رفتن به مطلب

فروش MSI GTX480 Lightning از نوع Engineering Sample

Arman
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

ُسلام دوستان.

همنطور که از عنوان تاپیک معلوم هست قصد فروش این کارت گرافیک رو دارم که در مسابقات MSI Master OverClocking Arena 2010 در اختیارمون گذاشتند.

کارت کاملا سالام و روی سیستم به مدت چند روز بوده(در حد نوع) .

این کارت هنوز به طور رسمی عرضه نشده واین کارت که در اختیار من هست از Sample میباشد که فاقد جعبه + گارانتی و وسایل جانبی هست.

از سایر کات این کارت دارای 2 عدد ورودی 8Pin به همراه یک ورودی 6Pin هست که نشون دهنده مصرف بالا + قدرت اورکلاکینگ بسیار بالا این کارت هست و این کارت میشه گفتم بهترین نوع GTX480 موجود میباشد.

قیمت هم حدوا 600$ هست (البته هنوز به طور کاملا رسمی عرضه نشده)

این هم یک Review از این کارت:

http://www.guru3d.com/article/msi-geforce-gtx-480-lightning-review/

تصاویر پیوست شدند.

موفق باشید(اسپم ندید)

post-3224-021376600 1294919868_thumb.jpeg

post-3224-043355200 1294919897_thumb.jpeg

post-3224-055419100 1294919941_thumb.jpeg

post-3224-042135300 1294919984_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

قیمت شما بدید..بنده اصلا در جریان قیمت های ایران نیست.

حدودا 100$ بالاتر از مدل های Refrence ....

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

با سلام مدل گرافیک شما در بازار عرضه شده و قیمتش هم 514$.قیمتی که شما میگی مال msi gtx480 hydrogen میباشد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

55 دلار گرونتر از مدل EVGA referrence هستش . البته با وسایل کامل و گارانتی!! با این اوصاف اگه نو بود و وسایل کامل وگارانتی داشت حدود 630 تومن قیمتش میشد. @};- البته با مقایسه با مدل EVGA و قیمت لیون گفتم

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

55 دلار گرونتر از مدل EVGA referrence هستش . البته با وسایل کامل و گارانتی!! با این اوصاف اگه نو بود و وسایل کامل وگارانتی داشت حدود 630 تومن قیمتش میشد. البته با مقایسه با مدل EVGA و قیمت لیون گفتم

EVGA که کلا برند گرونی هستش..!و با توجه به تحریم ازا این حرفا قیمتش بالا تر هست...

با سلام مدل گرافیک شما در بازار عرضه شده و قیمتش هم 514$.قیمتی که شما میگی مال msi gtx480 hydrogen میباشد

قیمت جهانی پایین اومده...ولی فکر نمیکنم داخل ایران تغییری کرده باشه...

این از مدل Twin Freez قیمتش خححدودا 60$ بالاتره و داخل ایران حدودا 100 120 تومن میشه..

در ضمن تعداد عرضه شد به صورت Retail (با توجه به این که بعدی میدونم به طور رسمی عرضه شده باشه) بسیار محدود هست.

این کارت ES و اینطور که از ES برداشت میشه معمولا عملکرد بهتری نسبت به Retail ها داره در بعضی از قسمت ها...

ممنونم/موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در ضمن اگر بخواهیم با توجه به قیمت های LION هم بازار جهانی مقایسه کنیم (تناسب) قیمت GTX480 Gigabyte داخل سایت 760 تومن خورده که در سایت Newegg حدود450 دلار هست پس با این حساب با توحه به افت قیمت ها.....! قیمت این کارت حدودا 650 تومن به توجه به جعبه نداشتند و در نظر گرفتن ES بودن میشه حدودا..!

تازه این کارت فکر نمکنم داخل خاورمیانه وجود داشته باشه جه برسه به داخل ایران با توجه وِیژه بودنش..!

