رفتن به مطلب

سوالاتی درباره اسپیکر های (F&D (FENDA

mostafa3123
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

میخواستم بدونم که اسپیکرهای مارک فندا ساخت کدوم کشور هستن؟؟؟؟کیفیتشون نسبت به قیمتشون چطوره؟؟؟ایا توان رقابت با سایر محصولات بازار رو داره؟؟؟مثلا کریتیو؟؟؟

و اینکه توی ولوم های بالا مثل بقیه اسپیکرها کم میاره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

دوستان واقعا کسی نیست کمکمون کنه؟؟؟!!!!!!!!!!!!! :(  :(

لینک به دیدگاه

سلام
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم یک برند چینی هست و خریدش صلاح نیست ....
شما حساب کن هم رده میکرولب و تسکو و ....
اصلا و به هیچ عنوان با برندای بزرگ و محبوبی مثل کریتیو و لاجیتک و ادیفایر نمیتونه رقابت کنه...
این برندهای معروف بدون کارت صدای خوب و با صوت آنبرد تا 50% ولوم بازم صداشون عالیه و اگر بنا به ولوم دادن و نهایت کیفیت و لذت از اسپیکر با مارکهای مذکور هستین حتما کارت صوت تهییه کنید
این بحثی که فرمودین کم میاره تو ولومهای بالا مثل بقیه اسپیکرا ! این اصلا درست نیست شما یه اسپیکر خوب بگیر با کارت صوت مناسب تا آخرین ولوم هیچ مشکلی نداری. من با زد5500 لاجیتک تو ولوم بوست میرم و با کارت تیتانیوم اچ دی ازش صدا میگیرم . عالیه
اسپیکر زد 623 داشتم و زد 2300 هم دارم با همین کارت اونا هم تا 80% ولوم بسیار خوب هستن . ادیفایر هم چندین مدل داشتم و با کارت صوت معمولی کریتیو تا 80% صدای عالی داشتم
موفق باشید

ویرایش شده توسط alirezamrl
لینک به دیدگاه

درود

چینی هست در حد میکرولب و مدل های ارزون متفرقه فرض کن

بیشتر دلیل ضعف این نوع اسپیکر ها در توانهای بالا ضعف آمپر دهی مدار برق یا بهتر بگم عدم تناسب تغذیه با امپ دستگاه هست که هزینش کم نیست و برای کم کردن هزینه توان خروجی فدای قیمت میشه

بیشتر اسپیکر های ارزون موقع ولوم دادن اول از همه ساب صدای خرخر میده و بعد صدای زیر مختل میشه (دلیل نبود تغذیه مناسب)

همین z623 از ترانس حلقه ای قوی بهره میبره و بدلیل اتلاف انرژی کم راندمان صوتی مناسبی نشون میده و یه اتاق 20 متری رو راحت با صدا اشباع میکنه

لینک به دیدگاه

سلام

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم یک برند چینی هست و خریدش صلاح نیست ....

شما حساب کن هم رده میکرولب و تسکو و ....

اصلا و به هیچ عنوان با برندای بزرگ و محبوبی مثل کریتیو و لاجیتک و ادیفایر نمیتونه رقابت کنه...

این برندهای معروف بدون کارت صدای خوب و با صوت آنبرد تا 50% ولوم بازم صداشون عالیه و اگر بنا به ولوم دادن و نهایت کیفیت و لذت از اسپیکر با مارکهای مذکور هستین حتما کارت صوت تهییه کنید

این بحثی که فرمودین کم میاره تو ولومهای بالا مثل بقیه اسپیکرا ! این اصلا درست نیست شما یه اسپیکر خوب بگیر با کارت صوت مناسب تا آخرین ولوم هیچ مشکلی نداری. من با زد5500 لاجیتک تو ولوم بوست میرم و با کارت تیتانیوم اچ دی ازش صدا میگیرم . عالیه

اسپیکر زد 623 داشتم و زد 2300 هم دارم با همین کارت اونا هم تا 80% ولوم بسیار خوب هستن . ادیفایر هم چندین مدل داشتم و با کارت صوت معمولی کریتیو تا 80% صدای عالی داشتم

