رفتن به مطلب

انتشار آپدیت v1.33 بازی GTA V نسخه RELOADED

Moj007
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

امروز گروه ریلودد آپدیت نسبتا حجیمی را برای بازی پرطرفدار GTA V منتشر کرده که حاوی تغییرات بسیار گسترده ای می باشد. این بروز رسانی موارد زیادی را به بازی اضافه می کند که حتی در بخش چند نفره بازی نیز کاربرد دارند، همچنین مشکلات بسیاری را در بخش گیم پلی بازی برطرف می کند که لیست کامل موارد به وجود آورنده این آپدیت را می توانید در ادامه مطلب مشاهده نمایید.

– توضیحات گروه RELOADED در مورد این آپدیت : امروز ما با آپدیت جدیدی از بازی GTA V در خدمت شما هستیم. لیست تغییرات به وجود آورنده این آپدیت را نیز قرار داده ایم، از جمله این تغییرات می توان با اضافه کردن محتویات و ویژگی های بیشتر به بخش آنلاین بازی اشاره کرد، اما هدف اصلی از انتشار این بروز رسانی صرفا یک آپدیت نیست، بلکه یک کرک است. عنوان GTA V همانند بعضی بازیها برای حفاظت از کدهای بازی از سیستم امنیتی و ضد دستکاری “Arxan” استفاده می کند که شامل قفل DRM نیز می شود، “Arxan” یکی از سنگین ترین و دشوارترین سیستم های امنیتی محسوب می شود که فرآیند شکستن آن بسیار سخت است. کرکی که همراه با این آپدیت قرار دارد، سیستم Arxan را از فایل اجرایی بازی به طور کامل حذف می کند! هر کسی که تا به حال سعی کرده این کد حفاظت شده را دور بزند، معنای حرف های ما را به خوبی درک می کند. این بروز رسانی برای بازیکنان شانل عملکر بهتر در بازیشان است و برای ماد سازان و دیگر هکرها راهی برای دسترسی آسان تر به کدهای بازی (منظور ما از هکرها آنهایی نیستند که باعث خرابی GTA Online می شوند، به نظر می رسد آن ها تا به حال در شکستن کد Arxan ناتوان مانده بوند) محسوب می شود. به هر حال ما مطمئنا این تلاش را برای تحت تاثیر قرار دادن یا به زیر سوال بردن سرویسی انجام نداده ایم، این آپدیت را به عنوان یک هدیه یه ماد سازان و طرفداران GTA V تقدیم می کنیم! موفق باشید.

منبع: وب سایت بیاتوگیم

برای دانلود به لینک زیر مراجعه کنید.

http://bia2game.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-v1-33-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-gta-v-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-reloaded/

لینک به دیدگاه

تو افزایش فریم مخصوصا هنگام رانندگی تاثیر داره؟ کسی لینک نداره؟

ویرایش شده توسط Milad_Bm
لینک به دیدگاه

به سایت گفته شده مراجعه کنید و لیست تغییرات آپدیت رو مشاهده کنید.

لینک به دیدگاه

Fixed issues that caused framerate to stutter during gameplay
Corrected an issue where framerate could drop at various times during gameplay
Fixed an issue with VSync locking the framerate to a low value when switching to higher than 1920x1080 resolutions
Fixed an issue that would result in a significant frame drop when calling a VIP vehicle from an out of range distance
ویرایش شده توسط (WarCraft)
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام آپديت لورایدر نمیاد براى reloaded

فرستاده شده از GT-N5100ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

من این اپدیت رو نصب کردم خیلی خوب بود.

سرعت لود بازی بیشتر و بهتر شده. ماشین جدید اضافه شده.اسکین جدید برای اسلحه ها ازاد شده و اسلحه های جدید و کلی چیز دیگه که یادم نیست :D

post-19040-0-97814500-1466246764_thumb.jpg

post-19040-0-92943900-1466246797_thumb.jpg

post-19040-0-38595700-1466246829_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

من این اپدیت رو نصب کردم خیلی خوب بود.

سرعت لود بازی بیشتر و بهتر شده. ماشین جدید اضافه شده.اسکین جدید برای اسلحه ها ازاد شده و اسلحه های جدید و کلی چیز دیگه که یادم نیست :D

یه سوال ماشین t20 هم داخل این آپديت بود با باله اتوماتیک
لینک به دیدگاه

یه سوال ماشین t20 هم داخل این آپديت بود با باله اتوماتیک

نمیدونم. باله اتوماتیک چیه؟ :D

نکنه اینو میگی؟

دوستان شرمنده کیفیت عکس ها بده چون با حضرت intel hd دارم بازی میکنم. :crying:

post-19040-0-66024700-1466316316_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Ali_amani
لینک به دیدگاه

نه عزیز این ماشین اسمش osiris باید ماشین t20 سوار شی بعد که سرعتت میره بالا باله عقب اتوماتیک بلند میشه

فرستاده شده از GT-N5100ِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

اینا ها

1eecb6446dfc01c71eb603dbcf093e1c.jpg

باله عقب هم منظورم اینه

42e7c0128529a08fb627aec87867c4b0.jpg

روی 3DM هم نصب میشه ؟

3dm کرک بدرد نخوریه

براى اینکه راحت شی کرک ریلودد رو نصب کن

ویرایش شده توسط ASHKANTORNADO
لینک به دیدگاه

نمیدونم. باله اتوماتیک چیه؟ :D

نکنه اینو میگی؟

دوستان شرمنده کیفیت عکس ها بده چون با حضرت intel hd دارم بازی میکنم. :crying:

چى شد
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...