رفتن به مطلب

مشکل قطع شدن تصویر

amir@1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

این که گفتید

با زدن کابل VGA مستقیما به VGA مادربرد.

انجام دادم اما هیچ تصویری رو نشون نداد

مانیتورم هم همچین تنظیماتی رو نداره

لینک به دیدگاه

• ارسال 50
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

این که گفتید

با زدن کابل VGA مستقیما به VGA مادربرد.

انجام دادم اما هیچ تصویری رو نشون نداد

مانیتورم هم همچین تنظیماتی رو نداره

این مدل مانیتورتون هست؟

http://www.lg.com/ae/monitors/lg-19M35A

ابتدا باید کارت گرافیک تون رو از سیستم جدا کنید

سپس اگر همچنان عدم دریافت سیگنال داشتید با یک ریست مادربرد قابل خواهید بود از گرافیک HD 530 اینتل استفاده کنید

لینک به دیدگاه

نه این مدل مانیتورم نیست مانیتور من 19m35 اما اون لینک مال 19m35a

اون یه پورت دیگم داره مال من فقط یه پورت vga

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز به نظر من اینی که میگی یک مشکل نیست و دوتا مشکل جدا از هم هستش...مشکل اول: اول از همه رفتن صفحه رو من به دمای cpu یا گرافیکت مرتبط میدونم...از بایوس و برنامه gpu-z برای چک کردن دمای cpu و گرافیک استفاده کن و ببین دما چقدر هستش...مشکل دوم:درایور مانیتور رو از سایتش بگیر و نصب کن و درایور گرافیک رو هم آپدیت کن...

توی تنظیمات برنامه ی خود گرافیک دنبال رفرش ریت بگرد...

شاید هم تنظیمات گرافیکت یک تنظیمی باشه که رفرش ریت رو تغییر میده...

اگر آپدیت کردید و درست نشده تنظیمات گرافیک آنبرد رو هم یه چکی بکنید شاید مشکل شما از اونجا باشه...

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
سلام من خیلی وقت پیش میخواستم جواب بدم انجمن یه ارور میداد نشد منم یه مدت بیخیال شدم
اگه توجه کنید موقع روشن شدن سیستم بیشتر قطع میشه و وقتی سیستم تازه داره روشم میشه دماش بالا نیست با این حال چک کردن و روی 42 بود
مانیتورم هم هرچی گشتم درایورش موجود نبود توی اینترنت با چند تا نرم افزار بروسرسانی درایور همه درایور هامو بروز رسانی کردم درست نشد
چند روز دیگم با کابل HDMI سالم تست میکنم و نتیجه رو میگم

رفرش ریت رو هم از توی درایور گرافیک و هم تنظیمات ویندوز روی 60 گذاشتم

تنظیمات گرافیک انبرد کجاست؟

((((شاید هم تنظیمات گرافیکت یک تنظیمی باشه که رفرش ریت رو تغییر میده...))))

میشه راهنایی بیشتری بکنید؟

لینک به دیدگاه

من سیستم رو روشن میکنم بعدش مثلا یه برنامه مثل کروم رو باز میکنم تصویر هی قطع و وصل میشه

بعد دکمه های ctrl و alt و delete رو نگه میدارم یه صفحه باز میشه اسمش رو نمیدونم

اون صفحه که باز میشه تصویرم دیگه قطع نمیشه تا وقتی که من دکمه کنسل رو بزنم

پس میشه نتیجه گرفت مشکل از کابل و مانیتور و دمای سیستم نیست؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

سلام امروز کابل hdmi بدستم رسید و کابل هم خوب و با کیفیت

به تلویزیونمون وصل کردم و مثل کامپیوتر اول کار تصویر قطع شد و بعدش دیگه تصویر قطع نشد تا اینکه رفتم یه فیلم رو با vlc player ببینم 5 دیقه نگذشته بود که تصویر قطع و وصل شد

علاوه بر اینکه تصویر قطع شد صدا هم قطع شد (از اسپیکر تلویزیون استفاده میکردم)

الان فهمیدم مشکل نه از کابل هامه نه از مانیتور یا از گرافیکم یا تنظیماتش

وقتی سیستم بالا میاد میخوام درایور گرافیک رو باز کنم باید 10 بار روش کلیک کنم تا با تاخیر باز شه

