رفتن به مطلب

(Solved - حل شد ) سوال در مورد اتصال 3 مانیتور به GTX 970 G1

Recommended Posts

درود دوستان و اساتید عزیز .

برابر موضوع بنده یک عدد کارت GTX 970 G1 گیگا دارم . مانیتور اصلی بنده با پورت DVI به گرافیک متصل هست .

post-19588-0-48581700-1462407029_thumb.png

حالا قصد دارم 2 عدد مانیتور Samsung 2033SN که فقط دارای پورت VGA هستند رو به عنوان مانیتور های کمکی به سیستم متصل کنم .

سوالات 

1. آیا امکان داره روی هر مانیتور یک تصویر جدا گونه داشته باشم ؟! مثلا اصلی گیم .. فرعی ها وب سایت یا Stream کردن بازی و دیگری دسکتاپ
2. کم هزینه ترین راه اتصال با توجه به تهیه تبدیل یا کابل چیست ؟!
3. امکان اتصال یک مانیتور به گرافیک آنبرد جهت داشتن دسکتاپ هست ؟! ( چند درصد در Performance و دمای CPU ) تاثیر گذاره ؟!

پیشاپیش از وقتی که جهت مطالعه و کمک به بنده هزینه کردید متشکر و ممنونم  @};- 

ویرایش شده توسط HolymighT
لینک به دیدگاه

سلام

باید حتما یکی از مانیتور هارو با hdmi یا DP وصل کنید تا بتونید 2 تای دیگه رو به DVI وصل کنید

لینک به دیدگاه

این ترکیب فکر کنم جواب بده :

یدونه رو با vga وصل کن...(تبدیل dvi به vga ).....یدونه رو با dvi آخری هم یه تبدیل hdmi به vga بگیر (30-20 تومن ایناست) وصلش کن به hdmi.....

آپدیت:

الان چک کردم کارتت گیگابایت هست و طبق چیز در مورد flex display نوشته باید بتونی با روشی که گفتم از 3 تا مانیتورت هم زمان تصویر بگیری...

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

سلام

شما باید مانیتور اصلی رو با تبدیل به hdmi وصل کنید تا بتونید 2 تا مانیتور دیگه رو با تبدیل به DVI وصل کنید

و اینکه شما قادر نیستید در حال استفاده از شکاف PCi از گرافیک آنبورد استفاده کنید

موفق باشید...

لینک به دیدگاه

سلام

باید حتما یکی از مانیتور هارو با hdmi یا DP وصل کنید تا بتونید 2 تای دیگه رو به DVI وصل کنید

درود

مرسی

این ترکیب فکر کنم جواب بده :

یدونه رو با vga وصل کن...(تبدیل dvi به vga ).....یدونه رو با dvi آخری هم یه تبدیل hdmi به vga بگیر (30-20 تومن ایناست) وصلش کن به hdmi.....

آپدیت:

الان چک کردم کارتت گیگابایت هست و طبق چیز در مورد flex display نوشته باید بتونی با روشی که گفتم از 3 تا مانیتورت هم زمان تصویر بگیری...

درود

ممنونم , 

سلام

شما باید مانیتور اصلی رو با تبدیل به hdmi وصل کنید تا بتونید 2 تا مانیتور دیگه رو با تبدیل به DVI وصل کنید

و اینکه شما قادر نیستید در حال استفاده از شکاف PCi از گرافیک آنبورد استفاده کنید

موفق باشید...

درود

من یکبار اگر اشتباه نکنم از تنظیمات مادربرد تغییر دادم هر دو تصویر میدادن ولی به صورت همزمان تست نکردم .

لینک به دیدگاه

برای بتل بازا فکر نمیکنم کار جالبی باشه ... هر سه مانیتور رو بفروش یکی خوب دسته دوم پیدا کن حال کن!

این کار رو روی GTA و Racing ها فکر میکنم جالب در بیاد :-?

