رفتن به مطلب

روشن شدن اتوماتیک (لج کردن پاور!)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان بنده به مشکلی برخوردم که واقعا نفهمیدم چی شد

به صورت اتفاقی سیستم بعد از این که خاموش میکردم روشن شد و بار ها و بار ها بعد خاموش کردن روشن شد! از بستن سطح دسترسی قطعات به پاور خسته شدم تا این که از رو برد Clear CMOS کردم اوکی شد

ولی چرا اینطوری شده بود! خیلی کنجکاوم!!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

Wakeup with lan

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

از اون نبود بعد خاموش کردن اش بازم مشکل وجود داشت

لینک به دیدگاه

برق اضافی power رو تخلیه کن از اونه

سلام داداش

برای یکی از سیستم های قدیمی منم اینطوری شده بود چطور برق اضافی پاور رو تخلیه کنم؟

ممنون

موفق باشین :x

لینک به دیدگاه

سلام داداش

برای یکی از سیستم های قدیمی منم اینطوری شده بود چطور برق اضافی پاور رو تخلیه کنم؟

ممنون

موفق باش

داداش درست یادم نیست  یه موضوع بزن از دوستان ب\رس چه جوری چون می ترسم بهت اشتباه بگم بد تر خراب شه

داداش درست یادم نیست  یه موضوع بزن از دوستان ب\رس چه جوری چون می ترسم بهت اشتباه بگم بد تر خراب شه

داداش یادم اومد فکر کنم باید \اور رو سویچش رو اف کنی بعد دکمه روشن کرد pc رو ۳۰ ثانیه نگهداری

باید کابل \اور رو هم از برق بکشی

لینک به دیدگاه

داداش یادم اومد فکر کنم باید \اور رو سویچش رو اف کنی بعد دکمه روشن کرد pc رو ۳۰ ثانیه نگهداری

باید کابل \اور رو هم از برق بکشی

اقا این تخلیه که میگی کار سازه ولی قضیه اساسی تر از این حرف هاست و بر میگرده به حالت اول

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...