رفتن به مطلب

کمک برای حل مشکل بوق زدن ممتد مادربورد و خاموش شدن آن بعد از نصب رم جدید

FCB
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان لطفا کمکم کنید!!!

آقا مشخصات سیستم من اینه:

Motherboard : Gigabyte GA-EP43T-USB3

CPU : Intel Xeon X5470

RAM : Kingmax 2G 1600 DDR3

آقا بعد از مدتی ما یه غلطی کردیم خاستیم رم سیستمو ارتقا بدیم در نتیجه این رم کوفتی رو خریدم.

G.SKILL RipjawsX DDR3 8GB (4GB x 2) 1600MHz CL7 Dual Channel Ram

رم ۲ گیگ قدیمی رو در آوردم این کوفتی هارو گذاشتم به محض اینکه سیستمو روشن کردم مادربورد شروع کرد به بوق زدن ممتد بعد خاموش شد هزاربار انواع روش هارو امتحان کردم باز بوق زد رو هر ۴ تا اسلات امتحان کردم باز بوق زد تک تک امتحانشون کردم باز بوق زد ولی به محض اینکه رم قدیمی رو میندازم سیستم بالا میاد خلاصه دوستان دستم به دامنتون این بینوای بخت برگشته رو کمک کنید ۲۷۰ پول رم دادم گناه دارم اعصابم هم بدجور داغون شده دعایتان خواهم کرد.

با تشکر

ویرایش شده توسط FCB
لینک به دیدگاه

سلام.

ولتاژ رم ها رو چک کن که بیشتر از 1.5 ولت نباشه.

منم یه بار Kingston HyperX Blu 2x4GB DDR3 1600 خریدم و نصب کردم روی EP43T-UD3L ، اما سیستم بوق میزد و خاموش و روشن میشد. رم ها رو عوض کردم، شکر خدا خوب شد (:

ویرایش شده توسط Rasoul.A
لینک به دیدگاه

سلام.

ولتاژ رم ها رو چک کن که بیشتر از 1.5 ولت نباشه.

منم یه بار Kingston HyperX Blu 2x4GB DDR3 1600 خریدم و نصب کردم روی EP43T-UD3L ، اما سیستم بوق میزد و خاموش و روشن میشد. رم ها رو عوض کردم، شکر خدا خوب شد (:

۱.۵ واته

نه داداش فک نمیکنم از وات باشه از دیشب همه ی فروم هارو چک کردم من تنها نیستم بیشتر دوستان دقیقا مشکل منو دارن حتی دوستان اونور آبی

این عبارتو سرچ کنید متوجه میشید.

Beeping sound after upgrading RAM. The old RAM work fine

هیچکس هم دلیلشو نمیدونه یکی میگه باتری مادربوردو چند لحظه در بیار یکی میگه بایوسو آپدیت کن یکی میگه بایوسو ریست کن هیچ کدوم جواب نمیده.

ویرایش شده توسط FCB
لینک به دیدگاه

۱.۵ واته

نه داداش فک نمیکنم از وات باشه از دیشب همه ی فروم هارو چک کردم من تنها نیستم بیشتر دوستان دقیقا مشکل منو دارن حتی دوستان اونور آبی

این عبارتو سرچ کنید متوجه میشید.

Beeping sound after upgrading RAM. The old RAM work fine

هیچکس هم دلیلشو نمیدونه یکی میگه باتری مادربوردو چند لحظه در بیار یکی میگه بایوسو آپدیت کن یکی میگه بایوسو ریست کن هیچ کدوم جواب نمیده.

سلام. ببینید این ها میتونند مفید باشند؟ :

Link 1 --- Link 2 --- Link 3 --- Link 4

(البته اگه خودتون از قبل اینها رو نخونده باشید)

رم ها رو روی سیستم دیگری هم امتحان کردید دیگه، درسته؟

ویرایش شده توسط Rasoul.A
لینک به دیدگاه

دوست عزیز این بوق بایوس مین هست که مربوط به رمت میشه هی بوق میزنه بعد بوق ممتد و بعد ریستارت میکنه دائما"

شما اول چک کن هر ماژول رمت چقدر ساپورت میکنه و اینکه کلا" مینت چقدر ساپورت میکنه

معمولا" مین های قدیم رو باید رم های استوک مختلف را روی کار امتحان کنی تا جواب بگیری اینکه بخری ببری نصب کنی زیاد جواب نمیده

رم های قبلی رو بتداز اگر همچنان بوق زد مین مربوط به بهم ریختن بایوس مین هست

رم ها رو در بیار باطری مین رو هم در بیار بعد یک پیچ گوشتی هم بگیر داخل محفظه باطری طوری که قطب مثبت و منفی مین رو وصل کنه که بار مین خالی شه بعد رم های قدیم رو بنداز استفاده کن

در ضمن رم هارو هم گرون بهت دادن

قیمتش بین 200 تا 220 متغیر هست.