ویرایش شده توسط Arman
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قصد اسپم دادن ندارم ولی اگه جای شما بودم کارت به این خاصی رو نمیفروختم. حیف نیست؟ مخصوصا که به قول خودتون Engineering Sample هم هستش. ارزش کلکسیونی بالایی داره @};- @};-

لینک به دیدگاه

نه بابا اسپم چیه..

اصلا هم کلکسیون مهم نیست...قبل از مسابقات یک کارت داشتیم دقیقا عین همین (ولی بدون Stock Cooling چون هنوز Air Cooling برای این کارت ساخه نشده بود) هر کاری میخواستیم زیر LN2 روش انجام دادیم آخر هم سوخت یک مدل نو دادند بعد از مسابقات...

ویرایش شده توسط Arman
لینک به دیدگاه

ببخشید میپرسم شما در این مسابقاتی که میگین شرکت کردین در چه بازی بوده و کجا؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این کارت یه چیزی حدود دوبرابر شایدم بیشتر از قیمتی که شما دادید میرزه

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان عزیز همیشه بین قیمت جهانی یک کالا وقیمت بازارایران اختلاف زیادی وجود داره که بستگی به عوامل متعددی دارد که خودوتان بهتر درجریان هستید، بنابراین قیمت جهانی برای کالایی مناسب هست که در ایران موجود نباشه!

این کارت با قیمت 670تومن توسط نماینده MSI در ایران عرضه شده است ،به هرحال هدف من فقط مشخص شدن قیمت واقعی این گرافیک در ایران بود تا روند فروش تسهیل بشه.

@};-

لینک به دیدگاه

این کارت با قیمت 670تومن توسط نماینده MSI در ایران عرضه شده است ،به هرحال هدف من فقط مشخص شدن قیمت واقعی این گرافیک در ایران بود تا روند فروش تسهیل بشه.

سلام مگه کارت وارد ایران شده؟ (جایی ندیدم..)

با توجه به ES بودن کارت من 100 زیر قیمت بازار میدم.

260 هستم

260 تومن یک کارت گرافیک GTX460 هم به زور بهتون میدن.. در این صورت انتظار دارید من GTX480 Lightning ES رو به شما بدم؟ (لطفا قبل از پست دادن دقت کنید)

ویرایش شده توسط Arman
لینک به دیدگاه

چرا عزیزم من همین امروز قیمت کردم، شما تشریف ببرید پاساژ ایران -نمایندگی ماتریس GTX480 Lightning دارند یا با بخش فروش ماتریس تماس بگیرید @};-

2700 021

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

چرا عزیزم من همین امروز قیمت کردم، شما تشریف ببرید پاساژ ایران -نمایندگی ماتریس GTX480 Lightning دارند یا با بخش فروش ماتریس تماس بگیرید

2700 021

تا هفته پیش نداشت مگر اینکه تازه اورده باشه.

در هر صورت ممنونم.

لینک به دیدگاه

سلام مگه کارت وارد ایران شده؟ (جایی ندیدم..)

با توجه به ES بودن کارت من 100 زیر قیمت بازار میدم.

260 تومن یک کارت گرافیک GTX460 هم به زور بهتون میدن.. در این صورت انتظار دارید من GTX480 Lightning ES رو به شما بدم؟ (لطفا قبل از پست دادن دقت کنید)

دوسته من کارت شما اگر ارزش کلکسیونی برای شما داره بحثش جداس لی با وجو نداشتن جعبه و گارانتی نداره اگر کارت شمارو با جعبه و لوازم و گارانتی باشه دست دومش حدود 400 میارزه اما به این شکل خوب نمیشه همون قدر فروخت به هر حال منم پیشنهاد دادم و شما قبول نکردی نباید ناراحت بشی چون قیمت پایه ندادید من حق دارم پیشنهادمو بگم درسته؟

لینک به دیدگاه

سلام

پ خ دادم

لطفا چک کن@};-

ویرایش شده توسط ali Azadi
لینک به دیدگاه

400 خریدارم@};-

کمه؟ :دی

ویرایش شده توسط Veyron
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...