رفتن به مطلب

کمک برای انتخاب کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی

من بالاخره نیت کردم یه کارت گرافیک واسه سیستم بگیرم اینه که گفتم از شما عزیزان مشاوره بگیرم

بیشتر واسه بازی این کار رو می کنم

مشخصات سیستم من اینه:

MB: Asrock 790 gxh128

CPU: AMD Athlon II X4 630

Ram: 2*2GB 1600 Elixir

Power: Green 535 a

monitor: 17" Lg Flatron

در نظر داشتم که حدود 200 واسه گرافیگ هزینه کنم و یه چیزی مثل 5770 بگیرم ولی بعد که یکم سرچ کردم و مدلهای 6850 و 6870 ATI و 460 Nvidia رو دیدم گفتم شاید ارزش داشته باشه که یکم بیشتر هزینه کنم

ولی واقعیتش توی انتخاب موندم و نمی دونم چکار کنم

به نظر شما چیکار کنم

نمی دونم واقعاً ارزش داره که بیشتر هزینه کنم یا اینکه با همین هزینه می تونم انتخاب خوبی داشته باشم.

اگر بخوام بعداً کراس فایر کنم کارتی که الان می خرم با کراس چقدر به قدرتش اضافه می شه؟؟

خلاصه یه کم راهنمایی کنید تا یکم ذهنم از این آشفتگی بیاد بیرون، فکر کنید خودتون می خواهید خرید کنید!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام.

سری GTX 5XX وارد بازار شده اگه یکم صبر کنید GTX 560 بگیرید بهتره.

اما اگه شدیدا لازم داری GTX 460 بسیار کارت خوبی است.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

به نظر من اگر کیم بیشتر هزینه کنید واقعا عالی میشه چون GTX460 به خصوص نسخه های اورکلاک شده به راحتی به گرافیک هیا اند نظر GTX470 و HD6870 نزدیک میشه وکارایی مشابه ای داره!

اما اگر اهل اورکلاک نیستید در حال عادیHD6870 از GTX460 سریعتر هست، Hd6850 کارایی پایینتری نسبت به دو کارت ذکر شده داردو با GTX460768مقایسه می شود.

بازدهی کراس فایر یا SLI نسبت به گذشته بهبود چشمگیری داشته است مثلا SLIدو عدد کارت GTX460 افزایش فریم بیشتری نسبت به یک عدد GTX480/GTx580 دارد هیمنطور قیمت کمتری خواهد داشت

در کارت های رادئون هم کراس فایر دو عدد کارت Hd6870 بسیار سریعتر از یک کارت RadeonHD6970و حتی HD5970هست

با توجه به اختلاف قیمت GTX460و HD6870 خرید کارت GTX460 1GB پیشنهاد میشود

@};-

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

به نظر من اگه می خوای کراس فایر کنی 2 تا 5770 بخر اما اگه میخوای تک کارت بخری 460 بخر

5770 در حالت کراس کاراییش 2 برابر میشه و فکر کنم در حد 5870 بشه

ویه نظر دیگه مانیتورت رو هم عوض کن یه 21.5 اینچ فول اچ دی aoc بگیر قیمتش فکر کنم 178 تومن باشه اونموقع که کارت رو خریدی حال میکنی

ویرایش شده توسط rezaeipes
لینک به دیدگاه

درود .

پیرو فرمایشات اساتید ، بنده هم با خرید 460 GTX موافقم . 460 در حال حاضر نسبت به قیمتش پرفورمنس خیلی خوبی داره و از همه مهمتر میزان اسکلینگ سری 400 انویدیا هستش مخصوصاً GTX 460 که نزدیک به 100% اسکلینگ داره . یعنی وقتی 2 تا کارت 460 رو SLI کنید حدوداً به اندازه 2 تا 460 قدرت دارید و در بنچمارک هایی که از SLI کارت 460 وجود داره حتی در بعضی موارد از 480 هم قویتر ظاهر شده .

