رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب Fan Controller و نحوه اتصال و کنترل 17 فن کیس

Recommended Posts

سـلام و درود دوستان عزیز :Peace Sign:

همونطور که از اسم تاپیک معلومه شما بهتـرین فن کنترلر که میشناسید و یا ازش مطمئنید یا هرگونه اطلاعاتی (خاص و غیره خاص) در این زمینه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید و مشورت بدید منو, هدف مـن اتصال 15-17 عدد فن کیس case fans به سیستم و همچنین کنترله سرعت چرخش و خاموش یا روشن کردنه تک تکه اونهاست از بابت نصب بر روی کیس مشکلی نیستش جا برای نصب وجود داره و فـقـطـ مشکله من اتصال و کنترله اونهاست.

*نکته ی آخر اینکه طبقه اون چیزی که خودم تا حدودی متوجه شدم  از Splitter نمیخوام استفاده کنم (اصن نمیدونم واسه 17 تا فن میشه یا نه) چون میگن مشکل ایجاد میکنه واسه مادربورد و همینطور که دوستان میدونن اتصاله مستقیم فن به خوده پاور هم باعث میشه همیشه فن ها با بالاترین سرعت بدون وقفه کار کنن و اینرو هم نمیخوام

*و در مورده هابه فن (fan hub) هم فکر میکنم خوده هاب گویا به کانکتوره فنه 4pin روی مادربورد وصل میشه و برقشم از ساتا و  بهش یه تعداد فن (بستگی به مدل) میشه وصل کرد اما آیا همین هم مشکلی نداره یا مشکل ساز نیست برای مادربورد یا چیزه دیگه ای؟ مثلا یه مدل فن هابه pwm از phanteks دیدم که میگه تا 11 فن 3 pin بهش وصل میشه البته با splitter اضافی ولی خودش 8 تا و یا فن هابه مدله deepcool که تو سایتش زده 4 تا 4 pin روش داره.

حالا نظره شما چی هست؟اصن فرقه اینا با هم چیه؟فن کنترلر و هابه فن فرقشون با هم چیه؟بهترین حالت استفاده از کدوم یک هست>> فن کنترلر یا هاب فن؟آیا هردوی اینها هم از بایوس مادربورد قابل کنترل هستن هم از روی خودشون؟آیا هیچ مشکلی برای قطعاته دیگه به وجود نمیارن؟

باز تا اینجا این اطلاعاته من بود تو این زمینه و باقیش با دوستان میدونم ممکنه این سوالم شاید احمقانه به نظر برسه ولی دقیق نمیدونم و همه چیو میخوام مطمئن شم

از دوستان و عزیزان متخصص تو این زمینه خواهش میکنم نظرشونو اعلام کنن به هرگونه راهنمایی توضیح کمک و مشاوره بسیار مشتاقم و پیشاپیش خیلـی تشکر میکنم @};- @};-

البته اینرو هم بگم هنوز فن ها و هیچکدوم از قطعاتو نخریدم وهدف فقط بحث و تبادل نظره کارشناسی دوستان متخصص در این زمینه برای رسیدن به یک نتیجه ی عالی و دقیق هست (*)  

لینک به دیدگاه

فک نکنم برای اون تعداد فن راه خاصی باشه ... من بودم چنتا فن کنترلر میخریدم ...اصلا شما کیست چی هست که میخوای 17تا فن بندازی روش ؟؟

لینک به دیدگاه

فن کنترل ها تعداد فن محدودی رو کنترل میکنند! برای مورد شما اگه از فن هاب استفاده نکنید یکی ودوتا فن کنترل جواب نمیده و هزینه اضافی هم هست! فن ها رو دسته بندی کنید و از هاب استفاده کنید

فن هاب مثل پرز برق هست، یک کابل از فن کنترلر یا مادر بورد برای کنترل دور فن و بک کابل ساتا برای تامین برق بهش وصل میشه

بودجه و نیاز شما همیشه بهترین رو تعربف میکنه!

