رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان گرامی.قصد خرید کارت گرافیک دارم بین 1500000 تا 2000000 تومن فقط amd و برند ایسوس نباشه چون خاطره خوبی ندارم.بیشتر هم واسه گیم میخوام.بهترین گزینه چی رو پیشنهاد میکنید؟؟از دوستان محترم خواهش میکنم کمک کنند.واقعیتش خیلی بلد نیستم.راهنمایی کنید لطف بزرگی میکنید.با تشکر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز توی این رنج فقط 390 و 390x هستن و انتخاب دیگه ای نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام به همه دوستان گرامی.قصد خرید کارت گرافیک دارم بین 1500000 تا 2000000 تومن فقط amd و برند ایسوس نباشه چون خاطره خوبی ندارم.بیشتر هم واسه گیم میخوام.بهترین گزینه چی رو پیشنهاد میکنید؟؟از دوستان محترم خواهش میکنم کمک کنند.واقعیتش خیلی بلد نیستم.راهنمایی کنید لطف بزرگی میکنید.با تشکر

بهتر کارت فیوری دست دو بگیرید تو فروم دیدم فیوری تری ایکس 1750

ولی بهتره صبر کنید تا کارتهای جدید عرضه بشن

لینک به دیدگاه

در شرایطی که کارتهای گرافیک نسل بعد تا چند ماه بعد عرضه میشن خرید کارت بالای 1 تومن و آک ریسک بزرگیه .

مخصوصا که نسل بعد به 14 و 16 نانومتر مهاجرت کردن و ساپورت کامل دایرکس 12 در پیشه .

پیشنهاد میکنم با یک 380 اون هم دسته 2 سر کنید تا نسل جدید + بازی های دایرکس 12 برسه ( اونهایی که از اساس دایرکس 12 رو ساپورت میکنن نه اینهایی که با یک پچ ساپورت میکنن )

اما اگر اسرار به خرید دارید من این مدل رو پیشنهاد میکنم

http://lioncomputer.ir/product/6259/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9+%D8%A7%D9%85+%D8%A7%D8%B3+%D8%A7%DB%8C+R9+390+Gaming+8GB/

390 نسبت به 390x ارزش خرید بالاتری داره .

اما جای شما بودم دنبال دسته 2 این مدل میگشتم

http://lioncomputer.ir/product/5457/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9+%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1+R9+380+DUAL-X+4GB/

کلا شرکت Sapphire کارتهای خوبی میزنه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...