با بودجه شما بنده 460 رو پیشنهاد می دم ، موفق باشید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام به همگی

من بالاخره نیت کردم یه کارت گرافیک واسه سیستم بگیرم اینه که گفتم از شما عزیزان مشاوره بگیرم

بیشتر واسه بازی این کار رو می کنم

مشخصات سیستم من اینه:

MB: Asrock 790 gxh128

CPU: AMD Athlon II X4 630

Ram: 2*2GB 1600 Elixir

Power: Green 535 a

monitor: 17" Lg Flatron

در نظر داشتم که حدود 200 واسه گرافیگ هزینه کنم و یه چیزی مثل 5770 بگیرم ولی بعد که یکم سرچ کردم و مدلهای 6850 و 6870 ATI و 460 Nvidia رو دیدم گفتم شاید ارزش داشته باشه که یکم بیشتر هزینه کنم

ولی واقعیتش توی انتخاب موندم و نمی دونم چکار کنم

به نظر شما چیکار کنم

نمی دونم واقعاً ارزش داره که بیشتر هزینه کنم یا اینکه با همین هزینه می تونم انتخاب خوبی داشته باشم.

اگر بخوام بعداً کراس فایر کنم کارتی که الان می خرم با کراس چقدر به قدرتش اضافه می شه؟؟

خلاصه یه کم راهنمایی کنید تا یکم ذهنم از این آشفتگی بیاد بیرون، فکر کنید خودتون می خواهید خرید کنید!

با درود:

دوست عزیز ، دوستان گرامی اصل ماجرا را بیان کردند و دیگر چیزی برای اضافه کردن نمانده.

فقط چون ، خودم 2 عدد 460 دارم و عملا قدرت این دو کارت را با هم دیده ام ، همچون آقای ( Poorya_Lion ) بنده نیز پیشنهاد 460 را می دهم.

البته برای اینکه بعدا از SLI استفاده کنید باید پاور را عوض کرده و پاور قویتر بخرید ، اما 1 عدد 460 در تمام بازیها ، جواب کار شما را خواهد داد ، حتی بیشتر ، و برای سالهای بعد می توانید SLI 460 انجام دهید.

با تشکر...

مسابقۀ ( رمز را پیدا کن ، جایزه را بگیر .)

برای شرکت در مسابقه از لینک زیر استفاده کنید.

http://lioncomputer....9586#entry59586

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

لینک به دیدگاه

من هم با تایید نظرات دوستان خرید کارت GTX460 رو می پسندم .

میتونید یه EVGA GTX460 تهیه کنید و با آنلاک کردن رگولاتور ولتاژ این کارت فرکانس هسته و واحد سایه زنی و مموری کارت را بالا ببرید ( مثلا هسته رو 900 مگاهرتز ) و خواهید دید که کارتی در اختیارتون قرار میگیره که در حد و اندازه یه GTX470 شایدم بیشتر براتون کارایی میده اونم در قبال مبلغ به مراتب پایینتری

@};-

لینک به دیدگاه

460GTX در اون رنج قیمت بهترین انتخاب برای شماست دوست عزیز.....اگر چند روز پیش اومده بودید جناب حسینی یک کارت 460 فوقالعاده تمیز برای فروش داشتن با قیمت عالی که به دو ساعت نکشیده فروخته شد . در خریدش شک نکنید !

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

سلام

از همه دوستان که توجه کردن و وقت گذاشتن سپاسگذارم

اول اینکه خواهشاً قیمت روز این 4 تا کارت رو بگین:

5770

6850

6870

460

خواهشاً قیمتی باشه که بشه پیدا کرد و با فروشنده ها دعوامون نشه!!!

نکته دیگه اینکه بین برندهای مختلف که یک مدل رو تولید می کنند چقدر تفاوت وجود داره؟؟ مثلاً سافایر و ام اس آی و ...

