتا بدون مشکل و بدون قطعیه ولی 70 درصد مواقع قطع میشه

اون تایپیکم که بهم گفتید خوندم

من هیچوقت سوییچ پشت پاور رو خاموش نمیکنم 

مانیتورمم قبل روشن شدن روشن میکنم و قبل خاموش شدن خاموش

من مشکل خطای فرکانسم توی بازی cs go با فعال کردن Gpu scaling

درست شد میشه یه توضیحی بدید این چی بوده فعال کردم؟

اگرم کسی از تنظیمات درایور گرافیک amd سردر میاره بگه چه تغیراتی رو اعمال کنم

شاید با تغیر تنظیمات درایور گرافیک مشکل حل بشه ممنون

فک کنم قبلا هم گفته ام

اول که سیستم رو خریده بودم با hdmi به تلویزیون وصل کردم و ویندوز 10 رو نصب کردم

وقتی با تبدیل به مانیتور وصل کردم ارور فرکانس میداد

out of range

67.4khz /60hz

ارور این بود

اون موقع با یه مانیتور دیگه الجی که از این هم قدیمی تره و lcd عه تست کردم و ارور نمیداد

اونم vga بود و با تبدیل وصل شده بود

مجبور شدم دوباره ویندوز رو با مانیتور نصب کنم و درست شد

همون موقع ام که به تلویزیون وصل کرده بودم تصویرقطع و وصل میشد(موقع بالا اومدن ویندوز نه حدودا هر 10 دقیقه یکبار که الان اینطور نیست)

لینک به دیدگاه

اقا این مشکل هنوز درست نشده امروزم خیلی اذیتم کرد

chorom رو که باز میکردم تصویر قطع میشد و وقتی میبستمش صفحه میومد

با بعضی برنامه ها مشکل داره

لینک به دیدگاه

الان من بازی Dark Souls III رو به یه بدبختی دانلود کردم وقتی اجرا میکنم مانیتور ارور فرکانس میده 

out of range

67.4khz /60hz

لینک به دیدگاه

مانیتور شما توسط ویندوز شناسایی شده ؟

اون قسمت که رزولوشن ویندوز رو میتونید تغییر بدید باید مدل مانیتور رو نوشته باشه ، اگه که نشناخته و فقط مدل اتصال رو نوشته مشکل از همون جاست . 

گاهی وقت ها لازمه درایور مانیتور نصب بشه به وسیله سی دی که همراش میاد . از سایتش هم میتونید بگیرید ، کابلتون اصل خود مانیتور هست یا از این چینی های بی کیفیت ؟ چون مدل بی کیفیت میتونه باعث نشناخته شدن مانیتور بشه 

اگه مانیتور برای ویندوز شناخته شده باشه خود ویندوز حداکثر فرکانس پشتیبانی شده رو مشخص میکنه و نمیزاره نرم افزاری بیشتر از اون فرکانس اجرا بشه و در صورتی که مانیتور شناخته نشه ( دلایل زیادی داره ) میتونه همین مشکلات رو به وجود بیاره .

لینک به دیدگاه

نه ویندوز اونو میشناسه و مدلشم مینویسه

مانیتورم درایور نداشت

یه اشتباهی که پیش اومده اینه

مانیتور من حداکثر 60 هرتز میکشه اما درایور گرافیکم مینویسه حداکثرش 75 هرتز هست 

نمیشه عوضشم کرد

البته ارورش مینویشه  67.4 کیلو هرتز نه هرتز :|

اگه کسی گرافیک AMD داره و از تنظیماتش سر در میاره بگه شاید این گزینه هاش به درد خود :|

توی ستینگ درایورم یه قسمت هست refresh rate اونو میشه فعال کرد و روی یه مقداری قرار داد من گذاشتم روی 60 هرتز بازم درست نشد

لینک به دیدگاه

ببین اینیکه مانیتورت موفق میشه که تصویرو نشون بده هیچوقت دلیل به این نیست که کابلی که از گرافیک به مانیتور وصل شده همه جوره از همه بابت تو هر وضعیتی و تو هر اندازه سیگناله میفرسته و دریافتی بینه دو قطعه موفق عمل میکنه و 100% اوکیه  100% تبدیل vga با یه display port  یا hdmi فرق میکنه و به متراژه کابل هم بستگی داره و خیلی مسائله دیگه............

