رفتن به مطلب

فروش 4870 X2 مشکل دار (بایوس)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یک عدد 4870x2 top از برند ایسوس موجود متاسفانه  بایوس ادیت کردم و پس از فلش کردن دیگه کارت تصویر نداد متاسفانه

چند بار هم برای فلش از طریق داس اقدام کردم که نشد فلش بزنم

گرافیک در حد عالی تمیز و خنک کار می کرد و دما  در هسته دوم بالای 85 در فول لود و بی کاری بیش از 50 نمی رفت با دوره فن 30 درصد

قیمت پایه برای این گراف رو 100 تومان و فروش فوری رو 150 تومان می زارم

لازم به ذکر هست قبلا کارت برای تعویض خمیر خوب باز شده این گفتیم که مدبونی نداشته باشه  دوستانی که دسترسی به پروگرامر دارن مورد خوبی و سریع الهضمی هست clear.png

اینم عکس

rya9_img_0131_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

ببخشید الان  کابل رو وصل میکنید به مانیتور و روشن میکنید ، مانیتور سوئیچ میشه وتصویر نمیاد و سیاه هست یا اصلا سوییچ نمیشه؟

لینک به دیدگاه

رفیق بایوس ادیت اگر با موفقیت انجام میشد چه مزایایی داشت.منم یکی از اینا دارم.ممنون

لینک به دیدگاه

با سلام

ببخشید الان  کابل رو وصل میکنید به مانیتور و روشن میکنید ، مانیتور سوئیچ میشه وتصویر نمیاد و سیاه هست یا اصلا سوییچ نمیشه؟

نه تصویر نمیاد کلا 

ولی لازمه ذکر کنم بعد فلش یه بار تصویر اومد  ولی همون صفحه ابتدایی گیر کرد و بعد ریست دیگه تصویر نداد

رفیق بایوس ادیت اگر با موفقیت انجام میشد چه مزایایی داشت.منم یکی از اینا دارم.ممنون

بدرد تنظیمات فرکانس و فن می خوره بنده برای خنکتر کار کردن گرافیک تنظیمات فن رو دستکاری کرده بودم 

که متوسط روی 34 درصد باشه و حداقل نویز رو هم داره کلا چیزه جالبیه و خیلی تاثیر داره مخصوصا رو این گرافیک که گرافیک داغیه و تا لود روش نیوفته نمی فهمه و دما تا بالای 80 نره دوره فن رو بالا نمی برده که خیلی بده من خودم دفعه اولی نبود که بایوس می زدم رو این کارتو دفعه های پیش دمای هسته دوم بالاتر از 50 نمی رفت تو بی کاری  ولی ایندفعه نمی دونم چی شد  :mellow:

ویرایش شده توسط lorn
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...