خودم NZXT Sentry LX دارم که برای فروش گذاشتم، امکانات جالبی داره : 5 تا فن رو میتونه به طور مجزا کنترل کنه و 6 عدد سنسور دما هم داره و همینطور دما و سرعت HDD ، زمان و تاریخ‎ رو هم نشون میده

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

فن کنترل ها تعداد فن محدودی رو کنترل میکنند! برای مورد شما اگه از فن هاب استفاده نکنید یکی ودوتا فن کنترل جواب نمیده و هزینه اضافی هم هست! فن ها رو دسته بندی کنید و از هاب استفاده کنید

فن هاب مثل پرز برق هست، یک کابل از فن کنترلر یا مادر بورد برای کنترل دور فن و بک کابل ساتا برای تامین برق بهش وصل میشه

بودجه و نیاز شما همیشه بهترین رو تعربف میکنه!

خودم NZXT Sentry LX دارم که برای فروش گذاشتم، امکانات جالبی داره : 5 تا فن رو میتونه به طور مجزا کنترل کنه و 6 عدد سنسور دما هم داره و همینطور دما و سرعت HDD ، زمان و تاریخ‎ رو هم نشون میده

ممنونم دوست عزیز از پاسخت @};-

در کل میخوام بدونم کاراییشون چطوریه ولی خب واسه موقع خرید هم خیلی نمیخوام کارایه دیگه هم انجام بده مثه مدله خودتون که میگین ساعت نشون بده و قشنگییو ظاهرش اینا مد نظرم نیست همین که در مورده فن ها کارشو درست انجام بده و بهترین برند هم باشه و آسیب به مادربورد نزنه کافیه

منظورتون از اینکه فن هارو دسته بندی کنم چی هست دقیق میشه توضیح بدین به چه مدل هابی میتونم 17 تا فن رو وصل کنم؟و آیا میتونم سرعت و کار کردن و یا نکردنشو کنترل کنم؟؟

کلا این فن کنترلر و فن هاب به مادربورد آسیب نمیزنه به هیچ وجه؟؟ ممنون از لینکی که دادی اتفاقا این مدلو فک کنم و مدلای دیگه از nzxt رو تو یکی دوتا سایت دیدم جالبن

و اینکه دما و سرعته هارد رو چطور کنترل میکنه؟مگه میشه؟

ویرایش شده توسط Caipirinha
لینک به دیدگاه

وقتی که فن کنترلر میاد فن رو مدیریت میکنه کلا مادربورد از این سیستم حذف میشه و اصلا درگیر نیست!

منظورم این بود که شما مثلا ۳ تا فن رو وصل کردی جلو کیس برای ورود هوا، خب هر سه تا فن یک وظیفه دارند و یک دور فن هم دارند پس شما این سه تا رو وصل میکنید به هاب و مجددا هاب رو به عنوان یک فن به فن کنترلر معرفی میکنید، اینطوری به فن کنترلر های کمتری نیاز داری و کابل کشی سیستم هم تمیزتر میشه

اون فن کنترلر هم که تاپیکش رو زدم یکی از پیشرفته ترین ها هست و خیلی امکانات زیادی داره که متاسفانه محصولات این برند تو ایران موجود نیست و به سختی گیر میاد، در مورد دما و سرعت هارد هم فقط نشون میده، کنترل نمیکنه!

لینک به دیدگاه

فک نکنم برای اون تعداد فن راه خاصی باشه ... من بودم چنتا فن کنترلر میخریدم ...اصلا شما کیست چی هست که میخوای 17تا فن بندازی روش ؟؟

آقا میبینم فن کنترلر aerocool داری شما هم خب چطوریه؟چنتا فن وصل میشه؟ازش راضی هستی؟

کیس هم 900d کرسیر

وقتی که فن کنترلر میاد فن رو مدیریت میکنه کلا مادربورد از این سیستم حذف میشه و اصلا درگیر نیست!

منظورم این بود که شما مثلا ۳ تا فن رو وصل کردی جلو کیس برای ورود هوا، خب هر سه تا فن یک وظیفه دارند و یک دور فن هم دارند پس شما این سه تا رو وصل میکنید به هاب و مجددا هاب رو به عنوان یک فن به فن کنترلر معرفی میکنید، اینطوری به فن کنترلر های کمتری نیاز داری و کابل کشی سیستم هم تمیزتر میشه

اون فن کنترلر هم که تاپیکش رو زدم یکی از پیشرفته ترین ها هست و خیلی امکانات زیادی داره (اینجا جاش نیست که توضیح بدم؟)

دما و سرعت هارد رو نشون میده، کنترل نمیکنه!

