رفتن به مطلب

کوتاهی پیچ های کولر cpu

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام،

دوستان کولر من deepcool iceblade هست و زمانی که خواستم روی مین z170 pro gaming نصبش کنم متوجه شدم پیچ هاش کوتاهه...خواستم ببینم برای کسی این مشکل وجود داشته یا من غلط نصب میکنم و راه حلش چیه.

ممنون

لینک به دیدگاه

ایا  برد داخل کیسه و میخایید کولررو  ببندید یا نه؟

الووووووووووووووووووو

لینک به دیدگاه

سلام اصولا این کولر ها طوری طراحی میشن که روی اکثر مادربوردها به راحتی نصب میشن و در صورت نیاز داخل پک کولر هر دو مدل پیچ پایه کوتاه و پایه بلند قرار داده میشه

مدل کولر ICE Blade 100 هست ؟؟؟

لینک به دیدگاه

ویدئوشو از سایت یوتیوب دانلود کن

معمولا چند جور پیچ تو بسته کولرا هست

بعضیا برای سوکت اینتل بعضی AMD بعضی برای اینتل 2011

اگر اشتباهی اینارو استفاده کنید ممکنه سی پی یو یا پینهای مادربرد به فنا بره و یا اصلا کولر درست نصب نشه

من برای نصب کولر Macho HR2 عبارت زیرو داخل گوگل  سرچ کردم و برام پربازدید ترین ویدئوهارو که درباره آموزش نصب کولر بود آورد

how to install macho hr2

اگرم دانلود از یوتیوب برات سخته برو تو قسمت Video سایت گوگل و بین صفحات بگرد ببین از سایتی به غیر از یوتیوب هم هست چیزی یا نه

من که خودم ویدئو کولرمو از این سایت گرفتم که از تو گوگل پیداش کردم . تو صفحه شماره دو قسمت Video ها بود

http://www.pcgameshardware.de/CPU-Kuehler-Hardware-255512/Specials/PCGH-Basiswissen-CPU-Kuehler-Thermalright-HR-02-Macho-Rev-A-BW-montieren-1116122/

البته من میتونم همین الان لینک ویدئوشو بهت بدم ولی میخوام ماهیگیرو به شما و دوستانی که این پستو میخونن یاد بدم

ویرایش شده توسط mostafajan
لینک به دیدگاه

یه جورایی میشه گفت امکان نداره کوتاه باشه چون ذخامت مین و سوکت cpu تو همیه مین ها یکیه تقریبا پس نمیتونه کوتاه باشه شما بد نصب میکنی مشکل از نصب شماست

لینک به دیدگاه

از تمامی دوستان تشکر میکنم...مشکل حل شد. من از پایه های سوکت 2011 برای 1151 استفاده میکردم و با تعویض پایه ها مشکل حل شد.

بازم ممنون.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...