رفتن به مطلب

ارتقا سیستم یا کنسول؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوست عزیز. خیلی شرمندتم که کمک زیادی نمیتونم بهت بکنم چون پلتفرمت قدیمیه یه طرف منم با AMD تجربه درخشانی ندارم طرف دیگه.

الان مشکل شما با ارتقا پلتفرم چی هست؟ چرا PC رو ارتقا نمیدین؟ مشکل بودجس؟

نه داداش مشکل این بود که سیستم رو ارتقا بدم یا کنسول بخرم چون من هدفم فقط گیم هست و به خاطر این دو دل شدم که خب به هر حال اگه سیستم رو با این گرافیکم ارتقا بدم قدرتش چند برابره کنسوله.

سلام. بازی های ps4 خیلی گرونن حتی نسبت به بازی های اورجینال PC. اما یک سری از فروشنده ها هستند که اکانت های هک شده ps4 و xbox one می فروشند به قیمت خیلی خوب(حدود یک دهم ارزش بازی های داخل اکانت). الان دوست من که ps4 داره، ده تا اکانت خریده و بهشون sign in کرده بعد از طریق اکانت خودش می تونه بازی های اکانت های دیگه رو انجام بده. اون هم بصورت آنلاین!!! به نظر من خیلی مفته! ولی من از این کار خوشم نمیاد. اگه ps4 خریدید میتونید با این کار در هزینه های بازی خریدنتون صرفه جویی خیلی زیادی کنید. یک نکته هم بگم که اخباری قوی بر آمدن یک نسخه جدیدتر از ps4 به اسم ps4.5 هست. به نظر من اگه پول دستتونه، الکی تا اون موقع که اون کنسول بیاد و تازه ارزون بشه صبر نکنید الان کنسولو بخرید. ضرر زیادی متحمل نمی شید.

درسته ولی خب pc هم قدرتش از اون کنسول بیشتر من صرفا به خاطر بازی های انحصاری به فکر کنسول افتادم در غیر این صورت از همه لحاظ pc بهتره

ویرایش شده توسط amir ja
لینک به دیدگاه

شما با بودجتون میتونین همچین سیستمی بگیرین

36f625flb9az.jpg

البته اگه میتونین 200 بیشتر بزارین رم 16 بگیرین اگه نه  یه دونه 8 بگیرین  بعدا یه 8 دیگه اضافه کنید

s0y57fkcjryk.jpg

لینک به دیدگاه

up

ps4هم همونقدر هزینه داره

من ps4دارم pc خوب هم دارم فعلا بازی های اورجینالم رو روی pcمیگیرم

لینک به دیدگاه

دوست گرامی کارت گرافیک 970 حداقل سه برابر قویتر از پردازنده ی گرافیکی کنسول های PS4 یا ایکس باکس وان است.

شما میتوانید با خرید مادر برد و سی پی یوی مناسب از داشتن این کارت گرافیک فوق العاده لذت ببرید.

تفاوت بازی در 60 فریم در ثانیه با 30 فریم در ثانیه برای کسانی که تجربه اش را داشته باشند زیاد است. و این کارت گرافیک دوست داشتنی  :x  تا حد زیادی از عهده ی این کار بر می آید.

متاسفانه کنسول های PS4 و ایکس باکس وان خیلی سریعتر از آن چیزی که تصور می شد در حال خارج شدن از رده هستند.

و بازی های جدید را با گرافیکی ضعیفتر و رزولوشن پایینتر و فریم ریت پایین تر اجرا می کنند.

موفق باشید  @};-

ویرایش شده توسط Madrigal
لینک به دیدگاه

up

یک باندل 1150 بخر

تا زمانی ک کارت مناسب باشه این باندل هم مناسبه !

اگه الان 1151 بگیری 5سال دیگه بازم سیستم نصفه داری کارت ضعیفو باندل خوب !

در ضمن باندل 1150 صفرش خیلی بصرفه تره و صد البته بازار دست دومش الان حرف نداره !

لینک به دیدگاه

یک باندل 1150 بخر

تا زمانی ک کارت مناسب باشه این باندل هم مناسبه !