یعنی منظورت اینکه مثلا به فن کنترلر شما که گفتی 5 تا فن رو کنترل میکنه میشه 5 تا هاب به کنترلر وصل کنی و به هر هاب هم 3تا فن و در مجموع 15 تا فن رو باهاش کنترل کنی کامل؟؟

اینو واقعا واقعا مطمئنی شما که اصلا باعثه آسیب به مادربورد نمیشه و خودش جداگانه همه چیو کامل کنترل میکنه؟؟یعنی انگار 15 تا فن رو زدی به کانکتوره 4pin خب این مشکلی نیست؟

دوست عزیز اسمتونم نمیدونم شما هرچی میخوای اینجا توضیح بدین تاپیک ماله شماست

جالبه که دما و سرعته هاردم نشون میده اینم در نوع خودش میتونه بکار بیاد اگه واقعا دقیق میگه

فقط چطوری این تشخیصو میده؟از طریقه همون مادربورد؟؟ نمیدونستم سرعته دیسکه هارد رو هم میشه تشخیص داد اونوقت این به چه کار میاد؟البته دمای هارد خیلی  خوبه بدونیم

لینک به دیدگاه

خود فن کنترلر بستگی به نوع و امکاناتی که داره فقط ممکنه که کابل برای تامین برق بخواد و کلا ربطی به مادربورد نداره

درمورد فن هاب هم میشه، منظور منم همین بود

.کوچیکت احمد هستم

ببخشید، با موبایل هستم و نمیتونم از شکلک استفاده کنم

در مورد sentry lx دقیق یادم نیست که دیتا رو چطوری پیدا میکنه اما ۱۰۰% دقیق هست والان بهش دسترسی ندارم اما فردا صبح حتما چک میکنم

لینک به دیدگاه

خود فن کنترلر بستگی به نوع و امکاناتی که داره فقط ممکنه که کابل برای تامین برق بخواد و کلا ربطی به مادربورد نداره

.کوچیکت احمد هستم

در مورد sentry lx دقیق یادم نیست که دیتا رو چطوری پیدا میکنه اما ۱۰۰% دقیق هست والان بهش دسترسی ندارم اما فردا صبح حتما چک میکنم

@};- آقا بزرگواری این حرفا چیه همین راهنماییات ارزشش بیشتر از ایناست منم امیر هستم و مجوزه مثبت دادن ندارم متاسفانه هنوز

کابله برقی که فرمودی میخواد همون ساتا نیست مگه؟واسه کنترلر

واینکه اصلا به مادربورد وصل نمیشه کنترلر؟؟وبا روشن شدنه سیستم خودش مجزا روشن میشه؟؟و از تو خودش همه چی پس کنترل میشه آره؟؟ممنونم زحمت میوفتی

لینک به دیدگاه

بستگی به مصرف فنات داره هر هدر مادربورد معمولا حداقل تا 1 وات میتونه خروجی بده الانم مادربوردا 3-4 تا هدرو دارن معمولا...

به مادربرد که وصل کنی خیلی راحت با نرم افزار میشه همه چیزو کنترل کرد و کنترلر اضافه و اینام نمی خواد با همون نرمافزارم راحت متونی یه fan curve تنظیم کنی که دیگه اصلا نخوای به دور فنا و این حرفا فکر کنی....

یک سری کابل ها هست که fan hub هستن و برقو از مادربرد می گیرن و باهاشون میشه همه جور فنی رو کنترل کرد...(pwm یا ,ولتاژی) تنها محدودیت هم همون حداکثر توان 1 وات هدر هست , اما یک سری کابل دیگه هست که فقط به دو تا از پینای هدر مادربورد وصل میشن(هدر 4 پین pwm )و برقو جدا مستقیم از پاور میگیرن که توی اینادیگه از لحاظ تعداد فن خیالت راحته ولی نکته اینا اینه که فقط از فنای pwm پشتیبانی می کنن... یعنی فن 3 پین یا همون ولتاژی بهشون بزنی رو دور 100 درصد کار مکنن...

