رفتن به مطلب

کمک برای انتخاب کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

این physx که می فرمائید چیه؟ نقشش تو بازی ها چیه و چقدر تو کارایی تاثیر مذاره؟

6870 خیلی گرونه و باید 80 تومان بیشتر هزینه کنم که واقعاً در توانم نیست.

یه سئوال دیگه: این کارتهای 6850 و 6870 چند وقته وارد بازار شدن و آیا قیمتشون جا افتاده و به قیمت اصلیش رسیده؟ یا اینکه تازه واردن و قمتشون الکی گرونه؟؟؟

از کمکتون ممنونم

لینک به دیدگاه

دوستان یه لطفی کنسد و ما رو باز هم راهنمایی کنین.

منتظر شما هستم

لینک به دیدگاه

در مورد Phsyx

PhysX یک میان افزار است که به صورت تخصصی یک سری از رخدادهای فیزیکی خاص مانند برخورد و تصادف اجسام و حرکات بدن و ... را شبیه سازی می کند.

با پیشرفت صنعت شبیه سازی این میان افزار احتیاج به یک واحد خاص سخت افزاری برای اجرای فرامین و شبیه سازی های خود داشت تا از بار پردازش CPU کاسته و خود این کار را انجام دهد به این واحد سخت افزاری Physics Processing Unit (PPU) گفته می شود که در فوریه 2006 توسط شرکت Ageia برای اولین بار طراحی و ساخته شد.

در فوریه 2008 شرکت Nvidia یکی از تولید کنندگان بزرگ کارت گرافیک شرکت Ageia را خرید و تکنولوژی PhysX را در کارت های گرافیک خود گنجاند.

میان افزار مربوطه نیز از آن به بعد همراه با درایور های nvidia به کابران عرضه شد و از سری محصولات سری GeForce 8 به بعد با استفاده از درایورهای جد ید پردازش PhysX توسط این کارت ها صورت گرفت. شرکت nvidia از امسال (2010) پشتیبانی از سخت افزاری های جداگانه PhysX را متوقف کرد و کار بر روی هسته Geforce با این قابلیت را ادامه داد.

منبع

http://www.sarirservice.com/index.php?Module=SMMArticles&SMMOp=View&SMM_CMD=&PageId=287

لینک به دیدگاه

همین 6850 سافایر رو میخرم

242.000 تومان قیمت دارم. خوبه یا نه؟؟

الان قیمتش چنده ؟؟ گارانتیش چیه؟؟ وقت خوبی واسه خرید هست؟؟

این آخرین سئوالاتمه. اگه خدا بخواد امروز عصر میرم بازار رضا واسه خرید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همین 6850 سافایر رو میخرم

242.000 تومان قیمت دارم. خوبه یا نه؟؟

الان قیمتش چنده ؟؟ گارانتیش چیه؟؟ وقت خوبی واسه خرید هست؟؟

این آخرین سئوالاتمه. اگه خدا بخواد امروز عصر میرم بازار رضا واسه خرید.

2تا اشتباه بزرگ انجام میدی دوست گرامی اگه

بری از بازار رضا خرید کنی

و انتخاب شما 6850 باشه (اینم دلیلهای خاص خودشو داره که تا با گرافیک های AMD کار نکنی نمی فهمی چیه )

لینک به دیدگاه

انتخاب شما 6850 باشه (اینم دلیلهای خاص خودشو داره که تا با گرافیک های AMD کار نکنی نمی فهمی چیه )

خوب ، میشه یکمی در این باره توضیح بدید تا قبل خرید دوستمون شبهه ای باقی نمونه و همچنین سایر دوستان هم استفاده کنند؟! @};-?

لینک به دیدگاه

انتخاب شما 6850 باشه (اینم دلیلهای خاص خودشو داره که تا با گرافیک های AMD کار نکنی نمی فهمی چیه )

دوست عزیز خواهشا واضح صحبت کنید.. اینجا یک فوروم فنی است و بی دلیل و مدرک نباید در مورد محصولات دیگر حرفی زد و کار صحیحی نیست. اگر شما مشکلی تو کارتهای ATI دیدید اینجا بگید تا بقیه هم بدونند. اینکه تا کار نکنی نمیفهمی حرف کاملا نسنجیده ای است .

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

سلام به همه

آقا من دیروز رفتم بازار رضا و 6850 سافایر رو با گارانتی فیوچر خریدم 242.000 تومان

دیگه نمی تونستم بیشتر صبر کنم

امیدوارم که پشیمون نشم.

این سافایر رو هم چین تولید می کنه؟؟

راستی چجوری باید تستش کنم؟؟ اینها که دیگه تقلبی ندارن؟؟

یه نکته که همین الان دیدم:

تو سایت خود سافایر تو محتویات جعبه یه کابل hdmi هم هست. ولی این توش نداشت؟!؟!؟!؟ :-(

ویرایش شده توسط mmasoudd
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز خواهشا واضح صحبت کنید.. اینجا یک فوروم فنی است و بی دلیل و مدرک نباید در مورد محصولات دیگر حرفی زد و کار صحیحی نیست. اگر شما مشکلی تو کارتهای ATI دیدید اینجا بگید تا بقیه هم بدونند. اینکه تا کار نکنی نمیفهمی حرف کاملا نسنجیده ای است .

