رفتن به مطلب

بوت نشدن سیستم

27shahrivar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان،کامپیوترم مشکلی که پیدا کرده این که روشن میشه اما بوت نمیشه که وارد ویندوزبشه،اصلاتصویرنداره،وهیچ صدایی هم نداره،ازهمگی ممنون میشم راهنمایی کنید،

لینک به دیدگاه

سلام دوستان،کامپیوترم مشکلی که پیدا کرده این که روشن میشه اما بوت نمیشه که وارد ویندوزبشه،اصلاتصویرنداره،وهیچ صدایی هم نداره،ازهمگی ممنون میشم راهنمایی کنید،

سلام و درود

یکبار دیسک سیستم عامل تون(ویندوز) رو بذارید داخل از طریق ODD بوت کنید و ریپیر(تعمیر) کنید درست میشه

اگه دستکاری سخت افزاری نکرده باشید و ایرادش نرم افزاری باشه غالباً با همین روش جواب میده

@};-

لینک به دیدگاه

سلام،دوست من اینکارم کردم اصلا مانیتور تصویرنداره،گرافیک ومانیتور تست شدن مشکل ندارن، ممنون از پاسختون

لینک به دیدگاه

سلام،دوست من اینکارم کردم اصلا مانیتور تصویرنداره،گرافیک ومانیتور تست شدن مشکل ندارن، ممنون از پاسختون

اگه مادربردتون بازر یا همون اسپیکرای کوچیک بهش وصل کردین که بوق سلامت بزنه ببینین مادربرد بوقی میزنه ؟

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

لینک به دیدگاه

هر چیزی که به سیستم وصل کردی را ازش جدا کن و بعد تستش کن

اگر بوق نمیزنه شاید مشکل از پاور و یا پردازنده باشه.....مادربرد روشن میشه ؟ فن ها کار میکنن ؟

اگر میتونی با یه پاور خوب تستش کن.....پاور خودت چه نوع پاوری هست ؟ چه توانی چه برندی ؟

لینک به دیدگاه

سلام،فن هاروشن میشن،فن پردازنده هم روشن میشه،همه این کارهاروکردم نشد،پاورش گیگابایت 380یکسال خریدمش،اما سیستم قدیمی،یه سوال،امکان داره بایوس مادربورد پاک بشه،حذف بشه؟

لینک به دیدگاه

امکانش هست ولی موردی پیش امده که همچین فکری به ذهن شما اومده ؟

ولی احتمالش خیلی کم هست میتونی باتری مادربرد را در بیاری و بعد از 15 دقیقه بزاری سر جاش و روشنش کنی که وقتی هم میخوای این کار را انجام بدی باید برق پاور را هم در بیاری

اگر کاربر حرفه ای هستی با استفاده از پینهای Clear Cmos در کمتر از 10 ثانیه این کار را انجام بده

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

سلام،وقتی سیستم روشن میشه،هیچ بوقی نمیزنه، مانیتورهم سیاه،اما سیستم روشن میمونه

لینک به دیدگاه

سلام

اگر شما اصلا تصویری ندارید و حتی اون نوشته های اول هم نمیان به احتمال زیاد رم کامپیوتر تکان خورده و از جای خود خارج شده است رم را محکم فشار دهید تا در جای خود قرار گیرد

لینک به دیدگاه

داداش من نمیدونم مشکل شما چیه ولی حدس میزنم به خاطر همون بایوسه منم حین اوور کلاک اینجوری شدم شما به نظرم یه بار حافظه cmos مین رو ریست کنید درست بشه به این صورت 
1- از برق بکشید  چند ثانیه صبر کنید برد جریانش کامل خالی بشه حالا باطری مین رو دربیارید 1 دیقه صبر کنید حالا باطری رو بزارید و سیستم رو بزنید به برق و تست کنید ببینید حل نمیشه

لینک به دیدگاه

سلام،همه این کارهاروانجام دادم،تاثیری نداشت،بردم تعمبر تستش کردن وگفتن،بادستگاه باید بایوسش آپدیت بشه،تا ببینیم مشکل حل میشه.ممنون از پیگیری شما دوستان عزیز.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...