ویرایش شده توسط Mr.Ekaba
لینک به دیدگاه

خب ظاهرا مادربردتون مشکلی نداره و مشکل از رم های جدید هستن

با استفاده از این لینک لیست رم های مورد تایید گیگابایت برای مادربرد شما هست رو ببینید اگر رم های جدید جز لیست بودند که خب رم ها مشکل دارند اگر هم نبودند رم ها با مادربرد همخونی ندارن ظاهرا

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3316#memory%20support%20list

لینک به دیدگاه

سلام. ببینید این ها میتونند مفید باشند؟ :

Link 1 --- Link 2 --- Link 3 --- Link 4

(البته اگه خودتون از قبل اینها رو نخونده باشید)

رم ها رو روی سیستم دیگری هم امتحان کردید دیگه، درسته؟

نه متاسفانه ولی بعدازظهر حتما تست میکنم

خب ظاهرا مادربردتون مشکلی نداره و مشکل از رم های جدید هستن

با استفاده از این لینک لیست رم های مورد تایید گیگابایت برای مادربرد شما هست رو ببینید اگر رم های جدید جز لیست بودند که خب رم ها مشکل دارند اگر هم نبودند رم ها با مادربرد همخونی ندارن ظاهرا

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3316#memory%20support%20list

حق با شماست فک کنم همخوانی نداره.

دوست عزیز این بوق بایوس مین هست که مربوط به رمت میشه هی بوق میزنه بعد بوق ممتد و بعد ریستارت میکنه دائما"

شما اول چک کن هر ماژول رمت چقدر ساپورت میکنه و اینکه کلا" مینت چقدر ساپورت میکنه

معمولا" مین های قدیم رو باید رم های استوک مختلف را روی کار امتحان کنی تا جواب بگیری اینکه بخری ببری نصب کنی زیاد جواب نمیده

رم های قبلی رو بتداز اگر همچنان بوق زد مین مربوط به بهم ریختن بایوس مین هست

رم ها رو در بیار باطری مین رو هم در بیار بعد یک پیچ گوشتی هم بگیر داخل محفظه باطری طوری که قطب مثبت و منفی مین رو وصل کنه که بار مین خالی شه بعد رم های قدیم رو بنداز استفاده کن

در ضمن رم هارو هم گرون بهت دادن

قیمتش بین 200 تا 220 متغیر هست.

نه با رم قبلی بالا میاد با رم جدید مشکل داره.

مادربوردم هم بهترین مادربورد سوکت ۷۷۵ هستش چهارتا اسلات داره تا ۱۶ هم ساپورت میکنه هر اسلات ۴

درضمن والا چون من از شهرستان خریدم بخاطر همین ۲۷۰ دادن.

ویرایش شده توسط FCB
لینک به دیدگاه

نه متاسفانه ولی بعدازظهر حتما تست میکنم

حق با شماست فک کنم همخوانی نداره.

نه با رم قبلی بالا میاد با رم جدید مشکل داره.

مادربوردم هم بهترین مادربورد سوکت ۷۷۵ هستش چهارتا اسلات داره تا ۱۶ هم ساپورت میکنه هر اسلات ۴

درضمن والا چون من از شهرستان خریدم بخاطر همین ۲۷۰ دادن.

قاعدتا" مچ نیست دیگه

حالا شاید این کار مسخره باشه ولی ضرری نداره

تو حالت سینگل هم امتحان کنید (یبار هر رم رو تو ماژول های غیر هم رنگ بذار که 8 گیگ سینگل کار کنند یکبار هم فقط یک چهار گیگ رو استفاده کن)

ضرری نداره انجامش

لینک به دیدگاه

قاعدتا" مچ نیست دیگه

حالا شاید این کار مسخره باشه ولی ضرری نداره

تو حالت سینگل هم امتحان کنید (یبار هر رم رو تو ماژول های غیر هم رنگ بذار که 8 گیگ سینگل کار کنند یکبار هم فقط یک چهار گیگ رو استفاده کن)

ضرری نداره انجامش

باشه ممنون تستش میکنم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...