نکته:

من خودم از یدونه هدر مادربرد 7 تافن ولتاژی بدون مشکل کنترل کردم (cougar cfd 120 white) البته led های این فنارو خاموش کرده بودم و مصرفشون یکم کمتر شده بود... فکر کنم یدونه یا 2 تا دیگه هم میتونستم وصل کنم به همون هدر....

-یه نکته ی دیگه فنای pwm رو معمولا نمیشه خاموش کرد و hard lock هستن از کنترلر داخل خود فن ولی ولتاژی هارو میشه با دادن ولتاژ پایین (معمولا 4 ولت به پایین )خاموش کرد....(مادربردایی که زیر دست من بوده ولتاژو تا0 هم میتونسته ببره....)

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

بستگی به مصرف فنات داره هر هدر مادربورد معمولا حداقل تا 1 وات میتونه خروجی بده الانم مادربوردا 3-4 تا هدرو دارن معمولا...

به مادربرد که وصل کنی خیلی راحت با نرم افزار میشه همه چیزو کنترل کرد و کنترلر اضافه و اینام نمی خواد با همون نرمافزارم راحت متونی یه fan curve تنظیم کنی که دیگه اصلا نخوای به دور فنا و این حرفا فکر کنی....

یک سری کابل ها هست که fan hub هستن و برقو از مادربرد می گیرن و باهاشون میشه همه جور فنی رو کنترل کرد...(pwm یا ,ولتاژی) تنها محدودیت هم همون حداکثر توان 1 وات هدر هست , اما یک سری کابل دیگه هست که فقط به دو تا از پینای هدر مادربورد وصل میشن(هدر 4 پین pwm )و برقو جدا مستقیم از پاور میگیرن که توی اینادیگه از لحاظ تعداد فن خیالت راحته ولی نکته اینا اینه که فقط از فنای pwm پشتیبانی می کنن... یعنی فن 3 پین یا همون ولتاژی بهشون بزنی رو دور 100 درصد کار مکنن...

نکته:

من خودم از یدونه هدر مادربرد 7 تافن ولتاژی بدون مشکل کنترل کردم (cougar cfd 120 white) البته led های این فنارو خاموش کرده بودم و مصرفشون یکم کمتر شده بود... فکر کنم یدونه یا 2 تا دیگه هم میتونستم وصل کنم به همون هدر....

-یه نکته ی دیگه فنای pwm رو معمولا نمیشه خاموش کرد و hard lock هستن از کنترلر داخل خود فن ولی ولتاژی هارو میشه با دادن ولتاژ پایین (معمولا 4 ولت به پایین )خاموش کرد....(مادربردایی که زیر دست من بوده ولتاژو تا0 هم میتونسته ببره....)

سلام دوست عزیز ممنونم از پاسخت

خب فنه PWM رو که کلا بیخیال در ضمن فن هایی که میگیرم حداقل چنتاشون LED دار هستن پس هم کنترل چرخش فن ها واسم مهم هست هم LED اونها که روشن باشن

یعنی منظورت اینه که با کنترلرم نمیشه با ONوOFF فنی رو خاموش روشن کرد از کنترلر؟به نظره من با این توضیحاتی که شما دادی راجع به وصل کردن بدونه کنترلر بازم میگم آیا این آسیبی به مادربورد اینکه شما 7 تا فن رو به یه دونه از هدر ها وصل کردی نمیزنه؟فرقه این با SPLITTER  چیه؟هدر چنتا مستقیم بهش وصل میشه مادربوردی که چنتا داره؟

اون فن هاب هم که من گفتم ماله PHANTEKS خودش PWM هست و تا 11 تا فن ساپورت میکنه با اسپلیتر اضافی ولی با این تعداد فن آیا کنترلر مخصوص بهتر نیست؟؟که به مادربورد هم وصل نشه؟

لینک به دیدگاه

آقا میبینم فن کنترلر aerocool داری شما هم خب چطوریه؟چنتا فن وصل میشه؟ازش راضی هستی؟

