رفتن به مطلب

روش استفاده از حداکثر سرعت در اینترنت share

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ما تو دانشگاهمون اینترنتی داریم که به صورت wireless بین 200 نفر تقسیم شده . سرعت دانلودشم تو مواقع خلوت تا 2 مگابایت هم میرسه میخاستم بدونم ایا برنامه ای چیزی هست که بنونم کل این سرعتو یا بیشترشو برای خودم بکنم و سرعت دیگرانو محدود کنم؟

لینک به دیدگاه

فکر نمیکنم همچین امکانی باشه.

اگر بشه هم از تنظیمات روتر باید سرعت بقیه اتصالات رو محدود کرد .

برای اینکار هم یوزر و پسورد روتر لازمه.

لینک به دیدگاه

مگه جنگه داداش :) یا باید صبر کنی تا ساعت خلوتی 

یا موقع دانلود در نزدیک ترین جایی باشی که مودم وایرس اونجاس.

حالا نمیدونم شاید راهیم  باشه, تایپو بالا اوردم تا دوستانه دیگه ای هم  راهنمایت کنن.

ویرایش شده توسط mostafa lak13
لینک به دیدگاه

فکر نمیکنم همچین امکانی باشه.

اگر بشه هم از تنظیمات روتر باید سرعت بقیه اتصالات رو محدود کرد .

برای اینکار هم یوزر و پسورد روتر لازمه.

وای فای اکانتی نیست و به صورت ازاد متصل می شیم یعنی ترافیکش برای هر ای پی محدود نشده

منظوم من این بود که بیشتر سرعتو به طرف خودم بکشم

راستی وقتی دانلود می زاریم سرعت یدونه دانلود تکی از 40 کیلو بایت بیشتر نمیره اما وقتی مثلا 20 تا دانلود می زارم هر 20 تا 40 کیلوبایت هست یعنی 800 کیلو بایت. راهی نیست که این سرعتو برای یک فایل تکی بکنم؟ علت این چیه؟

لینک به دیدگاه

اگه با موبایلی با برنامه loader droid سیستم عامل اندروید میتونی یک فایلو 12 تیکه کنی و سرعت بیشتری به سمتت بره. منم همین کاری میکنم ولی وقتی 12 تیکه میکنی باید بزاری تا 95 درصدش دانلود شه بعد فایل بعدی شروع کنه به دانلود. اگه هم با لپتابی بهترین برنامه idm هست

لینک به دیدگاه

اگه با موبایلی با برنامه loader droid سیستم عامل اندروید میتونی یک فایلو 12 تیکه کنی و سرعت بیشتری به سمتت بره. منم همین کاری میکنم ولی وقتی 12 تیکه میکنی باید بزاری تا 95 درصدش دانلود شه بعد فایل بعدی شروع کنه به دانلود. اگه هم با لپتابی بهترین برنامه idm هست

اتفاقا با ای دی ام دانلود می کنم . با pc هستم ولی تکی بیشتر از 40 کیلو بایت نمیره خیلی عجیبه با این که کانکشن ها روی 32 تا هست ولی وقتی چند تا می زارم رو هم رفته سرعتش زیاد میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...