موفق باشید

ببخشید دوست عزیز

راستش یه مورد کریتیو پیدا کردم مدل t6160

ایا مدل خوبی هس؟؟؟قوی هست؟؟کیفیت داره؟؟و اینکه میشه تو سیستم عادی از اون سیستم 5.1 کاناله استفاده کرد یا حتما باید کارت صدایی باشه تا بشه 5.1 کاناله کرد؟؟؟

یه مدل ادیفایر x600 هم پیدا کردم

هردومورد دست دوم هستن و در یه حد تمیزن قیمتشونم یکیه

نظرتون کدوم یکی هست؟؟؟

درود

چینی هست در حد میکرولب و مدل های ارزون متفرقه فرض کن

بیشتر دلیل ضعف این نوع اسپیکر ها در توانهای بالا ضعف آمپر دهی مدار برق یا بهتر بگم عدم تناسب تغذیه با امپ دستگاه هست که هزینش کم نیست و برای کم کردن هزینه توان خروجی فدای قیمت میشه

بیشتر اسپیکر های ارزون موقع ولوم دادن اول از همه ساب صدای خرخر میده و بعد صدای زیر مختل میشه (دلیل نبود تغذیه مناسب)

همین z623 از ترانس حلقه ای قوی بهره میبره و بدلیل اتلاف انرژی کم راندمان صوتی مناسبی نشون میده و یه اتاق 20 متری رو راحت با صدا اشباع میکنه

عجب اخه روش نوشته made in india!!!!!!!!

خب نظر شما چیه ؟؟؟؟کریتیو یا ادیفایر؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

من هم قبلا یه نگاه انداختم به این برند 

سایت هم داره و زدن برای هند هست و چینی نیست

اسپیکر های متنوعی هم داره 

در هر صورت بنظرم خرید کارت صدا رو اولویت قرار بدین و بعدش به فکر اسپیکر باشید 

لینک به دیدگاه

با سلام

من هم قبلا یه نگاه انداختم به این برند 

سایت هم داره و زدن برای هند هست و چینی نیست

اسپیکر های متنوعی هم داره 

در هر صورت بنظرم خرید کارت صدا رو اولویت قرار بدین و بعدش به فکر اسپیکر باشید 

خب اخوی نظر خودت چیه؟؟؟؟راستش موندم چی بخرم کدوم برند رو بخرم

و اینکه کارت صدای در چه حد قیمتی بخرم کافیه؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

ببخشید دوست عزیز

راستش یه مورد کریتیو پیدا کردم مدل t6160

ایا مدل خوبی هس؟؟؟قوی هست؟؟کیفیت داره؟؟و اینکه میشه تو سیستم عادی از اون سیستم 5.1 کاناله استفاده کرد یا حتما باید کارت صدایی باشه تا بشه 5.1 کاناله کرد؟؟؟

یه مدل ادیفایر x600 هم پیدا کردم

هردومورد دست دوم هستن و در یه حد تمیزن قیمتشونم یکیه

نظرتون کدوم یکی هست؟؟؟

عجب اخه روش نوشته made in india!!!!!!!!

خب نظر شما چیه ؟؟؟؟کریتیو یا ادیفایر؟؟؟؟

هر 2 مورد اسپیکرای خوبی هستن اما توقع قدرت بیس نداشته باش ... در حد معمولی بیس داره و کیفیت خیلی خوبی دارن

بله اسپیکر 5.1 رو به کارت صوت آنبرد (خود مادربورد) بزنید هم کار میکنه و به صورت دالبی میتونید صدا بگیرید منتها بحث کیقیت هست که هیچ چیز جای کارت صدای خوب رو نمیگیره...

انتخاب بین این 2 سلیقه ای هست اما من x600 ادیفایر رو انتخاب میکنم و فکر کنم برای موزیک هم گزینه ی بهتری هست اما اگر اهل فیلم و بازی هستین طبیعتا 5.1 لذت زیادی داره و در درجه بعدی موزیک

لینک به دیدگاه

سلام

این اسپیکرها هندی هستند ولی من از نزدیک دیدم خیلی قشنگ نیستن ساب خیلی بزرگی دارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

شما برای یه اسپیکر مثل t6160  نیاز به کارت صدای حرفه ای ندارید یعنی یجورایی خریدشم خوب نیست چون فشار زیادی به این اسپیکر میاره!

