رفتن به مطلب

بازدهی پایین خنک کننده Deepcool Maelstrom 240 و Core i7 6700K

Recommended Posts

دوستان سلام

مدتی پیش یک خنک کننده دیپ کول از فروشگاه لیون کامپیوتر خریدم. (جا داره همینجا از کیفیت خدمات لیون کامپیوتر تشکر کنم)

زمانی که این خنک کننده رو خریدم CPU AMD Phenom II x6 1100T داشتم. خنک کننده عالی عمل میکرد. حتی تو حالت اوورکلاک تو تابستون دمای سی پی یو از 54 درجه بالاتر نمیرفت! خیلی عالی بود. بدون اینکه نویز زیادی ایجاد کنه.

اما از وقتی که رفتم رو اینتل خنک کننده خیلی ضعیف عمل میکنه. لوله های رابط و رادیاتور به هیچ عنوان گرم نمیشه و فقط سرعت فن بالا میره.( از سلامت خنک کننده اطمینان دارم) عکس العمل فنها نسبت به بالا و پایین رفتن دمای سی پی یو خیلی سریع شده. خیلی زود دور فنها بالا و پایین میره.(دمای سی پی یو هم خیلی سریع بالا و پایین میشه) البته دمای سی پی یو در حالت استاندارد خوبه و به 60 درجه نمیرسه. ولی تو اوورکلاک خوب نیست و دما خیلی بالا میره.

از خمیر حرارتی Deepcool Z9 استفاده میکنم. روشهای مختلف استفاده از خمیر حرارتی رو هم امتحان کردم. ولی فایده نداشت. اینطور به نظر میرسه که خنک کننده کاملا به سطح سی پی یو مماس نمیشه که فکر میکنم این قضیه برمیگرده به طراحی IHS اینتل. اینطور که متوجه شدم IHS های اینتل در مرکز فرو رفته تر و در اطراف برآمده تر هستند، درست برعکس AMD! به همین دلیل انتقال حرارت به خوبی صورت نمیگیره. البته مطمئن نیستم.

دلیل ایجاد این تاپیک این بود که ببینم آیا دوستان دیگری هم با شرایط مشابه بنده همچین مشکلی دارن؟

آیا ممکنه که این خنک کننده با سی پی یو جدید اینتل سازگار نباشه؟ یا مشکل از اینتله!!

آیا راهکاری برای حل این مشکل دارید؟

ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید.

پیشاپیش ممنون از همه دوستان.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست من قطعا مشکل از بستن کولر هست با توجه به توضیحاتتون.

اگر نه این کولر تقریبا با H100i برابری می کنه در تست ها.

http://www.guru3d.com/articles_pages/ek_p360_performance_360_liquid_cooling_review,14.html

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز .

من این کولرو دقیقا مثل زمانی که AMD داشتم بستم. حتی بارها بازو بست کردم تا مطمئن شم همه چی درسته. ولی رو اینتل جواب نمیده. نمیدونم شاید چون این سری از سی پس یو های اینتل چون کمی باریکتر شده کولر با اون فشاری که باید روی سی پی یو قرار نمیگیره.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز .

من این کولرو دقیقا مثل زمانی که AMD داشتم بستم. حتی بارها بازو بست کردم تا مطمئن شم همه چی درسته. ولی رو اینتل جواب نمیده. نمیدونم شاید چون این سری از سی پس یو های اینتل چون کمی باریکتر شده کولر با اون فشاری که باید روی سی پی یو قرار نمیگیره.

احتمالش هست. با راههای ابتکاری سعی کنید کمی کولر رو سفت تر کنید. البته فقط کمی و دقت لازم رو هم داشته باشید.

لینک به دیدگاه

دنبال یک راه حل امن میگردم که فشار بلاک خنک کننده به سی پی یو رو بیشتر کنم.

دوستان نظری ندارن؟

لینک به دیدگاه

عزیزم بنده 6700 کا دارم و با کولر هاش h110 gt تست زدم ، با خمیر سیلور 5 

مشکل اصلی از خمیر ihs هست در حالت استوک توربو روش به پردازنده کور ولتازی تقریبا نزدیک به 1/4 وارد میشه که خیلی زیاده و باعث  تولید گرمای  زیادی میشه که برای من در حات استوک این گرما به 60 هم رسید 

شما 4 راه داری کلا :

خمیر بلاکو عوض کنی و یه چیر حرفه ای تر بگیری

اگر کیست قابلیت نصب رادیاتور در جلو رو داره سعی کن در جلو نصب کنی که گرمای گرافیک دمای سی پی یو رو خراب نکنه 

ولتاژ پردازنده رو تا حد امکان پایین بیاری 

و اگر بازم دما افتضاح بود باید خمیر ihs رو عوض کنی و چیزی مثل لیکویید الترا یا گریزلی بزنی 

سعی کن با یک کولر دیگه هم تست بگیری

دنبال یک راه حل امن میگردم که فشار بلاک خنک کننده به سی پی یو رو بیشتر کنم.
دوستان نظری ندارن؟

میتونی از واشر نازک استفاده کنی ، در پشت مادربرد و روی پایه های نسب که در واقع قطر مادربرد از پشت بیشتر بشه و بلاک بیشتر به پردازنده بچسبه اما دقت کن که فشار بیش از حد وارد نشه که پردازنده و مین اسیب نبینن 

اگر بلاک شل نیست این کار فایده ای نداره

ویرایش شده توسط Mahdi D
لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز. ترجیح میدم به IHS دست نزنم.

