رفتن به مطلب

مشکل عجیب افزایش مصرف رم

bighero7
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

امروز یه دفعه تصمیم گرفتم نرم افزار cpuz رو باز کنم که پیغام داد قطعات رو نمیتونه شناسایی کنه و نتونست گرافیک رو شناسایی کنه ، نرم افزار رو که بستم بعد از مدتی متوجه شدم سیستم مشکل پیدا کرده ، اولش اینترنت خراب شد و اتصال با نت قطع شد بعدش تسک منجر رو باز کردم دیدم اینطوری شده !!!!

الان هم تو سیف مود وارد سیستم شدم تا این تاپیک رو ایجاد کنم ببینم مشکل چی هست ؟ تو تسک منجر هم هیچی معلوم نیست مگر یک پروسه به نام TN kernel یا یه همچین چیزی که حدود 25 درصد از پردازنده رو داره مصرف میکنه . در ضمن همونطور که گفتم ارتباط با اینترنت هم در این حالت قطع میشه ولی لن سیستم داره با سرعت 10 مگ استفاده میشه !!

post-19304-0-74488600-1461852303_thumb.jpg

post-19304-0-02046000-1461852321_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

به نظرم ویروس باید باشه ! اگه اطلاعات مهمی تو درایو ویندوز دارید بکاپ بگیرید و یک ویندوز تعویض کنید به احتمال زیاد مشکل رفع میشه ! 

لینک به دیدگاه

شما به سربرگ processes برید ببینید چه نرم افزاری داره از رم و پردازنده بیشتر از همه استفاده میکنه :)

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان

همونطور که گفتم تو تب پروسس فقط پروسه NT kernel حدود 25 درصد پردازنده رو داشت مصرف میکرد.

البته فکر کنم مشکل رو رفع کردم 

نرم افزار مدیریت اینترنت ( net limiter ) رو پاک کردم الان مشکل به نظر رفع شده ، فکر کنم کرکش مشکل پیدا کرده بود .

ممنون  @};-  :)

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان

همونطور که گفتم تو تب پروسس فقط پروسه NT kernel حدود 25 درصد پردازنده رو داشت مصرف میکرد.

البته فکر کنم مشکل رو رفع کردم 

نرم افزار مدیریت اینترنت ( net limiter ) رو پاک کردم الان مشکل به نظر رفع شده ، فکر کنم کرکش مشکل پیدا کرده بود .

ممنون  @};-  :)

بسیار هم عالی که مشکل رفع شد

اگر دوباره یه همچنین مشکلی پیش امد تو سربرگ processes در قسمت رم هم ببینید کدام برنامه حجم بالایی رو گرفته

لینک به دیدگاه

دوست گرامی. ویروس یابتون هم غیر فعاله. پیش میاد کرک ها آلوده باشند. 

ویرایش شده توسط Madrigal
لینک به دیدگاه

بسیار هم عالی که مشکل رفع شد

اگر دوباره یه همچنین مشکلی پیش امد تو سربرگ processes در قسمت رم هم ببینید کدام برنامه حجم بالایی رو گرفته

مشکل این بود که هیچی نشون نمیداد ! 

دوست گرامی. ویروس یابتون هم غیر فعاله. پیش میاد کرک ها آلوده باشند. 

بله آویرا رو بعد از این مشکل نصب کردم  گفتم ببینم چی میشه ولی دیدم غیر فعال هست و باید با اینترنت فعالش کنم که بیخیالش شدم ! کلا خیلی وقت با آنتی ویروس ها کاری ندارم خوشبختانه  :D

ویرایش شده توسط bighero7
لینک به دیدگاه

بله آویرا رو بعد از این مشکل نصب کردم  گفتم ببینم چی میشه ولی دیدم غیر فعال هست و باید با اینترنت فعالش کنم که بیخیالش شدم ! کلا خیلی وقت با آنتی ویروس ها کاری ندارم خوشبختانه  :D

ملت دیگه ویروس بهشون کارساز نیست. ویروس یابا همه غیر فعاله  :D .

دیگه وقتی با پراید همزیستی مسالمت آمیز داریم. ویروس که چیزی نیست rolling%20on%20the%20floor.gif

ایشالله که هیچ وقت محتاج ویروس یاب نشید. آدم رو پیر می کنه @};-

ویرایش شده توسط Madrigal
لینک به دیدگاه

تو سربرگ processes

تیک گزینه

show process from all users

رو زدید؟

بله 

کاملا مطمئن باشید وضعیت طوری بود که از طریق تسک منجر نمیشد عامل این مشکل رو پیدا کرد .

البته مشکل سریع رفع شد خوشبختانه @};-

دوستان یه پروسه ای هست در تسک منجر به نام syshost.exe*32 کسی آشنایی با این پروسه داره ؟

لینک به دیدگاه

بله 

کاملا مطمئن باشید وضعیت طوری بود که از طریق تسک منجر نمیشد عامل این مشکل رو پیدا کرد .

البته مشکل سریع رفع شد خوشبختانه @};-

دوستان یه پروسه ای هست در تسک منجر به نام syshost.exe*32 کسی آشنایی با این پروسه داره ؟

این پردازش به عنوان یک تروجان Trojan.w32 شناخته شده که معمولا اطلاعات شخصی و پسورد هارو میدزده

لینک به دیدگاه

این پردازش به عنوان یک تروجان Trojan.w32 شناخته شده که معمولا اطلاعات شخصی و پسورد هارو میدزده

بله در اینترنت یکم تحقیق کردم و بعد از اینکه نتونستم آنتی ویروس کاسپرسکای رو نصب کنم ( رجیستری اجازه نصب رو نمیده )

با نرم افزار کمکی Kaspersky.TDSSKiller سیستم رو سریع اسکن کردم 

در کمتر از 5 دقیقه دقیقا همون ویروس + یه ویروس دیگه که چند مدتی روی سیستم بود و من نمیتونستم پاکش کنم به علاوه یه ویروس خطرناک دیگه رو پیدا کرد وسریع پاکشون کرد .

من از الان طرفدار این نرم افزار کمکی شدم و حتی بیشتر از آنتی ویروس ها  دوستش میدارم  :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...