این مشکل هم به نظره من اگه نخواییم با مانیتور یا گرافیکای دیگه تست کنیم به این دلیله که فرکانس display خیلی بیشتر از فرکانسی که مانیتور میتونه تو این شرایط ساپورت کنه ست و تنظیم شده خودش به هر دلیلی خود به خود یا دستی و همین که میزنه 67 کیلوهرتز همینه یعنی به خاطره مشکله درایوره گرافیک یا هرچی این ارورر پیش میاد بازم میتونه مشکل از جایه دیگه باشه یا سخت افزاری ...... این مسیرو برو و این کارو انجام بده برو قسمته dsiplay properties و advanced settings رو پیدا کن اونجا رو تبه monitor کلیک کن بعد زیره screenn refresh rate که فرکانسو مشخص کرده یه گزینه هست که نوشته hide modes that this monitor cannot display اونرو باکسشو تیک بزن حتمااا بعد برو تبه بغلیش adapter اون پایینش زده list all modes اونو بزن پنجرش باز شه و تو لیستی که نشون میده حالته درست رو انتخاب کن و yesو بعد هم همرو ok apply این 100% باید مشکلو حل کنه اگه نشد راه دوم که خودم امتحان نکردم فقط یه جا مشکلی بود شنیدم

تنظیماته کلیه تصویریه سیستمت که باید از داخله safe mode ریستش کنی فک میکنم
سیستمو ریستارت کن برو safe mode و فک کنم گزینه advanced options رو باید enter کنی بعد ازونجا ریستش کنی اگه اشتباه نکنم گزینه ی change display settings back to the original configuration و این دیگه بهترین راهه فک کنم

باز هم با اختیاره خودت این کارو بکن من تا حالا خودم این کارو نکردم مشکلی یه وقت واست پیش بیاد
gpu scaling هم واسه این جواب داده که خوده گرافیک تنظیماته رزولوشنو نسبته تصویرو طبقه بازی تنظیم میکنه و واسه همین مشکلش حل شده

لینک به دیدگاه

راه اول رو انجام دادم اون باکس رو تیکش رو زدم نتیجه رو خواهم گفت اگه درست نشد از راه دوم استفاده میکنم ممنون

لینک به دیدگاه

اصلا درست نشد به حدی الان خرابه که chorom رو که باز میکنم صفحه میره الت و تب میگیرم یا اونو میبندم صفحه میاد

لینک به دیدگاه

تلویزیون دم دست داری؟ یا مانیتور دیگه با HDMI یه تست بزنی؟

لینک به دیدگاه

:| تلویزیون که دارم با hdmi به تلویزیون وصل کردن اونجام قطع و وصل میشد اما اونجا ربطی به برنامش نداشت معلومه کابل htmi ام خرابه

شانسو میبینی

ویرایش شده توسط amir@1
لینک به دیدگاه

:| تلویزیون که دارم با hdmi به تلویزیون وصل کردن اونجام قطع و وصل میشد اما اونجا ربطی به برنامش نداشت معلومه کابل htmi ام خرابه

شانسو میبینی

به شانس نیست ، کابل های بی کیفیت تو بازار خیلی زیاد شدن ، به یه روز نمیکشه خراب میشن .

یه کابل با کیفیت و مطمئن بگیرید خیال خودتون رو راحت کنید .

ویرایش شده توسط bighero7
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

pnvb_%D8%A8%D9%84%D8%A7%D8%A7%D9%84.pngمن نظرم اینه مانیتور من 60 هرتز بیشتر نمیکشه توی ستینگ مانیتورم هم زده حداکثر 60 هرتز ولی توی ستینگ درایورم زده 75 هرتز توی بعضی برنامه ها رفرش ریت از 60 میاد بالاتر و تصویر قطع میشه راهی نیست این عدد رو به 60 تغییر بدم؟

لینک به دیدگاه

از اونجایی که مانیتوری دم دست ندارید برای تست پیشنهاد میشه کابل مانیتور رو مستقیم به مادربرد وصل کرده و از گرافیک مجمع پردازنده استفاده کنید

اگر همچنان مشکل پابرجا بود مطمنن مانیتور مشکل دار هستش در غیر این صورت احنمالا مشکل از تنظیمات هست

اگر هم گرافیک رو با کابل HDMI مستقیم به تلوزیون وصل کردید و همچنان مشکل داشتید مطمنن مشکل از کابل هستش...

لینک به دیدگاه

چجوری کابل رو مستقیم به مادربرد وصل کنم؟

من مطمنم مشکل کابل ها نیستن

مثلا من برنامه vlc player رو باز میکنم صفحه میره و تا اون برنامه رو میبنم تصویر میاد اگرم نبندمش تصویر نمیاد با برنامه هایی که تاحالا مشکل داشتم اینان

chorom-vlc player-idm-telegram-mpc player

و بازی دارک سولز سه که کلا مانیتورم ارور فرکانس میده

من مانیتورم vga و از تبدیل hdmi به vga استفاده میکنم ممکنه مشکل از تبدیل باشه و از یه فرکانس بالاتر رو نکشه؟

برای وصل کردن مانیتور به مادربرد باید چیکار کنم؟درایوری چیزی میخواد؟

لینک به دیدگاه

خوب چطوری به گرافیک انبورد وصل کنم؟

درایور میخواد؟

کار سختی نیست...

تنها با زدن کابل VGA مستقیما به VGA مادربرد.

در خصوص فرکانس هم عموما روی مانیتور ها دکمه منو تنظیمات هستش... با استفاده از اون به قسمت ADVANCE یا Special رفته و ببینید میتونید به صورت دستی تغییر فرکانس بدید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...