کیسم coolermaster cosmos s هست. تهویش خوبه.

خمیر بلاک چی بگیرم؟ فک نکنم خیلی تاثیر داشته باشه؟ پیشنهادتون چیه؟

لینک به دیدگاه

همینه دما 

برای همین من بین ایر و واتر مردد شدم

نتایج تستها و بررسی ها همین رو نشون میده

که احتمالا از اون خمیر ارزون IHS

و البته بین برنامه های نشون دهنده دما من با HWMONITORو REAL TEMP یا CORE TEMP تست کردم اولی سه چهار درجه ای از اون دو تای دیگه بیشتر نشون میده که شاید بخاطر سنسورها و درایورهاش و بایوس مین و  . .  این چیزها باشه که هر کی ساز خودشو میزنه

لینک به دیدگاه

بین واتر و ایر خیلی اختلاف هست. من رو AMD تجربه خیلی خوبی داشتم. واقعا عالی بود. ولی اینتل یه داستان دیگست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نکته ای که در مورد این خانواده از اینتل هست بردهای متفاوت میتونن دماهای بسیار متفاوتی نشون بدن!

مثلا تو یه تست تامزهاردور می دیدم که یه سری بردها با 6700K دمای دلتا تی ( دمای اضافه به دمای محیط) تا 59 درجه بوده و در برد دیگه ای با همون چیپ(Z170) دمای دلتا تی 30 درجه بوده!

لینک به دیدگاه

سلام،

به نظرم علاوه بر اختلاف مشخصات پردازنده های AMD و INTEL، خمیر حرارتی مورد استفاده ی شما چندان مناسب نیست. عملکرد Z9 بیشتر از Z3 و کمتر از Z5 است. در اینترنت مقایسه های زیادی موجود است که نشان می دهند، این خمیر به دلیل سفتی بیش از حد، لایه ی کلفت تری بر روی پردازنده تشکیل می دهد. پیشنهادم این است که خمیر Z5 یا CHILL FACTOR 3 را خریداری کنید. CF3 عملکرد بسیار بهتری دارد.

از طرفی فشار زیاد زیاد می توانید موجب قوس برداشتن صفحه ی اتصال خنک کننده ی آبی شود، برای اطمینان از صاف بودن بلوک خنک کننده ی آبی،:1.لایه ای بسیار نازک خمیر حرارتی بر روی آن بمالید 2.کاغذ سفید و تمیزی بر روی محیط صاف بگسترانید.(روی یک لایه MDF، روی ورق گوشه های کیس یا هر جایی که از صاف بودن تقریبی آن اطمینان دارید) 3.بلوک خنک کننده را به آرامی بر روی کاغذ فشار دهید، وارد کردن نیروی زیاد دقت آزمایش را کم می کند. 4.کاغد را سفت گرفته تا حرکت نکند و بلوک خنک کننده را به آرامی در جهت رو به بالا از آن جدا کنید. 5.اگر یک لایه ی کامل بر روی کاغذ تشکیل شده باشد، بلوک خنک کننده صاف است ولی اگر نقاطی آکنده از خمیر وجود داشت، ممکن است صافی محل اتصال کاهش یافته و تحت فشار زیاد قوس برداشته باشد.

قبل از آزمایش خمیر Z9 را از روی بلک به وسیله ی الکل و دستمال بدون پرز کامل پاک کنید، سپس این آزمایش را با خمیر Z5 یا CF3 انجام دهید. توجه کنید که مقدار بسیار اندکی از خمیر بر روی سطحی که با پردازنده تماس دارد مالیده شود و دیگر نقاط بلوک عاری از خمیر باشند.

با این روش از کارایی خمیر حرارتی و خنک کننده ی آبی اطمینان می یابید. اگر دمای پردازنده کاهش نیافت، مشکل از خود پردازنده است. فراموش نکنید به هنگام روشن کردن رایانه، دمای پردازنده را از بایوس خوانده و با دمای نشان داده شده توسط دیگر برنامه ها کنترل کنید. بعضی از برنامه ها با برخی مدل از مادربورد ها ایراد دارند. AIDA64 برنامه ی قابل اعتمادتری است.

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز. پس خمیر حرارتی رو عوض میکنم ببینم چی میشه. بلاک هم با روشی که فرمودید تست میکنم. سعی میکنم عکس بزارم.

البته تا اونجایی که یادمه z9 با cf3 خیلی اختلاف نداشتن. ولی امتحانش بی ضرره.

ویرایش شده توسط optimus
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...