اگه کسی میتونه تنظیمات صحیح درایور گرافیک amd رو بگه برای ورژن 16.3.2

اون بازی هم که با مانیتورم وقتی بازش میکردم ارور فرکانس میداد روی تلویزیون  ارور فرکانس نمیده

لینک به دیدگاه

Radeon Software Version - 16.3.2

Radeon Software Edition - Crimson

Graphics Chipset - AMD Radeon R9 390 Series

Memory Size - 8192 MB

Memory Type - GDDR5

Core Clock - 1025 MHz

Windows Version - Windows 10 (64 bit)

System Memory - 16 GB

CPU Type - Intel® Core i5-6600K CPU @ 3.50GHz
لینک به دیدگاه

پاورت چیه؟

ببین توی قسمت کنار ساعتت برنامه Intel hd رو نداری؟

داخل اون رفرش ریت داره...

توی تنظیمات resolution رفرش ریتت 60 هستش؟

لینک به دیدگاه

مشكل بخاطر تبديل و كارت گرافيك قوي پيش اومده

ببينين خيلي كارا ميشه كرد كه شايد موقتي مشكلتون حل بشه

ولي راه حل : يك مانيتور بخرين كه حداقل hdmi ساپورت بكنه و لايق سيستم قويتون باشه

اين ماينتوري كه شما با سيستمي به اين قدرت داري استفاده ميكني مثل اين ميمونه كه بدي hulk واست در نوشابه باز كنه

حيفه بخدا و اينم بدونين تبديل ها اكثرا باعث ايجاد مشكل در تصوير ميشن و از استفاده از اونا خدداري كنين

در ضمن هيچكدوم از اينها چاره نميشه تا وقتي ويندوز كاملا عوض بشه و درايورا از اول نصب بشه

ویرایش شده توسط blackviking094
لینک به دیدگاه

پاورن گرین 750 وات

نه برنامش رو ندارم از کجا دانلود کنم از سایت خود اینتل؟

میخواستم قدیما دانلود کنم بهم گفتن مال گرافیک انبورد تو خودت گرافیک داری لازم نیست

داداش من از لگ خیلی بدم میاد برای همین همه پولمو دادم سیستم قوی تا لگ نزنه پولشو ندارم فعلا مانیتورمو عوض کنم

ولی میتونم یه تبدیل با کیفیت بگیرم اگه با تبدیل مشکل حل میشه برم بخرم

لینک به دیدگاه

پاورن گرین 750 وات

نه برنامش رو ندارم از کجا دانلود کنم از سایت خود اینتل؟

میخواستم قدیما دانلود کنم بهم گفتن مال گرافیک انبورد تو خودت گرافیک داری لازم نیست

داداش من از لگ خیلی بدم میاد برای همین همه پولمو دادم سیستم قوی تا لگ نزنه پولشو ندارم فعلا مانیتورمو عوض کنم

ولی میتونم یه تبدیل با کیفیت بگیرم اگه با تبدیل مشکل حل میشه برم بخرم

فكر نميكنم ديگه كار از تعويض تبديل گزشته ، ولي شما تصور كن كارت گرافيك شما ميخواد در ثانيه ٦٠-٧٠ گيگ اطلاعات رو بفرسته و وسط راه بايد از يك تبديل كه مطمينن اين مقدار فشارو ساپورت نميكنه رد ميشه

راه حل شما : در مرحله اول تعويض ويندوز و استفاده از طريق كابل hdmi تاوقتي كه مطمين بشين تصوير مشكلي نداره ، تا قبلش به هيچ وجه به تبديل وصل نكنين

اونوقت مشكل رو متوجه ميشين و ميتونين در آينده اقدام كنين .