کیس هم 900d کرسیر

من راضیم ... تا4تا فن

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز ممنونم از پاسخت

خب فنه PWM رو که کلا بیخیال در ضمن فن هایی که میگیرم حداقل چنتاشون LED دار هستن پس هم کنترل چرخش فن ها واسم مهم هست هم LED اونها که روشن باشن

یعنی منظورت اینه که با کنترلرم نمیشه با ONوOFF فنی رو خاموش روشن کرد از کنترلر؟به نظره من با این توضیحاتی که شما دادی راجع به وصل کردن بدونه کنترلر بازم میگم آیا این آسیبی به مادربورد اینکه شما 7 تا فن رو به یه دونه از هدر ها وصل کردی نمیزنه؟فرقه این با SPLITTER  چیه؟هدر چنتا مستقیم بهش وصل میشه مادربوردی که چنتا داره؟

اون فن هاب هم که من گفتم ماله PHANTEKS خودش PWM هست و تا 11 تا فن ساپورت میکنه با اسپلیتر اضافی ولی با این تعداد فن آیا کنترلر مخصوص بهتر نیست؟؟که به مادربورد هم وصل نشه؟

ببین فنای 3 پین رو دورشونو کم کنی شدت نور led هم کم میشه بعضی مواقع هم خیلی کم میشه... اگه دورو خیلی بیاری پایین ممکنه اصلا دیده نشه...

باید بری سایت سازنده یا از ساپورت بپرسی ولی همه مادربوردا باهر هدر حداقل تا 1 وات میتونن خروجی بدن که میشه تقریبا کمتر از 1 آمپر رو 12 ولت باید آمپری که فنات میکشنو با هم جمع کنی ببینی چقدر میشه بعد بین هدرا تقسیم کنی...

الان خیلی از مین بوردا فقط سوکت 4 پین دارن مطمئن بشو که میتونن اون سوکتارو هم ولتاژِی کنترل کنن (که 90 درصد باید ok باشه حالا چک کنی بد نیست)

به هیچ وجه فن کنترلرو پیشنهاد نمیدم واقعا یه چیز اضافی و غیر ضروریه ... وقتی با مین و نرم افزار راحت میشه کار کرد.... البته هیچ کدوم بجز NZXT grid+v2 ....

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

ببین فنای 3 پین رو دورشونو کم کنی شدت نور led هم کم میشه بعضی مواقع هم خیلی کم میشه... اگه دورو خیلی بیاری پایین ممکنه اصلا دیده نشه...

باید بری سایت سازنده یا از ساپورت بپرسی ولی همه مادربوردا باهر هدر حداقل تا 1 وات میتونن خروجی بدن که میشه تقریبا کمتر از 1 آمپر رو 12 ولت باید آمپری که فنات میکشنو با هم جمع کنی ببینی چقدر میشه بعد بین هدرا تقسیم کنی...

الان خیلی از مین بوردا فقط سوکت 4 پین دارن مطمئن بشو که میتونن اون سوکتارو هم ولتاژِی کنترل کنن (که 90 درصد باید ok باشه حالا چک کنی بد نیست)

به هیچ وجه فن کنترلرو پیشنهاد نمیدم واقعا یه چیز اضافی و غیر ضروریه ... وقتی با مین و نرم افزار راحت میشه کار کرد.... البته هیچ کدوم بجز NZXT grid+v2 ....

الان این rampage v extreme زده 8 تا هدر و میگه fan xpert3 داره مادربورد که میشه باهاش کنترل کنی اگه رو این مادربورد فرض کنیم چطوری باید 16 17 تا فن وصل کنم؟؟اگه فنای کورسیرو در نظر بگیریم زده 0.18 فک کنم امپروحالا چطوری میشه؟به مادربورده میشه وصل کنی این همرو؟

d2qk_staycool-fan-1_thumb.jpg

h6sg_rampage_v_extreme_fan_headers_thumb

8apd_rpgvex_2_thumb.png

مادربورد :

https://www.asus.com/us/Motherboards/RAMPAGE_V_EXTREME/

فن :

http://lioncomputer.ir/product/5286/%D9%81%D9%86+%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%B1+SP120+Performance+Edition/

http://lioncomputer.ir/product/5971/%D9%81%D9%86+%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%B1+SP140+Red+LED/

http://lioncomputer.ir/product/5909/%D9%81%D9%86+%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%B1+SP120+Red+LED/

