رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید بهترین موس (زیر 100 تومن )

مارک موس مورد استفاده شما  

73 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. مارک موس مورد استفاده شما چیست؟

Recommended Posts

در 12 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
به من گفتن قطعه معیوب رو تعویض میکنن
اون قسمت قرمز رنگ هم متوجه نشدم منظورتون رو
اصلاً از موس شانس ندارم این دومین موس گرون هست رفته تو پاچم
قبلیش جنیوس بود برای چندین سال پیش
بردم پیش متم اف ((گارانتیش))  میگفت سالمه موسه
منم گفتم سالمه بزار همینجا بمونه بجای نو بفروشش
گزاشتمش تو گارانتی زدم بیرون از اون خراب شدشون

اشتباه تایپی بود ویرایش کردم

اسکرولش 3 تا قطعه داره کلا من که فکر کنم قطعه شو تعویض کن با آک فرقی نمیکنه حالا خوبه نمیگن سالمه چون موس قبلیم گارانتی میگفت سالمه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 8 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

اشتباه تایپی بود ویرایش کردم

اسکرولش 3 تا قطعه داره کلا من که فکر کنم قطعه شو تعویض کن با آک فرقی نمیکنه حالا خوبه نمیگن سالمه چون موس قبلیم گارانتی میگفت سالمه 

یعنی این اسکورل که میگین 3 تا قطعه هست
هیچکدوم نیاز به لحیم کاری نداره ؟

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

یعنی این اسکورل که میگین 3 تا قطعه هست
هیچکدوم نیاز به لحیم کاری نداره ؟

نه اسکرول نیازی به لحیم کاری نداره سوکت 2یا 3 پین میخوره مگر مدل برا تو لحیم بخواد که فکرنکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

نه اسکرول نیازی به لحیم کاری نداره سوکت 2یا 3 پین میخوره مگر مدل برا تو لحیم بخواد که فکرنکنم

برای من کلیک اسکورل ش خراب شده
کلیک هم،  سوئیچ داره که روی برد هست و فکر نمیکنم بدون لحیم کاری بتونن کاریش کنند

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

در در 1396/04/07, 09:28:31، mInI_ClockEr گفته است :

برای من کلیک اسکورل ش خراب شده
کلیک هم،  سوئیچ داره که روی برد هست و فکر نمیکنم بدون لحیم کاری بتونن کاریش کنند

حتی کلیک چپ و راست سوکت دارن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

حتی کلیک چپ و راست سوکت دارن 

با سلام
الان تو یوتوب نیگاه دارم میکنم سویچ کیلیک اسکورل لحیم شده همونجور که فکر میکردم

87988.jpg.4c1482b2d9056dd4638b859c77fdbb44.jpg

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
الان تو یوتوب نیگاه دارم میکنم سویچ کیلیک اسکورل لحیم شده همونجور که فکر میکردم

87988.jpg.4c1482b2d9056dd4638b859c77fdbb44.jpg

من دوتا موس گیمینگ قبلیم که نابود شدنو خودم بازشون کردم همشون سوکتی بودن فکر نمیکردم لاجیتک نیاز به لحیم کاری داشته باشه 

پس ما رو در جریان این لحیم کاریا بذار منم ببینم ارزش داره موسمو بفرستم گارانتی یا نه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
الان دوباره تماس گرفتم باهاشون برای پیگیری
گفتن نیم ساعت دیگه تماس بگیرید

کلاً فکر کنم وضعیتشون اینجوری که باید 3-4 دفعه تماس گرفت تا یکی بیاد جواب بده

:40_rage::40_rage:

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
الان دوباره تماس گرفتم باهاشون برای پیگیری
گفتن نیم ساعت دیگه تماس بگیرید

کلاً فکر کنم وضعیتشون اینجوری که باید 3-4 دفعه تماس گرفت تا یکی بیاد جواب بده

:40_rage::40_rage:

فکر کنم نمیتونن لحیم کنن آخر مجبور بشن عوضش کنن :ph34r:

