رفتن به مطلب

پاورهای 500W 600W 720W آکبند و با کیفیت Perfect

amin_eshgh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوست عزیز آقای حسینی قیمت پاور 720 رو 24 تومن گفت شما 35 تومن میگی آخه !!! بالاخره چند شد ؟ />

من در مورد قیمت آقای حسینی چیزی نمیدونم...!اما اونچه کی به قیمت تک میفروشن و من خریدم همین قیمت هست که عرض کردم خدمت تون فاکتورشم هست خواستید ...پاور 600 تا حالا فقط یک بار رو سیستم خودم تست کردم(1 دقیقه)پاور 720 هم آکبند خودم هم یکی رو 35 خریدم یکی رو 25 حالا..هر کی می خواد بگه لطفا

ویرایش شده توسط amin_eshgh
لینک به دیدگاه

• ارسال 56
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

شما مطمئنی پاور برای شرکت Tagan بود چجوری فهمیدی پاور ماله Tagan هست؟

چون Silver power من یه برند دیگه هم شنیدم.

تو اکثر ریوو هه اول که پاور رو اط قوطی بیرون میارن خوب اسمش رو قوطی هست دیگه

تازه دیگه اکثر تو ریوو ها زیر تصویر مینویسه که این ریوو در مورد چیه !! مثلا Power Supplay Tagan 600W Review

من MEMONEX هم کارکردم اوونم پاور خوب و خوش قیمتیه 2سال هم گارانتی داره.

شما نظرتون در موردش چیه؟

خیلی عالیه ! دقیقا مثل همون گرین هست و تنها تفاوتش در فن واقعا سایلنتش هست ! @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
تو اکثر ریوو هه اول که پاور رو اط قوطی بیرون میارن خوب اسمش رو قوطی هست دیگه

دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی. البته من منظورم ریویو نبود منظورم اطمینان خود شما که پاور رو داشتی هست که اسم پاور رو کجای پاور دیدی؟

لینک به دیدگاه

دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی. البته من منظورم ریویو نبود منظورم اطمینان خود شما که پاور رو داشتی هست که اسم پاور رو کجای پاور دیدی؟

خوب هم روی قوطیش اسمش بود و در دفترچه راهنماش هم اسم کاملش رو نوشته بود (فکر کنم روی برچسب پاور هم Tagan رو نوشته بود)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حدسم درست بود .

روی هیچ کجای این پاور شما اسم TAGANرو نمیتونی ببینی یعنی نیست که ببینی ( خود پاور - کارتنش - دفترچه راهنماش و ..... هیچ کجا)

SilverPower خودش اسم پاور هست که زیر مجموعه یه شرکت بزرگ که همون TAGAN باشه هست ( خط تولید Tagan تو اروپا هست و بیشتر تو آلمان توزیع میشه)

امیدوارم مطلب براتون جا افتاده باشه و بیشتر ازاین روی این داستان گفتگو نکنیم.

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم

ولی 100% مطمئنم که روی صفحه اول دفترچه اسمش رو نوشته

در ضمن پشت پاور هم دقیقا به همین شکل بود . مگه چند تا شرکت پاورشون رو با این طرح تولید میکنن ؟

34892295245584808321.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما 0% هم مطمئن نباش

عکس صفحه اول دفترچه راهنما پیوست هست.که مدل دقیق پاور رو نوشته اگر الان بیشتر از 0% اطمینان داری از تمام صفحات دفترچه براتون عکس بگذارم؟

post-6471-063117400 1295610082_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Unforgiven
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...