لینک به دیدگاه

درود 

برای استفاده‌ی همزمان از گرافیک پردازنده و کارت گرافیک به یک فناوری نیاز هست که نامش lucid logic virtu یا همچین چیزی هست. برای بقیه موارد هم دوستان گفتند. من هم تجربه‌م رو بگم: برای بیش از دو خروجی از کارت گرافیک دست کم یکی‌ باید به درگاه دیسپلی وصل بشه. منتها اگر با تبدیل به vga بزنی نمی‌دونم چه به سر تصویر می‌آد. من روی ۷۸۰ , ۷۸۰ti آزموده‌ام، احتمالا روی سری ۹ تفاوت خاصی نمی‌کنه. در هر حال نتیجه‌ی تجربه‌ت رو همین‌جا بگذار، ما هم بیاموزیم.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

درود 

برای استفاده‌ی همزمان از گرافیک پردازنده و کارت گرافیک به یک فناوری نیاز هست که نامش lucid ligic virtu یا همچین چیزی هست. برای بقیه موارد هم دوستان گفتند. من هم تجربه‌م رو بگم: برای بیش از دو خروجی از کارت گرافیک دست کم یکی‌ باید به درگاه دیسپلی وصل بشه. منتها اگر با تبدیل به vga بزنی نمی‌دونم چه به سر تصویر می‌آد. من روی ۷۸۰ , ۷۸۰ti آزموده‌ام، احتمالا روی سری ۹ تفاوت خاصی نمی‌کنه. در هر حال نتیجه‌ی تجربه‌ت رو همین‌جا بگذار، ما هم بیاموزیم.

درود

تبدیل Display به VGA برند خاصی داره ؟ مثل کابل HDMI کیفیت هاش متفاوته یا خیر ؟!

راستی جواب یکی ا زسوال هام مونده .. شما میتونید کمکم کنید .. میشه توی هر مانیتور یک تصویر جداگانه داشت ؟!

مثلا در حین بازی یکی رو Desktop باشه ؟!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

درود

راستی جواب یکی ا زسوال هام مونده .. شما میتونید کمکم کنید .. میشه توی هر مانیتور یک تصویر جداگانه داشت ؟!

درود

فکر کنم با این ویژگی جدید تعویض پنجره ها در ویندوز 10 راحت بشه اینکار رو کرد اگه اشتباه نکنم... !  :-?

ویرایش شده توسط nima.mazrouie
لینک به دیدگاه

درود

تبدیل‌ش که هست، منتها این‌که کیفیت و تنوع‌ش  توی بازار ما چطوره نمی‌دونم. من از digik.ir خریدم و از راهنمایی مسؤول فروش دفتر اصفهان آقای مسعودی زیاد استفاده کردم. بهترین راه این‌ه که نمایشگر اصلی‌ت رو با دیسپلی یا تبدیل hdmi-display به گرافیک بزنی و دو تای دیگه رو با تبدیل dvi-vga یا کابل dvi-vga.

تبدیل یا کابل dvi-vga چند نوع داره که باید با توجه به درگاههای کارت گرافیک‌ت بخری.

حالت چند نمایشگره رو با چینش‌های متفاوتی می‌تونی داشته باشی که با روش‌های زیر در دسترس‌ه:

کلید ویندوز+P، گزینه‌ی extend حالتی هست که هر نمایشگر تصویر جداگانه داره و در کنار هم یک نمایشگر بزرگ‌تر رو تشکیل می‌دن.

display settings در ویندوز (که با راست کلیک روی دسکتاپ در دسترس‌ه)، اینجا می‌تونی چینش نمایشگر‌ها رو تعریف کنی، مثلا کدام یکی اصلی باشه، و کدام چپ یا راست قرار بگیرند. می‌تونی روی هر نمایشگر در این بخش کلیک کنی و با موش حرکت بدی تا جای مناسب قرار بگیره.

روی taskbar که راست کلیک کنی، گزینه‌ی properties بند پایین برای مدیریت taskabr هست که taskabr هر نمایشگر فقط پنجر‌ه‌های خودش رو نشان بده.

پنل کارت گرافیکی هم چنین گزینه‌هایی رو در کنارامکانات دیگر بهت می‌ده، مثل چرخاندن نمایشگرها و...

