رفتن به مطلب

خریدار Connector Installation Guide

BLACKYSG
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام روز خوش
دوستان من برای اینکه UBS جلوی کیس به همراه رم ریدر داخلی کیس رو به مین وصل کنم
نیاز به 1 الی 2 تا از این Connector Installation Guide ها دارم برای مادربورد Asus M5A99FX
خودم یه دونه برای یه مین دیگه بود تست کردم متاسفانه داخل سوکت نرفت و یکمی انگار بزرگ بود براش برای همین دنبال مدلی هستم که 100% به مادربورد Asus M5A99FX PRO R2.0 بخوره
کسی اگه داره 1 الی 2 تا نیاز دارم من یا اگه مثلا بسته ای هست که مثلا توی بسته 4 یا 5 تا هست و باز نمیشه کرد مشکلی نیست نهایت 1 بسته رو میخوام
کرج اگه کسی هست که داشته باشه میتونم حضوری بیام تحویل بگیرم ازش
جاهای دیگه هم ناچارا باید پست بشه که اونم اگه دقیقا همین مدلی باشه که میخوام برای این مین مشکلی نیست
این رو میخوام

fls9_1.jpg

ff14_2.jpg

kvpg_3.jpg

jqd6_4.jpg

لینک به دیدگاه

اونا فقط یه حالت افزاینده دارن بدون اونا هم باید راحت بشه usb های front رو وصل کرد.... عملا کار خاصی انجام نمیدن اونا...

لینک به دیدگاه

اونا فقط یه حالت افزاینده دارن بدون اونا هم باید راحت بشه usb های front رو وصل کرد.... عملا کار خاصی انجام نمیدن اونا...

والا عزیز من هر کاری کردم سوکت های USB توی جاشون نرفت یکمی بزرگتر بود احساس میکنم

لینک به دیدگاه

والا عزیز من هر کاری کردم سوکت های USB توی جاشون نرفت یکمی بزرگتر بود احساس میکنم

دیگه همه یه استاندارد هستن دیگه فرقی نداره...

اون کابلایی که توی عکس هست درست بود سوکت هم درست بود....

اصلا توجیهی نداره که برای یه front usb چیز اضافه لازم داشته باشی ....

یکبار دیگه امتحان کن باید جا بره....

نکته:

این کانکتوری که توی عکس اولی هست و خارج از فوکوس دوربینه front usb نیست احتمال زیاد f audio هست و تو پورت usb نمی ره یعنی نباید بره اصلا....

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...