رفتن به مطلب

ایا میتوان با hd4600 در رزولوشن اچ دی بازی کرد؟عملکرد در دو بازی max Payne 3 و GTA V

amin-nvidia
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

یه ۱ سالی میشه که از دنیای گیم دور شدم فقط به یک دلیل نداشتن گرافیک.

چون همیشه معتقد بودم بازی باید با بالاترین کیفیت و فریم اجرا بشه.

چند روز پیش دنبال سی دی میگشتم که چشمم خورد به مکس پین ۳. بازی که خاطره بسیار خوبی داشتم از شخصیت مکس گرفته تا صحنه ها و موسیقی همه لذت بخش بودن.گفتم بزار نصب کنم بینم اجرا میشه،نصب کردم وارد بازی شدم کاملا شوکه شدم بازی با فریم بسیار خوبی اجرا میشد با اوردن رزولوشن روی اچ دی و غیر فعال کردن فول اسکرین با تنظیمات که عکسش رو گذاشتم به ۵۵ فریم رسیدم که هم کیفیتی خوب و فریم خوبی ارائه میداد.

post-17034-0-81912200-1461854470_thumb.jpg

post-17034-0-76959600-1461854511_thumb.jpg

post-17034-0-28607100-1461854694_thumb.jpg

post-17034-0-10316400-1461854795_thumb.jpg

بعد از این موضوع به فکر نصب gta v افتادم نصب کردم وارد بازی شدم مثل مکس پین رزولوشن روی اچ دی و غیر فعال کردن فول اسکرین یا تنظیماتی که عکسش رو گذاشتم فریم از ۳۵ تا ۳۰ متغیره تو رانندگی نهایتا تا ۲۹ پایین میاد اصلا تصور چنین عملکردی نداشتم.تو محیط های بسته فریم بالاتر هم میره.

خیلی از بازیا هارو میشه با رزولوشن اچ دی بازی کرد البته دور بازیای یوبی سافت رو خط بکشین.

رزولوشن اچ دی و گرفتن ۳۰ فریم با تنظیمات نه چندان بالا شاید چندان دلچسب نباشه ولی واسه من الان لذت بخشه

post-17034-0-05517100-1461855574_thumb.jpg

post-17034-0-29301100-1461855618_thumb.jpg

post-17034-0-64988500-1461855657_thumb.jpg

post-17034-0-84445900-1461855950_thumb.jpg

بچه ها میخوام از تجربتون تو بازی تو رزولوشن های فول اچ دی 2k , 4k بدونم تا چه حد کیفیت فرق میکنه و چه حس و حالی داره

ویرایش شده توسط amin-nvidia
لینک به دیدگاه

از بچه ها کسی تجربه بازی تو رزولوشن 4k داره؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست گلم البته که igp پردازنده های رده بالای هسول و اسکای لیک قدرت نسبتا مناسبی دارند. و همون طور که میدونید بازی در بهترین حالت گرافیکی یه لذت دیگه ای داره ولی خوب مساله ای که اینجا هست باید به amd و اینتل برای igp های خوبشون تبریک گفت

لینک به دیدگاه

دوست گلم البته که igp پردازنده های رده بالای هسول و اسکای لیک قدرت نسبتا مناسبی دارند. و همون طور که میدونید بازی در بهترین حالت گرافیکی یه لذت دیگه ای داره ولی خوب مساله ای که اینجا هست باید به amd و اینتل برای igp های خوبشون تبریک گفت

اینکه واقعا مشخصه بازی با رزولوشن بالاتر و گرافیک بیشتر لذت بخش تره ولی گاهی چاره ای نیست,اگه خدا بخواد کنه تو همین چند وقته یه گرافیک و مانیتور میخرم ولی تو فکر یه مانیتور 2k هستم میخواستم ببینم بچه ها چقدر تفاوت بین فول اچ دی و این رزولوشن میبینن قصدم خرید یه 970 بود ولی با این اوضاع و کاهش زیاد کارایی گرافیکای انویدیا منصرف شدم الان ببینین سر سری 700 چی اومده بعد ا؟ز یه مدت خیلی افت میکنن میخوام صبر کنم تا دو نسل جدید از دوتا شرکت بیاد ببینم اوضاع چجدریه نظر شما چیه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رزولوشن 2k خوب بازی رو دلچسبتر میکنه. بهتره برای هین رزولوشن بری سمت کارتهای amd به vram 8gb مثل 390 و 390x . تجربه ثابت کرده انتظار فقط بازیباز رو معطل کرده.