اگه الان 1151 بگیری 5سال دیگه بازم سیستم نصفه داری کارت ضعیفو باندل خوب !

در ضمن باندل 1150 صفرش خیلی بصرفه تره و صد البته بازار دست دومش الان حرف نداره !

دوست عزیز ممنون از راهماییت ولی 1151 که بهتر و قوی تره.اینده الان دسته 1151 هستش.چرا باید ضعیف تر باشه؟اصن ربطی به هم ندارن خواستم کارت رو میفروشم یه مدل بالاتر میگیرم همین

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

سی پی یو شما یعنی A8 6600K APU دارای 4 هسته و 4 مگ کش هست و فرکانسش هم 3.9GHz هست میتونم بپرسم در کدام بازی و با چه تنظیماتی احساس میکنین گلوگاه ایجاد شده ؟  

البته به نظر من بهتر بود هنگام خرید با انتخاب کارت گرافیک قدرتمندی مثل GTX 970 در کنار اون کانفیگ بر پایه Intel رو انتخاب و خریداری میکردین چون پرفورمنس سی پی یو Intel در بازی ها نسبت به سی پی یو همرده AMD به مراتب بیشتره ...

ویرایش شده توسط EhsanCPU
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

سی پی یو شما یعنی A8 6600K APU دارای 4 هسته و 4 مگ کش هست و فرکانسش هم 3.9GHz هست میتونم بپرسم در کدام بازی و با چه تنظیماتی احساس میکنین گلوگاه ایجاد شده ؟  

البته به نظر من بهتر بود هنگام خرید با انتخاب کارت گرافیک قدرتمندی مثل GTX 970 در کنار اون کانفیگ بر پایه Intel رو انتخاب و خریداری میکردین چون پرفورمنس سی پی یو Intel در بازی ها نسبت به سی پی یو همرده AMD به مراتب بیشتره ...

همه بازی ها گلوگاه دارم و اصلا از AMD راضی نیستم.همون بهتر برم INTEL بگیرم

لینک به دیدگاه

رفیق منم هم Xbox دارم و هم ps3 و هم سیستم خوب.خداییش اگه یه نمایشگر فول اچ دی داری فقط ps4 میتونه زندگیت رو زیبا کنه.حالا ببین کی گفتم.

لینک به دیدگاه

رفیق منم هم Xbox دارم و هم ps3 و هم سیستم خوب.خداییش اگه یه نمایشگر فول اچ دی داری فقط ps4 میتونه زندگیت رو زیبا کنه.حالا ببین کی گفتم.

چه ربطی به نمایشگر داره؟کگه PC نمیتونه زندگی رو زیبا بکنه؟یعنی چی؟

چه ربطی به نمایشگر داره؟مگه PC نمیتونه زندگی رو زیبا بکنه؟یعنی چی؟

لینک به دیدگاه

اگه نمایشگرت فول اچ دی نباشه که ps4 یا حتی PC فایده نداره.حال نمیده.در ضمن هر چه قدر هم PC خوب باشه ۲ سال بعد یه بازی میاد که توی رزولیشن بالا لگ میزنه

لینک به دیدگاه

اگه نمایشگرت فول اچ دی نباشه که ps4 یا حتی PC فایده نداره.حال نمیده.در ضمن هر چه قدر هم PC خوب باشه ۲ سال بعد یه بازی میاد که توی رزولیشن بالا لگ میزنه

اخه این کنسول های نسل8 سخت افزارشون یکم ضعیفه الان دیگه نمیصرفه ادم بخره pc قدرتش بیشتره تازه بازی های ps4 هم گرون تره فقط بازی های انحصاریش بهتره ps4

لینک به دیدگاه

پی سی مستر ریس

کنسول برای کار راه انداختن و بازی در حد کم هم خوبه انحصاری های خودش رو داره اکانت ه.کی هم هستش...ولی در کل پی سی کیفیت بیشتر میتونین بازی کنین ...رزولوشن و فریم ریت بهتر با همون حدود پول

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ممنون از راهماییت ولی 1151 که بهتر و قوی تره.اینده الان دسته 1151 هستش.چرا باید ضعیف تر باشه؟اصن ربطی به هم ندارن خواستم کارت رو میفروشم یه مدل بالاتر میگیرم همین

بهتر،قوی تر، و گران تر!

