رفتن به مطلب

فروش فن کنترلر NZXT Sentry LX

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
یک دستگاه فن کنترلر NZXT Sentry LX جهت فروش موجود هست که فقط جعبه برای تست باز شده!

یک کنترلر و دماسنج بسیار حرفه ای که مخصوص گیمر ها و اورکلاکر ها طراحی شده. دمای دقیق تمامی محیط سیستم شما رو اندازه گیری میکنه و همچنین قابلیت کنرل سرعت 5 فن رو داره. علاوه بر این ها تنظیمات شما رو ذخیره میکنه. شما میتونید با تعریف پروفایل برای دماهای مختلف سرعت های مختلفی رو در نظر بگیرید و قابلیت اتوماتیک رو به این قطعه بدید تا در مواقع ضروری از تنظیماتی که انجام دادید استفاده کنه...
میتونید بوق هشدار رو برای این قطعه تنظیم کنید که مثلا اگر دما از یه حدی بیشتر شد به شما هشدار بده . از دیگر قابلیت هاش میشه به LCD فوق العاده زیبا اشاره کرد. بدنه این قطعه آلمینیومی هستش و برای هر کیسی مناسبه....

7cgfp2lvjqjiqse1wa26.jpg

قیمت فروش 210،000 تومان!

تنها قیمتی که من دارم 279 هست از سایت pcmaxhw که خودم هم قبل ازعید از همونجا خریدم، البته اونموقه 294 بود که اگه با قیمت 279 هم حساب کنید میشه 25% زیر قیمت برای جنسی که فقط پلپمش باز شده
هزینه ارسال با رایگان

aby3mal6xzc1kyi5c9yp.jpg   uvjdg3v0n2fb22235k3e.jpg

3 عدد فن Riing 12 با LED قرمز رنگ موجود هست (برای مشاهده تاپیک کلیک کنید)

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

قیمت؟

تو پست اول که مشخص شده

۲۲۵ هزار تومان، قابل دار هم نیست ^_^

لینک به دیدگاه

UP

لینک به دیدگاه

سلام 

آیا این امکان هست که هم فن های 3 پین و 4 پین رو باهش کنترل کرد یعنی pwm دار و فن های معمولی؟

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

سلام 

آیا این امکان هست که هم فن های 3 پین و 4 پین رو باهش کنترل کرد یعنی pwm دار و فن های معمولی؟

سلام، کلا 5 تا فن با سر 3 پین میشه بهش وصل کرد که خودش میتونه دور هر فن رو به صورت مستقل کنترل کنه

در مورد فن های 4 پین اطلاع ندارم به چه صورت میشه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...