رفتن به مطلب

راهنمای خرید اسپیکر تا حداکثر 200 تومن

mostafa3123
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

روز پدر مبارک

روز شما هم مبارک

یه راست برم سر صل مطلب

اقا من بین خیلی اسپیکر گیر افتادم نمیدونم کدومشون قدرتش واقعیه کدوم الکی!!!!!!!!!

جدیدا هم که میکرولب ساخت ایران شده نمیدونم قابل اعتماد هستن یا نه

دوستان تا 200 تومن چه اسپیکری بهترین هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منتظر نظراتتونم بچه ها

یه دنیا ممنونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

دوستان منتظر نظراتتون هستم

بازم ممنونم ❤

لینک به دیدگاه

درود

استفادتون چی هست ؟ 

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=56625

گزینه 4ام t6100 اسپیکر با کیفیت خوبی هست، خیلی صدای بلندی نداره (در مقابل این مثلاً بوکشلف های متفرقه که فقط هیکل دارن و صدای الکی بلند) ولی شفافیت صدای خیلی خوبی داره و مناسب فیلم دیدن و بعد موسیقی هست. فروشنده هم معتبر هست و از بابت کیفیت و سلامت هم مطمئن باشید.(26 وات ساب+4کانال 8 واتی و سنتر 16 واتی)

آکبند هم اگر می خواید لاجیتک Z313 هم انتخاب بدی نیست ولی خب صدای خیلی بلند (در حد مهمونی و اینا) نداره اصن ولی کیفیت خوبی داره(25 وات). 

برند های متفرقه زیادی موجوده این قیمت مثل شان و مارشال (فیکش البته) و ... که مخصوصاً از نظر اندازه (!) خیلی بزرگ هستن ولی پیشنهاد نمیدم ...

ادیفایر M1370BT هم موجود هست 200 تومن (18 وات ساب و 2 کانال 8 واتی + بلوتوث - تو این تاپیک میتونید راجبش بپرسید)  که بازم انتخاب خوبی هست. بستگی داره چند کانال بخواید و برای چه کاری بیشتر (شخصاً موسیقی 2 کانال رو ترجیح میدم ولی برای فیلم 5.1 بهتره، ضمن اینکه باید کارت صدای 5.1 هم داشته باشید برای اسپیکر 5.1)

ویرایش شده توسط vandelin
لینک به دیدگاه

درود

استفادتون چی هست ؟ 

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=56625

گزینه 4ام t6100 اسپیکر با کیفیت خوبی هست، خیلی صدای بلندی نداره (در مقابل این مثلاً بوکشلف های متفرقه که فقط هیکل دارن و صدای الکی بلند) ولی شفافیت صدای خیلی خوبی داره و مناسب فیلم دیدن و بعد موسیقی هست. فروشنده هم معتبر هست و از بابت کیفیت و سلامت هم مطمئن باشید.(26 وات ساب+4کانال 8 واتی و سنتر 16 واتی)

آکبند هم اگر می خواید لاجیتک Z313 هم انتخاب بدی نیست ولی خب صدای خیلی بلند (در حد مهمونی و اینا) نداره اصن ولی کیفیت خوبی داره(25 وات). 

برند های متفرقه زیادی موجوده این قیمت مثل شان و مارشال (فیکش البته) و ... که مخصوصاً از نظر اندازه (!) خیلی بزرگ هستن ولی پیشنهاد نمیدم ...

ادیفایر M1370BT هم موجود هست 200 تومن (18 وات ساب و 2 کانال 8 واتی + بلوتوث - تو این تاپیک میتونید راجبش بپرسید)  که بازم انتخاب خوبی هست. بستگی داره چند کانال بخواید و برای چه کاری بیشتر (شخصاً موسیقی 2 کانال رو ترجیح میدم ولی برای فیلم 5.1 بهتره، ضمن اینکه باید کارت صدای 5.1 هم داشته باشید برای اسپیکر 5.1)

راستش اخوی بیشتر موسیقی واسم مهم هست

اسپیکرهای میکرولب چطورند؟؟؟؟؟؟

مدلای مثل

m700

m500

m200

یا مثلا اسپیکر GS330-R

یا این یکی 

Microlab LXR

اینا چطورن؟؟؟؟؟؟؟؟

والا موندم نمیدونم کدوم کیفیت داره کدوم قدرت واقعیشو نوشتن

لینک به دیدگاه

راستش اخوی بیشتر موسیقی واسم مهم هست

اسپیکرهای میکرولب چطورند؟؟؟؟؟؟

مدلای مثل

m700

m500

m200

یا مثلا اسپیکر GS330-R

یا این یکی 

Microlab LXR

اینا چطورن؟؟؟؟؟؟؟؟

والا موندم نمیدونم کدوم کیفیت داره کدوم قدرت واقعیشو نوشتن

سلیقه اییه ولی اصولاً برای موسیقی من استریو ترجیح میدم، مدلی مثل R1700BT ادیفایر (که البته 400 تومنه) ولی اون 2 مدل استریو که گفتم تو موسیقی هم از اون t6100 بهتر نیستن. موضوع اینه که اون 6100 یه کلاس بالاتر هست (و خب البته دست دوم) و طبیعتاً صدای بهتری هم خواهد داشت.

میرولب اون زمان که اصل بود هم علاقه ایی بهش نداشتم چه برسه به الان هرچند شخصاً مدل های جدید رو تست نکردم، نقد و بررسی هم نیست ازش که بشه نظر داد، پس صبر کنید دوستانی که دارن نظرشونو بگن ...

*راجب قدرت واقعی (یا وات RMS) خیلی دلتون رو به بروشور (مخصوصاً برند های متفرقه) خوش نکنید. برند درست حسابی باشه آره مثلاً 5 مدلش رو میشه با هم از رو کاغذ تا حدودی مقایسه کرد ولی در کل به از روی اعداد راجب صدا قضاوت نکنید، اگه میتونید جایی این اسپیکر هارو تست کنید تا مطمئن شید ...

*بین اون 3 مدل m هم من 100% لاجیتک z313 رو انتخاب میکنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...