.کوچیکت احمد هستم

احمد این مدل که دوستمون میگه grid2 فرقش با sentry lx شما چیه؟؟کدوم بهترن؟؟این گرید2 مانیتور نداره چرا

https://store.nzxt.com/products/grid-v2

لینک به دیدگاه

Six fan ports line the sides of the GRID+ V2, while two included splitters allow you to control up to eight fans using a single GRID+.
6 تا فن رو میتونه کنترل کنه و 2 تا هم اسپلیتر داره که میشه 8 تا فن

Preset fan profiles allow easy control, while our custom fan profiles allow you to create your own fan curve and have GRID+ V2 raise/lower fan speeds based on temps.
به صورت پیشفرش پروفایل داره و تو هم میتونی به صورت دلخواه پروفایل بدی برای تنظیم دور فن ها بر اساس دما

Custom fan naming allows you to effortlessly control specific individual fans using CAM software.
میتونی اسم بذاری رو تک تک فنها که هر کدوم رو به صورت مجزا با نرم افزار CAM کنترل کنی

Full mobile control is planned to be released in 2016 on Android and iOS through our CAM Mobile platform.
با موبایل هم میتونی همون کار بالا رو انجام بدی

keep your PC safe with built-in over/under-volt and short circuit protection.
فکر کنم منظورش اینه که با نوسان جریان برق هم برای کامپیوتر مشکلی ایجاد نمیکنه

The small form factor of the GRID+ V2 allows you to discreetly install it anywhere in your case, making cable management easy.
میتونی هرجای کیس که بخوای نصبش کنی

Sentry lx خودش مانیتور داره و یک پنل از جنس آلومینیوم براش خورده داره که جلوی کیس نصب میشه

برنامه برای کنترل از طریق کامپیتور نداره اما مثل گرید میتونی پروفایل هم تنظیم کنی و سیو کنی

چون بلندگوی داخلی داره اگه دما بره بالا یا چیزی باعث توقف فن ها بشه بوق میزنه

در کل به نظر من Sentry lx بهتر هست و راحت تر میشه استفاده کرد، به کیس هم یه ابهتی میده :D فنها رو شاید یه پروفایل بدی و دیگه هم سمتش نری، کنترل با موبایل دیگه چیه! ژیگول بازیه :laughing:
البته قیمت دلاری Sentry lx تقریبا 1.5 برابر Grid 2 هست

لینک به دیدگاه

گرید هاب هست! فن کنرلر نیست ! :D

میدونم منم تعجب کردم کنترلره چه مدلیه این مگه

راستی تو چرا داری میفروشی ؟کیست چیه؟

بهترینه nzxt کدوم مدلشه؟ اینا جایه drive bay جا میشن؟البته من که جا زیاد دارم : ی

آره زده digital fan controller خخخخخخ

لینک به دیدگاه

میدونم منم تعجب کردم کنترلره چه مدلیه این مگه

راستی تو چرا داری میفروشی ؟کیست چیه؟

بهترینه nzxt کدوم مدلشه؟ اینا جایه drive bay جا میشن؟البته من که جا زیاد دارم : ی

آره زده digital fan controller خخخخخخ

اشتباه شد، پست رو اصلاح کردم :D

من خودم دارم کیس میسازم و جا براش ندارم :laughing: قبل عید یکسری قطعات از PCMAXHW سفارش دادم برای مادینگ کیس که پروژه کلا تغییر کرد و یکسری رو فروختم، الان این مونده و 3 تا فن Thermaltake Riing 12 LED Red که 2 تاش رو استفاده کردم و شاید اونها رو هم بفروشم که مدل RGB بگیرم

اگه فروش نرفت خودم یه طوری تو طرح قالبش میکنم :D

لینک به دیدگاه

اشتباه شد، پست رو اصلاح کردم :D

من خودم دارم کیس میسازم و جا براش ندارم :laughing: قبل عید یکسری قطعات از PCMAXHW سفارش دادم برای مادینگ کیس که پروژه کلا تغییر کرد و یکسری رو فروختم، الان این مونده و 3 تا فن Thermaltake Riing 12 LED Red که 2 تاش رو استفاده کردم و شاید اونها رو هم بفروشم که مدل RGB بگیرم

