رفتن به مطلب

طرفدارای فیفا 16 انلاینی ها بیان تو ✔

Vikings
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستانی که بازی رو به صورت ارجینال تهیه کردن و انلاین بازی میکنن ایدیشونو اینجا بزارن همدیگرو اد کنیم تا فریندلی بازی کنیم

ایدی من HParsa7

لینک به دیدگاه

سلام .

من میخام اکانت آنلاین بخرم ......

اگه برام سراغ داشتید قیمت مناسب یه ندا بدید ممنون .

اولین حریفتم خودمم .....

لینک به دیدگاه

دوستانی که بازی رو به صورت ارجینال تهیه کردن و انلاین بازی میکنن ایدیشونو اینجا بزارن همدیگرو اد کنیم تا فریندلی بازی کنیم

ایدی من HParsa7

داداش ادت کردم. اکسپت کن

لینک به دیدگاه

ایدی من HParsa7

سلام دوست خوبم .

Monk83x

البته زیاد آنلاین نمیشم بخاطر گرفتاری ولی حتما زمان هایی پیدا میشه تا دوستانه بازی کنیم .

لینک به دیدگاه

داداش ادت کردم. اکسپت کن

سلام اکسپت کردم

سلام دوست خوبم .

Monk83x

البته زیاد آنلاین نمیشم بخاطر گرفتاری ولی حتما زمان هایی پیدا میشه تا دوستانه بازی کنیم .

سلام ادد کردمت

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من هستم ولی زیاد نیستم  =))

یوزر : farjamx

لینک به دیدگاه

سلام دوست خوبم .

Monk83x

دوست عزیز ایدی میزاری  اد میفرستم خب اد کن دیگه !  چرا رد میکنی!!

ویرایش شده توسط Vikings
لینک به دیدگاه

سلام دوستان 

من قبلا چند بار انلاین بازی کردم ولی خیلی لگ میزد. ping باید چقد باشه تا بشه راحت و روان بازی کرد؟ راهنمایی کنید ممنون میشم

لینک به دیدگاه

اینم id من

Final995

سلام دوستان 

من قبلا چند بار انلاین بازی کردم ولی خیلی لگ میزد. ping باید چقد باشه تا بشه راحت و روان بازی کرد؟ راهنمایی کنید ممنون میشم

عزیز تو قسمت فریندلی چون local host  ساخته میشه پینگ زیاد مهم نیست

ولی تو fut و season  برای یک بازی نرمال بدون تاخیر پینگ ۱۱۰ به پایین خوبه

لینک به دیدگاه

از فیفا بازان قدیمی یه سوال داشتم، بنده می تونم Ultimate team فیفا ۱۶ رو در فیفای بعدی ادامه بدم یا باید از صفر شروع کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از فیفا بازان قدیمی یه سوال داشتم، بنده می تونم Ultimate team فیفا ۱۶ رو در فیفای بعدی ادامه بدم یا باید از صفر شروع کنم؟

سلام

من خیلی قدیمی نیستم اما میدونم که از 15 به 16 همچین امکانی وجود نداشت و همه چیز از صفر بود...حتی PES Myclub هم اینطوریه

اوایل به شدت زیاد بازی میکردم Ultimate team رو تا دیگه اون بخش های غیر آنلاین رو تا تهش رفتم و به لیگ سطح 1 رسیدم و کلی draft هم برنده شدم و تیم خوبی هم جمع کردم... تا اینکه به سرم زد جای چندین بازیکن خوب یه رونالدو بگیرم یا یه نیماری و مسی ای چیزی که بازیکن هامو فروختم و اخرش هم نشد بخرمش از بس توی پک های ویژه هم چیز خوبی برام در نیومد...

خیلی وقته بازی نکردم درست حسابی و امشب رفتم بازی کنم توی لول پروفشنال هم سوراخ شد تیمم فک کنم بازی یادم رفته =))

لینک به دیدگاه

سلام

من خیلی قدیمی نیستم اما میدونم که از 15 به 16 همچین امکانی وجود نداشت و همه چیز از صفر بود...حتی PES Myclub هم اینطوریه

اوایل به شدت زیاد بازی میکردم Ultimate team رو تا دیگه اون بخش های غیر آنلاین رو تا تهش رفتم و به لیگ سطح 1 رسیدم و کلی draft هم برنده شدم و تیم خوبی هم جمع کردم... تا اینکه به سرم زد جای چندین بازیکن خوب یه رونالدو بگیرم یا یه نیماری و مسی ای چیزی که بازیکن هامو فروختم و اخرش هم نشد بخرمش از بس توی پک های ویژه هم چیز خوبی برام در نیومد...

خیلی وقته بازی نکردم درست حسابی و امشب رفتم بازی کنم توی لول پروفشنال هم سوراخ شد تیمم فک کنم بازی یادم رفته =))

پس واجب شد یه آنلاین بزنیم :دی

یکم به روزهای اوج برگرد، بعد. از ۳ تا هم بیشتر بزنی بهت منفی میدم =))  =))  =))

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...