یه کارت صدای متوسط  از کریتیو کافی هست 

لینک به دیدگاه

هر 2 مورد اسپیکرای خوبی هستن اما توقع قدرت بیس نداشته باش ... در حد معمولی بیس داره و کیفیت خیلی خوبی دارن

بله اسپیکر 5.1 رو به کارت صوت آنبرد (خود مادربورد) بزنید هم کار میکنه و به صورت دالبی میتونید صدا بگیرید منتها بحث کیقیت هست که هیچ چیز جای کارت صدای خوب رو نمیگیره...

انتخاب بین این 2 سلیقه ای هست اما من x600 ادیفایر رو انتخاب میکنم و فکر کنم برای موزیک هم گزینه ی بهتری هست اما اگر اهل فیلم و بازی هستین طبیعتا 5.1 لذت زیادی داره و در درجه بعدی موزیک

نطورم قدرت بیس در حد زمین لرزوندن نیست

در حدی باشه که مثلا از یه اهنگ ترنس لذت ببری یا مثلا شیشه رو کمی بلرزونه!!!!!!

راستش من بعدا میخوام سیستم گیم ببندم و بخاظر همین ممکنه بعدا روزانه گیم بزنم

حالا نظرتون چیه؟؟؟البته موزیک خیلی گوش میدم روزی شاید 4-5 ساعت موزیک گوش میدم

سلام

این اسپیکرها هندی هستند ولی من از نزدیک دیدم خیلی قشنگ نیستن ساب خیلی بزرگی دارن

اخوی منظرتون از قشنگی اینه که خود ساب خوشکل نیست یا اسپیکرا؟؟؟

قدرت و کیفیت صداشون چجوریه؟؟؟؟ارزش خرید دارن؟

با سلام

شما برای یه اسپیکر مثل t6160  نیاز به کارت صدای حرفه ای ندارید یعنی یجورایی خریدشم خوب نیست چون فشار زیادی به این اسپیکر میاره!

یه کارت صدای متوسط  از کریتیو کافی هست 

ینی این اسپیکرها ضعیفن و کارت دا بهشون فشار میاره؟؟؟

کارت صدای متوسط منظورت در چه رنج قیمتی هست؟؟؟

لینک به دیدگاه

نطورم قدرت بیس در حد زمین لرزوندن نیست

در حدی باشه که مثلا از یه اهنگ ترنس لذت ببری یا مثلا شیشه رو کمی بلرزونه!!!!!!

راستش من بعدا میخوام سیستم گیم ببندم و بخاظر همین ممکنه بعدا روزانه گیم بزنم

حالا نظرتون چیه؟؟؟البته موزیک خیلی گوش میدم روزی شاید 4-5 ساعت موزیک گوش میدم

اخوی منظرتون از قشنگی اینه که خود ساب خوشکل نیست یا اسپیکرا؟؟؟

قدرت و کیفیت صداشون چجوریه؟؟؟؟ارزش خرید دارن؟

ینی این اسپیکرها ضعیفن و کارت دا بهشون فشار میاره؟؟؟

کارت صدای متوسط منظورت در چه رنج قیمتی هست؟؟؟

x600  چون ووفر بزرگتری داره طبیعتا عمق بیس بهتری داره و در همون حد که شما بخوای هست قاعدتا.... هر چقدر اینچ ووفر بیشتر باشه بیس قویتر میشه البته آمپ هم خیلی دخیله در این قضیه و کلاس بندی داره ...

کریتیو هم کیفیت صدای مناسبی داره اما این مدلش خیلی قوی نیست و فکر کنم ادیفایر حجم صدای بیشتری داشته باشه

در مورد اون f&d هم ب نظرم بهش توجه نکن که زده واسه هند ! لاجیتک  و کریتیو و ادیفایر چین زده اما چون برند هستن کیفیت مناسبی دارن و نمیاد محصول بی کیفیت بده که سابقه خودشو خراب کنه

لینک به دیدگاه

x600  چون ووفر بزرگتری داره طبیعتا عمق بیس بهتری داره و در همون حد که شما بخوای هست قاعدتا.... هر چقدر اینچ ووفر بیشتر باشه بیس قویتر میشه البته آمپ هم خیلی دخیله در این قضیه و کلاس بندی داره ...