خب دوستان نمیخوام به قول خودتون از این بحث فنی دور بشم ولی این موضوع بر میگرده به یه مقدار قبلتر که اگه بخوام توضیح بدم مطمئناً از بحث خارج میشیم و خیلی دلیهای دیگه که شاید به نظر شما منطقی نباشه

موضوع برمیگرده به خرید کارت 2600 که من باهاش تو بازی ها یه سری مشکلات داشتم که خیلی حالم رو گرفت از اون به بعد تصمیم گرفتم که برای هیچ بنده خدایی کارتهای ATI رو تجویز نکنم

وا لا زمون بازی تام رایدر نسخه قبلی نه این نسخه جدید ما بازی کردیم و رسیدیم به یه مرحله موتور سواری که باید از موانع که یه برآدگی داشت میپریدیم حالا اونموقع تمامی دوستان کارتهای جیفورس داشتن و من بیچاره که خیلی از کارتم تعریف میکردم این بلا سرم اومد که توضیحات کاملش تو فروم P30world موجود هست با عکسهاش

که موضوع از این قرار بود که بجای اون برآمدگی که گفتم

بصورت تو رفتگی بود و به هیچ وجه حتی با نصب دوباره بازی این مشکل رفع نشد و کارم به گذاشتن عکس این قسمت از بازی تو فروم و تاپیک موردنظرش کشید و من از این بازی جا موندم و آخرین جوابی منطقی که دوستان اون فروم گقتن مشکل رو از کارت دونستن آخه همه دوستان که کارت جیفورس داشتن بدون مشکل این مرحله رو رد کردن و این بعد از این مشکل کارت رو فروختم به یکی از بچه محلها و همین تازگیها که اومد بازی بتلفیلد بد کمپانی رو بازی کنه باز هم به مشکل بر خورد و خود من هم الان یادم افتاد تو یه بازی استراتژی از همین فکر کنم سری بتلفیلد بود تو یه مرحله گیر کردم که باز هم مشکل از کارت بود

مطمئناً الان همتون میگید این که نشد دلیل شاید بازی باگ داشته

نه دوستان مشکل از کارت بود اگه قرار باشه که یه بازی باگ داشته باشه باید اون باگ رو تو همه سیستم ها و کارتها نشون بده حالا این این بود جزئی از مصائب ما با کارتهای سری ATI و از وقتی که کارتم رو به جیفورس تغییر دادم کلاً تو بازی ها هیچ مشکلی بر نخوردم مگر اینه کارتم ضعیف باشه

(اینم بگم که 3 تا 4 تا درایور هم براش عوض کردم ولی هیچکدوم نتونست کاری انجام بده مشکل از خود کارت بود حالا از ما که گفتن شما هم می تونید نظرات خودتون رو آزادانه بزارید یا میتونید اصلاً یه تاپیک درست کنید در مورد همین موضوعات تا ببنید که کارتهای ATI چه مشکلاتی دارن و جیفورسها چه مشکلاتی )(البته فقط تو بازی ها )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام به همه

آقا من دیروز رفتم بازار رضا و 6850 سافایر رو با گارانتی فیوچر خریدم 242.000 تومان

دیگه نمی تونستم بیشتر صبر کنم

امیدوارم که پشیمون نشم.

این سافایر رو هم چین تولید می کنه؟؟

راستی چجوری باید تستش کنم؟؟ اینها که دیگه تقلبی ندارن؟؟

یه نکته که همین الان دیدم:

تو سایت خود سافایر تو محتویات جعبه یه کابل hdmi هم هست. ولی این توش نداشت؟!؟!؟!؟ :-(

با درود:

دوست عزیز ، امیدوارم خوب و سرحال باشید.

بله ، چین ( از آب مرغ تا جون آدمی زاد ) را کپی ، یا می سازه.

بله در سایت نوشته که داره ، اما وقتی به مغازه می رسه ( غیب ) می شه و بعد جدا می فروشن. ترفند زیرکانۀ افراد زرنگ . البته به خیال خودشان زرنگ.

post-6927-006334100 1295437980_thumb.jpg

با تشکر...

دوستان عزیز ، سری به کلاب خودتان ، CPU Intel بزنید ، تا با نظرات شما آشنا شویم. ( تستها و مقایسه CPU )

از لینک زیر استفاده کنید.

http://lioncomputer....A7%DB%8C-intel/

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

لینک به دیدگاه

با سلام

کارت گرافیک Gforece 9500 GT 1GB دارم آیا این کارت تصاویر فول اچ دی را نشان میده.اگه نشون نمیده. مناسبترین و ارزان قیمت ترین کارت 1GB که خروجی HDMI و DVI داشته باشه و فول اچ دی ساپورت کنه را معرفی کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...