رفتن به مطلب

مشکل فلش در ایکس باکس جی تگ

rzy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من ایکس باکس جیتگ دارم مدتیه  وقتی بازی روی فلش می ریزم و فلش بهش وصل می کنم  و فلش رو در freestyle یا xexmenu باز می کنم چیزی نشون نمیده وقتی فلش رو دوباره روی کامپیوتر میارم حجمش رو داره ولی بازی پریده و یک سری فایل های عجیب غریب با اسم های قاطی پاتی و عجیب روی فلش اضافه شده که هیچ کدام رو نمی شه پاک کرد.(پوشه systemvolumeinformation هم پر از این فایل ها میشه)یه جورایی انگار فلش ویروسی شده .(در ضمن فلیل ها رمز گذاری شدن و انتی ویروس نمی تونه دقیق اسکن کنه).آایا امکان داره ایکس باکس ویروسی شده باشه ؟اگه شده باید چکار کنم؟

لینک به دیدگاه

من نمیدونم شما چه کار میکنید دقیق
خوب 
اول فلش رو فرمت کن کویک فرمت نه بعدش 
حتما فلش fat32 باشه بازیا رو با iso to god تبدیل کن بعد وصل کنی راحت اجرا میشن 

ویرایش شده توسط amin8speed
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

جناب اجرای بازی ها بر روی کنسول های جیتگ شده نیاز به نرم افزار های خاصی است که در اختیار همگان قرار نمیگیرد و به سختی یافت میشوند!!

شما با پیدا کردن آن نرم افزار ها میتوانید به راحتی ایمیج فایل مورد نظر را تبدیل کنید و دادن Path فلشتان به لایبرری Freestyle به راحتی در قسمت my games بازی مورد نظرتان را اجرا کنید و نیازی به Xex menu نخواهید داشت!

لینک به دیدگاه

وقتی گاد کنی فایل رو با iso to god اصلا بدون هیچی میریزی با فری استایل یا xex menue باز میکنی و بازی میکنی فقط gta v دردسر داشت بقیه رو همینجور میشد انجام داد

لینک به دیدگاه

نه بابا این گاد کردن کلا توی بازی های دو دیسکی که نیاز به نصب کردن داشتن مشکل داشت!

کلا این روش پره ایراد بودو پایین ترین سرعت رو بین روش های دیگه داشت چون فایلاشم یکم عجیب غریب بودن سرعت لود و رندرم کلی میگرف چون باید اول دیکودش میکرد کنسول به فایلا آدمیزادی!

من خودم زمانی که سیصد شصت داشتم کله ابزارا برا این کارو داشتم از پلاگین فیری گلد بگیر تا پلاگین XBDM ازون طرف نرم افزاراش برا پی سی از X360 neighborhood تا Horizen رو داشتم!

لینک به دیدگاه

نه بابا این گاد کردن کلا توی بازی های دو دیسکی که نیاز به نصب کردن داشتن مشکل داشت!

کلا این روش پره ایراد بودو پایین ترین سرعت رو بین روش های دیگه داشت چون فایلاشم یکم عجیب غریب بودن سرعت لود و رندرم کلی میگرف چون باید اول دیکودش میکرد کنسول به فایلا آدمیزادی!

من خودم زمانی که سیصد شصت داشتم کله ابزارا برا این کارو داشتم از پلاگین فیری گلد بگیر تا پلاگین XBDM ازون طرف نرم افزاراش برا پی سی از X360 neighborhood تا Horizen رو داشتم!

هی 360 دیگه تموم شد ولی من god میکردم  و بدون مشکل بازی میکردم gta v فقط  فرق داشت چون دوتایی بود 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...