رفتن به مطلب

برنامه نظر سنجی نوشته شده توسط من

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان سلام

انجمن برنامه نویسی چون موجود نبود بهترین جا رو اینجا دیدم که پست بزنم.

یه برنامه نوشتم البته ترم قبل نوشتم آموزش سخت افزار با VB یک بخ اون نظر سنجی داشت گفتم بزارم اینجا شایدبدردتون بخوره حالا دیگه نمیدونم مفید باشه براتون یا نه خودم خیلی گشتم تا همیچین سورسی رو پیدا کنم ولی پیدا نکردم مجبور شدم خودم بنویسمش چون زیاد هم حرفه ای کار نکردم از ساعت 2 بعد از ظهر که نشستم پاش 12:10 دقیقه شب بود که تمومش کردم Eroro های الکی میداد تا Error هاش رو رفع کردم دیگه طول کشید.

اين برنامه طوري طراحي شده است كه شما هر چند بار كه در اين نظر سنجي شركت كنيد نظر شما ثبت ميشود و با نظر قبلي جمع ميگردد و يك نتيجه كلي و خيلي دقيق را خروجي ميدهد.

براي اجراي برنامه فولدري به نام OCX درون شاخه برنامه وجود دارد كه شما بايد ابتدا آنها را به عنوان كامپوننت به محيط ويژوال بيسيك اضافه كنيد .

لازم به ذكر است كه بگم فولدر اصلي برنامه را در دسكتاپ خود قرار دهيد تا نيازي به تنظيم مجدد فايل DATABASE نباشد.

هرگونه نظر و سوال در مورد این برنامه را با آی دی خودم alex_alen1988 در میان بگذارید.

در پایان امیدوارم این برنامه برای عزیزانی که دنبالش بودن کارآمد باشه و من خودم شخصا بر این باورم که اگه همه ما اطلاعاتمون رو در اختیار همدیگر قرار بدیم خیلی از مشکلات ما در این مورد برطرف میشود.

با تشکر (حامد-Ship Storm-CENTRALPC) :11:

دانلود کنید با حجم 525 کیلوبایت از طریق لینک زیر :

http://www.4shared.com/file/41869201/195f5b84/Ship_Storm-Hamed.html

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

خيلي خوبخ، فقط دو نكته :

- اگر فايل غير كرك داريد كه مشكل كپي رايت و موارد مشابه نداره (در كل وارز و غير ...)، من به ميزان كافي فضاي اينترنتي دارم، در صورت تمايل فايل هاي شما رو آپلود ميكنم، حجمش هرچقدر باشه مهم نيست.

- اگر نياز به كد خاصي در زبان ويژوال بيسيك داشتيد، شايد بتونم كمك كنم.

موفق باشيد.

لینک به دیدگاه

خيلي خوبخ، فقط دو نكته :

- اگر فايل غير كرك داريد كه مشكل كپي رايت و موارد مشابه نداره (در كل وارز و غير ...)، من به ميزان كافي فضاي اينترنتي دارم، در صورت تمايل فايل هاي شما رو آپلود ميكنم، حجمش هرچقدر باشه مهم نيست.

- اگر نياز به كد خاصي در زبان ويژوال بيسيك داشتيد، شايد بتونم كمك كنم.

موفق باشيد.

سلام

خواهش میکنم دوست عزیز بنده چون خودم این برنامه رو نوشتم مشکل کپی رایت ندارم شما میتونید از این برنامه بصورت کامل استفاده کنید و هرکجا که خواستید قرار بدید اگه هم ایمیل ما رو به عنوان برنامه نویس در زیر برنامه قرار بدید که ممنون میشم اگه هم امکانش نیست باز هم مشکلی نیست.

در مورد تمام فایل ها منظورتان همون فایل های برنامه نویسی هستش یا اینکه هر فایل موجود؟1

پیروز و موفق باشید

لینک به دیدگاه

در مورد آدرس ايميل شما و كپي رايت، من حتما با كپي رايت كامل فايلها رو منتشر ميكنم، من هيچ سايت وارز و يا حتي يك فايل بدون كپي رايت در سرور قرار نميدم.

در مورد فايلها، شما هر فايل بدون مشكل كپي رايت داشته باشيد، بنده براي شما آپلود ميكنم.

گفتم من كه اينجا فقط سوال ميپرسم و كمكي از دست بنده بر نمياد، اين حداقل كاري هست كه ميتونم براي دوستان عزيزم در سايت LionComputer انجام بدم.

موفق باشيد%

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...