کریتیو هم کیفیت صدای مناسبی داره اما این مدلش خیلی قوی نیست و فکر کنم ادیفایر حجم صدای بیشتری داشته باشه

در مورد اون f&d هم ب نظرم بهش توجه نکن که زده واسه هند ! لاجیتک  و کریتیو و ادیفایر چین زده اما چون برند هستن کیفیت مناسبی دارن و نمیاد محصول بی کیفیت بده که سابقه خودشو خراب کنه

خب پس با این حساب خرید ادیفایر رو ترجیح میدید نه؟

نظرتون درباره کریتیو 6100 چیه؟اونم به اندازه همینه؟اخه قدرت Rms بیشتری داره

هرسه تا تقریبا یه قیمتن

X600

T6160

T6100

کدوم یکی؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هرسه تا تقریبا یه قیمتن

X600

T6160

T6100

کدوم یکی؟؟؟

بین اون دوتا کریتیو تی 6100 از همه نظر سرتره

لینک به دیدگاه

هرسه تا تقریبا یه قیمتن

X600

T6160

T6100

کدوم یکی؟؟؟

مسلما 6100 از 6160 قویتر هست و rms بیشتر به خاطر 5.1 بودن هست ....

من خیلی رو کریتیو تجربه ندارم فقط این 2  مدل رو تست کردم  . t3 , s750

اما اکثر مدلهای ادیفایر رو تست کردم چون دوستم توی پاساژ نمایندگیشو داشت.البته 4.5 سال پیش ...

اگر جناب فردوسی می فرمایند 6100 بهتره پس همون رو انتخاب کنید

لینک به دیدگاه

بین اون دوتا کریتیو تی 6100 از همه نظر سرتره

بسیار ممنونم جناب فردوسی فقط یه سوال دیگه

واسه این مدل باید کارت صدای 5.1 تهیه کنم؟؟

مسلما 6100 از 6160 قویتر هست و rms بیشتر به خاطر 5.1 بودن هست ....

من خیلی رو کریتیو تجربه ندارم فقط این 2  مدل رو تست کردم  . t3 , s750

اما اکثر مدلهای ادیفایر رو تست کردم چون دوستم توی پاساژ نمایندگیشو داشت.البته 4.5 سال پیش ...

اگر جناب فردوسی می فرمایند 6100 بهتره پس همون رو انتخاب کنید

خیلی خیلی ممنونم اخوی شرمنده مزاحمت شدم 

فقط سوال اخر

اگر اسپیکرو با یه کارت صدای حرفه ای ترکیب کنم صداش بلندتر میشه؟؟؟بش فشار نمیاد؟؟؟

لینک به دیدگاه

فقط سوال اخر

اگر اسپیکرو با یه کارت صدای حرفه ای ترکیب کنم صداش بلندتر میشه؟؟؟بش فشار نمیاد؟؟؟

خواهش میکنم

هر مدل اسپیکر بگیرید چه 2.1 و چه 5.1 اگر مادربوردتون از نسل جدید یعنی خیلی قدیمی نباشه و ram ddr2 ساپورت کنه حتما صوت realtek 5.1 داره . اگر ddr3 باشه ب احتمال زیاد realtek hd داره و برای استفاده از اسپیکر 5.1 نیازی ب کارت صدا مجزا ندارید . فقط بحث کیفیت و کشش صدای بهتر در ولوم های بالا رو انجام میده کارت صوتهای غیر آنبرد که البته برای اسپیکرهای خوب معمولا هزینه برای کارت صوت هم میشه تا نهایت لذت و قدرت سیستم نمود پیدا کنه......

