رفتن به مطلب

فضیلت و خواص سوره صف

elham18
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

شصت و یكمین سوره قرآن كریم است كه مدنی و 14 آیه دارد. این سوره به حضرت عیسی وحوارییون عیسی علیه السلام نیز شهرت دارد.

از پیامبر اكرم صلی الله علیه وآله وسلم در فضیلت این سوره روایت شده: هر كس سوره عیسی علیه السلام را قرائت نماید تا هنگامی كه قاری این سوره در دنیاست بر او درود می فرستد و برای او طلب مغفرت و آمرزش می كنند و در روز قیامت نیز رفیق و همراه حضرت عیسی علیه السلام خواهد بود. 1

در سخنی از امام محمد باقر علیه السلام آمده است: هر كس سوره صف را قرائت نماید و آن را در نمازهای واجب و مستحب خود همیشه بخواند، خداوند او را همراه با فرشتگان و پیامبران الهی در یك «صف» قرار خواهد داد. 2

آثار و بركات سوره صف

1) ایمنی در سفر

رسول خدا صلی الله علیه وآله وسلم می فرمایند: هر كس در سفرهایش بر قرائت سوره صف مداومت ورزد خداوند او را حفظ می كند و از خطرات دزد و راهزن در امان است تا به خانه اش برگردد. 3

از امام صادق علیه السلام نیز شبیه به این مضمون آمده است: هر كس سوره صف را قرائت كند و در سفرهایش بر قرائت آن مداومت ورزد از خطرات و راهزنان در امان می ماند. و همواره در حفظ و حراست الهی است تا به نزد خانواده اش بازگردد. 4

============================

پی نوشت ها:

(1) مجمع البیان، ج9، ص459

(2) ثواب الاعمال، ص118

(3) تفسیرالبرهان، ج5، ص361

(4) همان

لینک به دیدگاه

post-15234-0-38780200-1461925736_thumb.jpg

درود

بسیار خوبه که مسايل معنوی و روحانی هم اینجا گرم تر از گذشته باشه

ممنون از استارتر عزیز

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من هنوز خواصی ندیدم از این چیزا

Sent from my HUAWEI Y320-U30 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

من دیدم تو خارج که اینجور چیزا نیست اما هرچی بخوای پیدا میشه ولی اینجا داریم اما هیچی پیدا نمیشه

ویرایش شده توسط غلامی
لینک به دیدگاه

تشکر از استارتر عزیز

اگر که امکان داشت پست رو با مطالب بیشتر آپدیت کنید.

تشکر.عجرتون با آقا.

لینک به دیدگاه

من دیدم تو خارج که اینجور چیزا نیست اما هرچی بخوای پیدا میشه ولی اینجا داریم اما هیچی پیدا نمیشه

سلام دوست عزیز

خب اگه منظورتون از اینجور چیزا دعا باشه که تو همه جا هست منتها تو ایران به زبان قرآن و فارسی دعا میکنیم و حاجتمونو بیان میکنیم ولی تو خارج به زبان خودشون دعا میکنن(انگلیسی-المانی و....) حالا ممکنه یکی تو این دنیا بجای اجابت دعا بلا ازش دور میشه یکی اجابت میشه یکی میره برا اخرتش یکی ......که اینا حکمت خداس!

لینک به دیدگاه

اصلا با اون چیزی که تو قرآن گفته کاراشون خیلی متفاوته.

ناگفته نمونه که دین مدلاش زیاده جالب اینجای که هر جامعه ای دین خودشو و خدای خودشو داره و هر کسی میگه یکیه من بهتره و درست تره.

در کل منظور این بود که اینجور چیزا دلیل موفقیت نیست و کاملا اثبات شده هست.

علم و فناوری صلح دوستی باعث پیشرفت و موفقیت یک جامعه هست

لینک به دیدگاه

بعدشم در این موضوع شکی نیست و همه قبول داریم که غرب مساٸل دینی رو کمتر رعایت میکنه اما جالب اینجایه که وضعیت بهتری داره.

و آدامی مثل من ساده تو این مملکت خانه ویرانه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...