رفتن به مطلب

مشکل با اسپیکر z506!!

FEARR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان...

من یه مشکلی با این اسپیکر دارم الان رو حالت 5.1 اسپیکرام ولی اسپیکرای پشتی صدای خواننده رو پخش نمیکنن یه صدای اکوی دور میاد و صدای اهنگ جالب اینوه صدای اهنگ درسته ولی صدای خواننده نه ...تو فیلم هم همینه من موندم اخه این چه اسپییکر 5.1 این چه وضع صدا پخش کردن توی بازی هم gta صدای ماشین و مردم از اسپیکرای عقب میاد ولی صدای حرف زدن کاراکترها فقط از اسپیکرای حلو ... اقا اگه کسی میتونه به ما کمک کنه ...

لینک به دیدگاه

خب بهش میگم surrounding

اگر تفکیکی میخواستی باید مدل dts دار بگیری که قیمت بالایی دارن

لینک به دیدگاه

از این موزیک پلیر استفاده کن برای پخش موسیقی سوراند با بهترین کیفیت

http://soft98.ir/multi-media/sound-player/371-AIMP.html

این نرم افزار هم مثل یه کارت صدا حالت Dynamic Boost رو به اسپیکرهای شما میاره از بخش Presetsو Select گزینه سه کیفیت استودیو رو انتخاب کن

http://soft98.ir/multi-media/sound-player/128-dfx-audio-enhancer.html

داحل گیم ها هم باید حالت سوراند رو فعال کنی  همینطور در تنظیمات کارت صدا بهتره صدای دو اسپیکر عقبی رو کمی افزایش بدی...

ویرایش شده توسط nasir1367
لینک به دیدگاه

خب بهش میگم surrounding

اگر تفکیکی میخواستی باید مدل dts دار بگیری که قیمت بالایی دارن

سلام دوست عزیز ...

یعنی این روند اسپیکر درسته؟... من با برنامه jet audio تونستم درست کنم که همه اسپیکرا صدا پخشه و تو برنامه power dvd هم همینطور ولی صدای اسپیکر عقبیا از قبل خیلی کمتر شد.. الان با تنظیمات خود کارت صدا انبرد عقبیارو +10 db کردم.

لینک به دیدگاه

ولی بازم کمه صدای عقبیا... در صورتیکه تو تست برنامه کارت صدا صداشون خیلی بیشتره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کارت صدا یا آنبورد مادربردتون چیه؟ از چه ویندوزی استفاده می کنید؟

اگر ویندوز 10 دارید جای اتصال دو اسپیکر پشتی (rear) رو عوض کنید. یعنی فیش اسپیکر سمت چپ عقبی رو به جای سمت راست عقب بزنید و برعکس. نتیجه رو اعلام کنید

لینک به دیدگاه

کارت صدا یا آنبورد مادربردتون چیه؟ از چه ویندوزی استفاده می کنید؟

اگر ویندوز 10 دارید جای اتصال دو اسپیکر پشتی (rear) رو عوض کنید. یعنی فیش اسپیکر سمت چپ عقبی رو به جای سمت راست عقب بزنید و برعکس. نتیجه رو اعلام کنید

سلام رفیق...

Realtek و 5.1 هم ساپورت میکنه ...اونکارم کردم جواب نداد

لینک به دیدگاه

دوست عزیز  صدای دو تا اسپیکر عقبی رو طبق عکس  زیر روی 10dB گذاشتی؟

همینطور فاصله رو حداکثر بزار

اگر نه کلآ خاموشش کن ببین بیشتر نمیشه!

56a65226c0e19.jpg

ویرایش شده توسط nasir1367
لینک به دیدگاه

دوست عزیز  صدای دو تا اسپیکر عقبی رو طبق عکس  زیر روی 10dB گذاشتی؟

همینطور فاصله رو حداکثر بزار

اگر نه کلآ خاموشش کن ببین بیشتر نمیشه!

56a65226c0e19.jpg

سلام رفیق ...

اره همینجوریه...من با بدبختی تونستم کاری کنم اسپیکر عقبیا درست بشه ولی ناخود آگاه کنار اسپیکر کوچیک اصلی که تنظیم صدا رو داره و یه اسپیکر دیگه که نقش left&right رو بازی میکنن فقط صدای زیر لایه موسیقی بود و یه صدای خش خش بازیگر دقیقا همون مشکلی که با اسپیکر های عقبی داشتم با خاموش کردن اسپیکر center درست میشه ولی تا اسپیکر سنتر رو درست میکنی اون دو تا اینجوری میشن... خواهشا هرکی میدونه راهنمایی کنه دوروزه علاف این شدیم خرابم نیستن که بخوام کاریش کنم... :(

لینک به دیدگاه

سلام رفیق ...

اره همینجوریه...من با بدبختی تونستم کاری کنم اسپیکر عقبیا درست بشه ولی ناخود آگاه کنار اسپیکر کوچیک اصلی که تنظیم صدا رو داره و یه اسپیکر دیگه که نقش left&right رو بازی میکنن فقط صدای زیر لایه موسیقی بود و یه صدای خش خش بازیگر دقیقا همون مشکلی که با اسپیکر های عقبی داشتم با خاموش کردن اسپیکر center درست میشه ولی تا اسپیکر سنتر رو درست میکنی اون دو تا اینجوری میشن... خواهشا هرکی میدونه راهنمایی کنه دوروزه علاف این شدیم خرابم نیستن که بخوام کاریش کنم... :(

مدل مادربرد رو لطف کن بده

لینک به دیدگاه

msi 970a-g43

ممکنه مشکل از کارت صدای مادربردت باشه ولی اول باید اسپیکر رو با یه سیستم دیگه تست کنی مطمئن بشی این لینک رو هم نگاه کن فیش ها رو تغییر بده ببین چی میشه!

• Front cable: To Line-out.
    • Rear cable: To Line in.

http://www.addictivetips.com/windows-tips/how-to-connect-51-speakers-to-your-computer/

لینک به دیدگاه

سلام دوست من.

بنده مین msi 970a g46 دارم. با اسپیکر 5.1 استفاده شده تا الان فقط.

این مشکلی که میگید رو باید بشنوم تا بتونم نظر بدم دربارش.

اما به صورت کلی از اسپیکرهای عقبی صدای شارپ نمیشنوید. فقط تو ویندوز xp یه بار تست کردم و دیدم حین پخش موزیک همه اسپیکرها با یه صدا پخش میکردن که اصلا دلچسب نیست.

در حالت کلی از ویندوزهای 7 به بعد موقع پخش موزیک با پلیر ویندوز فقط دو اسپیکر جلو چپ و راست صدا دارن. بقیه غیر فعالن.

موقع پخش فیلم و کلیپ و ... بستگی به نرم افزاری که استفاده میکنید میشه صدارو درست کرد. بدترینشون بازم پلیر ویندوزه. بهترینشون هم km player هست که بهترین تنظیمات رو برای این حالت داره.

تنظیمات صدای مین رو همیشه دیفالت بزارید و به چیزی دست نزنید. ولی برید تنظیمات نرم افزار رو درست کنید و پخش صدا رو در حالت 3+2 بزارید و گزینه دالبی و ساراند و... رو خاموش کنید. خیلی وضع بهتر میشه.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...