رفتن به مطلب

بهترین و سریع ترین و با امنیت ترین روش ارسال مانیتور توسط لیون

بهترین و سریع ترین و با امنیت ترین روش ارسال مانیتور توسط لیون   

114 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. بهترین و سریع ترین و با امنیت ترین روش ارسال مانیتور توسط لیون

• تیپاکس
    • باربری ( پس کرایه )
    • 5-ترمینال ( پس کرایه )
    • هوایی( هزینه 30تومان با بسته بندی توسط فرودگاه )
    • قطار ( بدون قیمت )

Recommended Posts

درود مجدد دوستان گرامی

لطفا در نظرسنجی  بهترین و سریع ترین و با امنیت ترین  روش ارسال مانیتور توسط لیون هم شرکت کنیید ممنون میشم @};-

بنده شیراز هستم و کالا از تهران به شیراز ارسال میشه

1-تیپاکس

2-باربری(بدون قیمت در هنگام انتخاب روش ارسال )

3-ترمینال ( بدون قیمت )

4-هوایی

5- قطار ( بدون قیمت )

نظره خودم هوایی و ترمینال هست نظر شما چیه؟ :x 

با توجه به اینکه لیون مانیتور و کالاهای سنگین و کالاهایی که احتمال آسیب رسیدن بهشون هست رو با پست نمیفرستد پست از نظرسنجی حذف شد

تشکر از شما @};-

ویرایش شده توسط ❤Sαʝʝαԃ_Shz❤
لینک به دیدگاه

تیپاکس به صرفه و مطمئن است.

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

تیپاکس به صرفه و مطمئن است.

Sent from my iPhone using Tapatalk

درود

طول نمیکشه برای ارسال؟ امنیتش در تحویل کالا بالاست؟

لینک به دیدگاه

درود

خیر. در تجربه بنده بسیار سریع عمل کرده است و امنیت بالایی داشت.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست من هیچ روشی امنیت کامل نداره، مهم تر از روش ارسال، روش بسته بندی کالاست

با چشم خودم شوت شدن بسته هارو توسط مامور پست دیدم! یه دفعه یه جعبه ایی واسم فرستاده بودن نرسید دستم رفتم پست مرکزی یکی اومد رفتیم توی ی اتاق بزرگ پر از بسته! قشنگ بین بسته ها شنا می کرد پرتشون می کرد اینور اونور تا بسته منو پیدا کرد!

فقط یک کلام بسته بندی خییییییییلی خوب کنید تا خیالتون راحت باشه

منکه انقدر وسواس شدم نسبت به بسته بندی بعضی وقتها دوستانی که از بنده کالایی خریدن وقتی بسته رسیده دستشون تماس گرفتن گفتن یه رب مشغول باز کردنش بودیم :D

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

خیر. در تجربه بنده بسیار سریع عمل کرده است و امنیت بالایی داشت.

با تشکر از نظرتون

جالبه کسی هوایی رو نمیپسنده :D :D

دوست من هیچ روشی امنیت کامل نداره، مهم تر از روش ارسال بسته بندی کالاست

با چشم خودم شوت شدن بسته هارو توسط مامور پست دیدم! یه دفعه یه جعبه ایی واسم فرستاده بودن نرسید دستم رفتم پست مرکزی یکی اومد رفتیم توی ی اتاق بزرگ پر از بسته! قشنگ بین بسته ها شنا می کرد پرتشون می کرد اینور اونور تا بسته منو پیدا کرد!

فقط یک کلام بسته بندی خییییییییلی خوب کنید تا خیالتون راحت باشه

منکه انقدر وسواس شدم نسبت به بسته بندی بعضی وقتها دوستانی که از بنده کالایی خریدن وقتی بسته رسیده دستشون تماس گرفتن گفتن یه رب مشغول باز کردنش بودیم :D

والا بسته بندیو که لیون انجام میده و مطمعنا حواسشون هست البته من اصلا از پست خوشم نمیاد حالا هر نوع پستی میخواد باشه

به نظرم روش های دیگه بهتر هست :D *dry#

لینک به دیدگاه

دوست گرامی به دلیل احتمال بالای آسیب رسیدن به مانیتور در ارسال به روش پست فروشگاه لیون کامپیوتر این محصول را از طریق پست ارسال نمیکند و در شهر شیراز فقط از روش های باربری - تیپاکس - اتوبوس و هوایی ارسال میشه خدمتتون . @};- :x