لینک به دیدگاه

مرسی از پاسخون 

Intel® Graphics Driver

چیه و ایا من هم لازم نصبش کنم؟

وقتی میخوام نصبش کنم این ارور رو میده 

this computer does not meet the minimum requirements

درحالی که مال ویندوز خودم و برای سی پی یو ی خودم دانلود کردم اونم از سایت اینتل

لینک به دیدگاه

مرسی از پاسخون 

Intel® Graphics Driver

هیچ ربطی به دستگاه شما نداره ایشون چون روی کامپیوتر خودشون از اونجا تنظیمات صفحه نمایشو تغییر میده اینو گفته

لینک به دیدگاه

مرسی از پاسخون 

Intel® Graphics Driver

نه نیازی به نصب نیست اگه برنامه رو ندارید یعنی مشکل از اونجا نیست...
لینک به دیدگاه

داداش

****فكر نميكنم ديگه كار از تعويض تبديل گزشته ، ولي شما تصور كن كارت گرافيك شما ميخواد در ثانيه ٦٠-٧٠ گيگ اطلاعات رو بفرسته و وسط راه بايد از يك تبديل كه مطمينن اين مقدار فشارو ساپورت نميكنه رد ميشه 

راه حل شما : در مرحله اول تعويض ويندوز و استفاده از طريق كابل hdmi تاوقتي كه مطمين بشين تصوير مشكلي نداره ، تا قبلش به هيچ وجه به تبديل وصل نكنين
اونوقت مشكل رو متوجه ميشين و ميتونين در آينده اقدام كنين . ***
این حرفی که شما زدین من روش فکر کردم اگه نتونه اطلاعات رو رد کنه که همیشه نمیتونه نه فقط موقع روشن شدن سیستم و توی بعضی برنامه ها اونم بعضی مواقع
  • rep_up.png
  •  
  • rep_down.png
  •  
  • 0
لینک به دیدگاه

داداش

****فكر نميكنم ديگه كار از تعويض تبديل گزشته ، ولي شما تصور كن كارت گرافيك شما ميخواد در ثانيه ٦٠-٧٠ گيگ اطلاعات رو بفرسته و وسط راه بايد از يك تبديل كه مطمينن اين مقدار فشارو ساپورت نميكنه رد ميشه 

این حرفی که شما زدین من روش فکر کردم اگه نتونه اطلاعات رو رد کنه که همیشه نمیتونه نه فقط موقع روشن شدن سیستم و توی بعضی برنامه ها اونم بعضی مواقع
  • rep_up.png
  •  
  • rep_down.png
  •  
  • 0

اختلالات به دلیل مستقیم نبودن اتصال به هر شکلی میتونه صورت بگیره ,شما تا عملی انجام ندی کارت راه نمیوفته برادر من ، راه حل هایی که جلوتون هست رو امتحان بکنین منبع مشکل هم مشخص میشه 

لینک به دیدگاه

داداش

• rep_up.png
  •  
  • rep_down.png
  •  
  • 0
به نظر من اول ویندوز رو عوض کن بعد ببین چطور میشه...
لینک به دیدگاه

این اتفاق خیلی عجیبه من تاحالا توی بازی csgo مشکل قطعی تصویر نداشتم

یه احتمالی که خودم فکر میکنم

توی تنظیمات درایور گرافیکم

یه جاییش بود نوشته بود بالاترین رفرش ریت مانیتور بعد جلوش نوشته 75 ولی مانیتور من حداکثر رفرش ریتش 60

اون قسمت هم با اپدیت کردن درایور گرافیکم رفت

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام دوستان مشکل من حل نشده هنوز مشکلم رو دوباره شرح میدم

پس از روشن شدن رایانه و باز کردن بعضی برنامه ها مانند کروم و idm و vlc player و بعضی برنامه های دیگه تصویر قطع و وصل میشه یا کلا قطع میشه تا وقتی که اون برنامه رو ببندی (وقتی اون برنامه رو میبندم تصویر میاد)

یه سری بازی هم هست که وقتی اجراشون میکنم مانیتورم ارور فرکانس نشون میده مثل cs go و dark souls 3 چندین بازی دیگه دارم اونا بدون ارور فرکانس اجرا میشن

