رفتن به مطلب

چه طوری میشه فهمید که کارت سالمه یا نه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یک سوال دارم در رابطه با کارت گرافیک چطوری میشه از سلامت کارت اطمینان حاصل کرد ایا نرم افزاری برای این کارت وجود داره :-?

لینک به دیدگاه

بهت توصیه میکنم با نرم افزار خصوصا furemark تست نکنی چون فشار زیادی به چیپ وارد و ممکنه اسیب ببینه. برو توی بازی و جزیات رو ببر بالا. بین نیم ساعت تا یک ساعت بزار بمونه. اگه بازی کرش نکرد یا ارور نداد و خیلی داغ نکرد سالمه.

لینک به دیدگاه

بهت توصیه میکنم با نرم افزار خصوصا furemark تست نکنی چون فشار زیادی به چیپ وارد و ممکنه اسیب ببینه. برو توی بازی و جزیات رو ببر بالا. بین نیم ساعت تا یک ساعت بزار بمونه. اگه بازی کرش نکرد یا ارور نداد و خیلی داغ نکرد سالمه.

در حالت عادی که کرش نمیکنه اما من مجبورم برای رسوندن فریم به حد قابل قبول که حداقل زیاد لگ نداشته باشه کارت رو اور کنم کارت من 560 *dry#  به همین خاطر از نرم افزار nvidia Inspector استفاده می کنم الان نمیدونم برای اور کالاک کردن باید ولتاژ رو هم بالا برد یانه راستش تا هر جا که ممکن بود تا حالا کارت رو اور کردم :laughing: حدوداً یک بار تا 996 هم فرکانس هسته رو بالا بردم که زیاد دوم نیاورد و سیستم هنگ کرد =)) الان نمیدون کارت رو چطوری ببینم سالمه یا نه یک عکس از GPU Z هم میزارم یکم اطلاعات در مورد ASIC Quality هم بدین البته میدونم که معرف کیفیت چیپست هست ولی در کل معرف چیه ؟

post-23106-0-25250900-1461210532_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Sky94
لینک به دیدگاه

دوست عزیز به نظر من کارت رو اور نکنین. 560 دیگه الان برای بازی مناسب نیست و اور کردنش فایده ای نداره.

بهترین کار فروختن 560 و خرید یک کارت گرافیک جدید و حداقل 2 گیگ  هست.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به نظر من کارت رو اور نکنین. 560 دیگه الان برای بازی مناسب نیست و اور کردنش فایده ای نداره.

بهترین کار فروختن 560 و خرید یک کارت گرافیک جدید و حداقل 2 گیگ  هست.

ممنون از پشنهاد تون ولی خوب در حال حاضر شرایط خرید کارت جدید رو ندارم اگر هم کارت جدید بگیرم کارت میان رده دیگه نمیخرم *dry#

لینک به دیدگاه

درود

بنظر بنده با خود GPU-Z تست بگیرین یا از 3d-mark استفاده کنین

برای تست گفتم

گرچه توی خود بازی هم اگر زیر فشار بره معلوم میشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تنظمات بازی رو کمی پایین بیارید تا مثلا 45 فریم بگیرید با 100 در 100 لود gpu . این شکلی بازی لگ نمیزنه gpu هم تحت فشار قرار گرفته .

پیشنهد میکنم با برنامه های نمره دهی یک تست بگیرید و نمره بدست اومده رو با نمونه های استاندارد مقایسه کنید . و در همه این کارها حتما دمای gpu رو چک کنید .

این برنامه رو نصب کنید MSIAfterburner .

لینک به دیدگاه

درود

برای تست کارکرد معمول حدود یک ساعت با نرم افزاری که از کارت گرافیک بجای cpu برای پردازش ویدیو استفاده میکنه تست کن ببین کرش میکنه؟ یا یه بازی سبک مثل PES بهتر جواب میده

(پ.ن: کارت بوده تو بازی سنگین مورد نداشته تو PES و فیلم fullHD با پردازش از طریق GPU هنگ و کرش داشته)

برای لود 100% با 3dmark تست بزن کارتت زیر لود کامل میره و مشکل باشه نشون میده! اگر نداری با بازی sleeping dogs با جزییات بالا یه تست بزن

شاید فکر کنید چرا این بازی؟ خب با تست هایی که من با این بازی کردم موتور این بازی گرافیک رو کاملا درگیر میکنه و بهینه هست

کارتی رو تا خرخره اور کردم تو هیچ بازی مشکل نبود ولی این یدونه هر پنج دقیقه کرش میکرد آخر 20 مگاهرتز کم کردم تا پایدار موند و الان دو سال داره کار میکنه

لینک به دیدگاه

ممنون از پیشنهاد های شما دوستان ببخشید اجازه مثبت دادن ندارم اما یک مثبت طلب من ^_^ ولی تو بازی Tom Clancy's The Division با جزئیات مدیوم با رزولوشن 1440 *900 حدوداً 25 تا 30 فریم بهم میده البته به سرعت نت من هم بستگی داره البته فقط گاهی کرش میکنه البته اگه بیشتر از 12 ساعت بازی کنم =))

یک چیز دیگه دوستانی که این بازی رو دارند می تونن از این قسمت بازی یک تصویر برام بفرستید ممنون میشم

post-23106-0-73293200-1461253927_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Sky94
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...