لینک به دیدگاه

درود

والا از نظر بنده اگر ترمینال مستقیم به شیراز داره که فکر میکنم هم داره بهتر هستش

چون بسته بندی لیون خوبه و ضد ضربه

خودم یک کیس گرفتم که بسته بندی عالی بود

بخواید عکس هاش رو میزارم ببینید

لینک به دیدگاه

دوست گرامی به دلیل احتمال بالای آسیب رسیدن به مانیتور در ارسال به روش پست فروشگاه لیون کامپیوتر این محصول را از طریق پست ارسال نمیکند و در شهر شیراز فقط از روش های باربری - تیپاکس - اتوبوس و هوایی ارسال میشه خدمتتون . @};- :x

درود دوست گرامی

قطعا همینطوره @};-

باید توی نظر سنجی پست رو پاک کنم

ولی نمیدونم چرا هزینه باربری و ترمینال در قسمت انتخاب روش ارسال اعلام نشده فکر کنم فقط هوایی میفرستهه چون قیمت زده + تیپاکس + پست

درود

والا از نظر بنده اگر ترمینال مستقیم به شیراز داره که فکر میکنم هم داره بهتر هستش

چون بسته بندی لیون خوبه و ضد ضربه

خودم یک کیس گرفتم که بسته بندی عالی بود

بخواید عکس هاش رو میزارم ببینید

منم با ترمینال موافقم ولی نمیدونم چرا قیمتشو نزده و فکر کنم ارسال نمیکنن

ممنون میشم ازتون عکسشو بزارید دوست گرامی :x @};-

لینک به دیدگاه

درود دوست گرامی

قطعا همینطوره @};-

باید توی نظر سنجی پست رو پاک کنم

ولی نمیدونم چرا هزینه باربری و ترمینال در قسمت انتخاب روش ارسال اعلام نشده فکر کنم فقط هوایی میفرستهه چون قیمت زده + تیپاکس + پست

تیپاکس ، اتوبوس و باربری به دلیل وابستگی زیاد به حجم و جرم کالا و همچنین شهر مقصد قیمت های کاملا متغیر دارند و به همین دلیل به صورت پس کرایه (پرداخت هزینه ارسال کالا در مقصد و هنگام دریافت کالا )خدمت مشتریان محترم ارسال میگردند .

لینک به دیدگاه

تیپاکس ، اتوبوس و باربری به دلیل وابستگی زیاد به حجم و جرم کالا و همچنین شهر مقصد قیمت های کاملا متغیر دارند و به همین دلیل به صورت پس کرایه (پرداخت هزینه ارسال کالا در مقصد و هنگام دریافت کالا )خدمت مشتریان محترم ارسال میگردند .

آهان فهمیدم

به نظره خودتون از بین هوایی و ترمینال کدوم بهتر و با صرفه تر است؟

لینک به دیدگاه

منم با ترمینال موافقم ولی نمیدونم چرا قیمتشو نزده و فکر کنم ارسال نمیکنن

ممنون میشم ازتون عکسشو بزارید دوست گرامی :x @};-

چون ترمینال پس کرایه میشه

یعنی کرایه رو موقع تحویل گرفتن کالا ازتون دریافت میکنن

اینم خدمت شما

ormfgnwcxoezp6yn5ev6_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

چون ترمینال پس کرایه میشه

یعنی کرایه رو موقع تحویل گرفتن کالا ازتون دریافت میکنن

اینم خدمت شما

ormfgnwcxoezp6yn5ev6_thumb.jpg

بسیار عالیه ممنونم ازتون :x :x @};-

لینک به دیدگاه

آهان فهمیدم

به نظره خودتون از بین هوایی و ترمینال کدوم بهتر و با صرفه تر است؟

به دلیل اینکه ما کاملا به مشتری هامون احترام میگذاریم بنده بهتون اطمینان کامل میدهم کالاهایی را که از لیون کامپیوتر خرید میکنید به بهترین روش ممکن بسته بندی میشوند . با اینحال شما پس از تحقیقات روشی را که بیشترین اطمینان خاطر را دارید به ما اعلام کنید و براتون انجام وظیفه میکنیم

لینک به دیدگاه

بسیار عالیه ممنونم ازتون :x :x @};-

خواهش میکنم قابلی نداشت @};-

لینک به دیدگاه

به دلیل اینکه ما کاملا به مشتری هامون احترام میگذاریم بنده بهتون اطمینان کامل میدهم کالاهایی را که از لیون کامپیوتر خرید میکنید به بهترین روش ممکن بسته بندی میشوند . با اینحال شما پس از تحقیقات روشی را که بیشترین اطمینان خاطر را دارید به ما اعلام کنید و براتون انجام وظیفه میکنیم

بله صد درصد همینطوره لیون ثابت شدست :x @};-

با تشکر از نظرتون انشاالله تا چند رووز دیگه سفارش میدم @};- 

دوستان گرامی همگی در نظرسنجی شرکت کنید و با دقت رای بدید برام مهمه نظر شما عزیزان :x @};-

ویرایش شده توسط ❤Sαʝʝαԃ_Shz❤
لینک به دیدگاه

دوستانی که به تیپاکس رای میدهند لطفا بگید حداقل هزینه یک مانیتور که حدودا 6 کیلو هست تقریبا به اندازه هزینه ارسال با هواپیما نمیشه؟

لطفا با دقت رای بدید هزینه اش مهم نیست مهم اینه کارشون با نظم باشه و اینکه آیا تیپاکس بسته رو درب منزل میاره یا خیر؟

بالاخره نفهمیدم تیپاکس یا هواپیما یا اتوبوس :-? :-?