اگه فروش نرفت خودم یه طوری تو طرح قالبش میکنم :D

اوه دست سازه چجورکی؟مادینگم بلدی؟ حسابی درگیره پروژه شدی توام حالا فنارو نفروش نگرشون دار از همینا استفاده کن توام بدتر از من وسواسی :D :D

اونم سایته خیلی خوبیه چیزای تکو نایابی داره اتفاقا کنترلرای nzxt که گفتم دیدم اونجا دیده بودم

سیستمی که میخوای جمع کنی چیه؟ اسپکز بده بینیم :ی

لینک به دیدگاه

اوه دست سازه چجورکی؟مادینگم بلدی؟ حسابی درگیره پروژه شدی توام حالا فنارو نفروش نگرشون دار از همینا استفاده کن توام بدتر از من وسواسی :D :D

اونم سایته خیلی خوبیه چیزای تکو نایابی داره اتفاقا کنترلرای nzxt که گفتم دیدم اونجا دیده بودم

سیستمی که میخوای جمع کنی چیه؟ اسپکز بده بینیم :ی

من سیستم رو اواخر مهر بستم

پردازنده Intel Core i7-6700K

مادربورد Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7

رمGSkill Ripjaws 4 - 4x4G 2666mhz C15

کارت گرافیکInno3D iChill GTX980 X4 Air Boss Ultra

درایوهای ذخیره سازیWestern Digital black 1TB + Samsung 850 Pro 128G

درایوهای نوریPlextor PX-L890SA

منبع تغذیهCorsair RM750 Gold

سیستم خنک کنندهEnermax ELC120-TB

مانیتورAsus MX279H

البته گرافیک قبل عید سوخت و منتظرم سری پاسکال معرفی بشه، اگه قیمت 980ti اومد پایین میخرم اگه نیومد هم صبر میکنم 1070 میخرم

کولر هم فعلا از این استفاده میکنم تا کیت واتر کولینگ کاستوم لوپ از EK برسه :D

کیس هم با گروه PCMOD دارم کار میکنم اگه بشه تا 2-3 هفته اینده بسازیمش :)

لینک به دیدگاه

من سیستم رو اواخر مهر بستم

پردازنده Intel Core i7-6700K

مادربورد Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7

رمGSkill Ripjaws 4 - 4x4G 2666mhz C15

کارت گرافیکInno3D iChill GTX980 X4 Air Boss Ultra

درایوهای ذخیره سازیWestern Digital black 1TB + Samsung 850 Pro 128G

درایوهای نوریPlextor PX-L890SA

منبع تغذیهCorsair RM750 Gold

سیستم خنک کنندهEnermax ELC120-TB

مانیتورAsus MX279H

البته گرافیک قبل عید سوخت و منتظرم سری پاسکال معرفی بشه، اگه قیمت 980ti اومد پایین میخرم اگه نیومد هم صبر میکنم 1070 میخرم

کولر هم فعلا از این استفاده میکنم تا کیت واتر کولینگ کاستوم لوپ از EK برسه :D

کیس هم با گروه PCMOD دارم کار میکنم اگه بشه تا 2-3 هفته اینده بسازیمش :)

ek رو پکشو میخوای بگیری یا خودت گلورچین میکنی؟؟از کجا سفارش دادیش pcmod میاره واست یا خودت سفارش دادی؟چقد میشه مادش با کاستوم واتر؟فک کنم 3 خورده ای بشه درسته یا بیشتر؟

لینک به دیدگاه

الان این rampage v extreme زده 8 تا هدر و میگه fan xpert3 داره مادربورد که میشه باهاش کنترل کنی اگه رو این مادربورد فرض کنیم چطوری باید 16 17 تا فن وصل کنم؟؟اگه فنای کورسیرو در نظر بگیریم زده 0.18 فک کنم امپروحالا چطوری میشه؟به مادربورده میشه وصل کنی این همرو؟

d2qk_staycool-fan-1_thumb.jpg

h6sg_rampage_v_extreme_fan_headers_thumb

8apd_rpgvex_2_thumb.png

مادربورد :

https://www.asus.com/us/Motherboards/RAMPAGE_V_EXTREME/

فن :

http://lioncomputer.ir/product/5286/%D9%81%D9%86+%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%B1+SP120+Performance+Edition/

http://lioncomputer.ir/product/5971/%D9%81%D9%86+%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%B1+SP140+Red+LED/

http://lioncomputer.ir/product/5909/%D9%81%D9%86+%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%B1+SP120+Red+LED/

