رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید اسپیکر تا سقف 800 تومن

ring
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان گل

میخواستم یه اسپیکر بگیرم تا سقف 800 تومن .کاربرد هم بیشتر موسیقی بیس دار و بازی و دیدن فیلم هستش

لاجیتک مدل z623 به نظرم خوب اومد.میخوام نظر شما سروران گرامی رو هم بدونم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز
بنا به تجربه اگر اولویت شما برای فیلم و گیم در درجه اول هست بدون شک لاجیتک بگیر مخصوصا اون سری که تاییدیه thx داره . با مبلغی که فرمودین همون 623 خیلی خوبه و حتما کارت صوت بگیرید کنارش ....
نمونه های اینترنال ایکس فای عالین و ایکس فای تیتانیوم کارت خوبیه و اگر از اون بهتر بخواین با درصد کمی بهتر بودن تیتانیوم اچ دی که البته این اسپیکر از طریق اپتیکال ب شما صدای 5.1 میده اما اگر بخواین به اسپیکر 2.1 وصلش کنید مشکلی نیست و 2 خروجی rca داره ..... بعد از این گزینه ها ایکس فای 5.1 اکسترنال هم کارت خیلی خوبیه که اپتیکال هم داره  و بنده این کارت رو با 623 داشتم خیلی خوب جواب داد
623 الان 600 تا 640 با گارانتی پانا و آواژنگ هست تو بازار
ایکس فای 5.1 اکسترنال هم 220 قیمت داره
اگر بیس حجیم و فراگیر و کیفیت صدای متوسط مد نظرتون هست بر طبق تجربه میگم که ساب ووفرهای لاجیتک عالین . البته اگر سری های قدیم مثل 5500 و 2300 رو بگیرین و کارکرده تمیزش گیر بیاد نظیر ندارن .من الان 2300 و 5500 رو سری کردم با کارت تیتانیوم اچ دی هر کسی صداشونو میشنوه حیرت زده میشه . هم قدرت و هم کیفیت در اختیار شماست 
اگر کیفیت ساخت و کیفیت خوب صدا و بیس متوسط مد نظر شماست کریتیو گزینه ی خیلی خوبیه
اگر کیفیت صدای خوب  و بیس متوسط و کیفیت ساخت خیلی خوب مد نظر هست ادیفایر انتخاب عقلانی هست
در نظر داشته باشید که حتما به همراه این 3 برند کارت صوت کریتیو تهییه فرمایید
موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

بنا به تجربه اگر اولویت شما برای فیلم و گیم در درجه اول هست بدون شک لاجیتک بگیر مخصوصا اون سری که تاییدیه thx داره . با مبلغی که فرمودین همون 623 خیلی خوبه و حتما کارت صوت بگیرید کنارش ....

نمونه های اینترنال ایکس فای عالین و ایکس فای تیتانیوم کارت خوبیه و اگر از اون بهتر بخواین با درصد کمی بهتر بودن تیتانیوم اچ دی که البته این اسپیکر از طریق اپتیکال ب شما صدای 5.1 میده اما اگر بخواین به اسپیکر 2.1 وصلش کنید مشکلی نیست و 2 خروجی rca داره ..... بعد از این گزینه ها ایکس فای 5.1 اکسترنال هم کارت خیلی خوبیه که اپتیکال هم داره  و بنده این کارت رو با 623 داشتم خیلی خوب جواب داد

623 الان 600 تا 640 با گارانتی پانا و آواژنگ هست تو بازار

ایکس فای 5.1 اکسترنال هم 220 قیمت داره

اگر بیس حجیم و فراگیر و کیفیت صدای متوسط مد نظرتون هست بر طبق تجربه میگم که ساب ووفرهای لاجیتک عالین . البته اگر سری های قدیم مثل 5500 و 2300 رو بگیرین و کارکرده تمیزش گیر بیاد نظیر ندارن .من الان 2300 و 5500 رو سری کردم با کارت تیتانیوم اچ دی هر کسی صداشونو میشنوه حیرت زده میشه . هم قدرت و هم کیفیت در اختیار شماست 

اگر کیفیت ساخت و کیفیت خوب صدا و بیس متوسط مد نظر شماست کریتیو گزینه ی خیلی خوبیه

اگر کیفیت صدای خوب  و بیس متوسط و کیفیت ساخت خیلی خوب مد نظر هست ادیفایر انتخاب عقلانی هست