لینک به دیدگاه

درود
برای تهران به شیراز تیپاکس.
فکر کنم با تی پاکس تا 10 کیلو 13هزار تومان می شه.فردای روز ارسال بین ساعت 6 تا 7.5 عصر می تونی توی دفترشون خیابان فردوسی تحویل بگیری. توزیع توی شهر هم برای بیشتر نقاط شیراز دارند به شرطی که نشانی دقیق رو فرستنده نوشته باشه منتها حدود یک روز دیرتر می رسه دستت.
تلفنهای دفتر شیراز:
32330402
32333309

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود

برای تهران به شیراز تیپاکس.

فکر کنم با تی پاکس تا 10 کیلو 13هزار تومان می شه.فردای روز ارسال بین ساعت 6 تا 7.5 عصر می تونی توی دفترشون خیابان فردوسی تحویل بگیری. توزیع توی شهر هم برای بیشتر نقاط شیراز دارند به شرطی که نشانی دقیق رو فرستنده نوشته باشه منتها حدود یک روز دیتر می رسه دستت.

تلفنهای دفتر شیراز:

32330402

32333309

اگه تا درب منزل ببارن به نظرم ارزش داره نیارن همون هوایی بهتره چون هزینش همون میشه
لینک به دیدگاه

سلام بنده بیشتر مواقع از تیپاکس استفاده کردم راضی بود هم سرعتش زیاد بود هم امنیت داشت  @};-  @};-  @};-  حتی یه بار ندیدم رو کارتن خطی افتاده باشه  @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

اگه تا درب منزل ببارن به نظرم ارزش داره نیارن همون هوایی بهتره چون هزینش همون میشه

عزیز با ترمینال نزدیک 25 تا 30 تومن هزینه مانیتور از تهران تا شیراز میشه.تیپاکس 13 تا 15 تومن.هوایی هم که دیگه اصلا حرفشو نزن بالای 40 تومنه.فک کنم اصن از قیمتها خبر نداری.

اینجا همه یک صدا دارن میگن تیپاکس اونوقت شما هی حرف خودتو بزن.

لینک به دیدگاه

سلام بنده بیشتر مواقع از تیپاکس استفاده کردم راضی بود هم سرعتش زیاد بود هم امنیت داشت  @};-  @};-  @};-  حتی یه بار ندیدم رو کارتن خطی افتاده باشه  @};-  @};-  @};-

با تشکر از نظرتون

عزیز با ترمینال نزدیک 25 تا 30 تومن هزینه مانیتور از تهران تا شیراز میشه.تیپاکس 13 تا 15 تومن.هوایی هم که دیگه اصلا حرفشو نزن بالای 40 تومنه.فک کنم اصن از قیمتها خبر نداری.

اینجا همه یک صدا دارن میگن تیپاکس اونوقت شما هی حرف خودتو بزن.

عزیز خود لیون کامپیوتر زده که هوایی 30 تومان اشتباه که نمیزنه

نظره دوستان محترمه

با تشکر از نظرتون

عزیز خود لیون کامپیوتر زده که هوایی 30 تومان اشتباه که نمیزنه

نظره دوستان محترمه

من تعرفه تیپاکسو نمیدونم دوستان کسی میدونه برای مانیتور که حدودا 6 کیلو هست چند میشه؟ و اینکه اگه بخوایم درب منزل بیاره میاره؟ تماس میگیرن؟ امکان رهگیری کالا وجود داره؟ چون توی سایتشون زده به زودی
لینک به دیدگاه

دوست گرامی بحث ساده است. راه حل هم معرفی کردند و نتیجه رای گیری هم مشخص شده است کدام راه بهتر است. تصمیم گیری نهایی با شماست. قضیه را سخت نگیرید.

لینک به دیدگاه

دوست گرامی بحث ساده است. راه حل هم معرفی کردند و نتیجه رای گیری هم مشخص شده است کدام راه بهتر است. تصمیم گیری نهایی با شماست. قضیه را سخت نگیرید.

بله درسته

با تشکر از نظرتون دوست گرامی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...