احمد این مدل که دوستمون میگه grid2 فرقش با sentry lx شما چیه؟؟کدوم بهترن؟؟این گرید2 مانیتور نداره چرا

https://store.nzxt.com/products/grid-v2

با مصرف 0.18 آمپر میتونی 5-6 تا به هر کنترلر وصل کنی .... و هر کدوم از هدرارو هم جداگونه کنترل کنی....

لینک به دیدگاه

با مصرف 0.18 آمپر میتونی 5-6 تا به هر کنترلر وصل کنی .... و هر کدوم از هدرارو هم جداگونه کنترل کنی....

منظورت کلن همه کنترلرا؟یعنی این 8 تا هدر داره میشه 48 تا فن وصل کنی؟؟الان بدون کنترلر چی ؟با این 8 تا هدر چکار کنم؟

لینک به دیدگاه

گلورچین چیه؟ :-?

خودم مستقیم از سایت www.notec.ir خرید کردم که مسئولش آقای غفاریان هست

کیت Viper - Signature Collection III رو با فن های Riing 12 RGB  و هاردپایپ اکرلیک سفارش دادم

اسمش دیگه ماد نیست! :D داریم از صفر کیس رو میسازیم و طرح رو خودم زدم، البته دوتا طرح اولم به دلایل فنی رد شد و دوباره از صفر طرح زدم

کیس رو اگه بخوایم با آلومینیوم براش خورده 2 میل بسازیم فقط قیمت همین متریالش حداقل میشه 600-700 قیمت واتر کولر هم میشه بالای 2500

سایت نوتک بزودی میشه رفرنس واتر کولینگ ایران

لینک به دیدگاه

گلورچین چیه؟ :-?

خودم مستقیم از سایت www.notec.ir خرید کردم که مسئولش آقای غفاریان هست

کیت Viper - Signature Collection III رو با فن های Riing 12 RGB  و هاردپایپ اکرلیک سفارش دادم

اسمش دیگه ماد نیست! :D داریم از صفر کیس رو میسازیم و طرح رو خودم زدم، البته دوتا طرح اولم به دلایل فنی رد شد و دوباره از صفر طرح زدم

کیس رو اگه بخوایم با آلومینیوم براش خورده 2 میل بسازیم فقط قیمت همین متریالش حداقل میشه 600-700 قیمت واتر کولر هم میشه بالای 2500

سایت نوتک بزودی میشه رفرنس واتر کولینگ ایران

به به به به به به به به بهههههههههه چه سایته خوبیه همین الان یه چک زدم دمت گرم ببینم همه مدلی میاره ؟؟آلفا کوول چرا نگرفتی؟

کیسو کجا میسازین کارگاه کجاست؟:ی

لینک به دیدگاه

من خودم بوشهر هستم اما pcmod تهران هست، کیس که ساخته شد احتمالا میرم تهران :D

دیزاین الفاکول رو دوست ندارم :( البته ایشون میتونه از هر برندی تهیه کنه، محصولات بیتزپاور و آلفاکول هم به سایت اضافه میشه

لینک به دیدگاه

من خودم بوشهر هستم اما pcmod تهران هست، کیس که ساخته شد احتمالا میرم تهران :D

دیزاین الفاکول رو دوست ندارم :( البته ایشون میتونه از هر برندی تهیه کنه، محصولات بیتزپاور و آلفاکول هم به سایت اضافه میشه

جنسش خوب باشه حالا دیزاین مرحله بعد ببینم ازینا که شکله لولست چیه اسمش؟اونا عشقه منن

داری کارای بد بد میکنیا :D  خوددشون نمیخوان بیارن؟همش سفارشیه؟

پس اینجارو تاپیک جامع کاستوم واتر کولینگ و کولینگ+ انجمن بزاریم  :D 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...