رفتن به مطلب

ریزر turret موس و کیبورد را به اتاق نشیمن می آورد

Recommended Posts

bess5h705idx05mcpfac.png

امروز شرکت ریزر از موس و کیبورد مناسب برای اتاق نشیمن رونمایی کرد. نام این کیبورد و موس turret می باشد،که ریزر برچسب قیمتی 160دلار را برای آن مناسب دیده.

این کیبورد بی سیم در کنار اتصال به htpcها توانایی اتصال به کنسول و تلویزیون های اندرویدی را نیز دارد.طراحی این کیبورد به گونه ای است که کاربر به راحتی بتواند کیبورد را بروی پای خود قرار دهد و استفاده کند. درکنار کیبورد سطحی تعبیه شده که نقش موس پد را ایفا میکند و میزبان موسی با دقت 3500 dpi می‏‌باشد.

هدف اصلی تولید این کیبورد توسط ریزر انجام بازی بروی تلویزیون است،اما ریزر بروی این کیبورد دکمه هایی مخصوص اندروید نیز بکار برده تا از لحاظ استفاده آن بروی تلویزیون های اندرویدی مشکلی نداشته باشید.

مشخصات:

Keyboard

• Anti-ghosting capability for up to 10 simultaneous key presses
  • Chiclet styled keycaps
  • Dedicated Android buttons
  • Battery life of up to 4 months - The life expectancy of this battery depends upon its usage
  • Battery type: Li-Po (1500 mAh)

Mouse

• 3500 DPI laser sensor
  • 40 hours battery life for continuous use - The life expectancy of this battery depends upon its usage
  • Battery type: Li-Po (1000 mAh)

منبع:tweaktown

مترجم: سامان یزدان نیک

ویرایش شده توسط THE-BLACK-CAPTAIN
لینک به دیدگاه

razer همیشه محصولاتش فوق العاه بوده من الان یدونه مدل tarantula razer دارم هنوزم ازش استفاده میکنم فوق العاده است این کیبورد برای گیم... عمرش تا الان فکر کنم 4 سالی میگذره البته تو این چدسال بعضی از دکمه هاش بخاطر کار زیاد ناخلف بازی درمیاورد که با یه سری ترفند درستش کردم:d

اینم عکسش

razer-tarantula.jpg

البته یدونه ماوس هم دارم که اونم باز تا الان تو گیم حرفه ای ازش استفاده میکنم الان شاید بگین داره دروغ میگه ولی حقیقتش دروغ نمیگم...5 ساله دارم از این ماوس استفاده میکنم اخم نگفته البته تکنولوژی و میزان DPIش نسبت به ماوس فعلی کمتره خب اگه به تاریخ ساختش نگاه کنیم ولی بحثم سر کیفیت - کارایی و خوش دست بودن تو بازیهاست یعنی 24 ساعته با pc کار میکنم اصلا دستم خسته نمیشه باههاش...دم فراسو گرم بابت چنین ماوسی

مدل ماوس:

farassoo-fom 2210

842_1088832459_tn_1.jpg

واقعا زیرخاکیه این ماوس:دی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...