رفتن به مطلب

روشن نشدن سيستم دوستان خواهشا كمك كنيد

APEX_PREDATOR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت همه ي دوستان خوبم

اقا ديشب ما در حال بازي با سيستم بوديم كه برق رفت بعد از چند دقيقه كه اومد وقتي سيستمو روشن كردم بوت نشد وهنگ كرد ريستارت كردم و تنظيمات مين رو اوردم رو ديفالت و xmp غير فعال شد سيستم بالا اومد ولي بعد از چند دقيقه خاموش شد ديگه روشن نشد خوشبختانه من قطعه تو خونه دارم پاور خودش hx 1000 بود كه با يه گرين سري اور عوض كردم بازم روشن نشد كالا مين رو باز كردم رم هارو دوباره جا زدم بايوس رو ريست كردم بازم نشد همه چيو جدا كردم به جز رم ها وسي پي يو بازم حتي ١ ثانيه روشن نشد سي پي يو رو هم كه در اوردم ظاهرا همه چي سالم بود باتري رم در اوردم دوباره جا زدم ولي مشكل هنوز پا برجاست فكر كنم فاتحش خونده شده حالا مين يا سي پي يو به نظرتون چي كار كنم

لینک به دیدگاه

مشکل پس از پاور نیست شما از نظر من فقط میتونی قطعات رو یکی یکی چک کنی .

متاسفانه به مشکل بزرگی بر خوردین .

راستش خودم تا حالا اینطوری گیر کردم اما یکی یکی با یک عالمه ضرر تونستم بفهمم از چیه.

ولی از نظر من از مادربرد هست شما یک مادربرد دست دو اگه بتونی گیر بیاری اول انجام بده بعد سراغ بقیه برو چون معمولا گرافیک و سیپیو تو این شرایط کمتر آسیب میخورن

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...