رفتن به مطلب

درخواست تعیین قیمت cpu

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
دوستان در حال حاضر بهترین و قدرتمندترین cpu AMD توی رنج قیمت 200 تومن چی هست؟(قیمت دست دو حدود 200 تومن باشه)
کاربرد های من گیم و استفاده های معمولی از کامپیوتر هست(میدونم نمیشه گیم های خوب را اجرا کرد)
اگه لطف کنین یه قیمت حدودی از cpu هایی که معرفی میکنین بدین عالی میشه
به نظرتون fx 4350 بهتره یا fx6200 ؟ (دلیل؟)

دوستان کسی قیمت حدودی cpu 4350 دست دو را میدونه؟
خیلی ممنون

ویرایش شده توسط ali2000
لینک به دیدگاه

fx 6200 باید بهتر باشه چون 6 هسته داره ، اما فکر نکنم 200 بدن. :-?

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان در حال حاضر بهترین و قدرتمندترین cpu AMD توی رنج قیمت 200 تومن چی هست؟(قیمت دست دو حدود 200 تومن باشه)

کاربرد های من گیم و استفاده های معمولی از کامپیوتر هست(میدونم نمیشه گیم های خوب را اجرا کرد)

اگه لطف کنین یه قیمت حدودی از cpu هایی که معرفی میکنین بدین عالی میشه

به نظرتون fx 4350 بهتره یا fx6200 ؟ (دلیل؟)

خیلی ممنون

ببین دوست من نیازی نیست هر روز یک تاپیک بزنی امروز گرافیک فردا پردازنده پس فردا مین سه روز دیگه پاور چهار روز دیگه رم پنج روز دیگه کولر شش روز دیگه کیس هفته دیگه  مودم روز بعد اسپیکر و..............

اگر اینجوری بود که همه یه تاپیک میزدن  برا هر خرید جزییشون انجمنی باقی میموند ؟

به نظر خودتون کار درستیه ؟

اصلا داداش گلم نمیگم که نپرس م از خدامونه جواب بدیم من خودم که دارم جبران جوابایی قبلا گرفتم میدم 

عزیز اصلا نیاز به تاپیک نبود و در تاپیک  سیستم پیشنهادی میپرسیدی من با اینقد بوجه چه سیستمی ببندم 

یا یک تاپیک میزدی  سیستم من و همه رو همونجا میپرسیدی 

یا عنوان همون تاپیک قبلی رو عوض میکردی و اونجا میپرسیدی  شما فقط دو تا تاپیک باز کردید دوستانی هستن 10 تا تاپیک الکی بالا میارن و میسازن نکنید دوستان نظم میریزه به هم 

یا اینقد دوستان بخوان تاپیک برا قطعات پیشنهادی بزنن یه  موضوع کلی مثل همین کیس و خندک کننده یا غیره باز کنید بعد اونجا هی تاپیک بسازید اینجور نمیشه که 

حالا جواب سوال

هیچکس 6200 رو بمیره هم 200 نمیده  خیلی کم بکنن 280 بتونن بدن نو این cpu 400 تومنه 

4350 هم نمیدونم

6200 به نظر من بهتره با یه مقایسه تو امار و ارقام میتونید ببینید به وضوح

اگر هم بتونی از سری های 8 هسته بخری که دیگه بهتر اگر بتونی صبر کنی تا نسل بعد amd بیاد باز هم بهتر اگ بتونی اینتل i5 هم برداری یا بالاتر بهتر تر

لینک به دیدگاه

ببین دوست من نیازی نیست هر روز یک تاپیک بزنی امروز گرافیک فردا پردازنده پس فردا مین سه روز دیگه پاور چهار روز دیگه رم پنج روز دیگه کولر شش روز دیگه کیس هفته دیگه  مودم روز بعد اسپیکر و..............

اگر اینجوری بود که همه یه تاپیک میزدن  برا هر خرید جزییشون انجمنی باقی میموند ؟

به نظر خودتون کار درستیه ؟

اصلا داداش گلم نمیگم که نپرس م از خدامونه جواب بدیم من خودم که دارم جبران جوابایی قبلا گرفتم میدم 

عزیز اصلا نیاز به تاپیک نبود و در تاپیک  سیستم پیشنهادی میپرسیدی من با اینقد بوجه چه سیستمی ببندم 

یا یک تاپیک میزدی  سیستم من و همه رو همونجا میپرسیدی 

یا عنوان همون تاپیک قبلی رو عوض میکردی و اونجا میپرسیدی  شما فقط دو تا تاپیک باز کردید دوستانی هستن 10 تا تاپیک الکی بالا میارن و میسازن نکنید دوستان نظم میریزه به هم 