لینک به دیدگاه

رزولوشن 2k خوب بازی رو دلچسبتر میکنه. بهتره برای هین رزولوشن بری سمت کارتهای amd به vram 8gb مثل 390 و 390x . تجربه ثابت کرده انتظار فقط بازیباز رو معطل کرده.

نظرتون در مورد نسل جدید چیه؟؟صبر نکنم تا اون موقع

یه مانیتور با رزولوشن 2k هم پیشنهاد بدین که یا gsync یا freesync پشتیبانی کنن

لینک به دیدگاه

دوست عزیز حالا که اینقدر صبر کردین چند ماه دیگه هم صبر کنین تا پولاریس و پاسکال برسه. بدون شک پشیمون نمی شین. :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نظرتون در مورد نسل جدید چیه؟؟صبر نکنم تا اون موقع

یه مانیتور با رزولوشن 2k هم پیشنهاد بدین که یا gsync یا freesync پشتیبانی کنن

آمار و ارقامی که دو شرکت amd و انویدیا قبل از ورود نسل جدید میدن مخاطبان رو شگفت زده میکنه. ولی برای حفظ سیاستهای کاریشون محصولات نسل جدیدشون رو هیچ وقت با پیشرفت خارج از ریتم قبلی بیرون نمیدن.

مانیتور mg279q asus با تکنولوژی freesync

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

اگر به فکر روزلیشن بالا هستید یا باید برید سراغ 980Ti و همرده هاش در AMD یا اینکه صبر کنید برای نسل بعدی که فکر میکنم اون مدل هایی که کار شما رو راه میاندازه برای اسفند ماه وارد کشور میشه که ارزش اینقدر صبر کردن رو نداره

در کل فکر میکنم حداقل در ایران فعلاً تا پایان سال 95 همچنان فول اچ دی FullHD حرف اول رو میزنه در بخش PC Gaming

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امین جان، پیشنهاد میکنم شما که مدت طولانی با Intel HD سر کردین و الان قصد کوچ به 2k و 4k رو دارین. هر دو رزولیشن رو از نزدیک تست کنید بعد تصمیم بگیرید. چون بحث فریم نیست که همه تایید کن کارت ایکس از زد یا برعکسش قوی تره. بحث یه مبحثی هست که قراره مدت های طولانی در کنار شما باشه.

اگه توان تهیه یه مانیتور 27 با رز UHD رو دارین به 2K فکر نکنین. G Sync و Free Sync هم حتما در نظر بگیرین.

لینک به دیدگاه

از نظر من واقعا حیفه شاهکاری مثل GTA V با این حد کیفیت اجرا بشه.

ولی HD4600 به عنوان پردازنده ی مجتمع خوب عمل کرده در هر صورت.

بنده 1080P بازی میکنم با تنظیمات بالا واقعا گرافیکش لذت بخشه.

2K و 4K که طبیعتا باید خیلی بهتر هم باشه.

ویرایش شده توسط Shahin007
لینک به دیدگاه

کاملا درسته

گرافیک مجتمع قدرت خیلی خوبی داره

Intel 530 

که توی i3-6100 هست واقعا عمل کرد خوبی داشته و با یه ذره افزایش فرکانس میشه انتظار 740 DDR5 رو داشت

بدون اورکلاک و با فرکانس پایه از 730 DDR5 بهتر عمل می کنه 

در نتیجه خرید یک سی پی یو با گرافیک مجتمع قوی بهتر و کم مصرف تر و خنک تر از یک سی پی یو میان رده ماننده Pentium G3260 و یک عدد کارت GT 730 عه :)

ولی توی ایران فروشنده ها به فکر منفعت خودشون هستن و یه i5 رو با GT 7302GB DDR3 میفروشن به عنوان کامپیوتر گیمینگ :|

میگن i5 هسته است گراف ظعیف هم باشه معلوم نمیشه :|

لینک به دیدگاه

من اولش که gta آمد گرافیک r7 260داشتم مدل ۱ گیگشو نتونست gta حتی رو رزولوشن ۱۶۰۰ بیاره ۱ گیگ پر پر بود تازه رو پایین ترین کیفیت . ولی الان اینجوری که شما تست کردی فوق العاده کار کرده .

