رفتن به مطلب

سیستم تا 2900 - 3 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان می خواستم تا 2900 و نهایتا 3 میلیون یه سیتم خوب بگیرم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

مادربرد : asus b150 pro (شما بگین چه فرقی با asus b150 pro gaming داره و تو هر دو تاش ssd نصب میشه یا نه؟؟ و اینکه میگن مدل pro gaming کارت شبکه محافظت شده داره یعنی چی؟؟ روی نویز خط و سرعت نت تاثیری میذاره یا نه؟؟)

سی پی یو : i5 6400

رم : Gskill riojavs 2*4 2133mhz

گرافیک : gigabyte r9 380 g1 gaming 4gb (یا اینکه همه قطعات رو بخرم و برای گرافیک صبر کنم تا پاسکال انویدیا و سری 400 ای ام دی بیاد؟؟ این نسل جدید دقیقا تا چند وقت دیگه میاد؟؟ و به ایران چند مدت دیگه میاد؟ ارزش صبر کردن داره یا نه؟؟)

پاور : corsair vs 650

کیس : deepcool kendomen ti

دی وی دی رایتر : samsung 24x sata

هارد : seagate 1TB 7200

خواهش میکنم نظراتتون رو بگین

سیستم فعلی من که 6 سال پیش خریدم خیلی خیلی ضعیفه سی پی یو دو هسته ای اینتل ، دو گیگ رم ddr2 و کارت گرافیک nvidia gs8500 که خیلی ضعیفه

این سیستمی رو که الان مسیخوام بگیرم میخوام مصل سیستم قبلیم حداقل 6 سال برام جواب بده

راستی اگه از لیون کامپیوتر سیستم کامل رو بگیرم تخفیف میده؟؟ اگر میده چقدر؟؟ و هزینه اسمبل کردنش چقدره؟؟ یا رایگانه برای سیستم کامل؟؟

لینک به دیدگاه

داداشم اینو ببندی بهتره

xpjh4w1fs1ptae2rfbeo_t.png

در ظمن می تونی ۱۵۰ بزاری روش یا green galcier 120 بگیری یا deep cool gammaxx s40

لینک به دیدگاه

خب بهترین راه برای این که PC کارکرد خوبی داشته باشه این هست که یcpu و motherboard مناسبی بگیرید که برای آپگرید کردن آینده مناسب باشند

این سیستمی که پیشنهاد کردم مناسب هست

در آینده یک رم 8 گیگ دیگه بگیرید اوکی میشه

ولی این که بگیم تا شیش سال دیگه دووم بیاره الله اعلم ولی باید ارتقا داده بشه به جای خرید یک سیستم جدید در هر 6 سال هر دو سال آپگرید کنید Pc رو

بله 100 هزار تومن تخفیف میده

30 هزار تومن قیمت سیستم

این سیستم از بودجه شما 290 تومن بیشتر که با 100 تومن تخفیف میشه 190 تومن از بودجه ی شما بیشتر ولی میصرف

post-22419-0-06204800-1461698899_thumb.png

لینک به دیدگاه

خب بهترین راه برای این که PC کارکرد خوبی داشته باشه این هست که یcpu و motherboard مناسبی بگیرید که برای آپگرید کردن آینده مناسب باشند

ولی این که بگیم تا شیش سال دیگه دووم بیاره الله اعلم ولی باید ارتقا داده بشه به جای خرید یک سیستم جدید در هر 6 سال هر دو سال آپگرید کنید Pc رو

30 هزار تومن قیمت سیستم

این سیستم از بودجه شما 290 تومن بیشتر که با 100 تومن تخفیف میشه 190 تومن از بودجه ی شما بیشتر ولی میصرف

سلام

من پرسیدم برا این تخفیف که شما گفتید ولی تخفیفی گفتن نداریم!

لینک به دیدگاه

سلام

من پرسیدم برا این تخفیف که شما گفتید ولی تخفیفی گفتن نداریم!

میتونید به بخش چرا از فروشگاه لیون کامپیوتر بروید آنجا تمامی توضیحات رو نوشته
لینک به دیدگاه

میتونی صبر کنی ، صبرکن اگرم نه که بگیر.

چون واقعا گرافیک های نسل جدید بهترن .

حالا میخوای سیستم رو بگیر گرافیکشو دست دوم بردار فعلا یک چیزی کارکنی بعد بفروشش پاسکال رو بگیر.

درضمن متاسفانه شرکت اینتل همش یا گرافیک جدید یا سیپیو جدید میزنه اگه بخوای اینطوری نگاه کنی اصلا دل زده میشی از خریدن .

سیپیو های 1150 یا 1151 واقعا عالین مخصوصا 1151 که مصرف کمتر گرمای کمتر و بی صدا ترن .

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دادا فقط پول به کولر ندی الکی.. بجاش اگه بودجه بود ... ssd بخر.. سامسونگ

رم هم میتونی ارزونتر برداری شاید gskill value nt 2133 مثلن دیگه ارزونترین ddr4 باس 2133 هست... شاید با این مدل صرفه جویا بتونی گرافیکتو یه لول ببری بالا (با توجه به اینکه اگه انویدیا ببندی میتونی پاور هم یه 50 واتی ارزونتر کنی)

دودوتا چهارتا کن خودت :)

نتیجه اینکه پول به کولر نداه فعلن به ssd هم میتونی ندی. بعد ببین اگه پاورو مثلن cooler master b600 ببندی میتونی یه گرافیک انودیا کم مصرفتر قوی تر بخری یا نه (دست دو حتی)

لینک به دیدگاه

30 هزار تومن قیمت سیستم

سلام

اینو دقیقا کجا نوشته که برای خرید سیستم کامل 100 هزار تخفبف میدند؟؟ من چرا لیون کامپیوتر رو دیدم که چنین چیزی ننوشته

هزینه اسمبل هم چقدره میدونین؟؟

هزینه پست یه یکی از شهر های آذربایجان شرقی تقریبا چقدر میشه و این که نوشته هزینه پست به شهر های کم تر 15 هزار نفر جمعیت (شهر ما حدود 7 هزار نفر جمعیت داره) ارسال رایگان صورت میگیره درسته؟؟

نگفتین بین مادربرد asus b150 pro و pro gaming چه فرقی هست و اینکه مدل pro gaming که نوشته پورت شبکه محافظت شده داره این به چه معنی هست؟؟ تو پایین بودن نویز خط تلفن و سرعت نت تاثیری داره یا نه؟

30 هزار تومن قیمت سیستم

منظور از این 30 هزار تومن رو نگرفتم

همینطور که قبلا هم گفتم میخوام حداقل  تا 6 سال دیگه قشنگ ازش استفاده کنم

فکر میکنم کارت r9 380x بتونه تا 6 سال دیگه بازی های روز اون زمان رو توی low و یا medium اجرا کنه..

منظور از آبگرید کردن مادربرد هم چیه و چطوری میشه و چه فرقی میکنه؟

ویرایش شده توسط anderseen
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...