رفتن به مطلب

مشکل لپ تاپ MSI GX70 3CC با DX12

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به تمامی عزیزان دوستان گرافیک این لپ تاپ از DX12 پشتیبانی میکنه ولی تو بازی های DX12 فعال نمیشه مثلا بازی  Quantum Break که DX12 هستش اصلا ران نمیشه الان من باید چیکار کنم مشکلش از کجاست خواهشن راهنمایی کنید ممنون

لینک به دیدگاه

ویندوزتون چیه ؟

بازی اصلا ران نمیشه یا ارور مده؟

اخرین ورژن درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنید

مطمئن نیستم ولی فکر میکنم دایرکت 12 فقط روی ویندوز 10 فعاله و کار میکنه

لینک به دیدگاه

احتمالا خودتون دقت کردید ولی برای یادآوردی.. ویندوزتون حتما 10باشه.. لااقل برا quantom break

لینک به دیدگاه

ویندوز 10 هستش دیگه اینقدرم .... نیستیم :wacko:  مشکل اینجاست با این که ویندوز 10 هستش و کارت گرافیکش 12 هست ولی باز 11.2 میشناسه این مشکل من نیست مشکل خیلی هاست که این لپ تاپ دارن حالا بنظرتون راحی داره یا باید ردش کنیم بره

لینک به دیدگاه

آخرین درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنین ... در ضمن مطمئن باشین بازی با گرافیک اصلی داره اجرا میشه نه با گرافیک مرکزی پردازنده

لینک به دیدگاه

آخرین درایور کارت گرافیکتون رو نصب کنین ... در ضمن مطمئن باشین بازی با گرافیک اصلی داره اجرا میشه نه با گرافیک مرکزی پردازنده

مشکل اینجاست به دلیل apu که داره نمیتونم اخرین درایورو نصب کنم چون درایور apu ناقص نصب میشه ولی درایور 15.7.1 برای این لپ تاپ اومده که از dx 12 پشتیبانی میکنه این amd واقعا ساپورتش ضعیف هست واقعا پشیمونم از خریدش الان با این تفاسیر ایا من راهی دارم بازی های dx12 بازی کنم ایا؟

لینک به دیدگاه

مشکل اینجاست به دلیل apu که داره نمیتونم اخرین درایورو نصب کنم چون درایور apu ناقص نصب میشه ولی درایور 15.7.1 برای این لپ تاپ اومده که از dx 12 پشتیبانی میکنه این amd واقعا ساپورتش ضعیف هست واقعا پشیمونم از خریدش الان با این تفاسیر ایا من راهی دارم بازی های dx12 بازی کنم ایا؟

شما با 15.7.1 میخوای quantum break اجرا کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟درایور 15.7.1 اصلا dx12 نداره ... شما جدیدترین درایور 16.5.1 رو باید نصب کنی ... فقط مطمئن باش نسخه لپتاپ رو بگیری نه دسکتاپ

لینک به دیدگاه

شما با 15.7.1 میخوای quantum break اجرا کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟درایور 15.7.1 اصلا dx12 نداره ... شما جدیدترین درایور 16.5.1 رو باید نصب کنی ... فقط مطمئن باش نسخه لپتاپ رو بگیری نه دسکتاپ

نسخه لپ تاپ گرفتم ولی متاسفانه گرافیک ها نصب نمیشن به دلیل apu یعنی هر درایوری که بعد 15.7.1 نصب میکنم به مشکل میخورم چون نمیتونه apu رو شناسایی کنه amd دیگه ساپورت نمیکنه فکر کنم باید لپ تاپ عوض کنم !!!

لینک به دیدگاه

نسخه لپ تاپ گرفتم ولی متاسفانه گرافیک ها نصب نمیشن به دلیل apu یعنی هر درایوری که بعد 15.7.1 نصب میکنم به مشکل میخورم چون نمیتونه apu رو شناسایی کنه amd دیگه ساپورت نمیکنه فکر کنم باید لپ تاپ عوض کنم !!!

یه عکس از ارور بگیر بزار ... موقع نصب درایور گرافیک اصلی سعی کنین که گرافیک اصلی هم فعال باشه نه مال پردازنده

لینک به دیدگاه

یه عکس از ارور بگیر بزار ... موقع نصب درایور گرافیک اصلی سعی کنین که گرافیک اصلی هم فعال باشه نه مال پردازنده

اینا جفتشم amd هستش سر همین هست که به تداخل میخوره 8970m میسازه ولی 8650g برای cpu نمیسازه

xiri229io12pco5kb7kw.png

ویرایش شده   توسط mohsenmtm

لینک به دیدگاه

• 4 سال بعد...

سلام.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
من لبتاب gx70 msi رو دارم که دوتا گرافیک RADEON HD 8650G و RADEON HD8970M داره.متاسفانه آخرین نسخه از درایوری که میتونه هردورو باهم شناسایی و فعال کنه درایور AMD 15.7 هستش که Directx12 رو پشتیبانی نمیکنه. وقتی تو سایت AMD یا نرم افزار AUTO DETECT DRIVER  برای کارت گرافیکم درایور سرچ میکنم جدیدترین نو بهم پیشنهاد میده (AMD ADERNALIN 20.11) اما هر کدوم که از نسخه 15.7 بالاتر باشه رو که نصب میکنم , نصب نمیشه و وقتی ری استارت میکنم ویندوز با رزوولیشین پایین بالا میات بدون هیچ درایوری.با توجه با اینکه کارت گرافیک ازDX12 میتونه پشتیبانی کنه و مشکل نرم افزاری شما پیشنهادی دارین؟

در در 18 اردیبهشت 1395 در 19:02، mohsenmtm گفته است :

این روشو از یوتوب پیدا کردم. من خودم تستش کردم تونست ورژن درایور ببره بالا اما نتونست dx12 رو فعال کنه.

Frederic Baron ' 4 years ago 
Hi everyone ! 
I figured it out for the drivers, this method worked for me (in a MSI GX60, the same as GX70 whith a 
smaller screen size) : 
1. First, I had Catalyst 1 6.2.1 installed for my both cards 
2. Then I downloaded the older 16.2.1 & the newest 16.10.1 . and extracted them in C:/AMD 
3. Go to "C:\AMD\Crimson-1 6.1 0.1-Oct6\Packages\Drivers\Display\WT6A.INF", copy all and paste in 
"C:\AMD\Crimson-16.2.1-Win10-Win8.1-Win7-Feb27\ Packages\Drivers\Display\WT6A.INF" 
3. I went to the Device Manager, right-clicked on the HD8970M, "Update Driver Software", 
select "C:\AMD\Crimson-1 6.2.1-Winl O-Win8.1-Win7-Feb27\Packages\Drivers\Display\WT 6A.INF" and 
"Let me then select the latest one. 
4. Windows is installing the drivers, then HD8650G is disconnected (low resolution, it's normal ! 
You just have to do the same as the 3. for the HD8650G and select the 15.301 version. 
5. After Windows has installed this driver, you should have a few black screens, wait the end of these 
and the Windows message saying something like "Your display settings had changed...", and you just 
have to restart your PC. 

After restarting it, the HD8650G has 1 5.301 & the HD8970M has the latest one !! Enjoy :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...