یه چیزی رو فراموش کردم بگم، من بعضی وقتها کیس رو وصل می کنم به ال سی دی 32 اینچ، لطفاً این رو هم لحاظ کنین

در مورد هزینه هم باید دید آیا تفاوت قیمت نسبت به کارایی ارزش داره یا نه؟؟؟ شما کمکم کنین

آیا 460 نسبت به کارتهای دیگه مصرفش خیلی بالاست؟ از نظر حرارت؟ به نظر شما من ati انتخاب کنم یا nvidia

آیا مین بورد من sli رو پشتیبانی میکنه؟ و آیا این قابلیت رو در حد ایده آل جواب می ده یا نه با قدرت پایین

اگر ممکنه یه مقایسه بین این کارتها داشته باشین تا راحت تر بشه قضاوت کرد یا یه لینکی چیزی بدین، منظورم بنچ مارک نیست

با این اوضاع مالی نمی شه زود به زود هزینه کرد. جون ما باز هم کمکم کنین.

لینک به دیدگاه

شما از خود آقای حسینی خرید کنید. قطعا به نفعتان خواهد بود. @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

از همه دوستان که توجه کردن و وقت گذاشتن سپاسگذارم

اول اینکه خواهشاً قیمت روز این 4 تا کارت رو بگین:

5770

6850

6870

460

خواهشاً قیمتی باشه که بشه پیدا کرد و با فروشنده ها دعوامون نشه!!!

نکته دیگه اینکه بین برندهای مختلف که یک مدل رو تولید می کنند چقدر تفاوت وجود داره؟؟ مثلاً سافایر و ام اس آی و ...

یه چیزی رو فراموش کردم بگم، من بعضی وقتها کیس رو وصل می کنم به ال سی دی 32 اینچ، لطفاً این رو هم لحاظ کنین

در مورد هزینه هم باید دید آیا تفاوت قیمت نسبت به کارایی ارزش داره یا نه؟؟؟ شما کمکم کنین

آیا 460 نسبت به کارتهای دیگه مصرفش خیلی بالاست؟ از نظر حرارت؟ به نظر شما من ati انتخاب کنم یا nvidia

آیا مین بورد من sli رو پشتیبانی میکنه؟ و آیا این قابلیت رو در حد ایده آل جواب می ده یا نه با قدرت پایین

اگر ممکنه یه مقایسه بین این کارتها داشته باشین تا راحت تر بشه قضاوت کرد یا یه لینکی چیزی بدین، منظورم بنچ مارک نیست

با این اوضاع مالی نمی شه زود به زود هزینه کرد. جون ما باز هم کمکم کنین.

برای قیمت برند قطعات رو زکر کنید لطفا .قیمت قطعات را از جناب حسینی بپرسید ولی با قیمتهای ذکر شده در فروشگاه نباید خیلی تفاوت کنه.

لطفا رزولیشن LCD رو زکر کنید بشه بهتر راهنمایی کرد. اما خیالتون راحت باشه GTX460 با رزولیشن های بالا مشگل پیدا نمیکنه.

بین برندها هم معمولا در کارت های مرجع از نظر مشخصات هیچ تفاوتی وجود نداره و برند ها در هیتسینک ها و کیفیت قطعات برای اور کلاک و ... تفاوت دارند که محصوص نیست.

در مورد مصرف کارت هم این کارت به غیر از ولتاژ PCI-E از 2 عدد کانکتور 6 پین استفاده میکنه که اگر از یک عدد کارت تکی استفده کنید مشکل توان نخواهید داشت.

حرارت کارت نسبتا بالاست اما اگر SLI نشه حتی تو کیس های معمولی هم با یه فن در بقل کیس مشگل حرارتی نخواهید داشت.

در مورد ATI و NVIDIA نمیشه جوابی داد اما نظر بنده اینه که اگه سیستم رو برای گیم میخواهید NVIDIA انتخاب کنید.

مادربورد شما از چیپ قدیمی استفاده میکنه SLI پشتیبانی نمیکنه اما CrossFire را پشتیبانی میکنه که مخصوص ATI است.

لیست کارت هایی که توسط این مادربورد میتوان کراس فایر کرد : لیست

برای بنچمارک از لینک های زیر میتونید استفاده کنید :

لینک شما

لینک شما

تمام بچه ها این موضوع را اشاره کردن که بهترین انخاب از نظر قیمت به کارایی GTX 460 هست و حالا حالا ها خیالتون از ارتقاع راحت باشه.