دوست من هیچ سوکتی آینده نداره،نسل بعدی پردازنده های اینتل هم ک روی همین سوکت هست ارزش تعویض با پردازنده های الان رو نداره، یعنی تغیر محسوس عملکرد زمانی اتفاق می افته که 1151 دوباره منسوخ شده،اونجا کسانی که 1150 دارن،میتونن یک پیشرفت کاملا محسوس رو حس کنن با کمترین هزینه ایی که در حال حاضر کردند!

شما وقتی میگی بودجه ات 1300 هست قرار نیست همش رو دور بریزی ک! یعنی همون اشتباهی که سر خرید 970 کردی رو الان دوباره داری تکرار میکنی !

درضمن شما اگر مشکل مالی نداری نوشته هام رو نادیده بگیر.

بدرود. @};-

لینک به دیدگاه

چنیدن عامل به PC برتری میده:

قابلیت ارتقا

کاربری چندگانه(فقط واسه بازی نیست !)

بازی های بیشتر و ارزان تر

دیر تر منسوخ میشن

در نهایت ارزان تر هستن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

UP

با سلام

هنوز نخریدید؟

احساس میکنم تاپیک سر کاریه

هر چی میخواین بگیرین بگیرین که خرید، اینجور چیز ها رو در بر نمیگیره

اگه کنسول بگیرید انچارد میزنید

اگه PC بگیرید کوانتوم بریک باید بزنید با کلی دردسر آخرش هم معلوم نمیشه چی به چی میشه اونم تازه نمیتونید با اخر کیفیت بازیش کنید

الان کجای راهنمایی دوستان براتون مبهمه اشاره کنید تا راهنمایی دقیقتری بدن خدمتتون

UP ندید خواهشاً تاپیک رو ، مگه تاپیک فروشه

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

هنوز هم میگم کنسول نگیرید

اکثرا دوستان میگن بگیرید آنچارتد بازی میکنید Pc بگیرید باید گیم هایی مثل کوانتوم بریک رو که پر مشکل بازی کنید

این حرف خنده دار هستش

آنچارتد 4 - last of us و یک سری محدود دیگه گیم وجود داره میتونید کنسول بگیرید و با فریم 30 بازی رو اجرا کنید کلا بنده با فریم زیر 80 نمیتونم بازی کنم :|

حالا یک چیز خیلی جالب شما همگی دارید میگید این گیم ها خیلی خوب هستند و... ولی هیچ کدوم سخنی از گیم های مثل Wow نمیکنید که کنسول پلیر ها باید خوابش رو ببینند

گیمی مثل csgo رو نمیبینند که در روز 700 هزار نفر دارن آنلاین و اورژینالش رو بازی میکنند تعداد زیادی هم کرکی بازی میکنند یا دوتا 2 که بیشترین پلیر های آنلاین در روز رو داره چرا سخنی از بازی محبوب Lol نمیکنید یا چرا نمیگید که روزانه برای PC حداقل 15 تا گیم به استیم اضافه میشه

چرا سخنی از گیم های free کامپیوتر که داخل استیم هستند نمیگید

چرا نمیگید که سبک های mmorpg rpg fps strategy یا سوم شخص بیشترین لذتشون در پلی دادن با موس و کیبورد هست؟؟ چرا نمیگید که مسابقات بسیار حرفه ای که انجام میشه توی دنیا با Pc هست چرا نمیگید بهترین سرورها رو steam برای match making های دوتا 2 و csgo داره

چرا های زیادی هست در اینجا

حالا این دوست عزیز ما یک 970 داره مسخره نیست بیاد یک کنسول بگیره به جای این که از 970 استفاده کنه؟

دوست عزیز حرف اول و آخر من این هست یک cpu: core i7 6700 بگیرید که 1 تومن میشه با یک مادربورد Asus pro gaming که 490 تومن و کیفیت بسیار مناسبی رو بگیرید