یا اینقد دوستان بخوان تاپیک برا قطعات پیشنهادی بزنن یه  موضوع کلی مثل همین کیس و خندک کننده یا غیره باز کنید بعد اونجا هی تاپیک بسازید اینجور نمیشه که 

حالا جواب سوال

هیچکس 6200 رو بمیره هم 200 نمیده  خیلی کم بکنن 280 بتونن بدن نو این cpu 400 تومنه 

4350 هم نمیدونم

6200 به نظر من بهتره با یه مقایسه تو امار و ارقام میتونید ببینید به وضوح

اگر هم بتونی از سری های 8 هسته بخری که دیگه بهتر اگر بتونی صبر کنی تا نسل بعد amd بیاد باز هم بهتر اگ بتونی اینتل i5 هم برداری یا بالاتر بهتر تر

سلام

دوست عزیز بهتر نیست زود قضاوت نکنید؟

من یه تاپیک زدم برای گرافیک و بعد هم شرایط تعویض cpu پیش اومد که اولش قصد سوال پرسیدن نداشتم ولی بعد گفتم بهتره یه سوالی درمورد این هم بپرسم و اگه تاپیک گرافیک را ویرایش کنم قطعا به جواب درست و کامل نمیرسم چون جواب هایی که اونجا هست ماله گرافیکه بعد یه نفر میاد میخواد بده یکم گیج میشه.اگه هم متن مربوط به گرافیک را بگذارم باشه و فقط پایینش موضوع cpu را اضافه کنم بازهم کسانی که قبلا به تاپیک جواب داده اند فکر میکنند همون تاپیکه و دقت نمیکنند که یه سواله دیگه اضافه شده. خلاصه فکر نکنم کاره درستی باشه.

در مورد سیستم هم نگران نباشید چون خداروشکر سیستم بنده کامله و فقط این دو مورد را دارم میفروشم و برای همین نیاز به خریدشون دارم.

در مورد جوابتون هم راستش توی انجمن همسایه دو تا از دوستان با تجربه دقیقا نظری مخالف با شما دو دوست عزیز دارند و چندتا عکس هم گذاشتند برای تایید حرفهاشون که خودم هم تعجب کردم که چرا یه سی پی یو 4 هسته ای قوی تر از 6 هسته ای هست

برای قیمت هم یکی از دوستان 6200 را حدود 250 به منم پیشنهاد داده بودن و اینکه من گفتم رنج قیمت 200 نه اینکه دقیقا 200 باشه(اگه اینطور بود مینوشتم نهایتا 200) بلکه 250 هم باشه ولی نسبت به 200 تومنی ها ارزش خرید بیشتری داشته باشه مشکلی نیست.

عکس ها را براتون پیوست کردم.

fx 6200 باید بهتر باشه چون 6 هسته داره ، اما فکر نکنم 200 بدن. :-?

طبق توضیحی که بالا دادم ممنون میشم عکس ها را بررسی کنید.

ممنون از هر دو دوست عزیز

post-15079-0-79802300-1461334276_thumb.png

post-15079-0-24872100-1461334283_thumb.png

post-15079-0-23756700-1461334288_thumb.png

ویرایش شده توسط ali2000
لینک به دیدگاه

دوستان نظری ندارن؟

ببخشید اون روز من اعصابم خورد بود @};-  @};- ولی  بعضی از دوستان هم زیاد تاپیک میزنن نمیدونم والا مدیرا بهتر میدونن 

گرافیک خریدی؟

cpu هم همین 6200 قیمت خوبی برات دادن به نظرم مورد خوبیه برش داری ضرر نکردی

لینک به دیدگاه

ببخشید اون روز من اعصابم خورد بود @};-  @};- ولی  بعضی از دوستان هم زیاد تاپیک میزنن نمیدونم والا مدیرا بهتر میدونن 

گرافیک خریدی؟

cpu هم همین 6200 قیمت خوبی برات دادن به نظرم مورد خوبیه برش داری ضرر نکردی

خواهش میکنم دوست عزیز @};-

گرافیک نه هنوز،  یعنی وقت نکردم و موردش هم هنوز پیش نیومده

در مورد cpu هم متاسفانه به علت اینکه من یکم دیر جوابشون را دادم اون دوستمون به کسی دیگه فروخت.

من هنوز علت اینکه اون دو دوستمون گفتن 4350 قوی تره و عکسها هم همینو نشون میده نفهمیدم و ممنون میشم اگه کسی جوابشو میدونه به من کمک کنه. چون یه نفر پیشنهاد تعویض این 4350 cpu را با cpu خودم داده و میترسم اگه دیر جوابش را بدم اینم مثله اون قبلی از دست بره.

با تشکر از همگی

لینک به دیدگاه

دوستان کسی قیمت حدودی cpu 4350 دست دو را میدونه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...