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخ شما

یعنی من 5770 یا 6850 اگر بگیرم بعداً نمی تونم با یکی دیگه مثل خودش کراس کنم ؟!؟!؟!؟!؟

لینک به دیدگاه

به اون جدول توجه نکنید شما میتونید تمام کارتهای هم گروه ATI رو با هم کراس کنید. 6850+6850 یا 5770+5770 .................................... ولی SLI ساپورت نمیکنه. اون جدولها تا مدتها به روز نمی شوند و اون لیست خیلی قدیمی !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به اون جدول توجه نکنید شما میتونید تمام کارتهای هم گروه ATI رو با هم کراس کنید. 6850+6850 یا 5770+5770 .................................... ولی SLI ساپورت نمیکنه. اون جدولها تا مدتها به روز نمی شوند و اون لیست خیلی قدیمی !

شما کاملا درست میفرمایید سالار جان اما چیپ مادربرد یک مقدار قدیمی هست و اگرم بتونن کراس کراس کنن از تمام قدرت 2 کارت استفاده نخواهد شد .همچنین در یک کارتی مثل 6850 که پهنای باند بسیار بالایی داره در حالات کراس 8x8 میتونه 20 تا 25 درصد افت کارایی داشته باشه.

بنظرم شما همون GTX460 رو تهیه بفرمایید هر چند سال دیگه میتونید یه مین بورد توپ و جدید بخرید و SLI کنید @};-

لینک به دیدگاه

ممنون

با توضیحاتی که دوستان دادند نظرم نسبت به 460 جلب شده ولی سئوالاتی دارم:

اول اینکه 460 رو از چه برندی تهیه کنم؟

اگر الان یه 460 1 گیگ بگیرم تا چه مدتی نیاز به ارتقای گرافیک ندارم و تا کی می تونم بازی های جدیدی که می آن رو بدون مشکل بازی کنم؟ (البته می دونم که سئوال درستی نیست، ولی برام مهمه. به خاطر محدودیت بودجه)

460 از DX11 پشتیبانی می کنه؟؟

اگر به lcd "32 وصلش کنم. کم نمیاره؟

460 چقدر از 6850 قویتره؟

ببخشید که خیلی سئوال می کنم!

لینک به دیدگاه

ممنون

با توضیحاتی که دوستان دادند نظرم نسبت به 460 جلب شده ولی سئوالاتی دارم:

اول اینکه 460 رو از چه برندی تهیه کنم؟

اگر الان یه 460 1 گیگ بگیرم تا چه مدتی نیاز به ارتقای گرافیک ندارم و تا کی می تونم بازی های جدیدی که می آن رو بدون مشکل بازی کنم؟ (البته می دونم که سئوال درستی نیست، ولی برام مهمه. به خاطر محدودیت بودجه)

460 از DX11 پشتیبانی می کنه؟؟

اگر به lcd "32 وصلش کنم. کم نمیاره؟

460 چقدر از 6850 قویتره؟

ببخشید که خیلی سئوال می کنم!

1- میشه گفت تا حداقل 3 سال دیگه مشکلی نداشته باشی . البته به این معنی نیست که همه بازیها رو تا اون موقع بتونی با بالاترین کیفیت اجرا کنی . ممکنه مجبور بشه کمی کیفیت بازی رو بیاری پایین تا روان اجرا بشه .

2- از DX11 کاملا پشتیبانی میکنه

3- خروجی Mini HDMI با تبدیل HDMI داره که تو ارتباط با LCD ها مشکلی نداره

4- در این مورد اطلاعی ندارم دقیقا

لینک به دیدگاه

کارت 6850 10 تا 15 درصد از 460 1 گیگ قویتره .