در نظر داشته باشید که حتما به همراه این 3 برند کارت صوت کریتیو تهییه فرمایید

موفق باشید

با سپاس از توضیحات جامع شما

موردی که هست اینه که چون من شهرستان هستم تو بازار های ما این چیزا پیدا نمیشه.اسپیکر رو قصد دارم از همین لیون بخرم.اما چون شهر ما فقط پست داره و تیپاکس نداره و خودم به شخصه دیدم که تو اداره پست بسته هارو خیلی راحت پرت میکنن تو ذهنم هست که بگم با ترمینال بفرستن اما بازم ترس ضربه خوردنشو دارم

مورد بعدی اینکه لطفا سایتی رو برای خرید کارت صدا معرفی کنید.تو لیون گشتم نبود.ممنون

لینک به دیدگاه

با سپاس از توضیحات جامع شما

موردی که هست اینه که چون من شهرستان هستم تو بازار های ما این چیزا پیدا نمیشه.اسپیکر رو قصد دارم از همین لیون بخرم.اما چون شهر ما فقط پست داره و تیپاکس نداره و خودم به شخصه دیدم که تو اداره پست بسته هارو خیلی راحت پرت میکنن تو ذهنم هست که بگم با ترمینال بفرستن اما بازم ترس ضربه خوردنشو دارم

مورد بعدی اینکه لطفا سایتی رو برای خرید کارت صدا معرفی کنید.تو لیون گشتم نبود.ممنون

قربان شما

اسپیکر رو یا از همینجا یا دیجی کالا سفارش بدید مطمئن هست ...

در مورد پست متاسفانه من با اکثرشون کار کردم .همین تیپاکس از تهران واسه من اسپیکر زد2300 دست 2 یکی از دوستان رو فرستاد . همینطور ک میدونید 623 جایگزین 2300 شده و 2300 شاهکاره .خلاصه که درب کارتن رو باز کردم دیدم ساب ضربه خورده و سینک های خنک کننده کاملا کج شده ! واقعا بی ملاحضه هستن و بهترین راه اینه که زمان فرستادن روی جعبه شکستنی هست زده بشه . دیجی کالا معمولا میزنه و خریدای زیادی داشتم خداروشکر همشون عالی بودن و این سایت هم مطمنا روی جعبه میزنه

اگه راهتون دوره تیپاکس و سفارشی و ویژه و ... همشون در خدمات بد هستن به نظرم ! فقط زمان ارسال و دریافتشون فرق میکنه مثلا ویژه هزینه بالاتره اما زودتر میرسونه دیگه چطور به دستتون برسه خدا میدونه...

معمولا جنس اکبند چون جعبه و بسته بندی کامل هست خیلی کم پیش میاد مشکل پیدا کنه . ترمینال گزینه خوبی هست فقط سر و ته جعبه ذکر بشه و شکستنی است حتما برچسب زده بشه

کارت صدا هم از همین سایت این 2 گزینه خوبه و موجود...

http://lioncomputer.ir/product/7450/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA+%D8%B5%D8%AF%D8%A7%DB%8C+%DA%A9%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%88+%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AF+%D8%A8%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%B1+Audigy+PCIe+RX/

http://lioncomputer.ir/product/2688/Creative+Sound+Blaster+Surround+5.1+Pro+SBX+USB/ . این کارت چیپ ایکس فای داره و با همین 623 من تستش کردم چون هم کارت thx داره و هم اسپیکر خوب مچ شد و تو یوتوب هم 623 رو با همین کارت تست میکنن . کارت خوبیه و البته اون sbx جایگزین thx شده و همون لایسنس رو داره ....

متاسفانه کارت صداهای کریتیو کم شده و به هر سایتی هم نمیشه اعتماد کرد ! مدلهای تیتانیوم کمیاب شدن من الان چندسایت رو گشتم نداشتن پس روی همین ایکس فای 5.1 اکسترنال نظر داشته باش چون اینجا مطمئن هم هست .البته تو سایت mihanmarket.com لینک فروشگاهایی که کارت دارن رو گذاشته میتونید ببینید 

یا علی

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

۲ هفته ای میشه که Z۶۲۳ رو از لیون گرفتم.انقدر قدرت بیس بالایی داره که هنوز نتونستم تا آخر زیادش کنم چون کل ساختمون میلرزه. هم صدای شفافی داره هم بیس قوی برای بازی کردن و فیلم دیدن خیلی مناسبه. من بین این و Razer Leviathan مونده بودم یکم تحقیق کردم دیدم ۵.۱ razer خیلی جالب نیست برای همین z۶۲۳ رو گرفتم.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

۲ هفته ای میشه که Z۶۲۳ رو از لیون گرفتم.انقدر قدرت بیس بالایی داره که هنوز نتونستم تا آخر زیادش کنم چون کل ساختمون میلرزه. هم صدای شفافی داره هم بیس قوی برای بازی کردن و فیلم دیدن خیلی مناسبه. من بین این و Razer Leviathan مونده بودم یکم تحقیق کردم دیدم ۵.۱ razer خیلی جالب نیست برای همین z۶۲۳ رو گرفتم.

