رفتن به مطلب

مشکل در اجرای بازی ها

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من از وفتی که ویندوزمو عوض کردم نمی تونم بازی هارو اجرا کنم دوباره هم ریختم بازم نشد

ارور 0xc000007b میده.

net framework 4.6.1 رو هم میخوام بریزم میگه .NET Framework 4.6.1 or a later update is already installed on this computer. 

پایین ش هم مینویسه blocked.net framework 4.6.1 installations 

کمکم کنید لطفا.

لینک به دیدگاه

سلام من با مشکلات اینچنینی زیاد رو برو شدم چندین علت برای من داشت شما دوباره ویندوز نصب کن حتما حتما 10 نباشه شما آنتی ویروس خودتون رو غیر فعال کنید یا اصلا نصب نکنید فایر وال را غیر فعال کنید ویندوز دیفتدر را بر روی never قرار دهید تا فعال نشود مورد بعدی اینکه بازی ها رو روی هارد خود دوباره کپی کنید و اگر اصل هستند و کرکی نیستند مستقیما نصب کنید برای مثال برای خودم در بازی کرایسیس از روی هارد نصب کردم بازی رو در بازی ارور میداد و بیرون می آمد اما از روی dvd خیر پس از انجام این کار ها بازی رو اجرا کنید و اگر مشکل پا بر جا بود کد ارور را در صفحه یو تیوب نوشته و از ترفند ها و راه کار هایی که برای حل این مشکل کاربران درج کردند استفاده کنید

فرستاده شده از SM-N9005ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من از وفتی که ویندوزمو عوض کردم نمی تونم بازی هارو اجرا کنم دوباره هم ریختم بازم نشد

ارور 0xc000007b میده.

net framework 4.6.1 رو هم میخوام بریزم میگه .NET Framework 4.6.1 or a later update is already installed on this computer. 

پایین ش هم مینویسه blocked.net framework 4.6.1 installations 

کمکم کنید لطفا.

نسخه ویندوز؟ ویندوز 10 به طور پیش فرض دات نت 4.6 داره

این لینکو دانلود کنید و در مسیرهای زیر کپی کنید:

http://freewisdoms.com/wp-content/uploads/2014/09/common_dlls_for_games.rar

برای کپی وارد sfae mode شوید.

مسیرها:

/Windows/System32

/Windows/SysWOW64

برنامه زیر رو دانلود  و کامل نصب کنید:

http://dl2.soft98.ir/soft/r/RuntimePack.16.4.17.Full.rar

نتیجه رو اعلام کنید.

ویرایش شده توسط EDK-TheONE
لینک به دیدگاه

مرسی از لطف همه ی دوستان. ویندوز عوض کردم و از نسخه 9 تا 12 directx رو نصب کردم مشکلم حل شد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...