تو سایت guru3d مقایسه انجام شده بینه کارتهای مختلف رو میتونی ببینی .

http://www.guru3d.com/article/msi-radeon-6850-cyclone-power-review/12

برای 6850 تو یه سیستم متوسط پاوری با قدرت 450 وات نیازه

http://www.guru3d.com/article/msi-radeon-6850-cyclone-power-review/8

قیمت مدل سافیر 6850 (259 هزار تومن)

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=2968

, 460 1گیگ مدلEVGAل 253 هزار تومن

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=2783

Gainward GTX 460 1GB GS-GLH

291 هزار تومن

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=2855

لینک به دیدگاه

به نظر شما با این اختلاف قیمت اندک من 6850 رو انتخاب کنم یا 460 ؟؟؟

این "تسیلیشن" که می گن چیه؟؟ و تاثیرش روی چیه؟ و توی این دو کارت چقدر با هم اختلاف داره؟؟؟

یه سئوال دیگه: در مورد ویژگی های کارت گرافیک چه مواردی رو برای انتخاب باید مد نظر داشت؟ مثلاً: Ram , memory clock , core clock , … می شه یه توضیحی در موردشون بدین!؟

بین دو کارت 256 بیت و 128 بیت چقدر اختلاف وجود داره و این معنیش چیه اصلاً؟؟ مثل این که 6850 128 بیت و 460 256 بیت هست درسته؟؟؟

اگر جای من بودید کدوم رو انتخاب می کردید؟

ببخشید که زیاد سئوال می کنم. آخه دوست دارم این مسائل رو بدونم (فارغ از اینکه قصد خرید دارم)

شاید سئوالاتی که می پرسم مبتدیانه باشه ولی امید دارم که شاید به درد دوستان دیگه مثل خودم بخوره

اشکال ندار بازم اگر سئوالی بود بپرسم؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام.

من خودم هم برای بازی میخوام یه 6850 بردارم.البته دوستان همه روی 460 اتفاق نظر دارن درصورتی که واقعا 6850 تو بازیها بهتر عمل میکنه.حداقل تو مینیمم فریم بهتر از 460 هست.مصرفش هم فوق العاده هست نسبت به کازایی که داره .

البته اگر کارهای گرافیکی و محاسباتی میکنی 460 بهنر هست.

حسن دیگری هم که 6850 داره قدرت اورکلاک فوق العاده این کارته که پردازندشو تا 1010هم اور کردن که از 470 هم رد میکنه.البته 460 هم در این مورد حریف دست و پا بسته ای نیست.

حداقل پاور ریکومنت شده برای این کارت از طرف شرکتهای معتبر تولید کننده 500 وات میباشد.

لینک شما تو سربرگ Specificationsسازنده بارنگ قرمز حداقل پاور انتخابی رو مشخص کرده.

از لحاض قیمتی هم دو کارت مشابه همدیکر هستن.البته قیمت ها یه خورده کمتر از سایتها میباسد.چون سایتها قیمتهاشون رو بروز نکردن از روزی که محصول رو  سایت ارائه میدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بازم سوالی بود من هستم.

لینک به دیدگاه

خیلی از شما ممنونم که وقت می ذارین و زحمت می کشین

دست گلتون درد نکنه واقعاً

من ظاهراً سئوالام تمومی نداه!!  از این بابت شرمندم

خودم به ATI علاقه دارم ولی تعصبی روش ندارم. در واقع می خوام بهترین و آینده نگرانه ترین انتخاب رو داشته باشم و البته شاید زیادی دارم سخت می گیرم. ولی خوب چیکار کنم دیگه!

پاورم Green 530a هستش. آیا جوابگو هست؟ البته تو اون سایت محاسبه توان مورد نیاز سیستم مشخصات سیستم رو زدم نتیجش اینه:

6850.jpg

460.jpg

اگه با سیستم فعلیم 2 تا 6850 رو کراس کنم چند درصد افزایش کارایی خواهم داشت (البته برای بعدها که پولدار تر شدم می پرسم)

شاید مهمترین سئوال بعد از انتخاب نوع کارت این باشه:

اگر قرار شد 6850 بگیرم، چه مدلی با چه مشخصاتی بگیرم؟ در مورد 460 چطور؟

ویرایش شده توسط mmasoudd
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی از شما ممنونم که وقت می ذارین و زحمت می کشین

دست گلتون درد نکنه واقعاً

من ظاهراً سئوالام تمومی نداه!!  از این بابت شرمندم

خودم به ATI علاقه دارم ولی تعصبی روش ندارم. در واقع می خوام بهترین و آینده نگرانه ترین انتخاب رو داشته باشم و البته شاید زیادی دارم سخت می گیرم. ولی خوب چیکار کنم دیگه!