دوستان دیگه اگه کسی بازم خواست براش دلیل بیارم که هزاران دلیل دیگه وجود داره :|

لینک به دیدگاه

با سلام

هنوز نخریدید؟

احساس میکنم تاپیک سر کاریه

هر چی میخواین بگیرین بگیرین که خرید، اینجور چیز ها رو در بر نمیگیره

اگه کنسول بگیرید انچارد میزنید

اگه PC بگیرید کوانتوم بریک باید بزنید با کلی دردسر آخرش هم معلوم نمیشه چی به چی میشه اونم تازه نمیتونید با اخر کیفیت بازیش کنید

الان کجای راهنمایی دوستان براتون مبهمه اشاره کنید تا راهنمایی دقیقتری بدن خدمتتون

UP ندید خواهشاً تاپیک رو ، مگه تاپیک فروشه

نه داداش سره کاری کجا بود وایسادم پولم کامل بشه مرض ندارم که بعدشم تو این مدت خب میخواستم نظرات بقیه رو بدونم

اکثرا دوستان میگن بگیرید آنچارتد بازی میکنید Pc بگیرید باید گیم هایی مثل کوانتوم بریک رو که پر مشکل بازی کنید

این حرف خنده دار هستش

آنچارتد 4 - last of us و یک سری محدود دیگه گیم وجود داره میتونید کنسول بگیرید و با فریم 30 بازی رو اجرا کنید کلا بنده با فریم زیر 80 نمیتونم بازی کنم :|

حالا یک چیز خیلی جالب شما همگی دارید میگید این گیم ها خیلی خوب هستند و... ولی هیچ کدوم سخنی از گیم های مثل Wow نمیکنید که کنسول پلیر ها باید خوابش رو ببینند

گیمی مثل csgo رو نمیبینند که در روز 700 هزار نفر دارن آنلاین و اورژینالش رو بازی میکنند تعداد زیادی هم کرکی بازی میکنند یا دوتا 2 که بیشترین پلیر های آنلاین در روز رو داره چرا سخنی از بازی محبوب Lol نمیکنید یا چرا نمیگید که روزانه برای PC حداقل 15 تا گیم به استیم اضافه میشه

چرا نمیگید که سبک های mmorpg rpg fps strategy یا سوم شخص بیشترین لذتشون در پلی دادن با موس و کیبورد هست؟؟ چرا نمیگید که مسابقات بسیار حرفه ای که انجام میشه توی دنیا با Pc هست چرا نمیگید بهترین سرورها رو steam برای match making های دوتا 2 و csgo داره

حالا این دوست عزیز ما یک 970 داره مسخره نیست بیاد یک کنسول بگیره به جای این که از 970 استفاده کنه؟

دوست عزیز حرف اول و آخر من این هست یک cpu: core i7 6700 بگیرید که 1 تومن میشه با یک مادربورد Asus pro gaming که 490 تومن و کیفیت بسیار مناسبی رو بگیرید

ممنون داداش واقعا نظرت خیلی کامل و خوب بود منم فک کنم همون پیسی رو کامل کنم بهتره و به صرفه تره.حالا اگه خواستم بعدا هم میتونم کارت سری پاسکال هم بگیرم

لینک به دیدگاه

این حرف خنده دار هستش

عالی بود 

کاملا موافقم :)

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز فقط یه سوال دیگه این که رم رو چه فرکانسی بگیرم برای گمینگ فرکانس رم ها تاثیری داره؟(DDR4)

یه SSD خوب هم معرفی بکنید.

لینک به دیدگاه

درود

نظر شخصی بنده:

یک عدد سی پی یو ۶۵۰۰ بگیرید که میتوانید اور کنید و به ۶۶۰۰ نزدیکش کنین که عالی میشه،برای مادربرد هم b150-pro بگیرید که خیلی مقرون بصرفه اس،رم هم زیاد تفاوتی نداره چی بگیرید ولی برای زیبای هیت سینک دار بگیرید رم های جی اسکیل ریپجاوز خوبن

اس اس دی هم ۸۵۰ پرو سامسونگ بنظر خوبه

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...