ویندوز هم چند تا کلید میانبر داره، مثل winkey+shift + کلیدهای پیکانی. برنامه‌هایی هستند که باهاش می‌تونی دسکتاپت رو بهتر مدیریت کنی، مثلا تصویر پسزمینه برای هر کدام از نمایشگرها داشته باشی یا یک تصویر رو بین‌شون تقسیم کنی و کلیدهای میانبر برای مدیریت پنجره‌ها و نمایشگرها تعریف کنی و ...

این چند تا رو می‌شناسم:

actual multiple monitors

display fusion pro

realtime soft ultramon

اگر صفحه کلیدی با کلیدهای ماکرو داشته باشی بهتر می‌تونی پنجره‌ها رو  اداره کنی، خودم از g13 استفاده می‌کردم.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

تبدیل‌ش که هست، منتها این‌که کیفیت و تنوع‌ش  توی بازار ما چطوره نمی‌دونم. من از digik.ir خریدم و از راهنمایی مسؤول فروش دفتر اصفهان آقای مسعودی زیاد استفاده کردم. بهترین راه این‌ه که نمایشگر اصلی‌ت رو با دیسپلی یا تبدیل hdmi-display به گرافیک بزنی و دو تای دیگه رو با تبدیل dvi-vga یا کابل dvi-vga.

تبدیل یا کابل dvi-vga چند نوع داره که باید با توجه به درگاههای کارت گرافیک‌ت بخری.

حالت چند نمایشگره رو با چینش‌های متفاوتی می‌تونی داشته باشی که با روش‌های زیر در دسترس‌ه:

کلید ویندوز+P، گزینه‌ی extend حالتی هست که هر نمایشگر تصویر جداگانه داره و در کنار هم یک نمایشگر بزرگ‌تر رو تشکیل می‌دن.

display settings در ویندوز (که با راست کلیک روی دسکتاپ در دسترس‌ه)، اینجا می‌تونی چینش نمایشگر‌ها رو تعریف کنی، مثلا کدام یکی اصلی باشه، و کدام چپ یا راست قرار بگیرند. می‌تونی روی هر نمایشگر در این بخش کلیک کنی و با موش حرکت بدی تا جای مناسب قرار بگیره.

روی taskbar که راست کلیک کنی، گزینه‌ی properties بند پایین برای مدیریت taskabr هست که taskabr هر نمایشگر فقط پنجرهای خودش نشان بده.

پنل کارت گرافیکی همین گزینه‌ها رو داره و گزینه‌های دیگری بهت می‌ده، مثل چرخاندن نمایشگرها و...

ویندوز هم چند تا کلید میانبر داره، مثل winkey+shift + کلیدهای پیکانی. برنامه‌هایی هستند که باهاش می‌تونی دسکتاپت رو بهتر مدیریت کنی، مثلا تصویر پسزمینه برای هر کدام از نمایشگرها داشته باشی یا یک تصویر رو بین‌شون تقسیم کنی و کلیدهای میانبر برای مدیریت پنجره‌ها و نمایشگرها تعریف کنی و ...

این چند تا رو می‌شناسم:

actual multiple monitors

display fusion pro

realtime soft ultramon

اگر صفحه کلیدی با کلیدهای ماکرو داشته باشی بهتر می‌تونی پنجره‌ها رو  اداره کنی، خودم از g13 استفاده می‌کردم.

درود

کامل و جامع

با این روش فکر کنم هزینه هم خیلی کمتر بشه .

چون تبدیل Display به VGA باید 2 عدد تهیه کنم 

ولی با روشی که شما فرمودید نیازمند یک عدد DVI به HDMI یا Display هستم .

ممنونم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

محمدرضا عزیز، من یه مقدار گیچ شدم. اول اینکه نگفتی چرا میخوای اینکارو بکنی؟ دو حالته یا طرف بازی رو تو سه تا مانیتور FHD میخواد انجام میده مثلا تو رزولیشن 1080×5760 که من تجربه این کارو با انواع و اقسام پورت ها (دخیل در این حالت) تو این کانفیگ ندارم و تنها راهتون استفاده از DP به HDMI و HDMI به D-Sub هست احتمال 15درصد فکر میکنم جواب بده.