پاورم Green 530a هستش. آیا جوابگو هست؟ البته تو اون سایت محاسبه توان مورد نیاز سیستم مشخصات سیستم رو زدم نتیجش اینه:

6850.jpg

460.jpg

اگه با سیستم فعلیم 2 تا 6850 رو کراس کنم چند درصد افزایش کارایی خواهم داشت (البته برای بعدها که پولدار تر شدم می پرسم)

شاید مهمترین سئوال بعد از انتخاب نوع کارت این باشه:

اگر قرار شد 6850 بگیرم، چه مدلی با چه مشخصاتی بگیرم؟ در مورد 460 چطور؟

با درود:

دوست عزیز ، یک پاور تا 90 درصد از قدرت واقعی خود را می تواند بدون مشکل و بدون فشار و بدون گرم شدن اضافی و بدون اینکه نویزی در قسمت 12 ولت ایجاد بشه می تواند برق رسانی کند.

به عبارتی پاور 530 وات می تواند 477 وات برق سالم از هر نظر و بدون اینکه مشکلاتی پیش بیاد به قطعات برساند.

پس شما مشکلی با قطعات ذکر شده در پست قبلی نخواهید داشت.

دوست عزیز ، اگر می خواهید 460 بخرید حتما نوع 1 گیگ را بخرید ، نوع 768 مگابایت ضعیف است.

با تشکر....

مسابقۀ ( رمز را پیدا کن ، جایزه را بگیر .) ( جایزه FLASH 8 GB )

برای شرکت در مسابقه از لینک زیر استفاده کنید.

http://lioncomputer....9586#entry59586

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من خودم 6850 مدل سافاییر رو از اقای حسینی خریداری کردم از نظر اورکلاک میتونم بگم فوق العادست از نظر فریم هم عالیه از بنچمارکها همه چیز مشخص میشه.

کارت خوبیه میتونی در نظرت داشته باشی..@};-

لینک به دیدگاه

سلام

دیروز یه قیمت گرفتم:

SAPPHIRE 6870: 3.210.000 RLS

SAPPHIRE 6850: 2.420.000 RLS

EVGA GeForce GTX 460 1GB SE: 2.420.000 RLS

نمی دونم چه کار کنم! موندم بین 6850 و 460 کدوم رو انتخاب کنم؟ البته این مدل 460 فکر کنم ضعیف تر از بقیه باشه چون تو سایت خودش از بقیه ارزونتره

اینجا

با توجه به اینکه مادر بوردم SLI ساپورت نمی کنه به نظرم میاد که اگر 6850 بگیرم بهتر باشه هرچند که ظاهراً کراس فایر رو هم به گفته دوستان با تمام بازده ساپرت نمی کنه ولی باز هم تا زمان تغییر مین بورد شاید بشه از کراس استفاده کرد. البته احتمال کراس کردنم کمه ولی خوب غیر ممکن نیست!!

ضمناً مثل اینکه 6850 مصرفش کمتر از 460 هستش و این از عکسی کع بالاتر گذاشتم هم مشخصه!

بازم منتظر نظر شما عزیزان هستم.

در ضمن به نظرتون الان زمان مناسبی برای خرید هستش؟؟ قیمتها منطقی هستن؟؟ قیمت که گفتم چطوره؟؟

لینک به دیدگاه

البته یک نکته رو در نظر داشته باش که با انتخاب کارت های ATI از physx انودیا چشم پوشی میکنی . البته بعضی از دوستان میگن که مهم نیست ولی واقعا تو بازیهایی که از این فناوری استفاده میکنن تاثیر داره .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

من دیروز یه 6870 از asus برداشتم خیلی عالی هست به نظر من یه دونه 6870بردار خیال خودت و دیگران و اینده خودت رو راحت کن!!!

البته در حد نظر شخصی بود... با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...