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یه توصیه میکنم بهت خوب توجه کن:

ببین من خودم موقعی که میخوام موس خرید کنم به صورت حضوری خرید میکنم و در صورتی اینترنتی خرید میکنم که با  اون موسی که قراره بخرم یا کارکرده باشم یا از جایی تستش کرده باشم،چرا؟

چون ابعاد و مشخصات همه دستها یکی نیست و موس ها معمولا روی یک پلتفرم استاندارد کلی ساخته میشن که البته موس های قیمت بالا قابلیت تغییر اجزا دارند ولی خب قیمتشون بالاست و شما که نمیخوای زیاد هزینه کنی بهتره که به صورت حضوری بری خرید کنی !

مثلا من چند ماه پیش میخواستم یه موس بگیرم برای یکی از سیستم ها که رفتم و گشتم و توی یکی از فروشگاه ها که تنوع موس زیادی داشت  چند تا از اونا رو که به نظرم به کارم میومد  برام آورد و تست کردم و اونی که خوش دست بود و باهاش راحت بودم رو انتخاب کردم و الآنم راضیم! موسی که گرفتم مدل XP بود که هم قیمتش مناسب بود و هم خیلی شیک و جالب!

من خودم قدیما گیمر بودم ولی الان در حال حاضر گیمر نیستم  و شما هم که گیمر نیستی نیاز نیست زیاد درگیر فاکتور های خرید موس بر و بچه های گیمر باشی دوست عزیز؟!

به نظر من همونطور که دوستان گفتن اگه میخوای یه چیز خوب بگیری دل به دریا بزن و یه موس خفن و قیمت بالا بگیر ولی اگه  نمیخوای زیاد هزینه کنی پس زیاد هزینه نکن و برو یه موس خوش دست و خوش قیمت بگیر .

موفق باشی و خرید عاقلانه ای داشته باشی دوست عزیز.

-----------------------------------------

اصلاحیه:

ببخشید دوستان ، پستی که دادم در جواب پستهای اول بود که چون تاپیک آپ شده بود و منم حواسم به تاریخ تاپیک نبود فکر می کردم تاپیک بروزه و بعد از پست دادن فهمیدم که تاریخش مال قبله؟!!!

ویرایش شده توسط DPSYS
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، DPSYS گفته است :

دوست عزیز یه توصیه میکنم بهت خوب توجه کن:

ببین من خودم موقعی که میخوام موس خرید کنم به صورت حضوری خرید میکنم و در صورتی اینترنتی خرید میکنم که با  اون موسی که قراره بخرم یا کارکرده باشم یا از جایی تستش کرده باشم،چرا؟

چون ابعاد و مشخصات همه دستها یکی نیست و موس ها معمولا روی یک پلتفرم استاندارد کلی ساخته میشن که البته موس های قیمت بالا قابلیت تغییر اجزا دارند ولی خب قیمتشون بالاست و شما که نمیخوای زیاد هزینه کنی بهتره که به صورت حضوری بری خرید کنی !

مثلا من چند ماه پیش میخواستم یه موس بگیرم برای یکی از سیستم ها که رفتم و گشتم و توی یکی از فروشگاه ها که تنوع موس زیادی داشت  چند تا از اونا رو که به نظرم به کارم میومد  برام آورد و تست کردم و اونی که خوش دست بود و باهاش راحت بودم رو انتخاب کردم و الآنم راضیم! موسی که گرفتم مدل XP بود که هم قیمتش مناسب بود و هم خیلی شیک و جالب!

من خودم قدیما گیمر بودم ولی الان در حال حاضر گیمر نیستم  و شما هم که گیمر نیستی نیاز نیست زیاد درگیر فاکتور های خرید موس بر و بچه های گیمر باشی دوست عزیز؟!

