رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب isp مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

از اونجایی که دارم تغییر isp میدم گفتم اول یه مشورتی با دوستان بکنم

بین اینترنت شاتل و صبانت نمیدونم کدوم رو بگیرم

چند وقتی با صبانت توی گیمنت دوستم کار کردم خیلی عالی بود. پینگ پایین قطع و وصلی کم در کل حرف نداشت ولی قیمتش هم بالا بود

ولی از شاتل هیچ تصوری ندارم و نمیدونم چجوریه

ایا پینگ مناسبی داره . خدمات و پشتیبانیش چجوریه . مثل هایوب حجم خوری داره یا نه. از همه مهمتر نوسان پینگش زیاده یا کم

بیشتر از همه چیز پینگ واسم مهمه

با صبانت این ای پی رو 146.66.152.1 همیشه زیر 120 میگیرم اکثر اوقات روی 108 هست صاف بدون تایم اوت ولی با هایوب در بهترین شرایط 170 بود با کلی تایم اوت

دوستان اگه کسی شاتل داره میتونه همین ای پی رو واسم پینگ بگیره بگه چند هست؟(اگه تونستید دو سه بار در ساعات مختلف روز پینگ بگیرید و نتیجش رو بگید ممنونتون میشم)

همینطور میزان قطع و وصلی و ...

ممنون میشم کمک کنید

ویرایش شده توسط Hosein Amiri
لینک به دیدگاه

من شاتل دارم دوست عزیز.الان گرفتم 180 شد. ولی در کل شاتل از بقیه بهتره. نه اینکه خیلی آش دهن سوزی باشه. همه شون کم فروش و گرونفروشن ولی خب شاتل لااقل پشتیبانی عالی و ثبات خیلی خوبی داره.

لینک به دیدگاه

شاتل بهترین ارائه دهنده اینترنت طبق رای مردم در جشنواره وب ایران شد. شک نکن که شاتل خوبه.

لینک به دیدگاه

من شاتل دارم دوست عزیز.الان گرفتم 180 شد. ولی در کل شاتل از بقیه بهتره. نه اینکه خیلی آش دهن سوزی باشه. همه شون کم فروش و گرونفروشن ولی خب شاتل لااقل پشتیبانی عالی و ثبات خیلی خوبی داره.

ممنون دوست من در کل که اره همشون مثل همن باید از بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد

شاتل بهترین ارائه دهنده اینترنت طبق رای مردم در جشنواره وب ایران شد. شک نکن که شاتل خوبه.

در اون که خب شکی نیست ولی از اونجایی که من بیشتر پینگ و ثبات پینگ واسم مهمه دارم دنبال بهترین میگردم

نزدیک به یک ماه از صبانت استفاده کردم و با اون ای پی پینگ از 120-30 بالاتر نرفت واسه همین خیلی خوشم اومد ازش

ازطرفی شاتل جشنواره گذاشته اینترنت یک ساله تا 16mb و 20 گیگ حجم و شبانه رایگان 39 هزار در صورتی که شبانه جشنواره صبانت نیم بها هست

راستی شبانه رایگان چقدر سرعت میده؟

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

از اونجایی که دارم تغییر isp میدم گفتم اول یه مشورتی با دوستان بکنم

بین اینترنت شاتل و صبانت نمیدونم کدوم رو بگیرم

چند وقتی با صبانت توی گیمنت دوستم کار کردم خیلی عالی بود. پینگ پایین قطع و وصلی کم در کل حرف نداشت ولی قیمتش هم بالا بود

ولی از شاتل هیچ تصوری ندارم و نمیدونم چجوریه

ایا پینگ مناسبی داره . خدمات و پشتیبانیش چجوریه . مثل هایوب حجم خوری داره یا نه. از همه مهمتر نوسان پینگش زیاده یا کم

بیشتر از همه چیز پینگ واسم مهمه

با صبانت این ای پی رو 146.66.152.1 همیشه زیر 120 میگیرم اکثر اوقات روی 108 هست صاف بدون تایم اوت ولی با هایوب در بهترین شرایط 170 بود با کلی تایم اوت

دوستان اگه کسی شاتل داره میتونه همین ای پی رو واسم پینگ بگیره بگه چند هست؟(اگه تونستید دو سه بار در ساعات مختلف روز پینگ بگیرید و نتیجش رو بگید ممنونتون میشم)

همینطور میزان قطع و وصلی و ...

ممنون میشم کمک کنید

البته نمیشه به طور کامل گفت کدوم ISP بهتر هست چون معمولا تو مناطق مختلف و نمایندگی های مختلف خدمات و پاسخ گوییشون فرق داره

به عنوان مثال در مازندران که من هستم در شهر خودم شاتل زیاد ترفدار نداره بخاطر قطعی و خدمات بدش بنابراین فکر کنم اگ تو محدوده خودتون تحقیق بیشتری کنید نتیجه بهتری بگیرید

صبانت هم والا این ورا خدمات نمیده اما خود بنده تعریف صبانت رو زیاد شنیده بودم اما وقتی با نمایندگیشون صحبت کردم برای اوردن خدماتشون گفتن فعلا برنامه ایی برای گسترش ندارم اما خب اینجا های وب هم هست و خیلی خوب کار کرده اما امان از قیمتش....

من خودم تا چند سال پیش که مخابرات نامحدود میداد ترفدار مخابرات بودم اما الان برای دانلود کردن بهترین راه سرویس های 4G هستش

هم از نظر قیمت و هم از نظر کیفیت

اما از اونجایی دنبال پینگ هستید فکر کنم برای انلاین بازی کردن می خواهید

به شخصه پیشنهادم صبا نت هستش...

شاید شاتل شبانه رایگان بده اما به احتمال زیاد کاهش شدید سرعت هم در زمان دانلود رایگان خواهد داشت

لینک به دیدگاه

سلام اگه پینگ خوب می خواید فقط فقط شاتل و پارس آنلاین

شاتل با سرور های بازی 90تا100هست

تو همه ی بازی ها و حتی کنسول هم همینه من توbo 3-mw-killzoneتست گرفتم همین بوده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...