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز ممنون میشم  مدل مادربورد و سی پی یو تون رو بگید  ؟

لینک به دیدگاه

من اولش که gta آمد گرافیک r7 260داشتم مدل ۱ گیگشو نتونست gta حتی رو رزولوشن ۱۶۰۰ بیاره ۱ گیگ پر پر بود تازه رو پایین ترین کیفیت . ولی الان اینجوری که شما تست کردی فوق العاده کار کرده .

لیمیت رو برداری که اوکی عه xD

ببخشید جسارت می کنم 

ولی مادربرد هیچ تاثیری روی قدرت IGPU نداره :(

HD 4600 هم فقط توی I3-43xx و i5-4xxx و I7-4xxx میشه پیدا کرد 

لینک به دیدگاه

منم یه مدت باهاش dying light  و farcry 3  میزدم متوسط 30 میداد توئ hd در کل خوبه.

لینک به دیدگاه

یادم رفت تو پست اول بگم

i5 4690k ,z87 mpower,8GB 2666 skill

فرکانس رم تاثیر زیادی توی کارایی داشت توی مکس پین با فرکانس ۱۶۰۰ از فریم روی ۶۰ تا ۵۰ پایین میومد و توی gta v حدود ۴ فریم تفاوت داشت.

امین جان، پیشنهاد میکنم شما که مدت طولانی با Intel HD سر کردین و الان قصد کوچ به 2k و 4k رو دارین. هر دو رزولیشن رو از نزدیک تست کنید بعد تصمیم بگیرید. چون بحث فریم نیست که همه تایید کن کارت ایکس از زد یا برعکسش قوی تره. بحث یه مبحثی هست که قراره مدت های طولانی در کنار شما باشه.

اگه توان تهیه یه مانیتور 27 با رز UHD رو دارین به 2K فکر نکنین. G Sync و Free Sync هم حتما در نظر بگیرین.

درسته چون باید یه بار یه خرید انجام بدم و چند سال با همون سر کنم
لینک به دیدگاه

سلام

گرافیک داخلی سیپییو 4690k قویتره تو گیم یا 6100 ؟

لینک به دیدگاه

اینکه واقعا مشخصه بازی با رزولوشن بالاتر و گرافیک بیشتر لذت بخش تره ولی گاهی چاره ای نیست,اگه خدا بخواد کنه تو همین چند وقته یه گرافیک و مانیتور میخرم ولی تو فکر یه مانیتور 2k هستم میخواستم ببینم بچه ها چقدر تفاوت بین فول اچ دی و این رزولوشن میبینن قصدم خرید یه 970 بود ولی با این اوضاع و کاهش زیاد کارایی گرافیکای انویدیا منصرف شدم الان ببینین سر سری 700 چی اومده بعد ا؟ز یه مدت خیلی افت میکنن میخوام صبر کنم تا دو نسل جدید از دوتا شرکت بیاد ببینم اوضاع چجدریه نظر شما چیه

شما یه مانیتور 27 اینچ سری گیم fullHDبگیر با 970

برای چی مانیتور 2kمیگیری با گرافیک 750!!!؟!!!!!!!!!!کلا اشتباه باز میشه همین وضعیتی که الان داری

رزولوشین بالا می خوای باید برای گرافیکتم هزینه ی بیشتری کنی

لینک به دیدگاه

شما یه مانیتور 27 اینچ سری گیم fullHDبگیر با 970

برای چی مانیتور 2kمیگیری با گرافیک 750!!!؟!!!!!!!!!!کلا اشتباه باز میشه همین وضعیتی که الان داری

رزولوشین بالا می خوای باید برای گرافیکتم هزینه ی بیشتری کنی

اینکه کاملا مشخصه یه گرافیک قوی میخوام

من گفتم گرافیک 750 میخوام؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

اینکه کاملا مشخصه یه گرافیک قوی میخوام

من گفتم گرافیک 750 میخوام؟؟؟؟

پستت رو اشتباه خوندم

اما به نظر من هزینه ی الکیه با اون پول اضافه میتونی بازی های دیگه رو تجربه کنی یه pcقوی به همراه به کنسول بهترین انتخاب 970با مانیتور FULLHDهست بعد یه مدت uncharted 4 last of usو heavy rainوbloodborneو انحصاری های دیگه ای که دارند میاد رو نمیتونی تجربه کنی و نمیتونی هم بگی خوش نمیاد یا من زیاد بازی نمیکنم!اگه زیاد بازی نمیکنی چر می خوای میلیونی خرج کنی؟ :D

من خودم همین کار رو کردم راضیم؛حالا خود دانی

ویرایش شده توسط Lord_Crusader
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...