به نظر من همونطور که دوستان گفتن اگه میخوای یه چیز خوب بگیری دل به دریا بزن و یه موس خفن و قیمت بالا بگیر ولی اگه  نمیخوای زیاد هزینه کنی پس زیاد هزینه نکن و برو یه موس خوش دست و خوش قیمت بگیر .

موفق باشی و خرید عاقلانه ای داشته باشی دوست عزیز.

-----------------------------------------

اصلاحیه:

ببخشید دوستان ، پستی که دادم در جواب پستهای اول بود که چون تاپیک آپ شده بود و منم حواسم به تاریخ تاپیک نبود فکر می کردم تاپیک بروزه و بعد از پست دادن فهمیدم که تاریخش مال قبله؟!!!

سلام خدمت دوسات عزیزم :x تاپیک قدیمی بوده ولی مثل اینکه دوستمون اخیرا براشون مشکلی پیش اومده در رابطه با موسی که خریده بودن و همین تاپیک رو ادامه دادن. در رابطه با توصیه هایی که کردید میشه گفت تا حدی درسته اما همه اینها زمانی صدق میکنه که مثلا شخص من در شهری مثل اصفهان و بازار کامپیوترش شاهد تنوع موس بالایی باشم که بخوام حضوری خرید کنم، وقتی تنوع کم باشه رو میارم به خرید آنلاین...

امروز صبح یک مدل از موس های Atech Bloody رو از لیون سفارش دادم و همش ترس اینو دارم اندازش اونی که میخوام نباشه و هزار بار با متر و خط کش و هر ابزار اندازه گیری که دم دست بود طول و عرض و ارتفاع موس فعلی رو با موس جدید که قرار بود بگیرم تطبیق دادم :D ولی آخرش همش برمیگرده به همون مسئله وقتی تنوع توی خرید حضوری نباشه خرید اینترنتی واجب میشه و مطمئنا صرفه اقتصادی هم نداره واسه یه موس پاشم برم تهران :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
امروز برای کاری دیگه رفتم بازار کامپیوتر
از اونطرف هم مستقیم رفتم سراغ پانا
یک نفر کلاً اونجا بود که قبض رو گرفت و گفت هنوز آماده نشده
بهش گفتم مگه میخواین اورانیوم غنی سازی کنید اینقدر طولش میدین (از شنبه پیش موس اینجا بوده هیچکاری نکردین )
گفتن هنوز آماده نیست
اگر آماده شد خودمون فردا با شما تماس میگیریم
آخرش برگشتم بهش گفتم  مگه تعویض نیست
تو دیجی کالا بزرگ زدین 24 ماه گارانتی تعویض پانا
طرف برگشت گفت 24 ماه تعویض قطعه معیوب هست
منم بای بای کردم از اون دخمه زدم بیرون
خداوکیلی یکعدد تعویض سویچ،  لحیم کاریش چقدر طول میکشه مگه
هیچکسی هم تو اونجا نبود که بگیم سرشون شلوغه
|:40_rage::40_rage:

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

درود

مشکلت با گارانتی پانا حل شد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 25 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

مشکلت با گارانتی پانا حل شد؟

با سلام
در یک ساعت گذشته دوبار تماس گرفتم
دفعه اول گفتن : نیم ساعت دیگه تماس بگیرید
دفعه دوم تماس گرفتم : گفتن خودمون با شما تماس میگیریم که بعیده . ساعت کاری شون تموم شده

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
در یک ساعت گذشته دوبار تماس گرفتم
دفعه اول گفتن : نیم ساعت دیگه تماس بگیرید
دفعه دوم تماس گرفتم : گفتن خودمون با شما تماس میگیریم که بعیده . ساعت کاری شون تموم شده

مسؤول گارانتی این هفته چهارشنبه می‌آد. حتما پی‌گیری کن و نتیجه رو در تاپیک طرح کن.

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام دوستان من موس ایفورتک بلاودی وی تری ام گرفتم چجوری باید هسته ی سوم و چهارمشو فعال کنم من شنیدم باید کد بخریم چنده و ایا کرکش هست یا نه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...