سلام.میشه بگید مال شما چه مدت گارانتی داره و گارانتی چه شرکتی هست؟ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام 

دوستان درمورد زد 623 نظر دادند هرچند سری جدید لاجیتک چندان جالب نیستن و با سری قدیم  خیلی فرق دارند متاسفانه

ولی گزینه تقریبا مناسبی هستن!

اما درمورد کارت صدا توصیه میکنم که 200 تومن برای اکسترنالهای کریتیو هزینه  نکنید که اینها برای لپ تاپ طراحی شدن و خروجی خوبی مندارن

حتما از اینترنال و حتی المقدور سریهای x-fi  استفاده کنید 

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

با سلام 

دوستان درمورد زد 623 نظر دادند هرچند سری جدید لاجیتک چندان جالب نیستن و با سری قدیم  خیلی فرق دارند متاسفانه

ولی گزینه تقریبا مناسبی هستن!

اما درمورد کارت صدا توصیه میکنم که 200 تومن برای اکسترنالهای کریتیو هزینه  نکنید که اینها برای لپ تاپ طراحی شدن و خروجی خوبی مندارن

حتما از اینترنال و حتی المقدور سریهای x-fi  استفاده کنید 

مخلص جناب فردوسی . شما استاد بنده هستین اما چون من 623 رو با هر 2 کارت صدا تست کردم گفتم که فرق چندانی احساس نکردم وقتی 623 رو با تیتانیوم اچ دی که یکی از خوبای اینترنال هست با 5.1 اکسترنال ایکس فای ....  بله روی 5500 کاملا تیتانیوم اچ دی بهتر از اکسترنال جواب داد چون 5500 اسپیکر رده بالاتر و حرفه ای تری هست نسبت به 623 اما بر اساس تجربه شخصی 623 با 5.1 اکسترنال خیلی خیلی خوب صدا داد و من ازش کاملا راضی بودم و دلیل فروشش خرید تیتانیوم اچ دی بود ....  حالا اگر میتونن هزینه کنن مسلما اینترنال بهتره و اگر در اینده قصد تعویض اسپیکر دارن

سپاس

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مخلص جناب فردوسی . شما استاد بنده هستین اما چون من 623 رو با هر 2 کارت صدا تست کردم گفتم که فرق چندانی احساس نکردم وقتی 623 رو با تیتانیوم اچ دی که یکی از خوبای اینترنال هست با 5.1 اکسترنال ایکس فای ....  بله روی 5500 کاملا تیتانیوم اچ دی بهتر از اکسترنال جواب داد چون 5500 اسپیکر رده بالاتر و حرفه ای تری هست نسبت به 623 اما بر اساس تجربه شخصی 623 با 5.1 اکسترنال خیلی خیلی خوب صدا داد و من ازش کاملا راضی بودم و دلیل فروشش خرید تیتانیوم اچ دی بود ....  حالا اگر میتونن هزینه کنن مسلما اینترنال بهتره و اگر در اینده قصد تعویض اسپیکر دارن

سپاس

سلام

ارادتمندم @};-

اختیار دارید

صحبت شما متینه

البته اکسترنالها چند مدل داره که اونها هم تفاوت دارن

عرضم این بود اگر محدودیت برای اینترنال ندارن قطعا بهترین انتخاب اینترنال هست حتی رده پایین !

زد 623 هم اسپیکر خیلی خوبیه ولی وقتی صحبت قیاس به میون بیاد  خب قضیه فرق میکنه وگرنه با توجه  به اینکه حق انتخابم الان زیاد نیست یکی از گزینه های خیلی خوب محسوب میشه همونطور که فر مودید

لینک به دیدگاه

با تشکر از تمامی دوستان که بنده رو راهنمایی کردن و یه تشکر ویژه هم از آقای مهاجر عزیز.اسپیکر logitech z623 به همراه کارت صدای 5.1 ایکس وای اکسترنال خریداری شد

لینک به دیدگاه

با تشکر از تمامی دوستان که بنده رو راهنمایی کردن و یه تشکر ویژه هم از آقای مهاجر عزیز.اسپیکر logitech z623 به همراه کارت صدای 5.1 ایکس وای اکسترنال خریداری شد

خواهش میکنم کاری نکردم

مبارکت باشه . امیدوارم تجربه ای که از این اسپیکر و کارت صدا داشتم به کمکت بیاد و انتخاب خوبی کرده باشی تا من شرمنده نشم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...