حالت بعد کانفیگ منه. من چون کار ادیت انجام میدم و برنامه های ادیت اینجوری طراحی شدن که بدون کارت جدا گونه هم بشه از دوتا مانیتور مرتبط به هم تصویر گرفت. حالا چون من نا خواسته و بدون اینکه بهش از قبل نیازی داشته باشم از این قابلیت استفاده میکنم زیاد رو این کاربرد مانور نمیدم.

کانفیگ من الان اینجوریه یه مانیتور 4K رو با HDMI به آنبرد وصل کردم و 1440@60هرتز ازش تصویر میگیرم + مانیتور اصلیم که با DP هم 1440@144هرتز رو به کارت گرافیک زدم. با اینکار وقتی مثلا تو یه بازی غیر کورس لاک (مثل اول شخص که موس همیشه وسط تصویر قفله ولی تو منو بازه) میتونم تو مانیتور HDMI رفت آمد داشته باشم بدون اینکه بازی در حال اجرا مانیتور DP رو مینیمایز کنم. مثلا دوتا بازی میکنم تو مانیتور HDMI دو تا دستو پینگ + یه مرورگر بازه که هم لتنسی چک کنم هم مثلا به نکات هیرویی که دارم بازی میکنم دید داشته باشم. میتونم باز بدون اینکه بازی رو ببندم مرورگر رو هم اسکرول کنم.

شاید بپرسید چرا مانیتور HDMI رو به گرافیک نزدم؟ چون اونوقت مانیتور DP به هیچ وجه روی 144هرتز ست نمیشد و نهایت به 120هرتز تن میداد + یه کمی هم باگ میدیدم وقتی هردو مانیتور به گرافیک وصل میشدن.

نمیدونم چقدر کمکت کرد ولی این تجربه من بود.

لینک به دیدگاه

محمدرضا عزیز، من یه مقدار گیچ شدم. اول اینکه نگفتی چرا میخوای اینکارو بکنی؟ دو حالته یا طرف بازی رو تو سه تا مانیتور FHD میخواد انجام میده مثلا تو رزولیشن 1080×5760 که من تجربه این کارو با انواع و اقسام پورت ها (دخیل در این حالت) تو این کانفیگ ندارم و تنها راهتون استفاده از DP به HDMI و HDMI به D-Sub هست احتمال 15درصد فکر میکنم جواب بده.

حالت بعد کانفیگ منه. من چون کار ادیت انجام میدم و برنامه های ادیت اینجوری طراحی شدن که بدون کارت جدا گونه هم بشه از دوتا مانیتور مرتبط به هم تصویر گرفت. حالا چون من نا خواسته و بدون اینکه بهش از قبل نیازی داشته باشم از این قابلیت استفاده میکنم زیاد رو این کاربرد مانور نمیدم.

کانفیگ من الان اینجوریه یه مانیتور 4K رو با HDMI به آنبرد وصل کردم و 1440@60هرتز ازش تصویر میگیرم + مانیتور اصلیم که با DP هم 1440@144هرتز رو به کارت گرافیک زدم. با اینکار وقتی مثلا تو یه بازی غیر کورس لاک (مثل اول شخص که موس همیشه وسط تصویر قفله ولی تو منو بازه) میتونم تو مانیتور HDMI رفت آمد داشته باشم بدون اینکه بازی در حال اجرا مانیتور DP رو مینیمایز کنم. مثلا دوتا بازی میکنم تو مانیتور HDMI دو تا دستو پینگ + یه مرورگر بازه که هم لتنسی چک کنم هم مثلا به نکات هیرویی که دارم بازی میکنم دید داشته باشم. میتونم باز بدون اینکه بازی رو ببندم مرورگر رو هم اسکرول کنم.

شاید بپرسید چرا مانیتور HDMI رو به گرافیک نزدم؟ چون اونوقت مانیتور DP به هیچ وجه روی 144هرتز ست نمیشد و نهایت به 120هرتز تن میداد + یه کمی هم باگ میدیدم وقتی هردو مانیتور به گرافیک وصل میشدن.

نمیدونم چقدر کمکت کرد ولی این تجربه من بود.

