رفتن به مطلب

بسته شود

APJO
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

انصراف از فروش ختم تاپيك

ویرایش شده توسط APJO
لینک به دیدگاه

درود.یک سوال داشتم.بتلفیلد ۴ روی ۱۶۰۰ در ۹۰۰ با کیفیت اولترا چند فریم میده بهت؟

Sent from my HTC Desire 816 dual sim using Tapatalk

لینک به دیدگاه

درود.یک سوال داشتم.بتلفیلد ۴ روی ۱۶۰۰ در ۹۰۰ با کیفیت اولترا چند فریم میده بهت؟

Sent from my HTC Desire 816 dual sim using Tapatalk

درود، متاسفانه اطلاعى ندارم ، فقط براى fsx استفاده كردم .
لینک به دیدگاه

سلام خوبین من 750 داشتم 1920x1080 بازی کردم روی medium حدود 30 - 40 تا میداد online این باید قوی تر باشه نسلت به 1600x900

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمت خوب هستش ، خوب بفروشی دوست عزیز

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

400 تومن که خیلی قیمت خوبیه برای این کارت پس چرا هیشکی نمیخره ؟

آکبند گیگا 750ti رو از بازار 470 گرفتم نسبت به اون قیمت یه کم بالاست ولی میدونم این دوستمون هم کارت رو اون اوایل 600 و خورده ای خریدند الان یه مقدار سخته براشون پایین تر از400 بفروشند...داستان کارت گرافیک اینه دیگه خودم یادمه 770 ایسوس رو 1370 خریدم الان 700 بزور میخرند چون 960 خیلی جاها با همین قیمت فریم بهتری رو میده و جدیدتر هم هستش.

بهرحال خوب بفروشید دوست عزیز...

لینک به دیدگاه

دوستان عزيز خوب يا بد اين كارت به فروش خواهد رفت و شك نكنيد خريدار خوب خواهد خريد تا اينكه بنده خوب فروخته باشم، كارت بسيار تميزه و هر عزيزى كه خريدارى كند به قول خارجيا good shoppin خواهد زد

لینک به دیدگاه

کارت ایشون رو باید با اکبند خودش مقایسه کزد و مزیتهاشم نسبت به گیگابایت 480 تومنی دید

سه مزیت کارت ایشون :

1 . دور فن تقریبا سایلنت که فقط کارت 750ti strix داره که قیمتش 700 هزار تومنه

2 . عدم نیاز به شیش پین از پاور در حالی که کارت گیگابایت میخواد و اینجا چیزی حدود 50 هزار تومن سود میکنید چون این کارتا با یه پاور 350 وات هم کار میکنن و لازم نیست به خاطرش دنبال یه پاوری باشید که شیش پسن داشته باشه

3 . کارت ایشون بهترین خنکک کننده رو داره که خب نوع خنک کننده خودش تو قیمت و طول عمر تاثیر گذاره

یه نکته دیگه اینکه کارت ایشون مکسول هست و نباید با دیگر کارتهای سری 7 صرفا از نظر قدرت مقایسه بشه

شما دارید یه هزینه ای بابت تکنولوژی میدین و اگه بخواهیم فقط از نظر قدرت تقسیم ببر قیمت تصمیم گیری کنیم باید بگیم هرکی AMD نخره ادم احمقیه و اینکه بگیم 760 خریدم 500 تومن حرف درستی نیست

منم 980ti خریدم بیست هزار تومن پس در نتیجه همه اینایی که دارن گرافیک میفروشن تو کل دنیا گرونفروش هستنو فقط اونایی که 980ti میفروشن 20 هزار تومن ادم درستی هستن

برای قیمت گذاری روی یک جنس سه شاخصه اصلی هست

یکی اینکه در یک مدت زمان قبل دقیقا عین همون قطعه چند فروخته شده ؟

یکی دیگه شرایط جنس به چه صورته ؟ جعبه ؟ گارانتی ؟ مدت استفاده که عمدتا میشه از گارانتی فهمید . هر کدوم از این موارد باعث میشه یک درصدی از قیمت اکبند همون قطعه کم بشه نه یه قطعه یا برند دیگه

مورد سوم هم مزیتهای اون قطعه نسبت به دیگر رقباش هست که اگر اینهارو ندونی یا برات ارزشی نداشته باشه نمیتونی درست قیمت گذاری کنی و در نتیجه قیمت برات قابل درک نمیشه کما اینکه توی قیمت گذاری جهانی قطعه توسط تولید کننده این موارد لحاظ شده و هزاران مورد دیگه مثل نوع خازنها و کیفیت مس و دیگر المانها

مثل اینکه من بیام بگم چون گیگابایت( آواژنگ ) قیمت کارت 980 رو اورده تو رنج 1700 تومن و کلا همه گرافیکاشو یه جورایی قیمتاشو شیکوند پس اگر یکی اومد یه گرافیک 980 از برند ایسوس یا msi با قیمت عالی گذاشت برای فروش من بیام بگم چه خبرته گیگا داره 1700 میده

چون گیگا اون قیمت میده این دلیسل نمیشه به قیمت فوقعلاده ایشون برای این کارت ایراد بگیرید یا اینکه من 980ti خریدم 20 هزار تومن