و بعد از فعال کردن گزینه Gpu scaling فقط بازی cs go بدون ارور فرکانس اجرا میشه

این اطلاعات سیستمم هست

مانیتورم:19m35 و با تبدیل hdmi به vga استفاده میکنم

Radeon Software Version - 16.6.1

Radeon Software Edition - Crimson
Graphics Chipset - AMD Radeon R9 390 Series
Memory Size - 8192 MB
Memory Type - GDDR5
Core Clock - 1025 MHz
Windows Version - Windows 10 (64 bit)
System Memory - 16 GB
CPU Type - Intel® Core i5-6600K CPU @ 3.50GHz
همین طور که میبینید درایور گرافیکم رو اپدیت کردم ولی درست نشد
یا توجه به سخن بعضی دوستان pc رو به تلویزون با hdmi وصل کردم دیگه این بازی ها ارور فرکانس نمیدادن ولی قطعی صفحه بود
فک کنم ارور فرکانس برای این بود که اون بازی روی رزولوشن بالا تنظیم شده
و تست دیگه ای که انجام دادم نصب کردن ویندوز 7 بر روی hdd چون یکی گفته بود ممکنه ایراد از ssd باشه 
توی ویندوز 7 هم مثل ویندوز 10 هم صفحه قطعی داشت هم اون بازی ها ارور فرکانس میدادن
لطفا منو راهنمایی کنید تا از شر این قطعی صفحه خلاص شم :wacko:
لینک به دیدگاه

یا توجه به سخن بعضی دوستان pc رو به تلویزون با hdmi وصل کردم دیگه این بازی ها ارور فرکانس نمیدادن ولی قطعی صفحه بود
:wacko:

متوجه این قسمت از حرفتون نشدم ، یکم بیشتر توضیح میدین چی میشه وقتی از تلویزیون استفاده میکنید ؟

به نظرم تنها دلیلش اینه که گرافیک مانیتور رو نشناخته و داره با فرکانس و یا رزولوشن بالاتر اون برنامه هارو اجرا میکنه .

ویرایش شده توسط bighero7
لینک به دیدگاه

سلام

نه

pc رو با کابل hdmi به تلویزیون وصل کردم تصویر میاد ولی وارد بعضی برنامه ها که میشم تصویر قطع و وصل میشه(مانند کروم و idm و vlc player)و باید سیستم رو ریستارت کنم (بعضی وقت ها که ریستارت میکنم درست نمیشه) کنم یا بازی csgo رو اجرا کنم بعدش قطعی میره و راحت کارم رو میکنم

خیلی عجیبه وقتی بازی csgo رو اجرا میکنم و  وارد یکی از مپ هاش میشم و مپ لود میشه حتی اگه بازی رو ببندم دیگه تصویرم قطع نمیشه

لینک به دیدگاه

کابل vga رو مستقیماً به مادربرد وصل کنید و کارت گرافیکتون رو از اسلات مادربرد جدا کنید. اگر درایور گرافیک اینتل  رو نصب نکردید ، نصب کنید. نتیجه رو اعلام کنید تا دوستان بیشتر راهنماییتون کنن.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام

وقتی سیستم روشن میشد گهگاهی این ارور رو میداد و من هم حس و حال سرچ کردن و تعمیرش نداشتم

امروز رفتم سرچ کردم دیدم قضیه ازین قرار

این مشکل بخاطر این بوجود میآید که کامپیوتر شما قادر به پردازش درست فایل و تنظیمات آن نیست، در این مطلب، رفع خطای این مشکل را به طور کامل برایتان توضیح میدهیم.

فایل های ذخیره شده در پایگاه داده ی ویندوز شما، یکی دیگر از راه های رفع مشکل شماست، برای این کار:

نرم افزار CCleaner را دانلود و نصب کنید (دانلود)

• نرم افزار را نصب کنید و سپس اجرا کنید.
  • در سمت چپ، روی Registry کلیک کنید.
  • اگر اسکن خودکار شروع شده که چه عالی ^_^، اگر نشده، آن را شروع کنید.

How-to-Fix-Application-Error-Code-0xc000

• پس از پایان اسکن، روی Fix Selected Issue کلیک کنید تا تمام موارد به صورت کامل رفع شوند.
  • خب، حالا روی نرم افزار کلیک کنید تا ببینید که مشکل رفع شده است یا خیر (ان شالله که رفع شده)
  • :clapping: حل شد
  • نتیجه اخلاقی اگه صفحتون قطع و وصل میشه سریع به گرافیک گیر ندین
  • اگه ارور دیدید فک نکنید بی اهمیت
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...