درود

تا حد زیادی شما و دیگر دوستان کمکم کردید - تشکر @};- 

من هم یکسری کارها مثل همین مورد DOTA شما میخوام انجام بدم ..

مثلا وقتی League of Legends ( هم سبک با دوتا هست ) انجام میدم .. یه مانیتورم رو دسکتاپ باشه ... یکیش حتما روی مینی مپ بازی زوم باشه کنار دستم .. ( حالا دسکتاپ هم نشد مهم نیست ) 

یا مثلا بازی مثل بتلفیلد انجام میدم .. اینور دسکتاپ رو داشته باشم برای یکسری کارهای فوق برنامه .

مثل این موارد

post-19588-0-20601800-1462494019_thumb.jpg

post-19588-0-70341800-1462494036_thumb.jpg

post-19588-0-44363200-1462494046_thumb.jpg

بیشتر نظرم روی این مورد هست .. سه نمایشگر اصلی گیم . یکیش مینی مپ - یکیش هم دسکتاپ یا Twitchtv یا youtube

post-19588-0-68489600-1462494108_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

درود مجدد

با کمک شما عزیزان و مشاوره و کمک کاملا دقیق و موثر دوست و استاد عزیز جناب بهمنیان عزیز به هدفی که داشتم رسیدم .

اینم عکس ها جهت تست هست هنوز برای مانیتور ها و نحوه اتصال پایه ها اقدام نکردم .. گفتم نتیجه حاصله رو با شما دوستانی که وقت گذاشتید و کمک کردید در میان بگذارم و تشکری کرده باشم

بزرگ کردن Minimap بازی League of Legends برای Map Awarness بهتر !

post-19588-0-43963900-1462570153_thumb.jpg

داشتن Full Screen Map مجزا + محل قرار داشتن Squad و ... در بازی Battlefield 4
post-19588-0-69104000-1462570290_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

درود مجدد

با کمک شما عزیزان و مشاوره و کمک کاملا دقیق و موثر دوست و استاد عزیز جناب بهمنیان عزیز به هدفی که داشتم رسیدم .

اینم عکس ها جهت تست هست هنوز برای مانیتور ها و نحوه اتصال پایه ها اقدام نکردم .. گفتم نتیجه حاصله رو با شما دوستانی که وقت گذاشتید و کمک کردید در میان بگذارم و تشکری کرده باشم

بزرگ کردن Minimap بازی League of Legends برای Map Awarness بهتر !

attachicon.gif20160507_012904.jpg

داشتن Full Screen Map مجزا + محل قرار داشتن Squad و ... در بازی Battlefield 4

attachicon.gif20160507_013805.jpg

درود  

استاد رو بی‌خیال.  :wacko:  سپاس از این‌که نتیجه رو گفتی. کاش همه‌ی سازندگان تاپیکهای مشاوره  نتیجه رو اعلام می‌کردند.

بالاخره تبدیل گرفتی یا کابل؟ و چه نوعی؟

لینک به دیدگاه

درود  

استاد رو بی‌خیال.  :wacko:  سپاس از این‌که نتیجه رو گفتی. کاش همه‌ی سازندگان تاپیکهای مشاوره  نتیجه رو اعلام می‌کردند.

بالاخره تبدیل گرفتی یا کابل؟ و چه نوعی؟

درود .. والا شما استادی ولی چشم دیگه نمیگم !

انجام وظیفه کردم .. بله اینطوری نتیجه زحمات و وقت گذاشتن کمک کنندگان تا حدودی جبرای میشه و کسانی که سوال مشابه دارن به جوابشون میرسن !

بله تبدیل گرفتم !

با تبدیل DVI-A به نتیجه رسیدم !

post-19588-0-23776200-1462913473_thumb.jpg

چون قصد استفاده از رزولوشن 5760x1080 رو نداشتم مانیتور اصلی با پورت DVI به گرافیک متصل هست .. یک عدد مانیتور با پورت VGA مستقیم به گرافیک مادربرد متصل هست .

و مانیتور سوم با تبدیل VGA به DVI-A به گرافیک متصل هست .

اینم یه جدول از مدل و نوع تبدیل ها که شاید به کار دوستان بیاد !

post-19588-0-47062900-1462913442_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...