لینک به دیدگاه

کارت ایشون رو باید با اکبند خودش مقایسه کزد و مزیتهاشم نسبت به گیگابایت 480 تومنی دید

سه مزیت کارت ایشون :

1 . دور فن تقریبا سایلنت که فقط کارت 750ti strix داره که قیمتش 700 هزار تومنه

2 . عدم نیاز به شیش پین از پاور در حالی که کارت گیگابایت میخواد و اینجا چیزی حدود 50 هزار تومن سود میکنید چون این کارتا با یه پاور 350 وات هم کار میکنن و لازم نیست به خاطرش دنبال یه پاوری باشید که شیش پسن داشته باشه

3 . کارت ایشون بهترین خنکک کننده رو داره که خب نوع خنک کننده خودش تو قیمت و طول عمر تاثیر گذاره

یه نکته دیگه اینکه کارت ایشون مکسول هست و نباید با دیگر کارتهای سری 7 صرفا از نظر قدرت مقایسه بشه

شما دارید یه هزینه ای بابت تکنولوژی میدین و اگه بخواهیم فقط از نظر قدرت تقسیم ببر قیمت تصمیم گیری کنیم باید بگیم هرکی AMD نخره ادم احمقیه و اینکه بگیم 760 خریدم 500 تومن حرف درستی نیست

منم 980ti خریدم بیست هزار تومن پس در نتیجه همه اینایی که دارن گرافیک میفروشن تو کل دنیا گرونفروش هستنو فقط اونایی که 980ti میفروشن 20 هزار تومن ادم درستی هستن

برای قیمت گذاری روی یک جنس سه شاخصه اصلی هست

یکی اینکه در یک مدت زمان قبل دقیقا عین همون قطعه چند فروخته شده ؟

یکی دیگه شرایط جنس به چه صورته ؟ جعبه ؟ گارانتی ؟ مدت استفاده که عمدتا میشه از گارانتی فهمید . هر کدوم از این موارد باعث میشه یک درصدی از قیمت اکبند همون قطعه کم بشه نه یه قطعه یا برند دیگه

مورد سوم هم مزیتهای اون قطعه نسبت به دیگر رقباش هست که اگر اینهارو ندونی یا برات ارزشی نداشته باشه نمیتونی درست قیمت گذاری کنی و در نتیجه قیمت برات قابل درک نمیشه کما اینکه توی قیمت گذاری جهانی قطعه توسط تولید کننده این موارد لحاظ شده و هزاران مورد دیگه مثل نوع خازنها و کیفیت مس و دیگر المانها

مثل اینکه من بیام بگم چون گیگابایت( آواژنگ ) قیمت کارت 980 رو اورده تو رنج 1700 تومن و کلا همه گرافیکاشو یه جورایی قیمتاشو شیکوند پس اگر یکی اومد یه گرافیک 980 از برند ایسوس یا msi با قیمت عالی گذاشت برای فروش من بیام بگم چه خبرته گیگا داره 1700 میده

چون گیگا اون قیمت میده این دلیسل نمیشه به قیمت فوقعلاده ایشون برای این کارت ایراد بگیرید یا اینکه من 980ti خریدم 20 هزار تومن

من کاری به قیمت و .. ندارم  ولی این مورد کاملا نادرسته کارت ایشون نیاز به 6 پین داره.

اطلاعات اشتباه و غلط ندیم .

لینک به دیدگاه

من کاری به قیمت و .. ندارم ولی این مورد کاملا نادرسته کارت ایشون نیاز به 6 پین داره.

اطلاعات اشتباه و غلط ندیم .

اميد بوى جان يك مقدار بيشتر مطالعه كنى مى بينى كه كارت بنده فاقد ٦ پين هست شما سعى كن اطلاعات درست بدى ویرایش شده توسط APJO
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اميد بوى جان يك مقدار بيشتر مطالعه كنى مى بينى كه كارت بنده فاقد ٦ پين هست شما سعى كن اطلاعات درست بدى

تایید میشه من از این کارت دارم و نیازی به کابل برق نیست و برق مورد نیاز کارت از طریق اسلات تامین میشه

لینک به دیدگاه

اون کارتی که اقا امید میگن مدل تک فن هستش

کارت استارتر دو فن هست برخلاف کارت تک فن دور فن و صدای خیلی کمی داره و دمای کارت همیشه پایینه در نتیجه صول عمر میره بالا و نیازی به 6 پین پاور نداره و قابلیت بهتری برای اور داره از همه نظر چه مدار چه خنک کننده چه چیپ های حافظه و دیگر موارد و فکر کنم در حالت دیفالت هم کور کلاک بالاتری داشته باشه کارت استارتر

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

داداش از این قسمت که تو عکس گذاشتم میتونی از کنار کارت عکس بزاری؟

post-18657-0-20641100-1461569090_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

هنوز دنبال این هستین که ثابت کنید این کارت 6 پین میخوره

فقط کافیه به سایت اصلی خود گرافیک مراجعه کنید و با یک کارتی که 6 پین میخوره مقایسه کنید

کارتی که 6 پین میخوره جلوی یکی از گزینه هاش نوشته نیاز به 6 پین از پاور داره

کار خیلی راحتیه

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...