از مدلهای ایکس فای کریتیو بگیرید هیچ مشکلی پیش نمیاد شما ک نمیخوای همیشه صدارو تا آخر بالا ببری ! تا ولوم وسط هم راضی کننده و با کیفیت هست

ویرایش شده توسط alirezamrl
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

فقط سوال اخر

خواهش میکنم

برای این اسپیکر صرفا نیازی به خرید کارت صدا قوی مثل سری های x-fi  نیست که حتی خریدشم تقریبا میشه گفت اشنباه است چون به اسپیکر فشار میاد و  اسپیکر از پس این کارت صداها برنمیاد درنتیجه خروجی خوبی نخواهید داشت بخصوص تو ولوم بالا که کاملا محسوس میشه

ولی این به این معنی نیست که نیاز به کارت صدا ندارید  مگر مادربردتون دارای کارت صدا خیلی خوب که مزیتش هم محسوب میشه باشه درغیر اینصورت حتما یک کارت صدای  متوسط کریتیو تهیه کنید 

که بااین اسپیکر ترکیب خیلی خوب و یک 5.1 متوسط خوبی خواهید داشت 

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

خواهش میکنم

هر مدل اسپیکر بگیرید چه 2.1 و چه 5.1 اگر مادربوردتون از نسل جدید یعنی خیلی قدیمی نباشه و ram ddr2 ساپورت کنه حتما صوت realtek 5.1 داره . اگر ddr3 باشه ب احتمال زیاد realtek hd داره و برای استفاده از اسپیکر 5.1 نیازی ب کارت صدا مجزا ندارید . فقط بحث کیفیت و کشش صدای بهتر در ولوم های بالا رو انجام میده کارت صوتهای غیر آنبرد که البته برای اسپیکرهای خوب معمولا هزینه برای کارت صوت هم میشه تا نهایت لذت و قدرت سیستم نمود پیدا کنه......

از مدلهای ایکس فای کریتیو بگیرید هیچ مشکلی پیش نمیاد شما ک نمیخوای همیشه صدارو تا آخر بالا ببری ! تا ولوم وسط هم راضی کننده و با کیفیت هست

بسیار بسیار ممنونم ازشما اخوی گرامی

لطف کردی واقعا انشالله بتونم جبران کنم

مادربردم ddr3 هست و سری گیمینگ msi البته مدلش جدید نیست ولی توی قسمت تنظیمات صدا نوشته realtek HD

خواهش میکنم

برای این اسپیکر صرفا نیازی به خرید کارت صدا قوی مثل سری های x-fi  نیست که حتی خریدشم تقریبا میشه گفت اشنباه است چون به اسپیکر فشار میاد و  اسپیکر از پس این کارت صداها برنمیاد درنتیجه خروجی خوبی نخواهید داشت بخصوص تو ولوم بالا که کاملا محسوس میشه

ولی این به این معنی نیست که نیاز به کارت صدا ندارید  مگر مادربردتون دارای کارت صدا خیلی خوب که مزیتش هم محسوب میشه باشه درغیر اینصورت حتما یک کارت صدای  متوسط کریتیو تهیه کنید 

که بااین اسپیکر ترکیب خیلی خوب و یک 5.1 متوسط خوبی خواهید داشت 

اقا خیلی خیلی ممنونم جناب فردوسی

ببخشید باعث زحمتتون شدم

ایا با این اسپیکرها هم میشه از اهنگ گوش دادن لذت برذد یا فقط برای فیلم و بازی کردن ساخته شدن؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بسیار بسیار ممنونم ازشما اخوی گرامی

لطف کردی واقعا انشالله بتونم جبران کنم

مادربردم ddr3 هست و سری گیمینگ msi البته مدلش جدید نیست ولی توی قسمت تنظیمات صدا نوشته realtek HD

اقا خیلی خیلی ممنونم جناب فردوسی

ببخشید باعث زحمتتون شدم

ایا با این اسپیکرها هم میشه از اهنگ گوش دادن لذت برذد یا فقط برای فیلم و بازی کردن ساخته شدن؟؟؟؟

سلامت باشید 

@};-

خیر

همه فن حریف هستن   :)

ولی خب باید سطح توقعتونو و نیازتونو مشسخص کنید 5.1 متوسط  درمجموع محسوب میشن که اگر توقعتون درهمین حد باشه حتما راضی کننده هستن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...